فروش اینترنتی را از کجا شروع کنیم؟

فروش اینترنتی را از کجا شروع کنیم؟ اگر هنوز فروشگاه اینترنتی ندارید فکرش را هم نمی‌کنید که چقدر مشتری را از دست داده‌اید. ما می‌خواهیم از ابتدای مسیر ساخت کسب و کار اینترنتی شروع کنیم و بگوییم که چطور می‌توانید صاحب یک فروشگاه اینترنتی شوید.

همانطور که روز به روز افراد بیشتری به سمت خرید اینترنتی می‌روند، مشتریان مغازه‌ها هم کمتر از قبل می‌شود. به همین دلیل کاسبان و مغازه‌داران زیادی در سراسر کشور به دنبال وارد کردن کسب و کارشان به اینترنت هستند. اکثر این افراد در شروع مسیر با یک سوال واحد مواجه می‌شوند، چطور محصولاتم را اینترنتی بفروشم؟

معمولا تا وقتی که پاسخی برای این سوال پیدا نشود نمی‌توانند فروش اینترنتی را شروع کنند. خب در ادامه مطلب قرار است به جواب این سوال برسیم. می‌خواهیم از ابتدای مسیر ساخت کسب و کار اینترنتی شروع کنیم و بگوییم که چطور می‌توانید صاحب یک فروشگاه اینترنتی شوید.

راه‌اندازی سایت یا ساخت پیج در اینستاگرام

در ابتدای راه، شما باید یک مسیر برای شروع کسب و کار اینترنتی خودتان انتخاب کنید. مسیرهای پیش روی شما سایت اینترنتی و پیج اینستاگرام هستند. حالا سوالی که پیش می‌آید این است که کدام یک از این دو برای فروش اینترنتی محصول بهتر است؟

راه‌اندازی سایت یا ساخت پیج در اینستاگرام

سایت و اینستاگرام هرکدام مزایا و معایب خاص خودشان را دارند، و حتما باید آن‌ها را درنظر بگیرید. خیلی از کاسبان برای فروش محصول یک پیج در اینستاگرام می‌سازند و محصولات را داخل آن قرار می‌دهند. قبل از انتخاب اینستاگرام برای شروع کسب و کار، باید بدانید که اینستاگرام در واقع یک پلتفرم برای فروش اینترنتی نیست. به همین دلیل امکاناتی هم برای فروشگاه‌های اینترنتی ندارد. البته اینستاگرام قابلیت‌های فروشگاهی را هم به سرویس خود اضافه کرده است اما در ایران قابل استفاده نیستند.

یکی از مشکلات اینستاگرام این است که روند ثبت سفارش در آن طولانی و سخت است. مشتری اول باید از طریق دارکت با شما ارتباط برقرار کند. بعد شماره کارت به مشتری بدهید و آن هم هزینه سفارش را برای شما واریز کند. در نهایت مشخصات و آدرس مشتری را دریافت کنید تا محصول را برای او بفرستید. حالا فکرش را کنید که در روز حدود 10 یا 20 مشتری داشته باشید. واقعا رسیدگی به این حجم از سفارشات، وقت زیادی از شما می‌گیرد.

تنها ویژگی اینستاگرام این است که ثبت نام و فعالیت در آن رایگان است و هزینه‌ای ندارد. با این وجود برای دیده شدن، حتما باید تبلیغات کنید و تبلیغ در اینستاگرام هم هزینه زیادی دارد. علاوه‌بر این کارهای دیگر مثل طراحی پست اینستاگرام را اگر خودتان بلد نباشید، باید به شخص دیگری پول بدهید تا این کار را برای شما انجام دهد.

با ساخت سایت فروشگاهی هیچ کدام از مشکلات اینستاگرام را نخواهید داشت. سایت فروشگاهی این امکان را دارد که مشتری خیلی راحت سفارش خودش را ثبت کند و هزینه آن را بپردازد. به همین دلیل شما لازم نیست برای هر سفارش وقت زیادی را صرف کنید.

ساخت سایت فروشگاهی

مشتری خودش وارد سایت می‌شود و محصولات موردنظرش را وارد سبد خرید می‌کند. بعد هم ثبت سفارش را انجام می‌دهد و اطلاعات خودش را در سایت وارد می‌کند. در نهایت به درگاه پرداخت اینترنتی می‌رود و هزینه سفارش را پرداخت می‌کند. تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که محصولات مشتری را بسته‌بندی کرده و برای او ارسال کنید.

