هفته هفتم بارداری چه علائمی دارد، تغذیه، مراقبت و وضعیت جنین هفته 7

هفته هفتم بارداری چه علائمی دارد، تغذیه، مراقبت و وضعیت جنین هفته 7 هفته هفتم بارداری چه علائمی دارد؛ بارداری دوقلو، حرکات و قلب جنین، درد زیر شکم، سقط جنین در هفت هفتم بارداری؛ هفته هفتم چی بخوریم، چی نخوریم و مراقبت های لازم در سلام دنیا بخوانید.

در ادامه هفته های بارداری به هفته هفتم می رسیم ، در این مطلب از سلام دنیا درباره موضوعات هفته هفتم بارداری چه علائمی دارد، هفته هفتم بارداری میشه چند ماه، هفته هفتم بارداری دوقلو، حرکات جنین در هفته هفتم بارداری، هفته هفتم بارداری و قلب جنین، هفته هفتم بارداری درد زیر شکم، سقط جنین در هفته هفتم بارداری، هفته هفتم بارداری چی بخوریم، هفته هفتم بارداری چی نخوریم، مراقبت های لازم هفته هفتم بارداری و اتفاقات مهم حاملگی در هفته هفتم بارداری صحبت خواهیم. با ما همراه باشید.

هفته هفتم بارداری چه علائمی دارد

هفته هفتم بارداری به علت اینکه در سه ماه اول بارداری می باشد امکان دارد که علائمی مشترک با هفته های قبل داشته باشد و یا هنوز علائم اولیه را تجربه نکرده باشید . مادرانی که در هفته هفتم بارداری هستند امکان دارد که دچار این علائم شوند: حالت تهوع صبحگاهی ، تکرر ادرار، لکه بینی ، تغییر رنگ هاله دور پستان ها و متورم شدن آنها، احساس خستگی ، تنفر و یا هوس یک نوع غذا ، گرفتگی در ناحیه لگن.


حتما بخوانید: راهکارهایی برای رفع حالت تهوع زنان باردار


  • شکم شما هنوز بزرگ نشده، اما رحم شما بزرگتر شده تا بتواند نوزاد را در خود جای دهد. با بزرگتر شدن رحم بافت هایی که از رحم شما محافظت می کنند کشیده شده و باعث درد شکمی می شوند.
  • اگرچه درد خفیف در دوران بارداری عادی است، نگرانی خود را با پزشک در میان بگذارید، به خصوص اگر خونریزی دارید. متاسفانه، خونریزی و درد شکمی نشانه های سقط جنین هستند. باید دیگر نشانه های خطرناک را نیز بدانید.

هفته هفتم بارداری میشه چند ماه

ممکن است برایتان سوال شده باشد که هفته هفتم بارداری ماه چندم می شود؟ در این لحظه شما یک ماه و دو هفته است که باردار هستید ، ماه دوم بارداری از آغاز هفته پنجم تا پایان هفته هشتم می باشد.

هفته هفتم بارداری میشه چند ماه

هفته هفتم بارداری دوقلو

اگر بارداری دوقلو دارید تا ماه سوم رشدشان مانند جنین یک قلو می باشد و اندازه آنها در این هفته به اندازه پاک کن سر مداد می باشند. با انجام سونوگرافی ضربان قلب کودکان را خواهید شنید و از سلامت اولیه آنها مطلع می شوید و اندام های فوقانی و تحتانی جنین مشخص می شوند، از این هفته سیستم عصبی، تولیدمثل ، سیستم گوارش، مجاری تنفسی جنین در حال رشد می باشند که با تکمیل سیستم گوارش جنین قدرت ادرار را بدست می آورد آنها هنوز در قسمت لگن می باشند، همسان بودن دوقلوها بستگی به ژن خانواده دارد و اینکه سابقه تولد دوقلوی همسان در اطرافیان نزدیک وجود داشته باشد.


