حالت تهوع یکی از نشانه های بارداری می باشد، پیش از این با درمان خانگی و علت حالت تهوع در بارداری آشنا شدید، در این مطلب از سلام دنیا درباره موضوعاتی چون برای حالت تهوع بارداری چه قرصی بخوریم، قرص ضد تهوع بارداری دمیترون، اندانسترون، قرص b6، قرص خارجی و عوارض قرص ضد تهوع بارداری و آیا قرص ضد تهوع بارداری برای جنین ضرر دارد یا خیر صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای حالت تهوع بارداری چه قرصی بخوریم
زنان باردار معمولا از هفته 5 تا 18 دچار حالت تهوع می شوند، این حالت از نشانه های بارداری می باشد که با توجه به افزایش هورمون های بارداری و تغییر حالات افراد باردار معمولا رخ می دهد و اوج آن از هفته 9 تا 10 می باشد، برای بهبود حالت تهوع معمولا دارویی تجویز نمی شود مگر در شرایط خاص. در ادامه با مهمترین و موثرترین قرص های ضدتهوع بارداری آشنا خواهید شد.
حتما بخوانید: برای حالت تهوع بارداری صبحگاهی و در شب چی بخوریم
قرص ضد تهوع بارداری دمیترون
یکی از قرص های ضد تهوع بارداری دمیترون می باشد، این دارو با خاصیت ضد تهوع بودن می تواند به کمک زنان باردار بیاید، دمیترون (Demitron) از نامهای تجاری داروی اندانسترون Ondansetron نیز می باشد، که البته مورد استفاده آن کنترل تهوع و استفراغ میباشد. از اندانسترون بیشتر برای درمان تهوع و استفراغهای ناشی از درمانهای شیمیدرمانی، رادیوتراپی (اشعه درمانی)، استفراغهای پس از جراحی و عفونتهای حاد معده و روده استفاده می شود که البته پزشکان برای بهبود تهوع بارداری نیز برای افراد باردار نیز تجویز می کنند.
قرص ضد تهوع بارداری اندانسترون
قرص اندانسترون نیز زیر مجموعه دمیترون می باشد که البته استفاده از آن برای زنان باردار در شرایط خاص که دچار تهوع می شود مجاز می باشد اما دوز مصرفی آن تنها با توصیه پزشک تجویز می شود، البته این امکان نیز وجود دارد که با مصرف این دارو همچنان افراد باردار دچار حالت تهوع شوند پس حتما در این مواقع با پزشک متخصص شرایط خود عنوان کنند.
حتما بخوانید: قرص اندانسترون (Ondansetron) برای چیست
قرص ضد تهوع بارداری b6
از دیگر داروها و قرص های ضد تهوع بارداری می توان به قرص ویتامین B6 اشاره کرد، ویتامین B6 با خاصیتی که دارد از بروز حالت تهوع صبحگاهی در افراد باردار جلوگیری می کند، اما به یاد داشته باشید که هرگز بدن مشورت پزشک در زمان بارداری از آن استفاده نکنید، زیرا امکان دارد که پزشک بسته به شرایط شما داروی دیگری تجویز نماید.
قرص ضد تهوع بارداری خارجی
1. قرص ضد تهوع بارداری متوکلوپرامید:
متوکلوپرامید با خاصیت ضدتهوع بودن خود گزینه خوبی برای افرادی که دچار تهوع می شوند می باشد، این دارو عوارض کمی برجای می گذارد، اما زنان باردار به هرحال طبق نظر پزشک باید به مصرف آن بپردازند.
2. قرص ضد تهوع بارداری آنتی هیستامین :
آنتی هیستامین ها از داروهای ضد تهوع برای درمان تهوع و استفراغ بارداری می باشند که مؤثر و بی خطر هستند.
3. قرص ضد تهوع بارداری پرومتازین:
داروی پرومتازین هم به شکل قرص و هم تزریقی موجود می باشد، که برای رفع حالت تهوع تجویز می شود.
حتما بخوانید: شربت پرومتازین برای چیست
4. قرص ضد تهوع بارداری پیریدوکسین :
داروی پیریدوکسین در سراسر دنیا از داروهای پرطرفدار برای ضدتهوع زنان باردار می باشد و البته عوارض کمی نیز از خود برجای می گذارد.
آیا قرص ضد تهوع بارداری برای جنین ضرر دارد
داروهایی وجود دارد که برای رفع تهوع زنان باردار تجویز می شوند که البته اکثر آنها فایده شان بیشتر از عوارضش می باشد، شما می توانید با مشورت پزشک مناسب ترین آن را انتخاب کرده و مصرف می کنید تا هم خودتان و هم جنینتان در سلامت کامل باشبد.
عوارض قرص ضد تهوع بارداری چیست
داروهای شیمیایی اکثرا از خود عوارضی برجای می گذارند که البته بسیاری از آنها نیز عوارضی نامحسوس خواهند داشت، داروهای ضدتهوع بارداری نیز از این دست می باشند که البته عوارضی محدود دارند از قبیل:
- خواب آلودگی و ضعف
- یبوست و مشکلات دستگاه گوارش
- سرگیجه و سردرد
- خشکی دهان
- بثورات پوستی
- درد عضلانی
سخن آخر
امیدواریم از این مطلب استفاده و لذت برده باشید اما هرگز بدون مشورت با پزشک هیچ کدام از داروهای ضد تهوع بارداری را امتحان نکنید.
مقالات مرتبط:
نداشتن حالت تهوع در بارداری نشانه دهنده پسر است یا دختر؟
علت سرگیجه و حالت تهوع بعد از غذا چیست و روش های درمان آن