خواص و عوارض روغن هسته زردآلو برای پوست، مو، بواسیر + طریقه مصرف

خواص و عوارض روغن هسته زردآلو برای پوست، مو، بواسیر + طریقه مصرف روغن هسته زردآلو برای چی خوبه؛ خواص روغن هسته زردآلو برای پوست، مو، بواسیر، فواید روغن هسته زردآلو تلخ و شیرین، طریقه مصرف، عوارض، طرز تهیه و قیمت روغن هسته زردآلو در سلام دنیا بخوانید.

از روغن های دارویی و گیاهی روغن هسته زردآلو می باشد که در این مطلب از سلام دنیا درباره روغن هسته زردآلو، خواص روغن هسته زردآلو  برای پوست، صورت، مو، بواسیر، روغن هسته زردآلو تلخ، روغن هسته زردآلو شیرین، طریقه مصرف، عوارض، طرز تهیه و قیمت روغن هسته زردآلو صحبت خواهیم کرد. لطفا با ما همراه باشید.

روغن هسته زردآلو برای چی خوبه

روغن هسته زردآلو بدون بو می باشد، این روغن دارای ویتامین های D، B، A و E می باشد و برای درمان جوش و آکنه، چروک پوست، سیاهی دور چشم و تنظیم کننده چربی پوست می باشد که در ادامه با این روغن پرخاصیت بیشتر آشنا خواهید شد.


حتما بخوانید: خواص زردآلو تازه و برگه زردآلو برای سلامتی


خواص روغن هسته زردآلو برای پوست

روغن هسته زردآلو مهترین خاصیتی که دارد رفع مشکلات پوستی می باشد، از این روغن برای پاکسازی پوست و از بین بردن آلودگی روی آن استفاده می شود، می توان از این روغن برای درخشان و روشن شدن پوست استفاده کرد. خارش پوست و خشکی پوست را برطرف می کند و به نرمی و لطافت آن نیز کمک کرد.

خواص روغن هسته زردآلو  برای پوست

خواص روغن هسته زردآلو برای صورت

روغن هسته زردآلو می تواند چین و چروک روی پوست را کاهش دهد و به جوانسازی آن نیز کمک کند، این روغن یک پاک کننده عالی برای آرایش و آلودگی صورت می باشد و سلول های مرده را از بین می برد، همچنین یک آبرسان فوق العاده برای پوست صورت می باشد.

خواص روغن هسته زردآلو برای مو

از روغن هسته زردآلو برای تقویت مو نیز می توانید استفاده کنید البته افرادی که موهای چرب دارند بهتر است استفاده از این روغن را برای خود ممنوع کنند، اما کسانی که موهای خشک دارند با استفاده از این روغن زیبایی موهای خود را بیشتر می‌کنند و همچنین مانع از ریزش مو و خشکی موهای آنها می شود و یک گره باز کن طبیعی برای موها نیز به حساب می آید.


حتما بخوانید: بهترین دمنوش و چای های گیاهی برای جلوگیری از ریزش مو


خواص روغن هسته زردآلو برای مو

خواص روغن هسته زردآلو برای بواسیر

از روغن هسته زردآلو برای درمان بواسیر می توان استفاده کرد و التهاب آن را کاهش داد، برای درمان بواسیر می توانید از این ترکیب نیز استفاده نمایید:

  • 50 گرم روغن گاو، 50 گرم روغن هسته زردآلو، 50 گرم روغن هسته هلو، 50 گرم روغن کوهان شتر و 50 گرم روغن حنا را با هم ترکیب کرده و قبل از خواب شبانه به معقد خود بمالید.

خواص روغن هسته زردالو تلخ

از فواید روغن زردآلو تلخ می توان به نرم کردن پوست و رفع خشکی مو اشاره کرد، همچنین بخاطر ویتامین E بعنوان یک ضد آفتاب طبیعی عمل می کند و از پوست محافظت کرده.

