پیام موجودی usdt در اینستاگرام و واتساپ چیست؟

پیام موجودی usdt در اینستاگرام و واتساپ چیست؟ «شما 10 هزار تتر در کیف پول خود دارید. این پیام را پاسخ دهید تا به شما کمک کنم آن را برداشت کنید.» این یکی از پیام‌های پرتکراری است که به کاربران ارزهای دیجیتال در شبکه‌های اجتماعی یا حتی ایمیل ارسال می‌شود
دیدگاه ها

«شما 10 هزار تتر در کیف پول خود دارید. این پیام را پاسخ دهید تا به شما کمک کنم آن را برداشت کنید.» این یکی از پیام‌های پرتکراری است که به کاربران ارزهای دیجیتال در شبکه‌های اجتماعی یا حتی ایمیل ارسال می‌شود و هدفی جز کلاهبرداری ندارد! مهم‌ترین اصل دنیای کریپتوکارنسی این است که هیچ جا، پول مجانی وجود ندارد و هرکس که اعلام کند می‌خواهد به شما پول بدهد، با احتمال بسیار بالا می‌‌خواهد سر شما کلاه بگذارد. در ادامه این گونه روش های کلاهبرداری تتر را به طور دقیق بررسی می‌کنیم و آموزش می‌دهیم که چطور می‌توان به روش‌هایی امن‌تر تتر به دست آورد.

پیام «موجودی USDT داریم» دقیقا به چه معناست؟

روش های کلاهبرداری تتر این روزها بسیار متنوع و گاهی هوشمندانه شده است. یکی از روش‌هایی که بسیار دیده می‌شود، این است که کلاهبرداران در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، واتسپ یا ایکس، به افراد پیام می‌دهند و اعلام می‌کنند که شما در یکی از صرافی‌ها مقدار زیادی تتر دارید. در ادامه بیان می‌کنند که این موجودی در خطر مسدود شدن قرار دارد و شما باید سریعا آن را برداشت کنید. کلاهبردار اعلام می‌کند که شما نمی‌توانید به راحتی تتر خود را برداشت کنید، و تنها راه این است که اطلاعات مربوط به حساب کاربری یا کیف پولتان را به آن‌ها بدهید. کاربران تازه‌کار ممکن است گول بخورند و خواسته‌های کلاهبردار را اجابت کنند. اما یک کاربر باتجربه می‌داند که هیچ‌گاه و به هیچ‌عنوان نباید اطلاعات خصوصی کیف پول یا حساب‌های کاربری‌اش را در اختیار دیگری قرار دهد؛ حتی اگر پیام با ایمیلی شبیه به ایمیل رسمی صرافی برایش ارسال شده باشد.  

پیام «موجودی USDT داریم» دقیقا به چه معناست؟

 در یکی دیگر از روش های کلاهبرداری تتر، پیامی مثل بالا دریافت می‌کنید. در این پیام به شما یک نام کاربری و پسورد داده می‌شود و گفته شده که در اکانت فوق، 1 میلیون تتر وجود دارد. حال اگر شما وارد لینک شوید، با یک وب‌سایت کلاهبرداری مواجه می‌شوید که نشان می‌دهد 1 میلیون تتر در آن وجود دارد. دکمه برداشت را می‌زنید، اما از شما خواسته می‌شود تا مقدار اندکی تتر یا ارز دیجیتال دیگر، برای پوشش دادن کارمزد تراکنش ارسال کنید. ارسال مقدار کمی کارمزد در برابر یک میلیون دلار، پیشنهد جذابی است؛ بنابراین شما مبلغ کارمزد را می‌پردازید. درست حدس زدید؛ در ادامه هیچ تتری برای شما ارسال نمی‌شود و تمام این فرآیند برای کلاهبرداری و دریافت آن مبلغ کارمزد از شما طراحی شده است.

