همه چیزهایی که باید درباره اختلال نعوظ و چگونگی رفع آن بدانید

همه چیزهایی که باید درباره اختلال نعوظ و چگونگی رفع آن بدانید اختلال نعوظ یکی از مشکلات ناتوانی جنسی است که برخلاف تصور مردم، بسیار شایع است. عدم نعوظ بیش از 50% مردان را تحت تاثیر قرار می دهد. چاقی، دیابت و...از علل نعوظ می باشد.

بعد از گذراندن یک روز خوب با همسرتان، ممکن است بخواهید شب هیجان انگیزی را هم با همدیگر بسازید، اما بعد اینکه دقایقی را به عشق بازی و نوازش هم سپری می کنید، متوجه می شوید شرایط همان طور که می خواهید پیش نمی رود و آماده نزدیکی نیستید. نمی خواهید همسرتان متوجه موضوع بشود و همه سعی خود را می کنید تا آماده شوید اما هیچ اتفاقی نمی افتد. همچنین نگران این هستید که همسرتان متوجه موضوع بشود و این اختلال نعوظ او را نسبت به شما ناامید کند.

آیا این وضعیت برایتان آشناست؟ آیا تا به حال برای شما اتفاق افتاده است؟ اگر جواب شما مثبت است، ممکن است از اختلال نعوظ (ED) رنج ببرید که به عنوان ناتوانی جنسی نیز شناخته می شود. برای اغلب آقایان این موضوع می تواند بسیار ترسناک باشد. در حالی که این موضوع می تواند باعث شرمندگی باشد، باید بدانید که ED بسیار رایج تر از چیزی است که مردان به آن اقرار می کنند. در حقیقت، مسئله ای کاملاً طبیعی است. خوشبختانه اختلال نعوظ (ED) اغلب به آسانی قابل درمان است و به ندرت یک مشکل دائمی می شود.

فهرست مطالب ارائه شده در این مقاله

1. اختلال نعوظ و علل آن

1-1. علل فیزیولوژیکی

1-2. مسائل روحی و سبک زندگی

2. مقابله با اختلال نعوظ

3. درمان اختلال نعوظ

4. اختلال نعوظ کاذب

اختلال نعوظ و علل آن

اختلال نعوظ در واقع بسیار شایع تر از چیزی است که بیشتر مردم فکر می کنند و بیش از 50% مردان را تحت تاثیر قرار می دهد. این وضعیت در مردان مسن بیشتر است، 40% مردان 40 ساله از این بیماری رنج می برند، و در سنین بالاتر این مسئله بیشتر دیده می شود به طوری که حدوداً 70% از مردان دارای 70 سال و مسن تر را دچار می کند.

با این حال، جوانان زیادی نیز شروع به تجربه این ناتوانی جنسی می کنند. در یک مطالعه منتشر شده در مجله Journal of Sexual Medicine، مشخص شده است که تقریباً یک نفر از هر چهار مرد ممکن است از یک نوع اختلال نعوظ برنج ببرد و تقریبا نیمی از این افراد دچار مشکل شدید هستند. اختلال نعوظ (ED) عمدتاً به عنوان ناتوانی در رسیدن به نعوظ یا حفظ آن به اندازه ای که فرد قادر به انجام آمیزش باشد، تعریف می شود و می تواند باعث ایجاد استرس، ناراحتی در روابط و مشکلات مربوط به اعتماد به نفس بشود.

دو نوع ED یا ناتوانی جنسی وجود دارد: اولیه و ثانویه.

ناتوانی جنسی اولیه

مردان مبتلا به ناتوانی جنسی اولیه هرگز یک نعوظ کافی برای یک نزدیکی رضایت بخش را ندارد. این شکل ناتوانی جنسی نادر است و اغلب به علت شرایط حاد روان شناختی مانند ترس شدید یا روابط نامشروع، احساسات گناه شدید و اضطراب زیاد بوجود می آید.

ناتوانی جنسی ثانویه

ناتوانی ثانویه، به عنوان از دست دادن عملکرد نعوظ پس از یک دوره عملکرد طبیعی تعریف شده است و شایع تر است. مردانی با ناتوانی ثانویه معمولاً در 25% موارد قادر به مقاربت هستند. این نوع از اختلال اغلب به تدریج بوجود می آید و نسبت به ناتوانی اولیه آسان تر قابل درمان است.