خواص روغن هسته زردآلو شیرین

از روغن هسته زردآلو شیرین نیز در درمان بواسیر و درد بینی و گوش استفاده می شود، همچنین تنظیم و مرطوب کننده پوست می باشد و سلول های پوست را بازسازی می کند. بخاطر وجود اسید اولئیک و اسید لینولئیک مناسب پوست می باشد. همچنین برای درمان بیماری های فشار خون، ورم مفاصل، سرماخوردگی و آنفولانزا نیز مناسب است و از ابتلا به سرطان نیر جلوگیری می کند.

خواص روغن هسته زردآلو شیرین

طریقه مصرف روغن هسته زردآلو

از روغن هسته زردآلو می توان به مقدار مشخص در پخت و پز و یا سالاد استفاده کنید، همچنین به شکل ماسک مو برای نرمی موها و یا برطرف کردن مشکلات پوستی به صورت ماساژ موضعی استفاده کرد.

عوارض روغن هسته زردآلو

همانطور که میدانید داروهای گیاهی نیز علاوه بر خواص و فوایدی که دارند از عوارضی نیز برخوردارند، روغن هسته زردآلو نیز دارای موارد احتیاط می باشد:

  • افراد با موهای چرب از روغن هسته زردآلو استفاده نکنند زیرا دچار ریزش مو خواهند شد و به کف سرشان آسیب خواهد رسید.
  • مصرف روغن هسته زردآلو برای افراد با فشار خون پایین ممنوع می باشد.

حتما بخوانید: درمان خانگی فشار خون پایین


  • روغن هسته زردآلو برای  افراد باردار و شیرده نیز توصیه نمی شود.

عوارض روغن هسته زردآلو

چگونه روغن هسته زردآلو بگیریم

طرز تهیه روغن هسته زردآلو به سه روش می باشد:

1. روغن گیری هسته زردآلو به روش خانگی :

روش روغن گیری مغزها و آجیل ها در منزل به این شکل است که دانه ها را حرارت می دهید تا برشته شود همچنین می توانید دانه ها را برای مدتی در ظرف آب بریزید تا براحتی پوستشان جدا شود و سپس آنها را با آسیاب پودر می کنید و خمیرش را از صافی رد کرده و با فشار دست روغن آنها را خارج می کنید.

2. روغن گیری هسته زردآلو به روش پرس سرد:

یک روش دیگر برای روغن گیری وجود دارد که روش پرس سرد نام دارد که در صنعت روغن گیری استفاده می شود ، در این روش ابتدا دانه  ها را تمیز کرده و سپس داخل دستگاه روغن گیری می ریزند و با فشار فراوان روغن آن استخراج می گردد، درجه دمایی که در این دستگاه استفاده می شود 40 و در برخی دیگر 50 درجه سانتیگراد می باشد.

3. روغن گیری هسته زردآلو به روش پرس گرم:

روغن گیری به روش پرس گرم نیز به این شکر می باشد که ابتدا دانه های روغنی تمیز شده و دانه ها را به دستگاه ریخته و دمای آن را تا حدود 100 درجه افزایش می دهند و دانه ها را با فشار فراوان پرس کرده. با این روش روغن گیری روغن بیشتری از دانه ها استخراج خواهد شد هر چند که خواص روغن را از بین می رود.

چگونه روغن هسته زردآلو بگیریم

قیمت روغن هسته زردآلو

برای تهیه روغن هسته زردآلو باید در ظرف های مطمئن ، بهداشتی و از مکان معتبری تهیه کنید، در حال حاضر برای یک شیشه 60 سی سی حاوی روغن هسته زردآلو مبلغی از 45 هزار تومان به بالا باید پرداخت نمایید که این مبلغ بسته به شرایط مختلف متغییر خواهد بود.

سخن آخر

قبل از استفاده از هر گونه کرم، روغن و پماد بهتر است تست روی پوستی انجام دهید تا از حساسیت پوست خود نسبت به آنها مطلع شوید. امیدواریم که از این مطلب استفاده و لذت برده باشید.


مقالات مرتبط:

خواص و مضرات روغن هسته آلبالو برای پوست، مو

خواص و مضرات روغن هسته هلو برای بواسیر، گوش، پوست



از
3
رای