چه کسانی این پیام‌ها را ارسال می‌کنند؟

پاسخ بسیار سرراست و کوتاه است: کلاهبرداران! این پیام‌ها تنها برای فریب دادن کاربران تازه‌کار ارسال می‌شوند و روی یکی از نقاط ضعف انسانی دست می‌گذارند که میان بسیاری مشترک است: طمع. همانطور که طمع، دنیل دی لوئیس را در فیلم «خون به پا خواهد شد» به نابودی کشید، می‌تواند سرمایه‌های افراد را نیز در دنیای ارزهای دیجیتال به خاک بکشاند. البته در برخی از کلاهبرداری‌ها این پیام‌ها از جانب ایمیل‌ها یا آدرس‌هایی ارسال می‌شود که بسیار شبیه به آدرس‌های رسمی صرافی‌ها یا کیف پول‌های معتبر هستند. نباید فراموش کنید که صرافی‌ها و کیف پول‌ها هیچگاه اطلاعات حساس شما را درخواست نمی‌کنند و این آدرس‌ها تغییرات جزئی با آدرس صرافی یا کیف پول دارند و اگر دقت کنید می‌توانید تفاوت‌هایشان را پیدا کنید.

چرا این پیام‌ها معمولا در واتساپ و اینستاگرام دیده می‌شوند؟

کاربران فراوانی از واتساپ و اینستاگرام به صورت روزانه استفاده می‌کنند. این برای کلاهبردار به معنی دریایی پر از ماهی است. آن‌ها قلاب خود را در این دریا می‌اندازند به امید این که یک نفر فریب آن‌ها را بخورد. همچنین ربات‌هایی وجود دارند که فعالیت کاربران را زیر نظر می‌گیرند. مثلا، اگر شما زیر پست یک صرافی ارز دیجیتال معتبر مانند رمزینکس کامنت بدهید، ربا‌ت‌ها متوجه می‌شوند که شما به ارزهای دیجیتال علاقه‌مند هستید و پیام‌های مربوط به کلاهبرداری را برایتان می‌فرستند. یک نمونه دیگر، اکانت‌هایی هستند که تنها با اضافه کردن یک حرف انگلیسی به انتهای آدرس یک صرافی معتبر، خودشان را به جای آن‌ها جا می‌زنند و از مردم می‌خواهند که برای دریافت یک جایزه، رمز عبورشان را تحویل کلاهبردار بدهند.

چه کسانی این پیام‌ها را ارسال می‌کنند؟

 همانطور که مشاهده می‌کنید، اکانت‌های زیادی از نام صرافی‌های معتبر سواستفاده می‌کنند. در این تصور، تنها اکانت رسمی مربوط به گزینه اول است.

آیا این پیام‌ها نشانه‌ی فرصت خرید هستند یا کلاهبرداری؟

این پیام‌ها به هیچ عنوان نشانه یا فرصتی برای خرید تتر نیستند و فقط یکی از روش های کلاهبرداری تتر هستند. یکی دیگر از روش های کلاهبرداری تتر، پیام‌هایی هستند که 12 کلمه بازیابی یک کیف پول را به شما می‌دهند. تعجب نکنید! یک نفر به شما کلمات بازیابی کیف پولی را می‌دهد که در آن مقدار بسیار زیادی تتر وجود دارد. زمانی که شما این کلمات را در کیف پول خود می‌زنید، مشاهده می‌کنید که واقعا مقدار زیادی تتر در کیف پول وجود دارد. ممکن است وسوسه بشوید که این تترها را به آدرس خودتان منتقل کنید. اما زمانی که می‌خواهید این کار را بکنید می‌بینید که مثلا به مقدار اندکی اتریوم برای پوشش کارمزد انتقال نیاز دارید. ایرادی ندارد، تصمیم می‌گیرید یک دلار اتریوم به کیف پول واریز کنید تا بتوانید 1000 تتر را برای خودتان ارسال کنید. اما زمانی که اتریوم را به کیف پول می‌ریزید، یک ربات سریع آن را برداشت می‌کند. شما یک دلار ضرر کردید! برخی کاربران این عمل را چندین بار انجام می‌دهند و بارها سود به جیب کلاهبرداران می‌رسانند.