همه مردان در یک نقطه زندگی از ED رنج خواهند برد. این طبیعی است. با این حال اگر به یک موضوع مداوم تبدیل شود، ممکن است نیاز به مراقبت های پزشکی داشته باشد. برای اینکه ممکن است به عنوان یک مسئله بزرگ به نظر نرسد اما اغلب نشانه ای از یک مشکل فیزیکی و روحی عمیق تر است.

اختلال نعوظ

الف: علل فیزیولوژیکی

نعوظ حاصل از یک سیستم پیچیده شامل مغز، سیستم عصبی، هورمون ها، عضلات و رگ های خونی است. بروز یک مشکل در هر یک از قسمت های می تواند موجب اختلال در نعوظ شود. تعداد مشکلات فیزیکی که می تواند منجر به ED شود بسیار زیاد است. طبق گفته Mayo Clinic، اختلال نعوظ می تواند ناشی از:

  • بیماری قلبی
  • مسدود بودن رگ های خونی
  • کلسترول بالا
  • فشار خون بالا
  • چاقی
  • ورزش بسیار کم
  • دیابت
  • سندروم متابولیک
  • بیماری پارکینسون
  • مولتیپل اسکلروزیس
  • بافت اسکار در آلت تناسلی
  • رخی از داروهای تجویزی، به خصوص آنهایی که بر اعصاب و یا عروق خونی تاثیر می گذارد
  • مصرف تنباکو یا مواد مخدر
  • الکل
  • اختلالات خواب
  • سرطان پروستات یا پروستات بزرگ شده
  • جراحی یا آسیب به ناحیه لگن و نخاع
  • مسائل هورمونی مانند تستوسترون کم

بیماری هایی که عامل اختلال نعوظ در مردان هستند

بیایید نگاهی به برخی از رایج ترین علل ED بیندازیم

1. بیماری های غدد درون ریز

سیستم غدد درون ریز مسئول تنظیم هورمونی است که کنترل متابولسیم، عملکرد جنسی، میل جنسی و خیلی چیزهای دیگر را به عهده دارد. یکی از بیماری های شایع که بر سیستم غدد درون اثر می گذارد، دیابت است، بخاطر اینکه روی توانایی بدن در تولید انسولین تاثیر دارد. یک عارضه جانبی دیابت، آسیب به رشته های عصبی است که می تواند جریان خون و سطح هورمون ها را کاهش دهد.

2. اختلالات عصبی

بیماری های وجود دارند که بر سیستم عصبی و توانایی مغز در ارتباط برقرار کردن با سیستم تولید مثلی تاثیر می گذارند و در نتیجه مانع از رسیدن به نعوظ می شوند. برخی از شایع ترین بیماری های عصبی عبارتند از: بیماری آلزایمر یا پارکینسون، تومور مغری، ام اس و سکته مغزی.

3. داروها

داروهایی که جریان خون را تحت تاثیر قرار می دهند می توانند منجر به ناتوانی در ایجاد نعوظ و ED می شوند. برخی داروها عبارتند از: آلفا و بتا بلوکرها، داروهای شیمی درمانی خاص، داروهای افسردگی مانند Xanax و Valium، محرک هایی مانند کوکائین یا آمفتامین، Prozac یا Paxil و هورمون های مصنوعی. با وجود این واقعیت که ممکن است ED را به عنوان عوارض هر یک از این داروها تجربه کنید، هرگز نباید مصرف داروها را بدون مشورت با پزشک متوقف کنید.

4. بیماری های قلبی

هر بیماری  که بر قلب و توانایی پمپاژ خون تاثیر بگذارد، می تواند منجر به ED شود. رگ های مسدود، فشار خون بالا یا کلسترول می تواند بر جریان خون تاثیر بگذارد. درمان آن می تواند شامل مصرف داروهای تجویزی یا داروهای خانگی خاص باشد. با این حال، اگر از هر یک از این بیماری ها رنج می برید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

اختلال نعوظ چیست؟

5. سوء مصرف مواد

سیگار کشیدن می تواند یکی از علل اصلی اختلال نعوظ باشد، به خصوص در جوانان. علاوه بر تمام مشکلات دیگری که سیگار علت آن است، مواد شیمیایی در سیگار می تواند موجب ایجاد آسیب به عروق خونی شود. بنابراین حتی اگر تحریک شوید، در صورتی که عروق خونی شما به علت سیگار کشیدن آسیب دیده باشد، ایجاد یا حفظ نعوظ می تواند بسیار دشوار باشد. با توجه به میزان آسیب، ترک سیگار اغلب این روند را معکوس خواهد کرد.

