ختنه پلاستیبل؛ روال، عوارض جانبی و مراقبت های بعد از آن

ختنه پلاستیبل؛ روال، عوارض جانبی و مراقبت های بعد از آن ختنه یکی از قدیمی ترین عمل های جراحی بر روی پسران است که به دلیل مختلفی از جمله دلایل مذهبی انجام می شود.در این مقاله با یکی از روش های ختنه کردن به نام پلاستیبل آشنا خواهید شد.
دیدگاه ها

تکنیک پلاستیبل یکی از مرسوم ترین روش های ختنه در نوزادان می باشد. درباره این فرایند، مشکلات احتمالی آن و درمان آلت تناسلی ختنه شده در این مقاله مطالبی را بیاموزید.

بسیاری از والدین تصمیم می گیرند تا فرزند پسر خود را به دلایل مذهبی، فرهنگی یا اخلاقی ختنه کنند. Vanessa Elliott متخصص اورولوژی در مرکز اورولوژی UCP می گوید: ختنه دارای مزایایی برای سلامتی نیز می باشد ماند کاهش ریسک عفونت های ادراری، انتقال بیماری های مقاربتی و سرطان آلت تناسلی.

توصیه های مهم در ختنه کودک

آشنایی با روش ختنه پلاستیبل و بررسی مزایا و مضرات این روش

اگر شما مایل به انجام این کار باشید، پزشکان بهترین روش را به شما پیشنهاد خواهند کرد. سه ابزار مرسوم برای انجام ختنه عبارتند از گیره گامکو، گیره موگن و حلقه پلاستیبل.

گیره های گامکو و موگن از یک میله(قاشقک) برای جدا کردن پوست از نوک آلت، یک گیره برای جلوگیری از جریان خون و یک چاقوی کوچک جراحی برای برش پوست اضافی استفاده می کنند. اما تکنیک پلاستیبل از لحاظ تکنیک و ابزارها با این دو روش تفاوت داشته و یک حلقه پلاستیکی را بر روی آلت تناسلی کودک قرار می دهد که معمولاً پس از 7 تا 10 روز به طور طبیعی جدا شده و می افتد.

در اینجا هر چیزی را که والدین باید درباره ختنه پلاستیبل بدانند شامل مراقبت از نوزاد و مراحل بهبودی بیان می نماییم.

مراحل اصلی انجام ختنه پلاستیبل

  1. نوزاد بر روی یک سطح صاف قرار گرفته و دست ها و پاهای وی به نحوی ثابت می شوند.
  2. به نوزاد یک داروی مسکن داده می شود (معمولاً با استفاده از یک کرم موضعی یا تزریق لیدوکائین). ممکن است به نوزاد کمی آب قند نیز داده شود تا از ناراحتی ناخواسته وی در طول عمل جلوگیری شود.
  3. پزشک با استفاده از یک میله کاوشگر پوست را از نوک آلت جدا می کند.
  4. یک حلقه با اندازه مناسب سپس در زیر پوست نوک آلت قرار داده می شود.
  5. پوست نوک آلت بر روی حلقه پلاستیکی کشیده شده و با یک بخیه (با نخ استریل) ثابت می شود تا از خون ریزی جلوگیری شود.
  6. حلقه پلاستیکی تا زمانی که پوست نوک آلت به طور طبیعی بعد از 7 تا 10 روز خشک شده و جدا شود، بر روی آلت باقی می ماند. در طول این مدت، پوست نوک آلت ممکن است در اطراف حلقه تیره و سیاه شود.
    بعضی والدین ترجیح می دهند در هنگام عمل در اتاق حضور داشته باشند اما برخی دیگر نوزاد را با پزشک تنها می گذارند. دکتر الیوت می گوید: نوزاد ممکن است در طول و پس از عمل ختنه گریه کند اما معمولاً درد کمی را تجربه خواهد کرد.

ختنه کردن کودک به روش پلاستی بل

عوارض جانبی ختنه پلاستیبل

شما ممکن است پس از انجام عمل ختنه پلاستیبل بر روی آلت التهاب و کبودی مشاهده کنید و گاهی ممکن است ترشحات زردرنگی نیز از آلت خارج شود. اینها عوارض جانبی معمولی هستند که معمولاً پس از چند روز از بین خواهند رفت. عمل ختنه همواره با ریسک خون ریزی و عفونت همراه است. سایر مشکلات احتمالی عبارتند از انجام نامناسب و سرهم بندی شده عمل ختنه که می تواند باعث آسیب به آلت تناسلی شود، عفونت خونی یا حتی مرگ.
اگر کودک شما بیش از چند قطره خون ریزی دارد، دچار تب شده است یا پس از گذشت هشت ساعت از زمان عمل ختنه ادرار نکرده است، با پزشک تماس بگیرید. همچنین در صورت پخش شدن قرمزی و کبودی به سمت شکم یا تغییر رنگ آلت به آبی یا سیاه، بلافاصله به پزشک مراجعه نمایید.

بعضی مشکلات مخصوص روش ختنه پلاستیبل هستند. بر اساس تحقیق چاپ شده در سال 2011 در ژورنال دنیای علوم، این مشکلات مربوط به این روش عبارتند از ختنه ناقص به دلیل عدم قرار گیری کافی در پوست آلت، سر خوردن یا لغزش پلاستیبل در زمان گره زدن بخیه برای بند آمدن خون و وارد آمدن آسیب به نوک آلت یا خون ریزی به دلیل استفاده نکردن از بخیه کافی. حتماً نگرانی های خود را در این خصوص با پزشک در میان بگذارید.

بهترین روش ختنه

چگونه از نوزاد پس از انجام عمل ختنه پلاستیبل مراقبت نمایید؟

پزشک دستورات لازم را برای مراقبت از نوزاد پس از انجام ختنه به شما ارائه خواهد داد. دکتر الیوت می گوید: در هر بار تعویض پوشک نوزاد، آلت وی را با آب گرم تمیز کنید به ویژه اگر کودک مدفوع کرده باشد. از دستمال های مرطوب عطری برای تمیز کردن آلت استفاده نکنید زیرا ممکن است باعث سوزش شوند. در زمان حمام کردن آلت نوزاد را بشویید و از وازلین یا نئوسپورین برای جلوگیری از چسبیدن آلت تناسلی به پوشک استفاده کنید.

والدین نباید حلقه پلاستیکی موجود بر روی آلت تناسلی را کشیده یا جابجا کنند. این حلقه به طور طبیعی پس از گذشت 7 تا 10 روز جدا خواهد شد. اگر پس از گذشت این مدت، حلقه کماکان در جای خود باقی مانده بود یا به نظر می رسید به سمت پایین آلت تناسلی سر خورده باشد، پزشک را در جریان قرار دهید.

همچنین بخوانید: اگر ختنه نکنیم چه می شود؟ (انواع ختنه مردان + مزایا و عوارض آن)

منبع: parents

از
2
رای

دیدگاه ها