تغییر دادن مدرسه می تواند کار سختی باشد چون همه چیز جدید است و شما نمی دانید که برای کلاس های خودتان باید به کدام قسمت مراجعه کنید. دوست جدید پیدا کردن هم می تواند مشکل باشد چون احتمالا هرکسی گروه یا گروه های دوستانه خودشان را دارند. به هرحال، ولی ناامید نشوید شما می توانید با محیط جدیدتان اخت پیدا کنید. وقتی که اعتماد بنفس تان را پیدا کنید خیلی راحت دوست جدیدی پیدا خواهید کرد، پس خوش برخورد باقی بمانید و با بچه ها جوش بخورید.
راهکارهای پیدا کردن دوست در مدرسه جدید
الف: اعتماد بنفس تان را پیدا کنید
1. نفس عمیق بکشید و آرام باشید
سعی کنید عصبی نباشید. به خاطر داشته باشید که شما تنها کسی که به دنبال دوست جدید می گردد، نیستید. دوست جدید پیدا کردن به این موضوع که کی به مدرسه جدیدتان رسیده اید بستگی دارد، چون بعضی از گروه ها تقریبا تشکیل شده اند، اما افراد دیگری هم مثل شما وجود خواهند داشت که به دنبال دوست جدید باشند. فشار زیادی به خودتان نیاورید.
- احتمالا شما چند دوست در مدرسه قبلی تان دارید و این مسئله خوبی است. همانطور که زندگی در جریان است، فراز و فرودهای زیادی در محبوبیت اجتماعی وجود دارد و این تقصیر شما نیست.
2. خودتان باشید
برای اینکه مناسب جمع دیگران باشید هیچوقت خودتان را تغییر ندهید. اگر دوستانتان شما را به خاطر خودتان قبول ندارند یعنی آنها دوست واقعی شما نیستند. بیشتر افراد به راحتی به گروه خاصی تعلق دارند به دلیل اینکه آنها خودشان هستند و به خاطر شخصیت منحصر به فردشان و علایق شان که در این نوع چهارچوب های رفتاری قرار می گیرند.
- برای مثال کسی که به طور طبیعی ورزشکار است ممکن است در دبیرستان مورد تمسخر قرار بگیرد در حالی که کسی که به طور طبیعی هنرمند است با دانش آموزان هنرمند دیگری جور خواهد شد.
3. لباس های مورد علاقه تان را بپوشید
لباس ها بخش بزرگی از تصویر و اعتماد به نفس هستند. به جای اینکه فکر کنید چه لباسی بپوشید که مردم را تحت تاثیر قرار بدهید، بر روی لباسی که دوست دارید بپوشید تمرکز کنید. لباس ها به افراد ایده ای در مورد شخصیت شما خواهند داد، اما مهم تر از همه شما احساس راحتی در لباس خودتان خواهید داشت.
- اگر مدرسه تان لباس فرم دارد سعی کنید روشی برای مرتبط کردن لباس های مدرسه با استایل خودتان پیدا کنید. بسیاری از مدارس حق انتخاب لباس ها را به شما می دهند یا می توانید لباسی را بپوشید که استایل شما را منعکس کند.
4. هدف تان را مجسم کنید
همان طور که روی اعتماد به نفس تان کار می کنید، تغییر طرز فکرتان هم موضوع مهمی می باشد. به جای نگرانی در مورد دوست پیدا نکردن موفقیت خودتان را تصور کنید و افراد جدیدی را ملاقات کنید. تمامی موفقیت های کوچک به همراه روش های آنها را شناسایی کنید، مثلا با افراد جدید صحبت کنید و از گفتگو با آنها لذت ببرید.
5. زمانی را برای انعکاس ویژگی های تان در نظر بگیرید
اگر خودتان را دوست با ارزشی ببینید زمان آسان تری برای پیدا کردن دوست هایتان خواهید داشت. چند چیز مثبت در مورد خودتان را بنویسید و لیست را در جای قابل دسترسی قرار دهید تا هر زمان که احساس اعتماد بنفس کمی کردید بتوانید به آن رجوع کنید.
- کلک جالبی که می توانید برای استفاده از این روش بکار ببرید این است که به شخصیت های مورد علاقه تان فکر کنید. در مورد ویژگی هایی که هر دوی شما آنها را دارید، بنویسید. این کار باعث می شود که اعتماد بنفس بیشتری در مورد خودتان داشته باشید.
ب: خوش برخورد باشید
1. لبخند
به نظر می رسد که این روش شما را خیلی خوش برخورد جلوه می دهد. زمانی که در سالن های مدرسه راه می روید روی کتاب هایتان قوز نکنید یا چشم هایتان را به کف سالن خیره نکنید. سرتان را بالا بگیرید و با افراد دیگر تماس چشمی برقرار کنید. اگر فردی را دیدید که او را می شناسید به او لبخند بزنید و سلام کنید.