درست مانند سیگار کشیدن، مصرف مواد مخدر تفریحی مانند ماری جوانا، کوکائین و هروئین می تواند به رگ های خونی لطمه بزند و موجب اختلال در نعوظ شود. در نهایت، الکل نیز می تواند احتمال تجربه ED را افزایش دهد. در حالی که مصرف شدید الکل می تواند منجر به مشکلات جدی مرتبط به ED شود، حتی سوء مصرف کوتاه مدت آن هم می تواند منجر به مشکلات نعوظ شود. الکل یکی از عوامل پریشانی است، به این معنی که می تواند خلق و خو و میل جنسی را کاهش بدهد. همچنین می تواند میزان جریان خون به آلت تناسلی را کاهش بدهد و رسیدن به نعوظ را سخت تر کند.

اختلال نعوظ (ED) علتها،تشخیص و انواع روش‌های درمان،

ب: مسائل روحی و سبک زندگی  

در حالیکه شرایط فیزیکی اغلب عامل اصلی این مشکل است، مسائل روانشناختی نیز می تواند بر توانایی شما در رسیدن به نعوظ تاثیر بگذارد. نقش مغز در روند نعوظ را نمی توان کم رنگ در نظر گرفت، زیرا شروع این حالت از آنجاست. میل جنسی و متعاقباً نعوظ، از مغز شروع می شود و مغز سیگنال هایی را برای ارسال خون به آلت تناسلی می فرستد.

مسائل روانشناختی مانند استرس، افسردگی، اضطراب یا سایر مشکلات سلامت روان می تواند در این روند مداخله کند. مشکلات موجود در ارتباط طرفین و استرس نیز می تواند تاثیر خود را داشته باشد. در حالی که مشکلاتی مانند استرس می تواند با چیزهای زیادی مثل شغل، پول یا مشکلات رابطه ارتباط داشته باشد، اختلال نعوظ مداوم بدون هیچ دلیل فیزیکی، اغلب می تواند به علت استرس باشد.

تنها یک بار اختلال در نعوظ می تواند منجر به ایجاد این ترس شود که این شرایط دوباره اتفاق می افتد. ترس از عدم توانایی در راضی کردن همسرتان نیز به آن اضافه می شود. همه این ها می تواند منجر به کاهش اعتماد به نفس شود و این، مشکل را تشدید می کند. مسائل روانشناختی اغلب علت ED در مردان جوان است. مسائل بهداشت روانی، مانند استرس مزمن یا افسردگی، چیزهایی هستند که اغلب توجه زیادی به آنها نمی شود. در حالی که می دانیم بیماری هایی مانند بیماری قلبی-عروقی یا دیابت بر سلامت جسمی ما تاثیر می گذارد، ما اغلب به مسائل روحی و روانی که داریم اهمیت لازم را نمی دهیم.

با وجود اینکه این چیزها عمدتاً بر مغز تاثیر می گذارند، تاثیر آن بر مغز، بدن ما را هم تحت تاثیر قرار می دهد. علاوه بر کاهش میل به رابطه جنسی، استرس و افسردگی می تواند موجب درد و خستگی، خستگی مزمن، از دست دادن اشتها و بی خوابی شود. هر چند به این جا خاتمه پیدا نمی کند. این علائم می تواند به شکل های دیگر هم به بدن آسیب بزند. به عنوان مثال، کم خوابی می تواند مشکلات زیادی به دنبال داشته باشد.

وقتی که ما می خوابیم، بدن در حالت بازیابی خودش قرار می گیرد. اگر تمرینات بدنی و قدرتی انجام می هید، در هنگام خواب و استراحت، بدن شروع به ساخت و تعمیر عضله های آسیب دیده از تمرین می کند. کمبود خواب در این افراد می تواند منجر به درد و خستگی مداوم گردد. هنگامی که می خوابیم، بدن ما شروع به تولید هورمون می کند. تستوسترون، هورمون رشد و تعداد زیاد دیگری از هورمون های بدن در طول خواب ما تولید می شود. اگر خواب کافی ندارید، تولید این هورمون های کلیدی دچار وقفه می شود.

