چهارشنبه سوری امسال [1402] چه روزی است، داستان و تاریخچه چهارشنبه آخر سال

چهارشنبه سوری امسال [1402] چه روزی است، داستان و تاریخچه چهارشنبه آخر سال تاریخ دقیق چهارشنبه سوری امسال 1402 چه روزی است؛ تاریخ دقیق چهارشنبه سوری به میلادی و قمری و شمسی؛ داستان و نام تغییر یافته چهارشنبه آخر سال و تاریخچه چهارشنبه سوری را در سلام دنیا بخوانید.

چهارشنبه سوری نزدیک است و به همین مناسبت ما در سایت سلام دنیا می‌خواهیم شما را با چهارشنبه سوری امسال 1402 چه روزی است؛ تاریخ دقیق چهارشنبه سوری به میلادی و قمری و شمسی کی و چند شنبه است؛ داستان چهارشنبه سوری و تاریخچه چهارشنبه سوری (چهارشنبه آخر سال) آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

تاریخ دقیق چهارشنبه سوری امسال 1402 کی و چند شنبه است

تاریخ دقیق چهارشنبه سوری امسال 1402 مصادف با سه شنبه، 22 اسفند می باشد.


حتما بخوانید:  آداب، رسوم و غذاهای چهارشنبه سوری


تاریخ دقیق چهارشنبه سوری امسال 1402 در تقویم شمسی

همانطور که در بالا گفته شد این جشن باستانی را ایرانیان در تاریخ 22 اسفند روز سه شنبه سال 1402 جشن می گیرند. به یاد داشته باشید که در ایران روز چهارشنبه سوری تعطیل رسمی نمی باشد.

  • تاریخ شمسی: سه شنبه، 22 اسفند

تاریخ دقیق چهارشنبه سوری امسال 1402 در تقویم شمسی

تاریخ دقیق چهارشنبه سوری به میلادی

این جشن باستانی را ایرانیان در تاریخ 12 مارس 2024 جشن می گیرند . تاریخ دقیق چهارشنبه سوری به میلادی به شرح زیر می باشد:

  • تاریخ میلادی: Tuesday, 12 March 2024  (2024/03/12 )

تاریخ دقیق چهارشنبه سوری به قمری

این جشن باستانی را ایرانیان در تاریخ 2 رمضان 1445 جشن می گیرند. تاریخ دقیق چهارشنبه سوری به قمری به شرح زیر می باشد:

  • تاریخ قمری: الثلاثاء، ٠٢ رمضان ١٤٤٥

حتما بخوانید: آداب و رسوم مردم قزوین در عید نوروز و چهارشنبه سوری


تاریخچه و داستان چهارشنبه سوری 

چهارشنبه سوری نام یک جشن باستانی برای مردم ایران زمین است که از آداب و رسوم کهن مردمان ایران نشات می‌گیرد. جشن چهارشنبه سوری قدمتی 1700 ساله دارد. عوام زرتشتیان در پنج روز پایانی سال این جشن را که به پنجه دزدیه یا اندرگاه معروف بود برگزار می‌کردند. جشن اصلی چهارشنبه سوری معمولاً در غروب آخرین سه شنبه اسفند ماه هر سال برگزار می‌شود.

در این جشن مردم آتشی را که دور کننده‌ی بدی‌ها و پلیدی ها است برپا می کنند تا بتوانند خود را پاکیزه و منزه ‌بکنند و خود را به استقبال سال جدید بفرستند. اینگونه می‌توان گفت که این جشن یکی از محبوب‌ترین جشن‌های ایرانیان در همه نقاط کشور می باشد که هر ساله در این روز مردم زیادی به بهانه گرفتن جشن چهار شنبه سوری به خیابان ها و فضاهای باز می آیند. قدیمی‌ترین اشاره به چهارشنبه سوری را در کتاب «تاریخ بخارا» نوشته‌ی ابوبکر محمد بن جعفر نرشخی در سال های 286 تا 358 هجری قمری می توان یافت.

تاریخچه و داستان چهارشنبه سوری 

سخن آخر

چهارشنبه سوری، یکی از جشن های باستانی ما ایرانیان است که در آخرین چهارشنبه سال برگزار می شود و قدمت دیرینه ای دارد. امیدواریم این مطالب به شما به شناخت بهتر آیین چهارشنبه سوری کمک کرده باشند. در صورت مفید بودن مقاله، لطفاً آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.


مطالب مرتبط:

تبریک چهارشنبه سوری

5 انشا در مورد خطرات چهارشنبه سوری با مقدمه و نتیجه برای همه مقاطع



از
13
رای