جوان سازی و روشن شدن پوست صورت با استفاده از طب سوزنی

جوان سازی و روشن شدن پوست صورت با استفاده از طب سوزنی برای برطرف کردن چین و چروک و جوان سازی پوست صورت ابتدا باید نوع آنها را تشخیص داد تا بتوان شیوه های درمانی صحیح را انتخاب کرد. یکی از این روش های جوانسازی و روشن کردن پوست با طب سوزنی است، که در سلام دنیا می بینید.

جوان سازی پوست با استفاده از از روش های مختلفی انجام می شود از روش های خانگی گرفته تا روش های مدرن و پیشرفته اما واقعا کدام راه حل مناسب است و تفاوت اصلی در همه این روش ها در چیست؟ ما در این مقاله از سایت سلام دنیا، به بررسی جوان سازی پوست با طب سوزنی و درمان چین و چروک صورت با طب سوزنی پرداختیم ، و همچنین فواید و عوارض طب سوزنی برای صورت را بیان کردیم. با ما همراه باشید.

حقیقت این است که این کاملا به شما بستگی دارد زیرا هر کدام از این روش ها برای جوان سازی پوست دارای مزایا و معایبی هستند. شما با شناخت مزایا و معایب هر کدام می توانید روش مناسب با شرایط خود را انتخاب کنید.

مثلا کسی که تصمیم دارد چین و چروک صورت خود را خیلی سریع و در عرض مدت کوتاهی بهبود ببخشد و از عمل جراحی هم بیزار است!  قطعا استفاده از ماسک صورت این خواسته او را برآورده نخواهد کرد و باید از روش تخصصی تر استفاده کند.

در مواردی به این شکل بهترین راه جوان سازی پوست صورت استفاده از طب سوزنی است. در این مطلب شما را با مکانیسم اثر طب سوزنی در جوان سازی پوست صورت آشنا میکنیم.


حتما بخوانید: رفع چین و چروک صورت با داروهای گیاهی


چین و چروک های چطور به وجود می آیند؟

ظاهر شدن چین و چروک در پوست، مرحله ای از روند طبیعی بالا رفتن سن در افراد است. چین و چروک صورت به ویژه در ناحیه پیشانی و قسمت های دور چشم یکی از اولین نشانه هایی است که پایان دوران جوانی را به شما اعلام می کند. در فرایند ایجاد چین و چروک، پوست آب خود را از دست می دهد و خشک می شود زیرا ساختار پوست به گونه ای تغییر می کند که توانایی حفظ آب را از دست می دهد و برای نرم و مرطوب ماندن آن باید به طور مستمر آب رسانی شود. ضمن اینکه خاصیت ارتجاعی پوست نیز تا حد قابل توجهی کاهش می یابد.

الاستین و کلاژن دو ماده اصلی برای حفظ حالت جوانی و شادابی در پوست هستند. الاستین باعث انعطاف پذیری پوست می شود و کلاژن عامل رشد سلول های جدید در پوست است. با کاهش مقدار تولید این دو ماده در بدن، پوست نازک و شکننده می شود و توان خود را در مقابل عوامل مخرب از دست می دهد و به این ترتیب شیارهایی در پوست به وجود می آید که به صورت چین و چروک در پوست مشاهده می شود.

جوان سازی پوست با طب سنتی

چین و چروک های صورت چه تفاوت های با هم دارند؟

چین و چروک های حقیقی

چین های حقیقی عمیق هستند و کاهش محتوای کلاژن پوست عامل اصلی آن است. این چین و چروک ها به طور معمولا در نواحی پیشانی، بین دو ابرو و نواحی خط خنده دیده می شوند. با استفاده از طب سوزنی عمق این چین و چروک ها کاهش می یابد به طوری که کم تر به چشم می آیند.


حتما بخوانید: 8 درمان خانگی برای چین و چروک پیشانی


چین و چروک های کاذب

چین های کاذب ظریف و با عمق کم هستند و بیشتر در اثر کاهش میزان آب و چربی پوست و در نواحی اطراف چشم و دهان به وجود می آیند. استفاده از طب سوزنی در رفع این گونه چین و چروک ها بسیار تاثیر گذار است.

روشن کردن پوست با طب سنتی

در طب سوزنی بیمار دردی احساس نخواهد کرد!

