بیوگرافی کامل امین حیایی و همسرش + زندگی شخصی، اصالت، فرزند و عکس

بیوگرافی کامل امین حیایی و همسرش + زندگی شخصی، اصالت، فرزند و عکس زندگینامه امین حیایی؛ با بیوگرافی کامل امین حیایی و زندگی شخصی، سن، فرزندان، قد و وزن، اصالت، همسران او، فیلم ها و پیج اینستاگرام امین حیایی و عکس های او در سلام دنیا آشنا خواهید شد.

به بهانه حضور امین حیایی در عصر جدید 3 و ساخت ایران 3 به سراغ امین حیایی رفته ایم ، در این مطلب از سلام دنیا درباره زندگینامه امین حیایی، بیوگرافی امین حیایی و زندگی شخصی ، سن امین حیایی، امین حیایی چند فرزند دارد، قد و وزن امین حیایی، امین حیایی اصالتا اهل کجاست، امین حیایی و مونا بانکی پور، امین حیایی و نیلوفر خوش خلق، گفتگو با امین حیایی، فیلم های امین حیایی، پیج اینستاگرام امین حیایی، عکس های امین حیایی خواهید خواند، با ما همراه باشید.

زندگینامه امین حیایی

  • نام: امین حیایی
  • تاریخ تولد: 1349/03/19
  • متولد: تهران، قیطریه
  • حرفه: بازیگری،موسیقی، داور استعدادیابی
  • زمینه فعالیت: بازیگر سینما، تئاتر ، تلویزیون ، خواننده ، داور تلویزیونی
  • شروع فعالیت: از سال 1370 تا کنون

بیوگرافی امین حیایی و زندگی شخصی

امین حیایی از بازیگران مطرح سینما و تلویزیون می باشد او متولد 19 خرداد 1349 در قیطریه تهران است و فرزند بزرگ خانواده می باشد امین حیایی در بیمارستان شهدای تجریش به دنیا آمده است، برادر کوچکتر او امید نام دارد که در کار های مربوط به موسیقی فعالیت می‌کند. و خواهر او در سال 1370 فوت کرده اند. امین حیایی فارغ التحصیل کامپیوتر می باشد. مادرش معلم است و پدرش شغل آزاد دارد، اولین تجربه سینمایی او دو همسفر به کارگردانی اصغر هاشمی است که خود را مدیون ثریا قاسمی نی داند. امین حیایی و همسرش در لواسان و در منطقه ای خوش آب و هوا زندگی می‌كنند.


حتما بخوانید: بیوگرافی دارا حیایی


سن امین حیایی

خرداد سال 1402 امین حیایی 52 ساله می شود ، سنی که اصلا به آمادگی بدنی اش نمی خورد.

امین حیایی و پسرش دارا

امین حیایی چند فرزند دارد

او دارای یک فرزند به نام دارا حیایی می باشد که متولد 1375 است و از همسر اولش مونا بانکی پور می باشد که همچون پدر در عرصه بازیگری قدم نهاده.

قد و وزن امین حیایی

امین حیایی با قد متوسط 173 سانتی متر و وزنی  حدود 65 کیلو دارد.

امین حیایی اصالتا اهل کجاست

امین حیایی در بیمارستان شهدای تجریش به دنیا آمد و کودکی خود را همراه با پدر و مادرش در قیطریه تهران گذرانده است.

امین حیایی و مونا بانکی پور

امین حیایی در سالهای اولیه جوانی خود با مونا بانکی پور فرزند، فرزانه داوری بازیگر سینمای قبل از انقلاب بود ازدواج کرد که این ازدواج طولی نکشید که به جدایی ختم شد، در سریال "خواب و بیدار” ساخته مهدی فخیم زاده نقش همسر دانیال حکیمی را ایفا کرده بود.

امین حیایی و نیلوفر خوش خلق

امین حیایی مجددا چهار سال بعد ازدواج کرد،  ازدواج دوم او با نیلوفر خوش خلق بازیگر سینما و تلویزیون و تئاتر بود که 22 سال از آن می گذرد، نیلوفر خوش خلق متولد 24 خرداد 1351 در آبادان می باشد، «دو خردادی تنوع طلب» در کنار هم این اعترافی است که خودشان می کنند.


