معرفی نرم افزار موزیک یاب و سایت جستجوی آهنگ با صدا و متن

معرفی نرم افزار موزیک یاب و سایت جستجوی آهنگ با صدا و متن حتما برایتان پیش امده که آهنگی را زمزمه کنید و دوست داشته باشید دانلودش کنید ولی نام آهنگ را فراموش کرده باشید یا فقط متن آن را بلد باشید برای چنین حالتی راه حل های متفاوتی وجود دارد که ما در این مقاله بررسی می کنیم.

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که آهنگی را در جایی شنیده باشید، اما اطلاعات کافی از آن در اختیار ندارید و می خواهید آن آهنگ را پیدا کنید و یا ممکن است به یک آهنگ علاقمند شده باشید و بخواهید متن آن را جست و جو کرده و هم خوانی کنید. ممکن است پیدا کردن آهنگ مورد علاقه تان یا پیدا کردن متن آهنگ مورد علاقه تان دشوار باشد یا در خصوص نحوه انجام این کار اطلاعی نداشته باشید. در این مقاله از وبسایت سلام دنیا قصد داریم در خصوص نحوه جستجو متن آهنگ ها و ربات های آهنگ یاب صحبت کرده و به هر گونه سوال تان در این خصوص پاسخ دهیم.

6 روش پیدا کردن متن و مشخصات آهنگ های مورد علاقه تان

1. برنامه موزیک یاب Tunatic ( نرم افزار موزیک یاب برای کامپیوتر )

برنامه Tunatic یکی از روش های ساده برای پیدا کردن مشخصات آهنگ هایی است که از آنها اطلاعی نداریم. اگر قسمتی از یک آهنگ نامشخص که نام آهنگ و نام خواننده آن را نمی دانید به دست تان رسیده، با این برنامه به سادگی می توانید مشخصات کامل آهنگ را پیدا کنید.


حتما بخوانید: آموزش سیو کردن اهنگ از طریق تلگرام در گوشی ایفون


 نرم افزار موزیک یاب برای کامپیوتر

2. ربات اهنگ یاب دنیای ترانه

ربات دنیای ترانه یکی از جالب ترین و بهترین ربات های دانلود موزیک در تلگرام است که می توانید با استفاده از این ربات هر آهنگی از هر خواننده ای را دانلود کنید. روش کار با این ربات به این صورت است که ابتدا باید آیدی ربات را در داخل تلگرام جست و جو کنید. پس از استارت ربات، نام خواننده یا اسم موسیقی مورد نظرتان را به ربات می دهید و ربات موسیقی مورد نظر را به شما نشان می دهد. در نهایت می توانید موسیقی را از این قسمت دانلود کرده و از آن لذت ببرید.

ربات اهنگ یاب دنیای ترانه

3. استفاده از سایت تشخیص آهنگ AudioTag ( سایت موزیک یاب )

سایت AudioTag یک روش شناسایی آنلاین آهنگ است. با استفاده از این سایت شما می توانید یک کلیپ صوتی را آپلود کرده یا آدرس آن را در سایت بفرستید تا بتوانید تشخیص دهید. پس از آنکه فایل صوتی را آپلود کردید، باید یک کد امنیتی را وارد کنید. به این ترتیب AudioTag شروع به مقایسه آنلاین پایگاه داده های خود کرده تا آن را شناسایی کند. اگر می خواهید با ارسال فایل صوتی آهنگی را پیدا کنید، توصیه می شود فایل طولانی تر از 45 ثانیه نفرستید.


حتما بخوانید: آموزش پخش آهنگ از روی فلش و PlayStation Music در پلی استیشن 4


سایت موزیک یاب

برنامه ها و ربات هایی برای یافتن ساده آهنگ های مورد علاقه تان

4. تشخیص آهنگ آنلاین با Lyrster ( جستجوی آهنگ با متن ، متن یاب اهنگ) 

اگر تنها کلماتی از آهنگ مورد علاقه تان را به خاطر دارید، استفاده از وبسایت Lyrster می تواند گزینه مناسبی باشد. این سرویس با استفاده از تطابق بین متن آهنگ با متن آهنگ های موجود در پایگاه خود به دنبال آنها می گردد. این سایت از بین 450 سایتی که در زمینه جست و جو آهنگ فعالیت می کنند، به دنبال آهنگ می گردد. بنابراین، می توان گفت که احتمال پیدا کردن آهنگ مورد علاقه تان با این وبسایت بسیار زیاد است.

تشخیص آهنگ آنلاین با Lyrster


حتما بخوانید: آیا گوش دادن به موسیقی حین کار موجب بهبود عملکرد می شود یا نه؟


5. استفاده از سایت Acrcloud ( موزیک یاب آنلاین )

یکی دیگر از وبسایت های جست و جو آهنگ، وب سایت Acrcloud است. با استفاده از این سایت، می توانید به دو روش آهنگ مورد علاقه تان را پیدا کنید. اول اینکه در صفحه اصلی بر روی دکمه Record Now کلیک کرده و به ضبط بخشی از آهنگ مورد علاقه تان بپردازید تا سایت بتواند آهنگ مورد نظرتان را با صدای شما جست و جو کند. روش دوم این است که از افزونه این سایت که تحت عنوان AHA Music و مخصوص گوگل کروم است، استفاده کنید. با نصب این افزونه بر روی گوگل کروم می توانید به راحتی آهنگی که می خواهید را در مرورگر کروم جست و جو کرده و بیابید.

استفاده از سایت Acrcloud

6. برنامه موزیک یاب گوگل ( جستجوی صدا در گوگل ، جستجوی آهنگ با ویس گوگل )

گوگل اخیرا قابلیت «زمزمه برای جست و جو» را اضافه کرده که لازم نیست نام شعر یا نام خواننده را بدانید. فقط کافی است بخشی از آهنگ را زمزمه کنید تا موتور جست و جو گوگل به دنبال آن بگردد. پس از زمزمه کردن آهنگ، موتور جست و جو گوگل با استفاده از الگوریتم های صوتی فهرست ترانه هایی که بیشترین مطابقت را با ترانه شما دارند، ارزیابی کرده و پیدا می کند. همچنین در روشی دیگر، اگر بخشی از متن آهنگ را می دانید، می توانید کمی از متن آهنگ را در قسمت جست و جو گوگل تایپ کرده تا گوگل نام آهنگ و نام خواننده را پیدا کند.

سخن آخر

روش های متعددی برای پیدا کردن مشخصات آهنگ هایی که نام آهنگ یا نام خواننده آن را نمی دانید، وجود دارد. در این مقاله سعی کردیم 6 روش ساده و سریع را برای پیدا کردن آهنگ مورد علاقه تان معرفی کنیم. امیدوارم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید. آیا تا به حال تجربه جست و جو آهنگ با یکی از روش های فوق را داشته اید؟ تجربیات خود را در بخش نظرات زیر با ما به اشتراک بگذارید.


مقالات مرتبط:

10 تا از بهترین سازهای موسیقی برای یادگیری کودکان

آموزش روش فرستادن ویس، پیام و استیکر از تلگرام به واتس اپ در ایفون و اندروید

آموزش قطع صدای اس ام اس آیفون ؛ تنظیمات قطع صدای ارسال پیام در اپل

از
37
رای