2. سوال بپرسید
واضح است که می خواهید خودتان را به دیگران معرفی کنید و کمی در مورد خودتان به آنها بگویید. به هر حال اگر شما در مورد افراد سوال بپرسید آنها احساس می کنند که خیلی به آنها علاقه دارید، که این نشانه دوست خوب است.
- همچنین می توانید با پرسیدن سوال گفتگو را شروع کنید، جملاتی مانند: "سال غذا خوری خوب در این حوالی چگونه است؟" یا "چه مدت به این مدرسه آمده اید؟"
- سوالاتی بپرسید که از افراد تعریف می کند چون شما گفتگو را شروع کرده اید "من کفش های شما را دوست دارم، از کجا آنها را خریده اید؟"
3. کار خوبی برای کسی انجام بدهید
صندلی را برای کسی نگه دارید. در سالن به او "سلام" کنید. به کسی که کارش را خوب انجام داده تبریک بگویید. از او تعریف کنید: "من کفش ها/کوله پشتی شما را دوست دارم". این جمله می تواند شگفت انگیز عمل کند.
4. آنها را مجبور نکنید
حتی اگر بهترین تلاش تان را کرده اید که مهربان و خوش برخورد باشید باز هم همه افراد نمی خواهند که دوست شما باشند، چون آنها دلایل خودشان را دارند و ساده ترین دلیل آنها می تواند نداشتن موضوع مشترک با شما باشد. اگر احساس کردید که فردی نمی خواهد دوست شما باشد یا مستقیما این جمله را به شما گفتند، سعی نکنید که پیگیر آنها بشوید. نمی توانید آنها را مجبور کنید که دوست شما باشند.
ج: با آنها جوش بخورید
1. اولین حرکت را شما انجام بدهید
می توانید هر جایی مانند نزدیک قفسه وسایل تان یا آب خوری کسی که با شما نقطه مشترک دارد را پیدا کنید. چیزی که نیاز دارید بدانید این است که چطور به آنها نزدیک شوید. گفتگو را شروع کنید، لبخند بزنید و از آنها تعریف کنید و البته خودتان را معرفی کنید و به آنها بگوید که اهل کجا هستید. هیچ وقت نمی دانید که کجا می توانید دوست خوب پیدا کنید،
- چون شما فرد تازه واردی هستید و احتمالا بقیه بچه ها در مدرسه شما کنجکاو هستند و خیلی دوست دارند که با شما صحبت کنند. مزیت این کار را بدست بیاورید.
2. در فعالیت های بعد از مدرسه شرکت کنید مثلا در کلوب یا بازی
مهم نیست که این مکان کلوب یا گروه تئاتر یا تیم ورزشی باشد، شرکت در این فعالیت ها به شما شانس ملاقات با افراد جدید را می دهد که شما به طور منظم مشاهده خواهید کرد که این دو چیز شما را به پیدا کردن دوست جدید تشویق می کند. شرکت در برنامه های تحصیلی اضافی یعنی اینکه شما می توانید افرادی را پیدا کنید که از چیزهایی که شما به راحتی انجام می دهید لذت ببرند.
- همچنین می توانید از این فرصت برای انجام کارهای جدیدی استفاده کنید که احتمالا در مدرسه قبلی تان نمی خواستید آنها را انجام بدهید. مدرسه جدید فرصتی دوباره برای معرفی خودتان است بنابراین از انجام کارهای جدید نترسید.
3. به دنبال افرادی که در مدرسه جدید هستند، بگردید
احتمالا و دست کم شما تنها فرد تازه وارد مدرسه تان نیستید، شما یک موضوع مشترکی خواهید داشت: هر دو شما در محیط ناآشنایی قرار دارید. چون هر دو فرد جدیدی هستید پس شما موضوع مشترکی دارید و دوست جدید پیدا کردن باید کار سختی باشد. در مورد مدرسه قبلی تان، مدرسه جدیدتان، نظرات خودتان، پایه تحصیلی، معلم ها صحبت کنید و سعی کنید موضوع مشترک پیدا کنید.
4. سعی کنید در قسمت وسط کلاس بشینید
شما در وسط کلاس نسبت به قسمت جلو یا انتهایی کلاس بیشتر مورد توجه قرار خواهید گرفت. و زمان آسان تری برای گفتگو با افراد خواهید داشت و احتمالا با افراد مختلفی برای پروژهای گروهی جفت و جور خواهید شد.
5. به آنها زمان بدهید
احتمالا ضرورتی ندارد که در اولین روز مدرسه جدیدتان دوست پیدا کنید، و مشکلی نیست. روابط دوستانه ایجاد کردن زمان می خواهد و به همان میزان شما نیاز دارید که دوست خوب پیدا کنید. تسلیم نشوید، در نهایت شما افرادی را پیدا خواهید کرد که بتوانید آنها را دوست خود بنامید.
منبع: wikihow