خیلی از ما خیانت را به عنوان شکستن صریح اعتماد می دانیم، از بوسیدن پنهانی همکار تا با شریک قبلی در اتاق هتل راحت بودن. خیانت صرف نظر از وفاداری جسمی به شریک تان، معانی بیشتری دارد. یک بررسی که توسط متخصصان حقوق به نام های اسلاتر و گوردون انجام شد، نشان می دهد که شبکه های اجتماعی دلیل فروپاشی ازدواج میان یک سوم از زوج ها جدا شده بوده است. اگرچه شبکه های اجتماعی ظاهرا فرصت های بی شماری را برای خیانت افزایش می دهند، اما ایجاد برنامه هایی برای جمع آوری این شبکه ها برای اینکه هشدار آمار خیانت بیشتر از این شنیده شود، منصفانه نیست. از ارسال پیام های اغواگر تا فرستادن عکس های خودمانی، هر یک از شبکه های اجتماعی روش خودشان را برای خیانت دارند.
20 عادت فریبکارانه شبکه های اجتماعی
1. ساخت پروفایل جعلی
اگرچه این فرصت همیشه برای افراد وجود دارد که بتوانند پروفایل جعلی در شبکه های اجتماعی داشته باشند، اما احتمالا این کار نشانه رفتاری مشکوک یا فریبکاری آن ها است. اگر همسرتان در شبکه های اجتماعی با پروفایل جعلی فعالیت می کند، بهتر است تا دیر نشده با او در مورد این موضوع و دلیلی که برای این کار دارد، صحبت کنید.
2. ارسال عکس های خصوصی و تحریم آمیز
ارسال عکس های خصوصی و تحریک آمیز در شبکه های اجتماعی اصلا نشانه خوبی نیست. اگر تنها به دلیل زیبایی های جسمانی، تناسب اندام و ویژگی هایی از این نوع دنبال کنندگان زیادی پیدا کرده اید، احتمالا شما به یک اغواگر شبکه های اجتماعی تبدیل شده اید. ارسال عکس تحریک آمیز خودتان با هدف اغواگری، در نهایت تهدیدی غیر قابل انکار برای زندگی مشترک است.
3. استفاده از اسامی رمزی
اگر در تلفن همراه تان مخاطبان را تغییر نام دهید یا فقط با افرادی که اسامی جعلی آنلاین دارند، ارتباط برقرار می کنید دقیقا اینطور به نظر می رسد که شما چیزی برای پنهان کردن دارید. اگر به طور کامل به شریک تان متعهد هستید نباید احساس کنید نیاز به پنهان کردن فردی که با او صحبت می کنید، دارید.
4. همیشه وضعیت شخصی را چک می کنید
بله، حتی اکثر شریک های متعهد نیز گاهی اوقات شبکه اجتماعی شریک های قبلی خود را هر لحظه چک می کنند. به هرحال، اگر شما دائما به دنبال به روز رسانی و عکس های جدید هستید، شما با این فریبکاری در حال دور شدن از شریک عاطفی خود و در یک سراشیبی لغزنده به سمت خیانت هستید.
5. دنبال کردن افرادی که می خواهید با آنها ارتباط داشته باشید
اگر فردی را فقط به این دلیل که فکر می کنید خیلی تحریک کننده است در اینستاگرام دنبال می کنید، شما خیلی صادق به نظر نمی رسید. اگر فردی را نمی شناسید ولی آنها را فقط به دلیل چهره شان برای دنبال کردن انتخاب می کنید در واقع شما کشش خود را تایید و برای ارتباط برقرار کردن تلاش می کنید. کدام یک از موارد بالا دقیقا درست نیستند؟ به طور خلاصه: این موارد را می توان فریب کاری در اینستاگرام در نظر گرفت.
6. نوشتن نظرات در زیر عکس شریک قبلی
پیام تبریک! زیر عکس فرزند جدید شریک قبلی تان؟ عالی است. در عکسی که آنها در حال آفتاب گرفتن با لباس شنا هستند می نویسید "ای کاش آنجا در کنارت بودم".
عجب! برای شریک فعلی شما بسیار متأسف هستم!
7. ارسال پیام های خصوصی (دایرکت) عشوه گرانه
پیام های خصوصی که برای محبوب توئیتری خود ارسال می کنید چگونه است؟ آیا اگر همسرتان پیام های خصوصی شما را ببیند دچار اضطراب می شوید؟ اگر شریک شما ببنید که به کسی دیگر گفته اید که چقدر تحریک است چطور؟ آیا اسم این کار چیزی جز خیانت آنلاین است؟
8. اعتماد کردن به شخصی به غیر از شریک عاطفی خود
صمیمیت بیش از حد حتی بدون روابط فیزیکی هم گاهی اوقات می تواند خیانت به حساب بیاید. اگر شما به فردی غیر از شریک خود اعتماد کرده اید و برای حمایت های عاطفی به آنها تکیه کرده اید، احتمالا شما مجرم و فریبکار شبکه اجتماعی هستید.