حتما بخوانید: راه های ساده برای شنیدن ضربان قلب جنین 


حرکات جنین در هفته هفتم بارداری

با انجام سونوگرافی در هفته هفتم متوجه خواهید شد که اندازه جنین حدود 6 میلیمتر رسیده است ، دم کوچک نخاعی که داشته در حال کوچکتر شدن و از بین رفتن می باشد، دیگر سوراخ های بینی و عدسی چشم نیز شروع به ظاهر شدن می کنند، تقریبا دست و پاها نیز از حالت چسبیده در آمدند، قد جنین 0.79 سانتی متر و وزن آن 0.5 گرم می شود.

حرکات و قلب جنین

رشد کودک در هفته هفتم بارداری

نوزاد شما هنوز جنین است و دم کوچکی دارد که در چند هفته آینده از بین می رود. اما تنها چیزی که کوچکتر می شود دم نوزاد است. دیگر اندام و به ویژه مغز جنین روز به روز در حال رشد و بزرگ شدن است. مغز کودک پیچیده تر می شود و صورت او شکل می گیرد. بازوهای او بزرگتر شده، و عصب ها در تمام دست گسترش می یابند.

هفته هفتم بارداری و قلب جنین

همانطور که عنوان کردیم از هفته ششم و هفتم می توانید در سونوگرافی واژینال صدای قلب جنین را بشنوید و از شدت ضربان ان متعجب و شگفت زده شوید، در این هفته تعداد ضربان قلب جنین از 90تا 110 بار در دقیقه می باشد، که البته به طور عادی شنیده نمی شود و تنها با دستگاهی که گفتیم قابل شنیدن است و اگر که صدای قلب جنین با سونوگرافی واژینال نیز شنیده نشود این معاینات در چند هفته پشت هم تکرار می شود که اگر باز هم شنیده نشود امکان دارد که جنین سقط شده باشد.

هفته هفتم بارداری درد زیر شکم

دردهای زیر شکم از هفته های ابتدایی در بدن مادر ایجاد می شود و برای همه زنان به خاطر کشیدگی بافت رحم و لانه گزینی جنین پیش می آید اما احتمال دارد که در برخی زنان هفته سوم و برخی ها هفته های بعد پیش بیاید، احتمال اینکه در هفته هفتم نیز درگیر دردهای شکمی شوید نیز زیاد است و اصلا نگران کننده نیست زیرا به خاطر بزرگ شدن و کشیدگی رحم بوجود می آید، البته دردهایی که در این هفته به سراغ افراد باردار می آید کمی دردناکتر از هفته های قبل می باشد که اگر ادامه پیدا کرد و یا درد همراه با خونریزی بود خبر از اتفاقی می دهد که حتما باید با پزشک در میان گذاشت، اصولا پزشک نیز استراحت، فعالیت سبک و شیاف پروژسترون را برای قطع خونریزی و کاهش درد تجویز می کند و با انجام سونوگرافی از سلامت جنین باخبر می شود.

سقط جنین در هفته هفتم بارداری

سقط جنین از دست دادن کودک می باشد که از لحاط حسمی و روحی مادر را درگیر می کند، سه ماه اول بارداری زمانی است که جنین آسیب بیشتری می بیند و نگهداری از آن بسیار مهم می باشد، دلایل مختلفی برای سقط شدن جنین وجود دارد که بروز مشکل در ژن‌های کودک، مسائل دهانه رحم یا رحم، مشکلات هورمونی یا عفونت می تواند دخیل باشند و گاهی نیز پزشک دلیلی برای سقط جنین پیدا نمی کند. برای جلوگیری از سقط بهتر است با دیدن هر یک از علائم زیر به پزشک مراجعه کنید:


حتما بخوانید: راههای جلوگیری از سقط جنین در ماههای اول با طب سنتی


  • درد در قسمت شکم و لگن
  • دفع خون یا لکه بینی
  • بیرون آمدن بافت از واژن
  • خروج مایع صورتی رنگ شبیه خون از واژن
  • بروز سرگیجه، سبکی سر یا ضعف بدن