حتما بخوانید: بیوگرافی کارن همایونفر


او که اوایل تنها با امین حیایی همبازی می شده الان چندین سال است که بطور مستقل کار می کند، نیلوفر و امین در سریال کلاه پهلوی، خوب بد زشت، فیلم دایره زنگی و ... همبازی بودند. آنها دو زوج اکتیوی هستند که رویای زندگی در یک مزرعه با طبیعت و حیوانات را دارند.

امین حیایی و همسرش نیلوفر خوش خلق

گفتگو با امین حیایی

شما یکی از اصلی‌ترین بازیگران سه فصل سریال «ساخت ایران» هستید، برخی از دوستانی که به فصل جدید این مجموعه اضافه شدند می‌گویند حضور شما در پیوستن‌شان به این سریال بی تاثیر نبوده، حضور شما چقدر در دور هم جمع کردن این تیم نقش داشته؟
من همه تلاشم را ‌کردم با دوستانی که در فصل اول و دوم شروع کردیم ادامه دهیم، ولی متاسفانه برنامه‌های دوستان با برنامه‌ریزی این مجموعه جور نبود و این فرصت را نداشتیم که در خدمت‌شان باشیم و از همکاری با آنها لذت ببریم. اما در نهایت به این نتیجه رسیدیم که فصل سوم این پروژه باید ساخته شود و با مشورت و همفکری با دوستان به نتایج خیلی خوبی رسیدیم و اتفاقات خوبی در انتخاب تیم بازیگران افتاد. حضور مجید صالحی عزیز که در این فصل به ما پیوست اتفاق خوبی بود، حسین امیدی، خانم آناهیتا درگاهی، هومن برق نورد، آقای رضا نیکخواه، آقای سعید امیرسلیمانی عزیز و خیلی از دوستان دیگر در طول سریال نتیجه کارشان را می‌بینید نیز حتما اتفاق‌های خوبی را رقم خواهد زد. امیدوارم که نتیجه تلاش همه ما مورد توجه مردم عزیز قرار بگیرد و سریال را دوست داشته باشند.

از همکاری با مجید صالحی و تجربه‌ بازی با او برایمان بگویید
فصل سوم «ساخت ایران» چهارمین همکاری من با مجید عزیز است که لذت همکاری با او را بردم. ما دو کار طنز با هم کار کردیم اما فیلم سینمایی «برف آخر» که در جشنواره فجر سال 1400 به نمایش درآمد اولین تجربه جدی ما بود که 2 ماهی را در برف و سرمای واقعی کار کردیم و تجربه سختی هم بود. اما رفاقت و دوستی‌ها کار را برایمان شیرین‌تر و آسان‌تر کرده بود و توانستیم کار را به خوبی به پایان برسانیم. بعد از فیلم «برف آخر» من و مجید صالحی سر این سریال آمدیم که تجربه فوق‌العاده جذاب و دوست‌داشتنی شده است. شخصیت‌ها همه به خوبی شکل گرفتند و سکانس‌های مشترک‌مان بی‌نظیر شدند. خودمان واقعا هیجان تماشای سریال را داریم. با تماشای این سریال مخاطب تاثیر همراهی یک تیم همدل را می‌بیند، اینکه چطور همه تلاش کردند تا یک کار به بهترین نحو به نتیجه برسد.


حتما بخوانید: بیوگرافی مجید اسماعیلی (داور عصر جدید)


فصل‌های قبلی «ساخت ایران» را هر کدام یک کارگردان ساختند، کارگردانی فصل سوم این مجوعه هم به بهمن گودرزی رسیده، از این تجربه متفاوت هم برایمان می‌گویید؟ بهمن گودرزی کارگردان جوانی است که سابقه‌ ساخت کمدی هم دارد، نگرانی از بابت همکاری با این کارگردان داشتید؟
نه نگرانی نداشتم چون با بهمن گودرزی چند سال پیش فیلم سینمایی «شیش و بش» را کار کرده بودم، «ثبت با سند برابر است» هم تجربه مشترک دیگر ما بود. به او کاملا اعتماد داشتم و می‌دانستم نتیجه همکاری ما با هم خوب از آب در می‌آید. بهمن طنز را خوب می‌شناسد و همین شناخت در طول کار به شکل گرفتن طنز صحنه‌ها کمک می‌کند. همه اعضای تیم در این سریال همدلانه کار می‌کردند، نه فقط بازیگران حتی مدیر فیلمبرداری ما آقای گل‌سفیدی کنسه‌‌های خوبی در طول کار می‌دادند که کمک‌کننده بود. متن این فصل متن بسیار جذابی است و داستان جالبی را روایت می کند، همه اینها دست به دست هم داده تا کلیت کار دلچسب شود.