در نهایت، کمبود خواب باعث افزایش تولید کورتیزول یعنی هورمون استرس می شود. میزان بالای کورتیزول می تواند باعث ذخیره سازی چربی، افزایش گرسنگی و کاهش وزن شود. و همه اینها می تواند به ED منجر شود. همانطور که می بینید این یک چرخه معیوب است.

علل بروز اختلال نعوظ و  راه های درمان آن

مقابله با اختلال نعوظ

همانطور که پیش تر هم درباره این صحبت کردیم، اختلال نعوظ مسئله ای است که حتی به ندرت اما تقریبا همه مردان را تحت تاثیر قرار می دهد. اگر ED یکبار پیش بیاید یا گاه به گاه اتفاق بیفتد، جای نگرانی نیست اما اگر یک مشکل مداوم باشد، احتمالاً مشکل بزرگتری در حال وقوع است. نکته مهم در مورد هر دو شما و همسرتان این است که بخاطر داشته باشید که دلیلی برای ترس و نگرانی وجود ندارد. زندگی جنسی شما به پایان نرسیده است. نگرانی بیش از حد شما می تواند باعث بروز مشکل شود. استرس و اضطراب بیش از حد درباره این موضوع، احتمال ادامه پیدا کردن مشکل را بیشتر می کند.

همچنین مهم است که در مورد آن با شریک زندگی خود صحبت کنید، زیرا او ممکن است مشکل شما را به عنوان کاهش علاقه جنسی به خودش برداشت کند، که این می توانید باعث ایجاد ناراحتی در رابطه شما بشود. صحبت زوج با هم درباره این موضوع بسیار مهم است برای اینکه وقتی همسر شما جزئی از مسئله باشد، درمان بیماری موثرتر می شود. در نهایت، این مشکل را ندیده نگیرید و امیدوار باشید که از بین می رود. عدم توجه به آن تنها باعث بدتر شدن این اختلال می شود.

بیایید به چند خط ابتدای مقاله برگردیم. چه اتفاقی می افتد وقتی شما و همسرتان قصد نزدیکی دارید، نعوظ اتفاق نیفتد؟ چه کار می کنید؟ باز هم، اولین چیزی که باید به خاطر داشته باشید این است که مضطرب نشوید. این فقط شرایط را بدتر می کند؛ و در نهایت هر دو شما خودتان را سرزنش می کنید. دوم اینکه، لازم نیست حسی که دارید را خراب کنید. می توانید با تمرکز روی همسرتان، کارهایی انجام دهید که او را به لذت برسانید.

در نهایت، درک کنید که این حادثه ممکن است مربوط به همین لحظه باشد و ممکن است قبلاً هرگز اتفاق نیفتاده باشد. اما این بدان معنا نیست که باید مشکل را ندیده بگیرید. اگر عدم نعوظ باز هم اتفاق افتاد، زمان آن است که با همسر خود درباره آن صحبت کنید، تا ببینید آیا بیماری جدی در آن نقش دارد یا باید به متخصص مراجعه کنید.

همه چیزهایی که باید درباره اختلال نعوظ بدانید (و چگونگی رفع آن)

3. درمان اختلال نعوظ

اولین گام در درمان اختلال نعوظ، مشخص کردن این است که آیا این یک معضل جدی است و این از طریق یک معاینه ساده توسط پزشک مشخص می شود که ممکن است شامل معاینه فیزیکی، آزمایش خون و ادرار برای بررسی علائم بیماری قلبی، دیابت، میزان تستوسترون و سایر شرایط فیزیکی باشد.

سایر آزمایش ها شامل سونوگرافی آلت تناسلی برای بررسی جریان خون، یک آزمایش روی نعوظ شبانه است که در آن دستگاهی به آلت تناسلی متصل می شود تا قدرت نعوظ در حین خواب را اندازه گیری کند و یک معاینه روانی برای اینکه مشخص شود آیا مشکل ناشی از افسردگی یا سایر بیماری ها است.

