زمانی بود که در تعطیلات مجبور بودیم یک دوربین اختصاصی به همراه داشته باشیم تا روی عکس ها کلیک کنیم. با این حال، با گذشت زمان، دوربینهای گوشیهای هوشمند آنقدر خوب شدهاند که در اکثر مواقع دیگر از حمل DSLR خودداری میکنم. اگر شما هم به دنبال این هستید که دوربین حجیم خود را قبل از رفتن به تعطیلات در خانه نگه دارید، در این مطلب از سلام دنیا، ما به برخی از بهترین گوشی های مناسب عکاسی و فیلمبرداری کدامند؛ بهترین گوشی های هوشمندی که می توانید با دوربین هایی که هم توانمند و هم همه کاره هستند خریداری کنید، پرداخته ایم. با ما همراه باشید.
بهترین گوشی های مناسب عکاسی کدامند
1. گوشی مناسب عکاسی: XIAOMI 14 ULTRA
شما یک سنسور 1 اینچی عظیم برای دوربین اصلی با سه لنز بسیار توانمند دیگر نیز دریافت می کنید. همراه با سنسور 1 اینچی، Xiaomi 14 Ultra همچنین دیافراگم متغیری را ارائه می دهد که از f/1.6 تا f/4.0 می رود. آن را با یک لنز فوق عریض، یک تله فوتو 3X و یک پریسکوپ 5X جفت کنید و یکی از بهترین تنظیمات دوربین را در تلفن هوشمند دریافت کنید. پردازش لایکا درجه یک است که منجر به گرفتن عکس های فوق العاده از تلفن می شود.اگر به دنبال چیزی جمع و جورتر یا مقرون به صرفهتر هستید، شیائومی 14 روی عکسهای ستارهای نیز کلیک میکند.
حتما بخوانید: بهترین گوشی های وان پلاس (oneplus)
مزایا:
- سنسور بزرگ 1 اینچی
- دیافراگم متغیر
معایب:
- دوربین سلفی متوسط است
2. گوشی مناسب عکاسی: OPPO FIND X7 ULTRA
آیا شما آن کسی هستید که روی پرتره های عالی دوستان و خانواده مانور می دهید؟ اگر بله، باید Oppo Find X7 Ultra را در نظر بگیرید. این دوربین همان سنسور 1 اینچی Xiaomi 14 Ultra را دارد اما به لطف الگوریتمهای پردازش Oppo، عملکرد بهتری در گرفتن سوژههای انسانی دارد. در کنار دوربین های اصلی و فوق عریض، Find X7 Ultra به جای لنز 5X در شیائومی، دارای تله فوتو 3X و پریسکوپ 6X است.
با این حال، Xiaomi 14 Ultra یک راه حل تله ماکرو با استفاده از لنز 3X ارائه می دهد که به شما امکان می دهد روی اشیاء نزدیک کلیک کنید. بنابراین، اگر این چیزی است که شما ترجیح می دهید، 14 Ultra عالی است. اما، Find X7 Ultra به لطف لنز 6X، زوم بدون ضرر را در سطوح بالاتر بهتر انجام می دهد.قسمت های داخلی هر دو گوشی کم و بیش مشابه هستند، بنابراین می توانید بر اساس اولویت های عکاسی خود، بین این دو انتخاب کنید.
مزایا:
- سنسور بزرگ 1 اینچی
- کیفیت زوم عالی
معایب:
- تصاویر کمی اشباع به نظر می رسند
3. گوشی مناسب عکاسی: ایفون 15 پرومکس: بهترین برای قابلیت اطمینان
در حالی که آخرین آیفون ممکن است بهترین لنزهای کلاس یا سنسورهای بزرگ 1 اینچی را نداشته باشد، تجربه عکاسی قابل اعتماد و کاربرپسندی را ارائه می دهد. همچنین با سنسور اصلی که توسط یک سنسور فوق عریض و یک تله فوتو 5X در کنار آن قرار گرفته است، همه کاره است. این تجربهای بدون حاشیه را هم برای مبتدیان و هم برای عکاسان با تجربه ارائه میکند. به سادگی به سمت صحنه بروید و دکمه شاتر را فشار دهید.
