شب آرزوها کی هست ؛ تاریخ دقیق لیله الرغائب سال 1402 چه روزی است

شب آرزوها کی هست ؛ تاریخ دقیق لیله الرغائب سال 1402 چه روزی است شب آرزوها کی هست ؛ اولین پنجشنبه ماه رجب 1402 ؛ تاریخ دقیق لیله الرغائب 1402 چه روزی است ؛ شب آرزوها امسال کی هست و تاریخ شب آرزوها 1402 در تقویم شمسی در ایران؛ در سلام دنیا بخوانید.

لَیلَةُ الرَّغائِب یا شب آرزوها کی هست، آیا می دانید شب لیله الرغائب سال 1402 چه روزی است و تاریخ شب آرزوها 1402 یا همان اولین پنجشنبه ماه رجب در تقویم شمسی در ایران کی هست و تاریخ دقیق لیله الرغائب 1402 چه روزی است؟ ما در این مطلب سلام دنیا ، به شما می گوییم. با ما همراه باشید.

شب آرزوها کی هست (اولین پنجشنبه ماه رجب 1402)

اولین شب جمعه ماه رجب را شب آرزوها یا لیله الرغائب می گویند. البته شاید شما آن را اولین پنجشنبه ماه رجب 1402 که شب آن شب آرزوها است یاد کنید. که در آن فضیلت بسیار است و امید به رحمت و بخشش خداوند زیاد است. طبق روایتی از رسول خدا (ص)، در شب لیله الرغائب، ملائکه به مکه می آیند و از خداوند برای افرادی که در ماه رجب روزه گرفته اند، طلب بخشش و مغفرت می کنند.

تاریخ دقیق لیله الرغائب 1402

کم کم به روزهای پایانی ماه جمادی الثانی نزدیک می شویم و به ماه رجب، ماه خدا وارد می شویم. ماهی پر از مغفرت و بخشش، در ماه رجب ، شبی با نام شب آرزوها که در عربی به آن لیله الرغائب می گویند. که در ادامه تاریخ دقیق لیله الرغائب 1402 را در تقویم شمسی، قمری و میلادی برای شما آورده ایم.


حتما بخوانید: اعمال شب لیله الرغائب چیست


تاریخ دقیق لیله الرغائب (شب آرزوها ) در تقویم هجری شمسی مصادف است با :

روز پنج شنبه 28 دی ماه سال 1402 هجری شمسی است.

تاریخ دقیق لیله الرغائب سال 1400 چه روزی است

تاریخ دقیق شب آرزوها (لیله الرغائب) در تقویم هجری قمری مصادف است با :

تاریخ دقیق شب آرزوها سال 1402 در تقویم هجری قمری پنج شنبه 6 رجب سال 1445

تاریخ لیله الرغائب (شب آرزوها ) در تقویم میلادی مصادف است با :

روز پنج شنبه 18 ماه ژانویه سال 2024


حتما بخوانید: اعمال شب و روز سیزدهم رجب


نماز لیله الرغائب چند رکعت است

  • نماز شب آرزوها، 12 رکعت است ما بعد از نماز مغرب باید خوانده شود،  به این صورت که 6 نماز دو رکعتی (بعد از دو رکعت سلام می دهید.) و در هر رکعت یک مرتبه سوره حمد، 3 مرتبه سوره قدر(انا انزلناه) و 12 مرتبه سوره توحید (قل هو الله احد) را می خوانید.
  • بعد از تمام شدن نماز، 70 بار می گویید: «اَللهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحمّدٍ النَّبّیِّ الاُمِّیِّ وَ عَلَی آلِهِ (یا آل محمد)»
  • سپس به سجده می روید و 70 بار می گویید: «سُبّوحٌ قُدّوسٌ رَبُّ المَلائِکَةِ وَ الّروحِ»
  • بعد سر از سجده بر می دارید و 70 بار می گویید: «رَبِّ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَ تَجاوَزْ عَمّا تَعْلَمْ اِنَّکَ اَنْتَ الْعَلِیُّ الْاَعْظَمُ»
  • سپس دوباره به سجده می روید و 70 بار می گویید: «سُبّوحٌ قُدّوسٌ رَبُّ المَلائِکَةِ وَ الّروحِ» بعد حاجت خود را از خداوند بطلبید که ان شاالله برآورده خواهد شد.

همچنین بخوانید: 

دعای ماه رجب با معنی + فضیلت و اعمال ماه رجب برای گرفتن حاجت

دانلود دعای ماه رجب با صدای موسوی قهار

متن کامل زیارت امام علی (ع) در روز مبعث (27 رجب)

از
57
رای