هفته هفتم بارداری چی بخوریم

تغدیه مناسب از نکات مهمی است که زنان باردار باید به آن توجه داشته باشند، یکی از مواد مورد نیاز بدن آهن می باشد که از این هفته جنین احتیاج بیشتری به این عنصر دارد، به همین دلیل مادر علاوه بر مواد غذایی حاوی عنصر آهن باید از مکمل آن نیز استفاده کند، تا از کم خونی و فقر آهن خود و جنین جلوگیری کند، مصرف اسید فولیک در این مدت بسیار کمک کننده می باشد، همچنین سبزیجات و میوه هایی چون پرتقال و گوجه فرنگی که منبع ویتامین C می باشند، مصرف مایعات نیز از بروز نفخ جلوگیری می کند، انواع گوشت گاو و مرغ، سبزیجات سبز رنگ، نخود، لوبیا نیز بسیار عالی است.

تغذیه هفته هفتم بارداری

هفته هفتم بارداری چی نخوریم

حال بهتر است بدانید برخی مواد نیز مصرفشان نه تنها کمکی به سلامت مادر و رشد جنین نم کند بلکه مضر نیز می باشند، مثلا غذاهای چرب ، شور و یا آماده. مصرف زعفران و گلپر نیز سبب سقط جنین می شود. از خوردن زیاد شیرینی و مواد نشاسته ای نیز تا جایی که می شود بپرهیزید.

مراقبت های لازم هفته هفتم بارداری

علاوه بر مراقبت های غذایی یک سری مراقبت های دیگر نیز وجود دارد که مادر در این دوران باید رعایت کند تا به خود و جنین داخل شکمش آسیبی نرسد، اگر تاکنون نزد پزشک نرفته و پرونده پزشکی برای خود باز نکرده اید بهتر است برای ادامه راه به سراغ پزشک متخصصی بروید تا اولین ویزیت شما را که طولانی ترین ویزیت خواهد بود انجام دهد، در این زمان پزشک تاریخ تقریبی زایمان را به شما می گوید و معاینه بدنی می کند و برایتان آزمایش ادرار و سونوگرافی می نویسد.
دقت داشته باشید که در طول بارداری اگر پزشک شما را از رابطه جنسی منع کرده حتما از داشتن رابطه بپرهیزید، از کشیدن سیگار خودداری کنید و در محیط های استرس زا و پرتنش حاضر نشوید، شنیدن موزیک آرام به شما کمک می کند تا حس خوبی داشته باشید..

اطلاعات لازم در هفته هفتم بارداری

تغییر هورمون ها و نگرانی در مورد بارداری و مادرشدن ممکن است باعث ناراحتی و بی خوابی شما در هفته های اولیه شود. سعی کنید قبل از خواب ریلکسیشن انجام دهید. در دوران بارداری و پس از تولد کودک احساسات متفاوتی خواهید داشت. قبول کنید که گاهی اوقات احساسات بدی داشته و از خود بیشتر مراقبت کنید.

اطلاعات لازم در هفته هفتم بارداری

لیست کارهایی که باید در هفته هفتم بارداری انجام دهید

  • اولین معاینه قبل از زایمان باید بین هفته ی هشتم و هفته 12 باشد. برای دریافت تاریخ ویزیت با دکتر یا ماما تماس بگیرید.
  • پوست شما در بارداری تغییر می کند.
  • شما احتمالا می دانید که در دوران بارداری باید مصرف قهوه را کاهش دهید. اما آیا می دانستید که برخی دیگر از غذاها و نوشابه ها حاوی کافئین هستند را نیز باید محدود کرد؟
  • قبل از خواب کتاب بخوانید.
سخن آخر

اگر بارداری اولتان است بهتره که استرس نداشته باشید و هر زمان که احساس نگرانی کردید با پزشکتان صحبت کنید . از همسرتان بخواهید تا محیطی آرام برایتان آماده کند. میزان رشد جنین، علائم بارداری، اطلاعات لازم و فهرست کارهایی که باید در هفته هفتم بارداری انجام دهید در این مطلب جمع آوری شده است. خونریزی و درد شکمی نشانه های سقط جنین هستند. باید دیگر نشانه های خطرناک را نیز بدانید.


مطالب مرتبط:

همه چیز درباره هفته هشتم بارداری

همه چیز درباره هفته نهم بارداری

از
2
رای