حذف اکانت واتساپ، اموزش تصویری دیلیت اکانت واتساپ

حذف اکانت واتساپ، اموزش تصویری دیلیت اکانت واتساپ واتس آپ یکی از برنامه های پیام رسان اجتماعی پرطرفدار در ایران و جهان است. اگر به هر دلیلی قصد حذف اکانت خود را داشتید، در اینجا نحوه دیلیت اکانت در واتس آپ و نکات مهم در خصوص دیلیت اکانت در واتس آپ را توضیح داده ایم.

واتساپ یکی از برنامه های پیام رسان اجتماعی محبوب است که میلیون ها کاربر در سرتاسر جهان دارد. این برنامه امنیت بسیار بالایی داشته و دارای رمزگذاری سراسری است. با این حال، اگر به هر دلیلی تصمیم گرفتید اکانت خود را حذف کنید، آیا می دانید که چگونه این کار را انجام دهید؟ اگر اطلاعی در این زمینه ندارید، اصلا نگران نباشید. در این مقاله قصد داریم تا به طور کامل در خصوص دیلیت اکانت واتساپ به شما اطلاعات دهیم. با ما همراه باشید.

نکات مهم قبل از دیلیت اکانت واتساپ

این کار به سادگی انجام می شود، اما لازم است که قبل از شروع این کار نکات مهمی را بدانید:

  • به محض حذف اکانت واتساپ، نام کاربری شما از فهرست مورد علاقه دوستان تان حذف خواهد شد.
  • با این کار نام شما از گروه هایی که در آن هستید، حذف خواهد شد.
  • با این کار مشخصات اکانت شما به طور کامل حذف می شود.
  • با حذف اکانت، تاریخچه گفتگوها و بک آپ فضای ابری واتساپ حذف خواهد شد.

حتما بخوانید: جلوگیری از ذخیره خودکار عکس در واتساپ


حذف اکانت واتساپ

اموزش تصویری دیلیت اکانت واتساپ

برای حذف اکانت واتساپ خود از مراحل زیر پیروی کنید:

  • ابتدا برای جلوگیری از بروز مشکل در حین روند حذف اکانت، از به روز بودن واتساپ خود اطمینان حاصل کنید. می توانید واتساپ را در پلی استور جست و جو کرده و آخرین نسخه به روز رسانی شده آن را نصب نمایید.

دانلود و نصب برنامه واتساپ برای اندروید، ایفون و ویندوز

  • اکنون برنامه واتساپ را باز کرده و به قسمت تنظیمات (setting) بروید
  • گزینه account را لمس کنید.
  • اکنون بر روی گزینه delete my account کلیک کنید.
  • در این مرحله از شما خواسته می شود تا شماره ثبت شده در واتس آپ خود را وارد کنید.
  • سپس بر روی گزینه delete account کلیک کرده تا فرآیند حذف واتس آپ تایید شود. به این ترتیب اکانت شما حذف شده است.

دیلیت اکانت واتساپ

در هنگام تصمیم گیری برای دیلیت اکانت واتساپ به نکات زیر توجه کنید:

  • شما نمی توانید پس از حذف اکانت واتساپ مجددا به حساب خود دسترسی داشته باشید.
  • حداکثر 90 روز از زمان شروع فرآیند حذف طول می کشد تا اطلاعات شما از واتساپ حذف شود. کپی از اطلاعات شما ممکن است به مدت 90 روز در حافظه پشتیبان گیری واتس آپ برای جلوگیری از بروز فاجعه انسانی، خطای نرم افزاری یا هر مشکل دیگری باقی بماند. در این مدت اطلاعات شما از طریق واتس آپ قابل دسترسی نخواهد بود.
  • کپی از برخی از داده ها مانند سابقه رویدادها ممکن است در پایگاه داده واتس آپ باقی بماند؛ اما قابل شناسایی نیست.
  • حذف واتساپ باعث حذف اطلاعاتی که مخاطبان تان از شما دارند، از جمله کپی پیام هایی که برای آنها ارسال کرده اید، نمی شود.
  • اطلاعات شخصی تان که با شرکت هایی مثل فیسبوک به اشتراک گذاشته شده نیز حذف خواهد شد.

آیا با دیلیت اکانت واتساپ پیامها حذف میشود ؟

همانطور که در بالا توضیح داده شد، با حذف واتساپ شماره تماس تان همراه با تاریخچه گپ ها، گفتگوها و گروه هایی که در آن عضو هستید، برای شما حذف خواهد شد. اما پیام هایی که شما برای مخاطبان خود ارسال کرده اید؛ در حافظه واتس آپ آنها باقی خواهد ماند.


حتما بخوانید: روش خواندن پیام های حذف و پاک شده در واتساپ


آیا با دیلیت اکانت واتساپ پیامها حذف میشود
سخن آخر

واتساپ یکی از برنامه های پیام رسان اجتماعی پرطرفدار در ایران و جهان است. با این حال، اگر به هر دلیلی قصد حذف اکانت واتساپ خود را داشتید، در اینجا سعی کردیم نحوه دیلیت اکانت واتساپ و نکات مهم در خصوص دیلیت اکانت در واتس آپ را به طور کامل توضیح دهیم. امیدوارم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید. 


مقالات مرتبط:

آموزش دانلود واتساپ برای کامپیوتر

از
2
رای