این حیایی و گلزار در ساخت ایران

شما به عنوان بازیگر در سه فصل از این سریال حضور داشتید، خود این تجربه چه چالش‌هایی را برایتان به همراه داشت؟ حفظ راکورد یا همکاری با تیم جدید، اینها برایتان چالش‌برانگیز است یا جذاب؟
بحث مهمی که ما در پیش تولید این مجموعه داشتیم بحث فیلمنامه و ارتباطش با فصل‌های قبل و حضور بازیگرانی که در فصل‌های قبل بودند و حالا به دلایلی حضور ندارند بود. تلاش کردیم تا نبود آنها را در داستان توجیه کنیم و علت اینکه نیستند را توضیح دهیم. البته همه اینها در قالب داستان اتفاق افتاد تا اگر فصل بعدی هم خواست ساخته شود و شرایطی برای حضور دوستان بازیگر فصل‌های قبل فراهم شد، جا برای حضورشان باشد و بتوانیم همه را دوباره در کنار هم داشته باشیم. نکته مهم جای خالی دوستان بود، اما به هر حال کار جلو رفت و قبل از اینکه وارد مرحله تولید شویم با فیلمنامه‌نویس و کارگردان و بازیگران اصلی درباره همه این مسائل صحبت کردیم و به قول معروف سنگ‌هایمان را با هم وا کندیم. من در برخی سکانس‌ها در دیالوگ‌هایی که دارم سعی کردم فلش‌بک‌هایی از فصل اول و دوم نیز داشته باشم. به نظرم همه اینها باعث می‌شود تا تماشاگر آن نخ تسبیح را گم نکند و بداند شخصیت‌ها از گذشته‌ای آمدند و حالا به این نقطه رسیدند. در فصل سوم به خانواده غلام می‌پردازیم که باعث خلق لحظات دوست داشتنی شده و مخاطبان در آینده خواهند دید.

دلتان برای محمدرضا گلزار در این فصل تنگ نشده؟
خیلی زیاد، خیلی یادش کردیم و همان اوائل کار هم وقتی با او تماس گرفتم و مطمئن شدم که نمی‌آید به این فکر افتادیم که در داستان هم به نحوی نبودش را گوشزد کنیم و در قصه به دنبالش بگردیم. داستان جالبی هم برایش طراحی شده که علت نبودنش را توضیح می‌دهد. شاید رضا گلزار در انتهای این فصل به ما ملحق شد.

فکر می‌کنید فصل سوم «ساخت ایران» به اندازه دو فصل قبلی جذاب باشد و بتواند مخاطب را جذب کند؟
ما همه تلاش‌مان را کردیم که به همان اندازه جذاب باشد. مسلما هر کاری ویژگی‌های خودش را دارد، ما فصل یک را با یکسری عوامل شروع کردیم که در فصل دو حضور نداشتند، فصل دوم را بازیگران جدید ادامه دادیم، در فصل سه هم همین اتفاق افتاده و برخی از بازیگران حضور ندارند و تعدادی بازیگر جدید هم به کار اضافه شده است. ما در کار کم نگذاشتیم و امیدوارم که نتیجه تلاش‌ و زحمت‌هایمان رضایت خاطر مخاطبان را جلب کند. ما این سریال را در شرایط سختی پیش بردیم، لوکیشن‌های متفاوتی داشتیم که همین فراوانی و تنوع بازیگر دشواری کار را بیشتر می‌کرد اما همه سختی‌ها را با رفاقت و همدلی پشت سر گذاشتیم.

داستان فصل سوم «ساخت ایران» به گونه‌ای هست که اگر مخاطبی فصل یک و دو را ندیده باشد بتواند از قصه سر دربیاورد و نکته‌ای را از دست ندهد یا ادامه قصه به فصل‌های قبلی وابسته است و بیننده حتما باید آنها را نیز تماشا کند؟
مخاطبی که از فصل اول با سریال جلو آمده مسلما شخصیت غلام از یادش نمی‌رود و با این شخصیت و دکتر افشار جم که آقای بهنام تشکر نقشش را بازی کردند خاطره دارند. حضور این دو شخصیت در فصل دوم هم ادامه پیدا کرد و مخاطب هم به آنها عادت کرده است. ما در فصل سوم سعی کردیم در قصه علت نبود برخی شخصیت‌ها را عنوان کنیم تا نکته مبهمی برای تماشاگر باقی نماند. ولی به نظر من بیننده‌ای که از فصل سوم شروع به تماشای سریال می‌کند شخصیت‌ها ممکن است برایش نامفهموم و گنگ باشد و حتی دلیل برخی حرکات و رفتار شخصیت غلام را هم متوجه نشود، اما اگر فصل‌های قبلی را دنبال کند همه سوال‌های ذهنی‌اش برطرف خواهد شد. من سعی کردم ویژگی‌های غلام را در این فصل هم حفظ کنم اما با اینکه هنوز زرنگ بازی‌های خودش را دارد جا افتاده‌تر شده است. غلام در این فصل هم کودک درونش را از دست نداده و آن بازیگوشی را در وجودش دارد.


