یکی از مسائلی که اغلب در مورد آن سوال میشود، استفاده از مواد طبیعی مانند حنا در دوران پریودی است. حنا که بهطور گسترده به عنوان رنگ مویی طبیعی و همچنین درمانهای گیاهی شناخته میشود، در برخی فرهنگها به دلیل فوایدی که دارد، مورد استفاده قرار میگیرد. در این مقاله از سلام دنیا، قصد داریم به سوالاتی مانند "آیا استفاده از حنا در دوران پریودی ضرر دارد؟" و حکم شرعی حنا گذاشتن در زمان پریودی (دوران قاعدگی) از نظر آیت الله خامنه ای و مراجع تقلید پاسخ دهیم
آیا حنا گذاشتن کف پا در زمان پریودی ضرر دارد
استفاده از حنا در کف پا در دوران پریودی از نظر علمی هیچگونه ضرر یا خطری ندارد. حنا در این نواحی به دلیل اینکه جذب پوست بهطور مستقیم وارد جریان خون نمیشود و بهطور عمده بر روی سطح پوست اثر میگذارد، مشکلی ایجاد نمیکند. با این حال، در دوران پریود پوست برخی افراد حساستر میشود و ممکن است حنا بر پوست حساس اثرات جزئی مانند سوزش یا خارش بگذارد. این موضوع بهویژه در صورتی که پوست پا به طور طبیعی حساس باشد یا فرد نسبت به مواد طبیعی مانند حنا آلرژی داشته باشد، ممکن است اتفاق بیفتد.
حکم حنا گذاشتن در زمان پریودی از نظر آیت الله خامنه ای
از نظر آیت الله خامنه ای ؛ از نظر شرعی اشکل ندارد؛ اما مکروه است.
حتما بخوانید: فواید و مضرات حنا در پریودی چیست
حکم حنا گذاشتن در زمان پریودی از نظر آیت الله مکارم شیرازی
از نظر آیت الله مکارم شیرازی، رنگ کردن مو به حنا و مانند آن برای زن حیض مکروه است.
حکم حنا گذاشتن در زمان پریودی از نظر آیت الله امام خمینی
از نظر آیت الله امام خمینی؛ اشکال شرعی ندارد و رنگ کردن مو با حنا یا رنگهای دیگر مانعی برای رسیدن آب به بدن نیست.
حکم حنا گذاشتن در زمان پریودی از نظر آیت الله سیستانی
از نظر آیت الله سیستانی ؛ گذاشتن حنا در ایام حیض مانعی ندارد.
سخن آخر
در نهایت، استفاده از حنا در دوران پریود از نظر علمی هیچ گونه مشکلی ایجاد نمیکند و میتواند بهعنوان یک روش طبیعی و مفید برای مراقبت از پوست و مو در این دوران در نظر گرفته شود. با این حال حکم شرعی حنا گذاشتن در زمان پریودی از نظر مراجع تقلید از جمله آیت الله خامنه ای، امام خمینی، آیت الله سیستانی و مکارم شیرازی کمی با هم متفاوت است که در این مطلب به آنها پرداختیم. امیدوارم برایتان مفید بوده باشد.
مقالات مرتبط:
حکم خواندن دعاهای قرآنی و صلوات در سجده
دیدگاه ها