قرص لوراتادین برای چیست؛ طریقه مصرف و عوارض قرص لوراتادین

قرص لوراتادین برای چیست؛ طریقه مصرف و عوارض قرص لوراتادین قرص لوراتادین چیست و برای چی خوبه؛ با قرص لوراتادین برای کرونا، کودکان، خارش پوست، حساسیت، سرفه، نحوه مصرف، موارد منع مصرف، عوارض و قرص لوراتادین خواب آور است در سلام دنیا آشنا شوید.

لوراتادین، یکی از داروهایی است که در این فصل به دلیل حساسیت های فصلی مورد استفاده فراوان قرار می گیرد، در این مطلب از سلام دنیا درباره موضوع قرص لوراتادین برای چیست، قرص لوراتادین 10 mg برای چی خوبه، قرص لوراتادین برای کرونا، قرص لوراتادین برای کودکان، قرص لوراتادین برای خارش پوست، قرص لوراتادین برای حساسیت، قرص لوراتادین برای سرفه، نحوه مصرف قرص لوراتادین، موارد منع مصرف قرص لوراتادین، لوراتادین خواب آور است، عوارض قرص لوراتادین، تداخل دارویی قرص لوراتادین صحبت خواهیم کرد.

قرص لوراتادین برای چیست

قرص لوراتادین که در داروخانه ها موجود می باشد با نام تجاری Clarityn Allergy ,Clarityn شناخته شده است، این دارو را می توانید بدون نسخه پزشک تهیه کنید، لوراتادین ها از انواع داروهای ضدحساسیت می باشند که بهتر است برای مصرف آن از پزشک مشورت بگیرید، هر چند که این دارو عوارض چندانی ندارد، اما مصرف خودسرانه آن احتمال بروز مشکلاتی را خواهد داشت.

قرص لوراتادین 10 mg برای چی خوبه

همانطور که گفتیم قرص لوراتادین 10 mg از انواع آنتی‌ هیستامین می باشد که برای درمان تب یونجه، عطسه، آب ریزش بینی و چشم آلرژیک، خارش التهابات کهیر، خارش و سوزش چشم ناشی از حساسیت به کار می رود اما نباید خودسرانه آن را برای خود تجویز کنید.


حتما بخوانید: برای آبریزش بینی چی خوبه


قرص لوراتادین برای کرونا

افراد کرونایی با مراجعه به پزشک علاوه بر تجویز داروهایی مانند نئوتادین، لوراتادین، سیتریزین یا دکس کلرفنیرامین برای رفع آبریزش بینی، گلودرد، عطسه و تحریکات چشم آنها از قرص لوراتادین که نوعی آنتی هیستامین می باشد  نیز استفاده می کنند.

قرص لوراتادین برای کرونا

قرص لوراتادین برای کودکان

هرگز از این دارو بطور خودسرانه برای بهبودی مشکل حساسیت و یا آبریزش بینی فرزندتان استفاده نکنید، مخصوصا کودکان زیر 6 سال، پزشک نیز این دارو را برای کودکان زیر 2 سال به شکل قرص تجویز نمی کند، اگر کودک مشکل کلیوی دارد حتما آن را به پزشک گزارش دهید تا از بروز مشکلات جلوگیری شود.

قرص لوراتادین برای خارش پوست

از فواید داروی لوراتادین درمان بیماری های پوستی می باشد، این دارو می تواند از عوارض بیماری هایی از قبیل کهیر، قرمزی و خارش پوست ناشی از پسوریازیس و اگزما بکاهد و در روند بهبودی آن موثر قرار می گیرد.


حتما بخوانید: درمان خانگی حساسیت پوستی و خارش


قرص لوراتادین برای حساسیت

از قرص لوراتادین برای حساسیت زمانی می توانید استفاده کنید که شدت نداشته باشد، به صورت التهابات کهیری بروز نداده باشد، نحوه مصرف آن نیز به مقدار آلرژی و وضعیت جسمانی فرد بیمار بستگی دارد، اما می توانید برای رفع حالت های آبریزش بینی، آبریزش چشم ناشی از حساسیت، خارش و التهابات ناشی از کهیر و عطسه مصرف کنید، اما اگر مشکلتان بعد از 3 روز بیشتر شد حتما با پزشک خود در جریان بگذارید و مشورت کنید.

قرص لوراتادین برای سرفه

از قرص لوراتادین می توانید علاوه بر حساسیت های پوستی و آبریزش بینی برای درمان سرفه های ناشی از حساسیت فصلی نیز مفید می باشد.

نحوه مصرف قرص لوراتادین

برای مقدار و نحوه مصرف قرص لوراتادین بهتر است با پزشک مصرف کنید اما برای مصرف این دارو آن را نشکنید و یا پودر نکنید، البته اگر در دهان جویده یا باز شود مشکلی پیش نمی آید، حتما هنگام مصرف آب بنوشید، قرص را با دست خشک برداشته و بلافاصله داخل دهان بگذارید.

موارد منع مصرف قرص لوراتادین

موارد منع مصرف قرص لوراتادین

در مصرف این دارو افرادی که بیماری کلیوی دارند و یا به مواد تشکیل دهنده دارو حساس هستند نباید آن را مصرف کنند، کسانی که آسم دارند و یا ضعف کبدی دارند نیز از خوردن این دارو خودداری کنند، هرگز به کودکان زیر 6 سال برای درمان از این دارو استفاده نکنید.

لوراتادین خواب آور است

با مصرف این دارو هوشیاری خود را از دست نخواهید داد زیرا که لوراتادین از جمله داروهای ضد حساسیت است که خواب آور نیست، اما باز هم در زمان رانندگی و انجام کارها و فعالیت هایی که به هوشیاری کامل احتیاج دارد از مصرف این دارو خودداری کنید.

عوارض قرص لوراتادین

در مصرف این دارو عوارضی عنوان نشده است اما اگر در حین استفاده از این قرص مشکلی برایتان پیش آمد مصرف آن را قطع و با پزشک در میان بگذارید.مشکلاتی که احتمال بسیار نادر ممکن است بیفتد، خارش، تورم در قسمت بالای بدن مانند صورت یا گلو، سرگیجه شدید ، ایجاد مشکل در تنفس، خشک شدن دهان ، ایجاد خستگی، سردرد و عصبانیت

تداخل دارویی قرص لوراتادین

در هنگام استفاده از داروی لوراتادین بهتر است از داروهای حاوی دسلوراتین و دیگر داروهای آنتی هستامین مصرف نکنید زیرا عملکرد دارو با اختلال مواجه خواهد شد، در زمان انجام آزمایش آلرژی پوستی و دیگر آزمایشات پوستی نیز دقت کنید که این موضوع را با پزشک درمیان بگذارید، در کل همیشه هنگام مراجعه به پزشک یا پزشک داروخانه لیستی از داروهایی که استفاده می کنید همراه داشته باشید تا آنها شما را راهنمایی کنند.

سخن آخر

برای برطرف کردن مشکلات پوستی یا حساسیت ها قبل از مصرف هر گونه دارویی حتما به پزشک مراجعه کرده تا بهتر و دقیق تر راهنمایی تان کند.


مقالات مرتبط:

درمان سرفه خشک حساسیتی

کمبود کدام ویتامین باعث خارش بدن میشود و راه درمان آن
 

از
7
رای