حتما بخوانید: بیوگرافی ژاله صامتی، همسر و دخترانش


برای محمدرضا گلزار که گفتید ممکن است در انتهای این فصل به کار بپیوندد پیامی ندارید؟
ما چندی پیش با هم قراری داشتیم و درباره کار صحبت کردیم و به رضا گفتم جایت بسیار خالی است. با تعریف‌هایی که من از کار کردم خیلی مایل بود که بیاید و فصل چهارم را با هم شروع کنیم، انشالله قرار است آقای محسن کیایی و خانم سحر دولتشاهی هم باشند و کار را شروع کنیم. خود آقای گلزار هم مایل بودند همه عوامل فصل دو حضور داشته باشند که دور هم حتما اتفاق جذاب‌تری خواهد افتاد.

همکاری با مجید صالحی برایتان جذاب‌تر بود یا محمدرضا گلزار؟
من کار کردن با همه دوستان و بازیگرانی که تا به حال با آنها کار کردم را دوست دارم و با تک تک شان خاطرات خوش و زیبایی را دارم. من همه کارهایی که در آنها حضور داشتم را دوست دارم و با همه عوامل ارتباط صمیمانه و خوبی داشتم و دارم. همه این عزیزان برای من دوست داشتنی و قابل احترام‌اند. امیدوارم باز هم کارهایی پیش بیاید که بتوانم در خدمت این عزیزان باشم.

یک خاطره از مرحوم عزت‌الله مهرآوران برایمان می‌گویید؟
من آقای مهرآوران را از خیلی قدیم می‌شناختم، سر فیلم «سیب سرخ حوا» در اصفهان با ایشان آشنا شدم و همانجا هم از روحیه طنز ایشان لذت می‌بردم. در این سریال هم خاطرات خوش آن روزها در حال تکرار شدن بود اما متاسفانه عمر ایشان به دنیا نبود و از بین ما رفتند. جایشان بسیار خالی است و ما نیز یادبودی را در سریال برای‌شان در نظر گرفتیم که در آینده خواهید دید. ایشان در میانه کار از بین ما رفتند اما داستان را جوری پیش بردیم که نبودنشان در قصه حس نشود و از طرفی بتوانیم سکانس‌هایی که بازی کردند را نیز داشته باشیم.

سکانسی هست که در فصل 3 بازی کردید و خیلی منتظر تماشایش باشید؟
بله سکانس‌های خیلی زیادی هست، نمی‌توانم دقیق بگویم کدام سکانس، فقط می‌گویم سریال را از اول ببینید. من خودم مشتاق بودم تا پخش سریال زودتر شروع شود و تماشا کنم، امیدوارم مخاطبان هم این فصل را دوست داشته باشند.

فکر می‌کنید مخاطب هم به اندازه‌ای که خودتان سریال را دوست دارید از آن لذت ببرد و استقبال کند؟
فکر می‌کنم اینطور باشد، بچه‌ها در پشت‌صحنه چون ما برای فیلمبرداری رج می‌زدیم و کار تکمیل نبود همه کار را دوست داشتند و هر چه جلوتر رفتیم پشت صحنه واقعا قابل کنترل نبود. وقتی دوستان پشت صحنه با شخصیت‌ها بیشتر آشنا شدند تا ما حرف می‌زنیم یا حرکتی می‌کنیم آنها تا ته قصه را می‌خوانند و می‌خندند. خوشبختانه طنزی که شخصیت‌ها باید به وجود می‌آوردند درآمده و این جای امیدواری دارد.

اگر قرار باشد یک شعار تبلیغاتی برای «ساخت ایران 3» پیشنهاد دهید چه می‌گویید؟
ساخت ایران برای مردم ایران.

