لینکدین چیست و روش عضویت؛ چگونه در لینکدین فعالیت کنیم

لینکدین چیست و روش عضویت؛ چگونه در لینکدین فعالیت کنیم لینکدین چیست؛ چگونه در لینکدین فعالیت کنیم نحوه استفاده از لینکدین (linkedIn)؛ کاربرد برنامه لینکدین برای کسب و کار، نحوه عضویت در یک حساب کاربری لینکدین و ساخت پروفایل حرفه ای لینکدین را در سلام دنیا بیاموزید.

لینکدین (LinkedIn) یک سایت شبکه اجتماعی است که به طور خاص برای عوام در زمینه کسب و کار طراحی شده است. لینکدین داده‌ها را در پروفایل های لینکدین جمع‌آوری می‌کند تا بتواند آن ها را به سیاست‌گذاران، کارفرمایان، کارگران و مربیان بینش مبتنی بر داده‌ها ارائه دهد. در این مطلب سلام دنیا، ما به تعریف لینکدین چیست؛ نحوه استفاده از لینکدین؛ کاربرد برنامه لینکدین برای کسب و کار و دلایل استفاده از آن و نحوه عضویت و ساخت پروفایل لینکدین پرداخته ایم. با ما همراه باشید.

لینکدین (LinkedIn) چیست

لینکدین (LinkedIn) یک سایت شبکه اجتماعی است که به طور خاص برای عوام در زمینه کسب و کار طراحی شده است. هدف از طراحی سایت لینکدین این است که اعضای ثبت نام شده را قادر سازد تا شبکه هایی از افرادی را که می شناسند و به آنها اعتماد دارند را ایجاد و برای خود مستند کنند و نیز منبعی برای متخصصان برای یافتن شغل، تحقیقات در زمینه شرکت ها و دریافت اخبار روز در مورد صنعت و ارتباطات تجاری خود می باشد.

تفاوت بین لینکدین و دیگر رسانه های اجتماعی

لینکدین با دیگر سایت‌های شبکه‌های اجتماعی همچون فیس‌بوک، توییتر و اینستاگرام متفاوت می باشد، چرا که به‌طور خاص با در نظر گرفتن شبکه‌های تجاری برای کاربران طراحی شده است. لینکدین یک شبکه بسته می باشد که در آن کاربران معمولاً فقط با افرادی که از قبل می شناسند یا توسط شخصی در شبکه خود با آنها معرفی شده اند ارتباط برقرار می کنند. همین یک دلیل کافی می باشد تا باعث شود که لینکدین برای ایجاد روابط حرفه ای - درست برخلاف روابط شخصی - ایده آل تر به نظر برسد.


حتما بخوانید: روش غیر فعال کردن دریافت ایمیل های ارسالی لینکدین (linkedin)


همانطور که گفته شد، لینکدین برخی از ویژگی‌های مشابه در دیگر شبکه‌های اجتماعی مانند گروه‌ها و تالار های گفتگو را به کاربران خود ارائه می دهد. لینکدین - از میان پلت‌فرم‌های رسانه‌های اجتماعی که برای استفاده‌های سازمانی هدف‌گذاری شده‌اند - تنها سایتی است که نیاز های مربوط به کاربران تجاری را در نظر گرفته است.

لینکدین (LinkedIn) چیست و چطور از آن استفاده کنیم؟

سازنده لینکدین 

لینکدین توسط رید هافمن (Reid Hoffman)، معاون اجرایی سابق و مسئول توسعه تجاری و شرکتی PayPal تأسیس شد. این سایت در می 2003 راه اندازی شد که در حال حاضر بیش از 850 میلیون نفر عضو دارد (حدود 191 میلیون نفر از ایالات متحده و بیش از 58 میلیون عضو در بیش از 200 کشور و منطقه مختلف). به گفته رید هافمن، نزدیک به 30 درصد از مشترکین لینکدین افراد استخدام کننده می باشند. مایکروسافت لینکدین را در ژوئن 2016 به قیمت 26.2 میلیارد دلار خریداری کرد. به گفته برخی از کارشناسان، گنجینه‌های غنی از داده‌های نیمه ساختاری - عناوین شغلی، جغرافیایی، اطلاعات صنعتی، مجموعه مهارت‌ها و غیره - که اعضای لینکدین آن ها را به خواست خود و آزادانه ارائه کرده بوده اند باعث سرقت این معامله شد.


حتما بخوانید: چگونه اکانت لینکدین را حذف کنیم؟


دلایل استفاده و کاربردهای لینکدین 

لینکدین در درجه اول توسط سه گروه از عوام یعنی افراد، نمایندگان فروش/ فروشندگان و استخدام کنندگان استفاده می شود. برای افراد، لینکدین راهی عالی برای مدیریت حرفه‌، یافتن شغل، تحقیق در زمینه شرکت‌ها، ارتباط با مخاطبین تجاری و دریافت اخبار در مورد صنعت می باشد. فروشندگان اغلب از لینکدین برای ایجاد یک سرنخ و ایجاد روابط با مشتریان استفاده می‌کنند. استخدام‌کنندگان از لینکدین برای یافتن نامزدهای مشاغل آزاد، شرکت‌های تحقیقاتی و ارتباط با کارمندان استفاده می‌کنند. توجه داشته باشید که لینکدین یکی از برترین پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی ای است که مشاغل بزرگ از آن استفاده می‌کنند.

