راز خانواده شاد: 10 راز برای داشتن یک خانواده شاد و صمیمی

راز خانواده شاد: 10 راز برای داشتن یک خانواده شاد و صمیمی به دلیل مشغله های افراد، استفاده از تکنولوژی بخش قابل توجهی از اوقات فراغت را گرفته و همین امر موجب بروز استرس در کودکان و بزرگسالان می شود. برای داشتن فضای خانوادگی شاد، چند گام و راز ساده وجود دارد که در ادامه آمده است.

تلاش برای ایجاد یک فضای خانوادگی شاد گاهی اوقات می تواند در دنیای امروز مانند یک چالش باشد. همه افراد مشغول هستند، به نظر می رسد تکنولوژی بخش زیادی از اوقات فراغت افراد را می گیرید و بسیاری از بزرگسالان و کودکان دچار استرس هستند. با این حال، چند گام وجود دارد که با دنبال کردن آنها می توانید در دنیای مدرن امروز یک زندگی شاد داشته باشید.

10 راز ساده برای داشتن یک خانواده شاد و دوستانه

1. هر روز با هم شام بخورید

فعالیت های خود را طوری برنامه ریزی کنید تا بتوانید به عنوان خانواده شام را کنار هم میل کنید. درباره روز خود صحبت کنید، دوباره با همدیگر ارتباط برقرار کنید و درباره برنامه آینده خود بحث کنید. این یک راه عالی برای والدین و بچه ها است که از زندگی یکدیگر با خبر باشند.

راهکارهایی برای داشتن خانواده شاد و سالم

2. به عنوان یک خانواده در جامعه مشارکت داشته باشید

خانواده هایی که به شکلی در جامعه خود مشارکت دارند، احتمالاً از کار گروهی استفاده می کنند، و این می تواند همبستگی خانواده را تقویت کند. این که آیا شما در یک آشپزخانه تهیه غذا برای افراد بی خانمان داوطلبانه کار می کنید، در یک مراسم پاک سازی فضای شهری کمک می کنید یا در جشن ها با هم شرکت می کنید، انجام کارها به عنوان یک خانواده از اهمیت زیادی برخوردار است.

3. به فرزندان خود قدرت بدهید تا اظهار نظر کنند

اینکه به فرزندان بگویید از راهی که شما می خواهید پیروی کنند، احتمالاً نتایج خوشایندی به دنبال نخواهد داشت. بدیهی است که والدین باید مسئول باشند و بر این اساس باید فرزندان را نیز تادیب کنند، اما کودکان نیز باید فرصتی برای حرف زدن در خانواده داشته باشند. به نگرانی های فرزندان خود گوش کنید، به آنها اجازه بدهید برنامه های خود را ارائه بدهند و اشتباهاتشان را به آنها گوشزد کنید.

رازهای ساده برای داشتن خانواده شاد

4. اجازه بدهید مادربزرگ پیش شما بماند

اگرچه زندگی کردن با مادر همسرتان ممکن است گاهی زیاد هم رویایی نباشد، اما می تواند برای بچه ها واقعاً خوب باشد. وقتی فرزندان با مادربزرگ در یک خانه زندگی می کنند، احتمال بیشتری دارد که به دیگران اهمیت نشان بدهند. همچنین بودن شخص دیگری که می تواند مراقب بچه ها باشد و به آنها کمک کند نیز می تواند مقداری از فشار والدین را کم کند.

5. از همه اعضای خانواده انتظار همکاری داشته باشید

خانواده های شاد درباره اینکه چه کسی باید چه کاری انجام بدهد، امتیاز دهی نمی کنند. در عوض، همه آنها میل به همکاری در امور و مسئولیت های منزل دارند. روشن کنید که همه باید سهم خود از کارها را انجام دهند، زیرا این بخشی از خانواده بودن است.

راز داشتن زندگی شاد و سالم با خانواده

6. از فعالیت های یکدیگر حمایت کنید

چه یک مسابقه فوتبال تماشا می کنید یا یک گروه موسیقی را تشویق می کنید، خانواده های شاد از تلاش های یکدیگر حمایت می کنند. حتی اگر نمی توانید در همه فعالیت های همسر و فرزندانتان شرکت کنید، هیجانتان از تلاش های آنها را نشان دهید. با حمایت از تلاش های هر یک از اعضای خانواده برای دستیابی به اهداف شخصی، به موفقیت همدیگر کمک کنید.

7. قوانین روشن وضع کنید

خانواده شاد نیاز به قوانین روشن درباره انتظارات و رفتارها دارند. نوشتن لیستی از قوانین و نگه داشتن آنها در خانه می تواند مفید باشند. قوانینی وضع کنید که بر اهمیت رفتار با احترام با یکدیگر تاکید داشته باشد. هر یک از اعضای خانواده را به مشارکت در ایجاد قوانین خانواده تشویق کنید.

8. از وقت گذراندن با هم بهره ببرید

یک خانواده شاد اوقات با کیفیتی را با هم می گذرانند. این بدان معناست که وقتی با هم هستید از مشغول شدن به لپ تاپ، رایانه ها و بازی ها دوری کنید و واقعاً کنار اعضای خانواد باشید. به پیاده روی بروید، با هم ورزش کنید یا بازی های گروهی با اعضای خانواده انجام دهید.

کلیدهای طلایی برای داشتن خانواده شاد

9. برنامه های خانوادگی را پرروش بدهید

داشتن برنامه های خانوادگی می تواند به ایجاد حس اتحاد در خانواده کمک کند. برای تعطیلات نیازی به رزرواسیون نیست. در عوض، می توانید برنامه های روزانه یا هفتگی خانوادگی ترتیب بدهید. برای مثال، شب جمعه بازی خانوادگی کنید و بازی های تخته ای را انتخاب کنید. یا در هنگام خواب هر یک از اعضای خانواده درباره اتفاق مهمی که در طول روز برایش افتاده صحبت کند. ایجاد چنین برنامه هایی به اعضای خانواده کمک می کند، با هم در ارتباط باشند.

10. جلسات منظم خانوادگی برگزار کنید

برای حداقل ماهی یکبار جلسات خانوادگی برنامه ریزی کنید. درباره مواردی که خوب پیش رفته اند بحث کنید و مشکلاتی که بوجود آمده اند را ریشه یابی کنید. از این جلسات برای برنامه ریزی کارهای خانوادگی استفاده کنید. این یک روش عالی برای آموزش فرزندان در حل مشکلات است در حالی که آنها را با هم حل می کنید.

منبع: lifehack

از
5
رای