درمان های پزشکی

شایع ترین و موفق ترین درمان اختلال نعوظ، دارو است از جمله تجویز ویاگرا، سیالیس، لویترا و استندرا. این داروها با افزایش اثر اکسید نیتریک در بدن عمل می کند. اکسید نیتریک باعث سست کردن عضلات آلت تناسلی می شود، به این ترتیب جریان خون بیشتر می شود و در نتیجه با یک بار تحریک یک مرحله نعوظ اتفاق می افتد. در حالی که این داروها متداولترین و موثرترین روش های درمان ED هستند، ممکن است گاهی اثر نداشته باشند یا شاید برای افرادی که دیگر داروهای نیترات دار برای درد قفسه سینه مصرف می کنند، دارای فشار خون پایین یا بالا هستند یا از بیماری های شدید کبد و کلیه رنج می برند خطرناک هم باشد.

اختلال نعوظ چیست؟ علل، راه مقابله، درمان اختلال و عدم نعوظ

برای درمان آنها ممکن است موارد زیر تجویز شود:

1. تزریق

این داروها به پایه آلت تناسلی تزریق می شود و طوری طراحی شده است که 20 تا 40 دقیقه نعوظ ایجاد می کند. عوارض جانبی شامل خونریزی، نعوظ طولانی مدت (که معمولاً نیاز به تزریق داروهای دیگر برای کاهش آن است) و بوجود آمدن بافت اسکار در محل تزریق است.

2. شیاف آلپروستادیل مجرای ادراری

این درمان شامل قرار دادن شیافی کوچک در مجاری ادراری آلت تناسلی با استفاده از یک دستگاه خاص است. معمولاً در عرض 10 دقیقه نعوظ اتفاق می افتد و در حدود 30 تا 60 دقیقه هم طول می کشد. عوارض جانبی شامل خونریزی جزیی و تشکیل بافت اسکار در آلت تناسلی است.

3. جایگزینی تستوسترون

تستوسترون پایین می تواند گاهی منجر به مشکلات نعوظ شود و در این موارد درمان جایگزینی تستوسترون می تواند به رفع مشکل کمک کند.

4. وکیوم آلت تناسلی

پمپ های آلت تناسلی لوله های تو خالی هستند که آلت شما درون آن قرار می گیرد و با ایجاد یک خلا خون را به آلت تناسلی می کشد. پس از نعوظ کامل، یک حلقه فشاری بر پایه آلت تناسلی قرار دهید تا بتوانید نعوظ آن را حفظ کنید. هر نعوظ می تواند به اندازه کافی طول بکشد که زوج رابطه جنسی برقرار کنند. عوارض جانبی می تواند شامل کبودی های احتمالی در اطراف حلقه فشاری باشد.

5. ایمپلنت

این درمان شامل وارد کردن میله های قابل تورم یا نیمه جامد به آلت تناسلی است که به شما اجازه می دهد زمان و طول نعوظ را کنترل کنید. این روش معمولاً به خاطر عوارض آن توصیه نمی شود، مگر اینکه همه روش های دیگر را امتحان کرده باشید.

6. جراحی رگهای خونی

این روش فقط در درصد کمی از مردان استفاده می شود و شامل جراحی عروق خونی مسدود شده در آلت تناسلی است.

7. مشاوره

برای اختلال نعوظ ناشی از مشکلات روحی، اغلب برای مرد و همسرش روان درمانی یا مشاوره توصیه می شود.

(ناتوانی جنسی (عدم نعوظ

درمان طبیعی و سبک زندگی

برخی اوقات، پزشکان تغییر در سبک زندگی را به عنوان اولین قدم در درمان اختلال نعوظ توصیه می کنند، بخاطر اینکه عادات نامناسب بر کیفیت نعوظ تاثیر گذار است.

  • ورزش کردن

کاهش وزن و فعالیت فیزیکی بیشتر بر درمان ED تاثیر دارد. داشتن اضافه وزن، اختلال نعوظ را بدتر کند، در حالیکه فعالیت فیزیکی بیشتر نه تنها به کاهش وزن کمک می کند، بلکه می تواند با کاهش استرس و افزایش جریان خون به کاهش برخی از علل ED هم کمک کند.

  • رژیم غذایی متعادل
  • برنامه خواب
  • ترک سیگار و محدود کردن مصرف الکل

سیگار کشیدن باعث مسدود کردن عروق خونی می شود، بنابراین ترک آن می تواند به کاهش اثرات ED کمک کند، همانطور که کاهش مصرف الکل این نتیجه را می دهد. استفاده از مواد هم اختلال عملکرد نعوظ را بدتر می کند.