لینکدین (LinkedIn) چیست و چطور از آن استفاده کنیم؟

عضویت در لینکدین 

صفحه پروفایل اعضای لینکدین که بر مهارت‌ها، سابقه اشتغال و تحصیلات تأکید دارد، دارای فیدهای خبری شبکه حرفه‌ای و تعداد محدودی ماژول‌های قابل تنظیم است که به شما این امکان را می‌دهد مهارت‌ها، مدارک تحصیلی و سابقه شغلی و همچنین مراجعات همکاران و کارفرمایان قبلی را به نمایش بگذارید. عضویت اولیه برای لینکدین رایگان است. در لینکدین اعضای شبکه connections نامیده می شوند. بر خلاف دیگر سایت های شبکه اجتماعی رایگان، لینکدین ارتباطات را تشویق می کند تا یک رابطه از قبل موجود داشته باشند.

ویژگی های اشتراک Premium لینکدین 

علاوه بر ویژگی‌های در دسترس برای اعضای اصلی، اشتراک‌های Premium تعدادی ویژگی را ارائه می‌دهند که به کاربران کمک می‌کند تا در حرفه خود سازنده‌تر و موفق‌تر باشند. برخی از این ویژگی ها به شرح زیر است:


حتما بخوانید: روش دیدن پروفایل خود در لینکدین برای تنظیمات پروفایل حرفه ای 


  • پیام‌های InMail را می‌توان برای هر عضوی ارسال کرد، حتی اگر به آن‌ها متصل نباشید. این یک ویژگی قوی برای استخدام‌کنندگانی است که اغلب در طول جلسات استخدام به سراغ نامزدهایی می‌روند که شخصاً آنها را نمی‌شناسند.
  • فیلترهای جستجوی پیشرفته به کاربران امکان می‌دهد نتایج جستجوی خود را محدود کنند تا دقیقاً فرد مناسبی را که به دنبالش هستند بیابند.
  • تعداد مرتبه های دیده شدن پروفایل شما به شما این امکان را می دهد که ببینید چه کسی و چه زمانی پروفایل شما را مشاهده کرده است. این اطلاعات زمانی مفید می شود که اعضا به دنبال فرصت های شغلی جدید باشند.
  • Sales Navigator (هدایتگر فروش) ابزاری است که به طور خاص برای فروشندگان طراحی شده است که دسترسی به سرنخ‌ها، جزئیات حساب و اطلاعات تماس را فراهم می‌کند. شما می توانید مخاطبین CRM خود را در Sales Navigator ایجاد کنید.

لینکدین (LinkedIn) چیست و چطور از آن استفاده کنیم؟

نحوه عضویت در یک حساب کاربری لینکدین 

  • به سایت linkedin.com بروید و بر روی Join now کلیک کنید. در این مرحله از شما خواسته می شود نام، نام خانوادگی، آدرس ایمیل ،کشور/منطقه و زبان اصلی خود را وارد کرده و یک رمز عبور را برای خود ایجاد کنید.
  • پس از وارد کردن تمام اطلاعات مورد نیاز، بر روی Join LinkedIn کلیک کنید. پس از این کار شما به صفحه ای هدایت می شوید که در آن می توانید مشخصات خود را با افزودن اطلاعات اضافی درباره تجربه کاری، تحصیلات، مهارت ها و علایق خود تکمیل کنید.
  • پس از تکمیل پروفایل خود، شما می توانید با سایر اعضای لینکدین ارتباط برقرار کنید.

نحوه ساخت پروفایل لینکدین 

فرآیند ثبت نام برای یک حساب کاربری لینکدین نسبتا ساده می باشد، ولی خب باز هم با این حال چند روش وجود دارد که در ساخت پروفایل لینکدین به شما کمک می کند.

  • حتما از یک عکس حرفه ای به عنوان عکس پروفایل خود استفاده کنید. این به شما کمک می‌کند تاثیر اولیه خوبی را بر روی کارفرمایان یا مخاطبین تجاری خود داشته باشید.

حتما بخوانید: آموزش قرار دادن و دانلود عکس پروفایل لینکدین با 3 روش ساده


  • در قسمت About of your profile، حتماً یک مروری مختصر از تجربه و مهارت های خود داشته باشید. 
  • در بخش Experience of your profile، حتماً تمام تجربیات کاری مرتبط، از جمله عناوین شغلی، تاریخ استخدام و شرح وظایف خود را فهرست کنید.
  • در بخش Education of your profile، حتماً تمام مدارک تحصیلی و دوره های آموزشی مرتبط خود را فهرست کنید.
  • در بخش Skills of your profile، حتماً مهارت‌ها یا صلاحیت‌های مرتبطی را که ممکن است داشته باشید، فهرست کنید. این موارد می تواند شامل مواردی مانند مهارت در برخی برنامه ها یا زبان های نرم افزاری باشد.
  • حتما با سایر اعضای لینکدین که می شناسید و به آنها اعتماد دارید ارتباط برقرار کنید. این کار به شما کمک می کند شبکه خود را بسازید و دسترسی خود را در سایت گسترش دهید.
  • در آخر، فراموش نکنید که به طور منظم پروفایل لینکدین خود را با رشد تجربه و مهارت خود به روز کنید و از همکاران مناسب بخواهید تا تأییدیه حرفه ای شما را ارائه دهند.

مقالات مرتبط:

آموزش نوشتن سوابق تحصیلی در لینکدین و اعلام فارغ التحصیلی

حذف کانکشن در لینکدین (لغو در خواست دوستی) در گوشی و کامپیوتر



از
1
رای