علت سرطان لنفوم هوچکین چیست و چه افرادی بیشتر در خطر هستند

علت سرطان لنفوم هوچکین چیست و چه افرادی بیشتر در خطر هستند علت سرطان لنفوم هوچکین چیست، چه کسانی معرض خطر سرطان لنفوم هوچکین هستند ؛ برای آشنایی با لنفوم هوچکین این مقاله سلام دنیا را بخوانید.

لنفوم زمانی اتفاق می‌افتد که سلول‌های غدد لنفاوی یا لنفوسیت‌ها شروع به تکثیر غیرقابل کنترلی می‌کنند و سلول‌های بدخیم تولید می‌کنند که برای حمله به سایر بافت‌های بدن شما توانایی غیرطبیعی دارند. هر آنچه درباره علت سرطان لنفوم هوچکین باید بدانید در این مقاله کوتاه سلام دنیا بیاموزید.

سرطان لنفوم هوچکین چیست؟

لنفوم هوچکین، که به عنوان بیماری هوچکین نیز شناخته می شود، نوعی لنفوم، سرطان سیستم لنفاوی است. سیستم لنفاوی شبکه‌ای از گره‌ها (گره‌های بافتی) است که توسط عروقی که مایعات و مواد زائد را از بدن تخلیه می‌کنند به هم متصل شده‌اند. غدد لنفاوی به عنوان فیلترهای کوچک عمل می کنند و موجودات و سلول های خارجی را تحت فشار قرار می دهند.

سیستم لنفاوی همچنین در تولید گلبول های سفید مهم خون به نام لنفوسیت ها که از شما در برابر عفونت های مختلف ناشی از باکتری ها، ویروس ها و قارچ ها محافظت می کند، نقش دارد. هنگامی که سیستم لنفاوی در حال مبارزه با یک عفونت فعال است، ممکن است متوجه شوید که برخی از غدد لنفاوی و بافت ها در ناحیه دچار عفونت، متورم و حساس می‌شوند. این واکنش طبیعی بدن نسبت به عفونت است.

لنفوم زمانی اتفاق می‌افتد که سلول‌های غدد لنفاوی یا لنفوسیت‌ها شروع به تکثیر غیرقابل کنترلی می‌کنند و سلول‌های بدخیم تولید می‌کنند که برای حمله به سایر بافت‌های بدن شما توانایی غیرطبیعی دارند.

دو نوع اصلی لنفوم عبارتند از

لنفوم هوچکین و لنفوم غیر هوچکین که بر اساس ویژگی های منحصر به فرد سلول های سرطانی طبقه بندی می شوند.


حتما بخوانید: سرطان لنفوم چیست


بیماری هوچکین در 2 گروه سنی مختلف شایع است:

  • در بزرگسالان جوان (15 تا 35 سال) 
  • افراد مسن (بالای 50 سال).

این بیماری تا حدودی در مردان بیشتر از زنان و در قفقازی ها بیشتر از آمریکایی های آفریقایی تبار شایع است. به دلیل پیشرفت درمان بیماری لنفوم هوچکین، اکثر افرادی که به عنوان مبتلا به لنفوم هوچکین تشخیص داده می شوند، برای مدت طولانی زنده خواهند ماند.

سرطان لنفوم هوچکین چیست؟

علت سرطان لنفوم هوچکین

علت دقیق لنفوم هوچکین مشخص نیست، اما موارد زیر برای بروز این بیماری دخیل هستند:

ویروس ها: ویروس اپشتین بار، همان ویروسی که باعث بیماری مونونوکلئوز عفونی (مونو) می شود، به عنوان عامل بروز لنفوم هوچکین دخیل بوده است. وجود ژنوم این ویروس در 80-20 درصد تومورهای لنفوم هوچکین مشاهده شده است.

خانواده: خواهر و برادر همجنس و دوقلوهای همسان فرد مبتلا به لنفوم هوچکین در معرض خطر بالای ابتلا به این بیماری هستند. کودکانی که والدینشان مبتلا به این بیماری هستند نیز در معرض خطر بیشتری قرار دارند.

محیط: تعداد خواهر و برادر کمتر، ترتیب تولد زودهنگام، خانه های تک خانوار و تعداد کم همبازی با افزایش خطر ابتلا به لنفوم هوچکین مرتبط هستند ،که این احتمالاً به دلیل عدم قرار گرفتن در معرض عفونت های باکتریایی و ویروسی در سنین پایین می باشد.

سخن آخر

در این مقاله به بررسی علت سرطان لنفوم هوچکین پرداختیم تا اطلاعات اولیه درباره این نوع سرطان داشته باشید. امیدوارم برایتان مفید بوده باشد.


مقالات مرتبط:

سرطان لنفوم غیر هوچکین چیست ؛ علت و عوامل بروز آن

از
4
رای