9. تجدید خاطره با شریک قبلی خود
بسیاری از شریک های قبلی می توانند بدون هیچ مشکلی دوست های شبکه اجتماعی باشند. اما اگر رابطه شما در شبکه اجتماعی با شریک قبلی تان در حال شکل گیری مجدد است، خودتان را به خاطر تکرار روزهای خوبی که با هم داشته اید به دردسر نیاندازید، در این صورت احتمالا شریک تان حق دارد حس کند که کمی به او دروغ گفته اید.
10. ارسال عکس های عشوگرانه
مگر اینکه شما از دوستان نزدیک تان بخواهید که برای تصمیم گیری در حاضر شدن به شما کمک کند، در غیر این صورت ارسال عکس خودتان برای افراد دیگر در شبکه های اجتماعی به طور کلی در روابط تک همسری باید محدود شود.
11. ارسال شکلک های تحریک کننده
فقط به این دلیل که شما صریحا چیزی را به زبان نمی آورید به این معنی نیست که شما مرتکب کار اشتباهی نشده اید. شکلک ها (اموجی) می توانند مفاهیم بسیار زیادی را ترسیم کنند، یک بادمجان در اینجا و دونات در آنجا و شما داخل آب گرم هستید.
12. پیام دادن به شریک قبلی
در صورتی که شریک قبلی شما هنوز برخی از وسایل شما را دارد، به او پیام می دهید که آنها ر ا به شما برگرداند.به هر حال، اگر فقط برای گرفتن وسایل این پیام را ارسال کرده اید، مشکلی نیست. اما اگر به منظور اطلاع از وضعیت زندگی خصوصی او و ایجاد ارتباط وسایل خود را بهانه کردید، تعجب نکنید اگر به شما لقب خائن آنلاین را بدهند.
13. تاریخچه جست و جو های خود را پاک می کنید؟
اگر حس می کنید به حذف شواهد افرادی که در شبکه اجتماعی دنبال می کنید نیاز دارید، خودتان را بیچاره بدانید. اگر واقعا فکر می کنید هیچ مشکلی در مورد جستجوهایتان در شبکه اجتماعی وجود ندارد پس نباید به هیچ دلیلی آن را از شریک تان پنهان کنید.
14. مدام به دوستان عشوگر خود پیام می دهید
این ماهیت انسانی است که در پی تأیید باشد. اما اگر شما دائما به دوستانی پیام می دهید که دوست داشتن شان بیشتر یادآوری عشوه گرانه از شما است که چقدر شما گرم و باهوش و بامزه هستید، در واقع شما در منطقه پوشالی تاریکی به نام صداقت قرار دارید.
15. تعریف از ویژگی ظاهری افراد
راه های زیادی برای تعریف از زیبایی ظاهری فرد بدون اینکه واقعا از او تعریف کنید، وجود دارد. زمانی که شروع به نوشتن نظرات مشتاقانه در زیر عکس فرد می کنید به هرحال شما از یک همراه منفعل به همراه فعال در فریبکاری شبکه اجتماعی تبدیل می شوید.
16. گفتن رازها
شریک شما باید کسی باشد که بتواند همه چیز را با او در میان بگذارید. اگر بنا بر اصول معینی به شخصی غیر از شریک تان اعتماد کردید و رازهایی را که برایتان مهم بود و نمی خواستید که کسی بداند را با او در میان گذاشتید، در ستون خیانت یک علامت بزنید.
17. تغییر اطلاعات مخاطبین
اگر روابط آنلاین شما واقعا بدون منظور خاصی است، هیچ دلیلی برای برقراری ارتباط حضوری یا حتی در شبکه های دیگر وجود ندارد. در غیر اینصورت، این رفتار تا حدی مشکوک است.
18. دوستی با غریبه های اغواگر
شبکه اجتماعی همواره در پی ایجاد راهی برای دوستی های جدید و ارتباط مجدد با دوستان قدیمی است. اما اگر شما یا افراد مورد توجه شما درخواست های دوستی را صرفا براساس عکس پروفایل نه چیز دیگر قبول کرده اند شاید این رفتار نشانه ای باشد که شما خیلی صادق نیستید.
19. ارسال پیام های زننده
عشوه گری در فضای مجازی می تواند سریعا به موضوعاتی دیگر تبدیل شود که خیلی درمورد آنها بی تقصیر نیستید. اگر برای شخصی در شبکه اجتماعی پیام مبتذل ارسال می کنید، متعجب نشوید که چرا آنها به شما توجه نمی کنند چون این عمل نقض جدی اعتماد آنها است.
20. برنامه ریزی برای ملاقات حضوری
طبعا، فریب کاری های شبکه اجتماعی می تواند به روابط دنیای واقعی نیز کشیده شود. اگر به بهانه با هم بودن با فردی که آنلاین آشنا شدید هدیه ای بخرید یا برنامه ملاقات با شخصی که در شبکه اجتماعی آشنا شده اید را دارید، قطعا خودتان را یک فریبکار بدانید.