تاریخ ولادت حضرت معصومه (س) در تقویم سال 1403 کی و چه روزی است

تاریخ ولادت حضرت معصومه (س) در تقویم سال 1403 کی و چه روزی است تاریخ ولادت حضرت معصومه (س) در تقویم سال 1403؛ تاریخ تولد حضرت معصومه در تقویم های شمسی، قمری و میلادی و مکان تولد، ویژگی ها و خلاصه ای از زندگی نامه ایشان در سلام دنیا بخوانید.

هر ساله روز میلاد حضرت معصومه (س) و روز ملی دختران در کشور ما جشن گرفته می شود این روز با گردش سال های قمری هرسال متفاوت خواهد بود که در این مطلب از سلام دنیا به بررسی تاریخ ولادت حضرت معصومه (س) در تقویم سال 1403 در تقویم های شمسی، قمری و میلادی  و صحبت درباره مکان تولد حضرت معصومه، ویژگی ها و زندگی ایشان خواهیم پرداخت . با ما همراه باشید.

تاریخ ولادت حضرت معصومه (س) در تقویم سال 1403 کی است

تاریخ ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها همزمان با روز دختران است که در تقویم ملی کشورمان ثبت شده است و البته این روز در سال 1403 به روز جمعه افتاده است به همین دلیل روز تعطیل نمی باشد، در ادامه با تاریخ دقیق ولادت حضرت معصومه (س) بیشتر آشنا خواهیم شد.

تاریخ ولادت حضرت معصومه (س) در تقویم سال 1402 کی است

تاریخ تولد حضرت معصومه (س) در تقویم شمسی 1403 چندم است

روز جمعه 21 اردیبهشت ماه سال 1403

تاریخ تولد حضرت معصومه (س) در تقویم قمری سال 1403

روز جمعه 1 ذی القعده سال 1445


حتما بخوانید: جملات زیبا روز دخترم مبارک + عکس نوشته


تاریخ تولد حضرت معصومه (س) در تقویم میلادی سال 1403

روز جمعه 10 ماه مه سال 2024

friday, May 10, 2024

تاریخ تولد حضرت معصومه (س)

زمان و مکان تولد حضرت معصومه

حضرت معصومه (س) در روز یکم ذی‌القعده سال 173 هجری در شهر مدینه به دنیا آمدند که البته در برخی روایات نیز از سال 172 و 183 نیز برای سال تولد ایشان یاد شده است.

خلاصه ای از ویژگی ها و زندگی حضرت معصومه

با به دنیا آمدن حضرت معصومه (س) و به دلیل تفاوت سنی بالای ایشان با برادرشان امام رضا(ع)، ایشان تحت مراقبت و تربیت برادرش امام رضا (ع) قرار گرفتند که با سفر برادرشان به دعوت مأمون به خراسان، حضرت معصومه (س) نیز با دریافت پیغامی از برادر خویش و دیدار با ایشان راهی خراسان شدند ولی در بین راه با حمله فرستاده های حکومتی از رفتن باز ماند و در اثر بیماری و در سن بیست و هشت سالگی و در دهم ربیع الثانی سال 201 هجری قمری در شهر قم دار فانی را وداع گفتند، به همین دلیل ایشان را در شهر قم به خاک سپردند که امروزه آرامگاه ایشان تبدیل به مکانی مذهبی شده است و در تمامی طول سال ارادتمندان به این حضرت از سراسر کشور و دنیا برای زیارت ایشان راهی قم می شوند.


حتما بخوانید: 4 انشا در مورد حضرت معصومه با مقدمه و نتیجه کودکانه و داستانی


حضرت فاطمه معصومه (س) هم فرزند امام، خواهر امام و هم عمه امام به حساب می آمدند، ایشان از ویژگی های منحصربفرد برخوردار بودند که می توان به بارزترین آنها اشاره کرد، خصوصیاتی چون آگاه بودن از علوم اسلام و آل محمد صلّی الله علیه و آله و راوی احادیث بودن می باشد، از ایشان در اسناد به جا مانده از احادیث نام برده شده است.

خلاصه ای از ویژگی ها و زندگی حضرت معصومه

ایشان همچون امامان معصوم از خطاء و معصوم از گناه بودند بطوریکه امام رضا(ع) لقب معصومه را برایشان انتخاب کردند که همچون حضرت زینب (س) به درجه عصمت رسیده اند. حضرت معصومه (س) همچون امامان و پیامبر خدا از مقام شفاعت برخوردارند و مانند حضرت فاطمه زهرا (س) در روز قیامت می توانند شفاعت گوی مسلمانان شوند، به طوریکه امام جعفر صادق علیه السّلام نیز در این خصوص فرموده اند که:

«تَدخل بِشفاعتها شیعتنا الجنته باجمعهم» 

با شفاعت او همه شیعیان ما وارد بهشت می‌شوند.

حضرت معصومه (س) تنها بانویی هستند که در دارای زیارت نامه می باشند، هیچ یک از زنان در خاندان عصمت و طهارت زیارت مخصوص از امام ندارد و این تنها مخصوص ایشان می باشد.

سخن آخر

حضرت معصومه (س) الگوی مناسبی برای دختران مسلمان می باشند به همین دلیل روز میلاد ایشان را روز ملی دختران نامیده اند تا در این روز از دختران قدردانی و به آنها توجه بیشتری شود.


مقالات مرتبط:

داستان و زندگینامه حضرت معصومه (س) از تولد تا وفات کوتاه و ساده

عکس نوشته تبریک روز دختر خاص

متن تبریک روز دختر از طرف مادر و پدر

100 ایده هدیه دخترانه همه سنین



از
3
رای