و اگر بخواهید مخاطبان را به قانونی دیدن سریال «ساخت ایران 3» دعوت کنید چه می‌گویید؟
خدا همیشه بالای سر ما هست، دوربین خدا را فراموش نکنید. از شما تقاضا می‌کنم قانونی، انسانی و درست تماشا کنید.

بیوگرافی کامل امین حیایی

فیلم های امین حیایی

  • دو همسفر (اصغر هاشمی، 1371)
  • دو روی سکه (محمد متوسلانی، 1371)
  • پرتگاه (بهرام ری‌پور، 1372)
  • حامی (قدرت الله صلح میرزایی،1373)
  • گارد ویژه (پرویز صبری، 1374)
  • براده‌های خورشید (محمدحسین حقیقی، 1375)
  • هتل کارتن (سیروس الوند، 1375)
  • بادام‌های تلخ (کاظم معصومی، 1376)
  • سیب سرخ حوا (سعید اسدی، 1377)
  • دست‌های آلوده (سیروس الوند، 1378)
  • تکیه بر باد (داریوش فرهنگ، 79-1378)
  • علف‌های هرز (قدرت الله صلح میرزایی، 1379)
  • مونس (حمید رخشانی، 1379)
  • مانی و ندا (پرویز صبری، 1379)
  • مزاحم (سیروس الوند، 1380)
  • بوی بهشت (حمیدرضا محسنی، 1380)
  • اثیری (محمدعلی سجادی - 1380)
  • آدمک‌ها (علی قوی‌تن، 1380)
  • رز زرد (داریوش فرهنگ، 1381)
  • عروس خوش قدم (حبیب الله بهمنی، 1381)
  • تب (رضا کریمی، 1381)
  • دختر ایرونی (محمدحسین لطیفی، 1381)
  • مهمان مامان (داریوش مهرجویی، 1382)
  • کما (آرش معیریان، 1382)
  • شکلات (افشین شرکت، 1382)
  • نقاب (کاظم راست گفتار، 1383)
  • عروس فراری (بهرام کاظمی، 1383)
  • زن زیادی (تهمینه میلانی، 1383)
  • شارلاتان (آرش معیریان، 1383)
  • سرود تولد (علی قوی‌تن، 1383)
  • شام عروسی (ابراهیم وحیدزاده، 1384)
  • ستاره می‌شود (فریدون جیرانی، 1384)
  • ستاره است (فریدون جیرانی، 1384)
  • ستاره بود (فریدون جیرانی، 1384)
  • چه کسی امیر را کشت؟ (مهدی کرم پور، 1384)
  • تله (سیروس الوند، 1384)
  • آکواریوم (ایرج قادری، 1383)
  • میهمان (سعید اسدی، 1385)
  • اخراجی‌ها ( مسعود ده‌نمکی ، 1385 )
  • سنگ کاغذ قیچی (سعید سهیلی، 1385)
  • شب (رسول صدرعاملی، 1386)
  • زن‌ها فرشته‌اند (شهرام شاه‌حسینی، 1386)
  • دایره زنگی (پریسا بخت آور، 1386)
  • یه اشتباه کوچولو (محسن دامادی، 1387)
  • پسر تهرانی (کاظم راست گفتار، 1387)
  • اخراجی‌ها 2 (مسعود ده‌نمکی، 1387)
  • سن پطرزبورگ (بهروز افخمی، 1388)
  • بیداری رویاها (محمدعلی باشه آهنگر، 1388)
  • سلام بر عشق (اصغر نعیمی، 1387)
  • پوپک و مش ماشاالله (فرزاد موتمن، 1387)
  • زنان ونوسی، مردان مریخی (کاظم راست گفتار، 1387)
  • قفس طلایی (محمد زرین‌دست، 1389)
  • شیش و بش (بهمن گودرزی، 1389)
  • اخراجی‌ها 3 (مسعود ده‌نمکی، 1389)
  • ساندویچ سرد (بهمن گودرزی، 1389)
  • قلاده‌های طلا (ابوالقاسم طالبی، 1390)
  • اختاپوس (سیدجواد هاشمی، 1390)
  • خودزنی (احمد کاوری، 1390)
  • رژیم طلایی (رضا سبحانی، 1391)
  • آتیش بازی (بهمن گودرزی،1392)
  • مرواریدهای خلیج فارس (حسین قاسمی جامی، 1392)
  • خانم (تینا پاکروان، 1392)
  • آدم باش(مجید جوانمرد، 1393)
  • سه بیگانه(مهدی مظلومی)
  • ثبت با سند برابر است(بهمن گودرزی،1394)
  • ناردون(فریدون حسن‌پور)
  • هلن(علی‌اکبر ثقفی)
  • شعله‌ور(حمید نعمت‌الله1395)
  • درخونگاه(سیاوش اسعدی، 1396)
  • خانم یایا (عبدالرضا کاهانی)
  • دارکوب (بهروز شعیبی)
  • چشم و گوش بسته(فرزاد مؤتمن)
  • جانان (کامران قدکچیان، 1397)
  • قاتل و وحشی (حمید نعمت‌الله، 1398)
  • رقصنده (بهمن گودرزی، 1399)
  • برف آخر(امیرحسین عسگری1400)
  • غریزه (سیاوش اسعدی 1400)
  • 2888 (کیوان علی‌محمدی و علی‌اکبر حیدری 1400)