چطور می‌توان به فروشنده تتر در شبکه‌های اجتماعی اعتماد کرد؟

تقریبا راهی برای اعتماد کردن به فروشنده تتر در شبکه‌های اجتماعی وجود ندارد. به علت این که تراکنش‌های ارزهای دیجیتال را نمی‌توان مانند تراکنش‌های بانکی سنتی محدود یا پیگیری کرد، افراد زیادی ادعا می‌کنند که می‌خواهند به شما تتر بفروشند. اما زمانی که پول را برایشان واریز می‌کنید، دیگر پیام‌هایتان را پاسخ نمی‌دهند و حتی شکایت کردن نیز نمی‌تواند درد شما را دوا کند. تنها راه مطمئنی که می‌توانید تتر را از فرد دیگری مستقیما خریداری کنید، اعتماد کردن به یک فرد آشنا مثل یک دوست نزدیک یا یکی از اعضای خانواده است. با این حال این روش نیز توصیه نمی‌شود، زیرا مشاهده شده که حتی دوست‌ها نیز سر دوستان خود کلاه می‌گذارند.

خطرات خرید USDT از طریق پیام‌های شخصی چیست؟

حال، فرض کنید فردی به شما پیام داده که تتر را زیر قیمت بازار به شما می‌فروشد و شما را ترغیب می‌کند که از او خرید کنید. آیا می‌توان به او اعتماد کرد؟ خیر! بزرگترین خطری که در این روش کلاهبرداری تتر وجود دارد این است که فرد پول را دریافت کند، اما تتری برایتان واریز نکند. آن فرد می‌تواند سریعا نام کاربری خود را عوض کند، یا اکانت‌های مختلفی داشته باشد و آن‌ها را غیرفعال کند تا شما دیگر نتوانید او را پیدا کنید. در مواردی دیده شده که شما پول را واریز می‌کنید و تتر را دریافت می‌کنید، اما آن تتر، تتر واقعی نبوده است! در دنیای ارزهای دیجیتال به راحتی می‌توان توکن‌های مختلفی با نام‌های دلخواه ساخت. بنابراین تترهای تقلبی می‌توانند از نظر ظاهری شبیه به تتر باشند؛ اما مثلا از کاراکتری شبیه به U در کلمه USDT استفاده کرده باشند. در این حالت شما توکن تقلبی را دریافت می‌کنید اما امکان خرج کردن یا معامله آن را ندارید. برای تشخصی این توکن‌ها باید آدرس قرارداد توکن را در مرورگرهای بلاکچین بررسی کنید، که می‌تواند برای کاربران تازه‌کار پیچیده باشد. بنابراین بهترین راه دفع خطر، پیشگیری است. هیچگاه تتر را در شبکه‌های مجازی از افراد غریبه نخرید تا درگیر پیچیدگی‌های تشخیص تتر تقلبی از تتر واقعی نشوید.

خطرات خرید USDT از طریق پیام‌های شخصی چیست؟

این مورد را مشاهده کنید؛ نام این توکن Tether USD (USDT) است، اما یک تتر تقلبی است و مرورگر بلاکچین نیز هشدار داده که این تتر تقلبی است. اما اگر این توکن را در کیف پول خود دریافت کنید، به راحتی نمی‌توانید مطمئن شوید که واقعی است یا فیک (تقلبی).

راه‌های مطمئن‌تر برای خرید تتر در ایران کدامند؟

بهترین راه برای خرید تتر در ایران و دوری از روش های کلاهبرداری تتر، خرید تتر از یک صرافی معتبر است. صرافی‌های معتبر از نهادهای قانونی مجوزهای رسمی دریافت کرده‌اند و متخصصان فنی آن‌ها تضمین می‌کنند که تترهایی که می‌خرید واقعی هستند و دیگر نیاز نیست خودتان شخصا این موارد را بررسی کنید. خوشبختانه خرید تتر از صرافی بسیار ساده است؛ مثلا در صرافی رمزینکس می‌توانید در کمتر از 5 دقیقه یک حساب کاربری بسازید، احراز هویت کنید و اولین خرید خود را انجام دهید. سپس می‌توانید تتر را در کیف پول صرافی نگهدارید یا آن را به کیف پول شخصی منتقل کنید. بهترین صرافی برای خرید تتر رمزینکس است؛ زیرا کمترین کارمزد خرید را از شما دریافت می‌کند. همچنین اگر در خارج از ایران زندگی می‌کنید، می‌توانید در یک کیف پول مطمئن مانند تراست ولت، ارز دیجیتال بخرید. در این روش به حساب مالی بین‌المللی مانند پی‌پل یا مستر کارت نیاز دارید.

از
1
رای

دیدگاه ها