به همین راحتی حتی اگر روزانه 100 مشتری هم از شما خرید کنند، باز هم زمان خیلی زیادی از شما گرفته نمی‌شود. نکته دیگر در مورد سایت فروشگاهی این است که حتی بدون تبلیغات یا با هزینه تبلیغاتی خیلی کم هم می‌توانید مشتری پیدا کنید. اکثر خریداران اسم محصول موردنظر خودشان را در گوگل جستجو می‌کنند و از این طریق کالا را می‌خرند.

حالا اگر شما هم سایت اینترنتی داشته باشید، فروشگاه شما در گوگل به مشتری نمایش داده می‌شود و به سایت شما می‌آیند و خرید می‌کنند. به این ترتیب به صورت رایگان و بدون پرداخت وجه، می‌توانید مشتریان جدیدی پیدا کنید.

تنها مشکلی که سایت فروشگاهی دارد این است که برای ساخت آن باید هزینه پرداخت کنید. البته روش‌هایی وجود دارد که با استفاده از آن‌ها می‌توانید با کمترین هزینه ممکن یک سایت اینترنتی بسازید. در مقاله آموزش ساخت سایت فروشگاهی به شما یاد دادیم که چطور با یک هزینه کم و به صرفه، سایت اینترنتی خودتان را ایجاد کنید.

هزینه ساخت فروشگاه اینترنتی

ساخت سایت اینترنتی هزینه دارد و عملا چیزی به اسم سایت رایگان نداریم. هزینه ساخت سایت فروشگاهی متفاوت است و بستگی به روش طراحی سایت دارد. مثلا برای داشتن یک سایت با کدنویسی اختصاصی باید از 30 میلیون تومان به بالا هزینه کنید. البته روش‌های دیگری هم هستند که هزینه بسیار کمتری دارند.

بهترین روش برای طراحی سایت فروشگاهی این است که از سرویس‌های فروشگاه ساز استفاده کنید. با استفاده از این سرویس‌ها به راحتی و با کمترین هزینه می‌توانید سایت فروشگاهی خودتان را بسازید.

یکی از سرویس‌های فروشگاه ساز خوب ایرانی، فروشگاه ساز پرتال است. شاید باور نکنید اما با پرتال در کمتر از 1 ساعت می‌توانید سایت فروشگاهی بسازید و کالاهای خودتان را داخل آن بفروشید.

هزینه ساخت فروشگاه اینترنتی

پرتال بسته‌های مختلفی را برای کاربران ایجاد کرده است و با توجه به نیاز خودتان می‌توانید یک سایت فروشگاهی داشته باشید. مثلا پکیج کوچک پرتال حدود 1 میلیون 200 هزار تومان قیمت دارد.

این پکیج برای شروع کار بسیار مناسب است. بعد از مدتی که تعداد مشتریان شما بیشتر شد، می‌توانید با پرداخت مابه‌التفاوت، سایت خود را به بسته استاندارد ارتقا دهید که امکانات بیشتری را در اختیار شما قرار می‌دهد.

در کمترین زمان فروش اینترنتی را آغاز کنید

اگر هنوز فروشگاه اینترنتی ندارید فکرش را هم نمی‌کنید که چقدر مشتری را از دست داده‌اید. الان اکثر مردم وسایل موردنیازشان را اینترنتی خرید می‌کنند. به همین دلیل اگر مغازه یا فروشگاه فیزیکی دارید، حتما باید فروش اینترنتی هم داشته باشید. تنها چیزی که برای فروش آنلاین نیاز دارید یک سایت اینترنتی است. با مطالعه آموزش ساخت سایت، به راحتی می‌توانید برای خودتان یک سایت فروشگاهی بسازید.

یک پیشنهاد ویژه برای شما داریم. فروشگاه ساز پرتال که معرفی کردیم، 7 روز تست رایگان دارد. یعنی بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای می‌توانید یک سایت فروشگاهی بسازید و محصولات خودتان را هم داخل آن قرار دهید. اگر هنوز سوالی در مورد طراحی سایت دارید، کافیست با شماره 02163404 داخلی 2 تماس بگیرید تا از مشاوره رایگان طراحی سایت بهره‌مند شوید.

از
3
رای