حتما بخوانید: بیوگرافی ساناز سعیدی


مجموعه‌های تلویزیونی امین حیایی

  • همسران (مجموعه، مسعود رسام، 1372)
  • آپارتمان (مجموعه، اصغر هاشمی، 1372)
  • روزگار جوانی (مجموعه،شاپور قریب، 1377)
  • همسایه‌ها (مجموعه، محمدحسین لطیفی، 1379)
  • کلاه قرمزی 88 (حضور افتخاری، ایرج طهماسب، 1387)
  • شمس العماره (مجموعه، سامان مقدم، 1388)
  • کلاه پهلوی (مجموعه، سید ضیاءالدین دری، 1385-91)
  • خوب بد زشت (مجموعه، منوچهر هادی، 1393)
  • خنداننده برتر(رامبد جوان،1394)
  • آمین(منوچهر هادی و بهرنگ توفیقی)
  • دیگری(مرجان اشرفی‌زاده،1396)
  • عصر جدید 1(احسان علیخانی) داور،1397
  • عصر جدید 2(احسان علیخانی)داور،1398
  • عصر جدید 3(احسان علیخانی)داور،1401

نمایش خانگی امین حیایی

  • قلب یخی1 ( محمدحسین لطیفی، 1389)
  • قلب یخی2 ( محمد حسین لطیفی، 1390)
  • ساخت ایران 1(محمدحسین لطیفی،1390-91)
  • ساخت ایران 2 ( برزو نیک نژاد، 1396- 97)
  • آقازاده(بهرنگ توفیقی1399)
  • جوکر(احسان علیخانی1400)
  • ساخت ایران 3(بهمن گودرزی1400)

پیج اینستاگرام امین حیایی

امین حیایی تنها یک صفحه شخصی در اینستاگرام دارد که بیش از 8 میلیون و 600 دنبال کننده دارد، او در این صفحه تاکنون 117 پست قرار داده است، که در این صفحه از کارهای قدیمی فیلم و تصاویر و اخبار کارهای جدیدش را قرار می دهد، آدرس پیج اصلی امین حیایی: https://www.instagram.com/amin.hayai/

عکس های امین حیایی

امین حیایی

امین حیایی در فیلم ناردون

امین حیایی در فیلم ناردون

قد امین حیایی

قد امین حیایی

فیلم های امین حیایی

فیلم های امین حیایی


حتما بخوانید: بیوگرافی هان هیو جو بازیگر کره ای و زندگی شخصی 


امین حیایی در فیلم شعله ور

امین حیایی در جشنواره فیلم فجر

زندگینامه امین حیایی و زندگی شخصی

پیج اینستاگرام امین حیایی

پیج اینستاگرام امین حیایی

عکس امین حیایی در داوری عصر جدید

امین حیایی در عصرجدید

امین حیایی در جشنواره فیلم فجر

سخن آخر

امین حیایی در تمام این سالها بازیگری بی حاشیه بوده و همین امر باعث شده که در کار خود موفق باشد و محبوب، او 7 بار نامزد دریافت کسب سیمرغ بلورین شد که دو بار جایزه سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد؛ بار اول با فیلم شب در سال 1386، و بار دوم در سال 1400 برای بازی در فیلم برف آخر.


مطالب مرتبط:

بیوگرافی مهران مدیری و همسرش

بیوگرافی کامل مژده لواسانی از زندگی شخصی تا عکس و ماشینش



از
24
رای