ترس از سوزن و تصور دردناک بودن این عمل، یکی از مهمترین علت های مقاومت بیماران در برابر طب سوزنی است. ولی باید توجه داشت که سوزن های به کار رفته در طب سوزنی بسیار نازک، ظریف و باریک تر از مو هستند، ضمن اینکه وارد کردن سوزن به پوست صورت تکنیک های خاصی دارد که بیمار دردی را حس نخواهد کرد. بر اساس تجربه های عملی، بیشتر بیماران حالتی از آرامش را در در طول جلسات درمانی، تجربه خواهند کرد.

 آیا استفاده از طب سوزنی خطرات و عوارضی دارد؟

 بسیاری از افراد در مورد خطرات و عوارض طب سوزنی احساس نگرانی دارند و می خواهند با خیال راحت از این درمان استفاده کنند؛ در پاسخ به این افراد باید گفت؛ طب سوزنی هیچگونه خطر یا عارضه ای برای افراد ندارد. همچنین امروزه طب سوزنی با سوزن های یک بار مصرف و استریل انجام می شود و به این ترتیب از بروز عفونت جلوگیری می شود.

طب سوزنی به چه شکل چین و چروک های صورت را رفع می کند؟

مکانیسم اثر طب سوزنی بر چین و چروک های پوستی هنوز به درستی شناخته نشده است، اما تیوری هایی در این زمینه وجود دارند که چگونگی اثر طب سوزنی در جوان سازی پوست را شرح می دهند. به احتمال زیاد وارد کردن سوزن های مویی به پوست صورت، از طریق ایجاد زخم هایی ریز و  میکروسکوپی در ناحیه مورد نظر ، موجب فعال شدن واکنش های التهابی و افزایش جریان خون در  آن ناحیه شده و پس از دو تا سه هفته، فعالیت کلاژن سازی در پوست آغاز می شود.


حتما بخوانید: جلوگیری از چین و چروک دور چشم با 8 کرم خانگی

علل بروز چین و چروک در صورت

بر اساس تجربه های عملی، بیشتر بیماران پس از جلسات سوم و چهارم طب سوزنی، شاهد روشن تر شدن صورت و افزایش شفافیت پوست خود بودند و بعد از جلسات هفتم و هشتم، چین و چروک های صورت به شدت کاهش یافتند.

تاثیر در رفع چین و چروک در جلسات اول مربوط به چین های کاذب است. چون یکی از اثرات طب سوزنی بر پوست صورت، متعادل کردن چربی و افزایش رطوبت آن است که با این عمل چروک های کاذب در جلسات اولیه بهبود خواهند یافت.

جوان سازی پوست با طب سوزنی چند جلسه به طول می انجامد؟

تعداد جلسات درمانی با طب سوزنی به سن فرد و شدت عارضه بستگی دارد، اما به طور متوسط به 12 تا 24 جلسه درمان نیاز است، که به ترتیب زیر انجام می شود.

  • هفته اول: 3 جلسه در هفته (یک روز در میان)
  • بعد از هفته اول: 2 جلسه در هفته
  • بعد از جلسه دوازدهم: 1 جلسه در هفته

توجه داشته باشید که این ترتیب در افراد مختلف و بسته به شرایط و شدت بیماری می تواند متفاوت باشد.

تلفیق طب سوزنی با روش های پزشکی مدرن در جوانسازی پوست صورت

تجربه ها نشان داده اند که تلفیق طب سوزنی با روش های پزشکی مدرن در جوانسازی پوست، نکته مهمی است که درصد موفقیت درمان را افزایش خواهد داد. پاک سازی و لایه برداری پوست، آب رسانی به پوست ازطریق بخورهای گیاهی، رایحه درمانی، نوردرمانی و اصلاح عادات تغذیه ای و سبک زندگی، از جمله مواردی هستند که در تقویت اثرات طب سوزنی بر جوانسازی پوست صورت اثر فوق العاده ای دارند.

طب سوزنی چه اثر های دیگری روی سلامتی دارد؟

یکی از علت های محبوبیت طب سوزنی مکانیسم ایجاد تعادل در انرژی های درونی بدن است. بنابراین استفاده از طب سوزنی علاوه بر نتایج مورد انتظار بیمار، با کاهش استرس، ایجاد آرامش، شادابی و نشاط را به ارمغان خواهد آورد.


مطالب مرتبط :

ماسک خانگی روشن کننده پوست صورت

از
9
رای