  • داروهای خود را بازبینی کنید
  • طب سوزنی
  • درمان های گیاهی و مکمل ها

و اگر مشکلاتی که در رابطه زوج با هم وجود دارد ریشه این مسئله است، با همسر خود در این رابطه صحبت کنید یا از افراد متخصص کمک بگیرید.

درمان های طبیعی اختلال نعوظ

اختلال نعوظ کاذب

این یک بخش طبیعی در بالا رفتن سن است

اگرچه مردان مسن بیشتر ED را تجربه می کنند، این به معنای نرمال و طبیعی بودن آن نیست. هر چند این امر غیر متداول نیست، هر چقدر سن بالا برود، نیاز به تحریک بیشتری برای نعوظ وجود دارد، اما اختلال در عملکرد جنسی کامل طبیعی نیست. از این رو نباید ED را به عنوان بخشی طبیعی از روند پیری بپذیرید.

اختلال نعوظ خطرناک نیست

در حالی که اختلال نعوظ به خودی خود خطرناک نیست، اما فهمیدیم که ED اغلب می تواند نشانه ای از مشکلات سلامتی بسیار بزرگتر باشد. اگر از ED مداوم رنج می برید بهتر است به یک پزشک متخصص مراجعه کنید و تحت معاینه قرار بگیرید.

این مشکل نشان دهنده عدم جذابیت جنسی نیست

بله، درست است که اختلال نعوظ می تواند از عدم جذابیت جنسی شریک زندگی تان ریشه بگیرد، اما احتمال خیلی بیشتری وجود دارد که دلیل آن یکی از بسیاری عوامل دیگری باشد که درباره آن صحبت کرده ایم. جذابیت تمام علت رسیدن به نعوظ نیست.

این مسئله می تواند با درمان گیاهی و/ یا مکمل ها معالجه شوند

در حالیکه ممکن است برخی از مکمل ها بتوانند به درمان ED کمک کنند، اما هیچ کدام علت اصلی اختلال نعوظ را هدف قرار نمی دهد. نه تنها این، بلکه شرکت های تولید کننده مکمل ها توسط FDA کنترل نمی شوند، به این معنی که آنها تحت هیچ گونه تعهدی نیستند تا آنچه واقعاً در محصولاتشان وجود دارد را افشا کنند.

اختلال نعوظ کاذب چیست؟

این مشکل به آن معنا نیست که مردانگی کمتری دارید

به عنوان مرد، طبیعی است که تعریف مان از مردانگی به توانایی های جنسی ما مرتبط باشد. این بخشی از تکامل ما است. با این حال، همانطور که گفته شد، ED واقعاً یک مسئله رایج است که بیش از 50% مردان را تحت تاثیر قرار می دهد. مهم است که بخاطر داشته باشیم که رابطه جنسی تنها بخش کوچکی از آنچه است که ما را مرد می سازد. مهمترین چیز این است که بدانید، تنها کسی اجازه دارد شما را به عنوان یک مرد تعریف کند، خودتان هستید.

بله، ED ممکن است مسئله شرم آوری باشد که نخواهید کسی درباره آن چیزی بداند، اما می دانید چه چیزی شما را فراتر از یک مرد می کند؟ توانایی بیان راحت مشکلتان با همسر خود، پزشک تان و در نهایت دریافت کمکی است که به آن نیاز دارید. نکته مهمی که در مورد اختلال نعوظ باید به یاد داشته باشید این است که به ندرت پیش می آید که دائمی باشد. با این حال، درمان موثر ابتدا و در درجه نخست نیاز به اقدام از طرف شما دارد. به این معنی که اگر مشکلی دارید یا به طور مکرر این مسئله را تجربه می کنید، آن را ندیده نگیرید. مراجعه به پزشک راه کمک به شماست.

و شاید مهمتر از آن، صحبت درباره این اختلال با همسرتان است. رابطه جنسی یکی از بزرگترین علل مشکلات روابط است، بنابراین یک صحبت بدون پنهان کاری بسیار مهم است، نه تنها برای درمان، بلکه برای اینکه رابطه زناشویی شما به خوبی پیش برود.

از
6
رای