این برای اطمینان از داشتن یک تصویر خوب که مطمئناً در اینستاگرام لایک می کند، کافی است. تیرانداز 5X روی برخی از پرتره های خارق العاده نیز کلیک می کند. آیفون همچنین در طول این سالها بهترین در فیلمبرداری گوشیهای هوشمند شناخته شده است و 15 Pro Max این ایده را حفظ میکند. بنابراین، اگر شما یک تولید کننده محتوا هستید، این بهترین گزینه شماست.
حتما بخوانید: نحوه عکاسی از آسمان شب با دوربین موبایل
مزایا:
- تجربه بی حاشیه
- عالی
معایب:
- عملکرد متوسط در نور کم
4. گوشی مناسب عکاسی: گوگل پیکسل 8 پرو
درست مانند اپل، پرچمداران گوگل لزوماً بهترین سخت افزار را ندارند. با این حال، قدرت محاسباتی این برند، پیکسل 8 پرو را به رقیب شایسته ای برای یکی از بهترین دوربین های گوشی های هوشمند تبدیل می کند. الگوریتم های نرم افزاری گوگل فقط به پردازش تصاویر کلیک شده محدود نمی شود. 8 Pro تعداد زیادی ویژگی هوش مصنوعی را به نرم افزار اضافه کرد که می توان از آنها برای بهتر جلوه دادن عکس های شما استفاده کرد. چه ویژگی Unblur برای اطمینان از عدم وجود چهره های تار یا پاک کن جادویی برای حذف عناصر ناخواسته از یک عکس. اگر به دنبال یک تلفن بدون دوربین میگردید پیکسل 8 پرو بهترین راه است.
مزایا:
- پردازش تصویر درجه یک
- بسیاری از ویژگی های ویرایش هوش مصنوعی
معایب:
- برای پرتره ایده آل نیست
5. گوشی مناسب عکاسی: SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA
گلکسی اس 24 اولترا به راحتی یکی از کامل ترین گوشی های این لیست است. همه چیز از عملکرد گرفته تا نمایشگر در سطح پرچمدار است – دوربین سلفی نیز یکی از برجستهترین ویژگیهای آن است. این بدان معنا نیست که دوربین های عقب خوب نیستند. چهار دوربین در پشت S24 Ultra مطمئناً قادر به کلیک کردن بر روی تصاویر عالی هستند. با این حال، پردازش نرم افزار سامسونگ کمی کند است و سنسورها به اندازه برخی از نام های دیگر در این لیست بزرگ نیستند.
در نتیجه، عکس ها خوب هستند. اما چیزی که عالی است عملکرد دوربین سلفی است. اگر روی تعداد زیادی عکس از خودتان یا با گروهی از دوستانتان کلیک کنید، Galaxy S24 Ultra ناامید نخواهد شد. محدوده دینامیکی عالی است و عکس ها با جزئیات هستند. علاوه بر این، میتوانید با استفاده از S-Pen روی عکسهای سلفی از راه دور کلیک کنید.
مزایا:
- دوربین سلفی فوق العاده
- بسیاری از ویژگی های نرم افزار
معایب:
- سرعت شاتر پایین
- علم رنگ متوسط
6. گوشی مناسب عکاسی: SONY XPERIA 1 VI
اکثر تلفن های موجود در این لیست به همه از علاقه مندان به دوربین مبتدی تا عکاسان حرفه ای پاسخ می دهند. با این حال، Xperia 1 VI به طور خاص برای حرفه ای ها طراحی شده است که می دانند چگونه با دوربین کار کنند. البته اپلیکیشن دوربین Sony Xperia 1 VI حالت خودکار نیز دارد. با این حال، دوربین ها بهترین عملکرد را هنگام استفاده در حالت Pro دارند.
این در درجه اول به این دلیل است که الگوریتمهای پردازش تصویر سونی به خوبی برخی از مارکهای دیگر نیستند. بنابراین، اگر سطوح ISO و مقادیر سرعت شاتر خود را می دانید، ادامه دهید و Xperia 1 VI را انتخاب کنید. Xperia 1 VI همچنین می تواند به عنوان منظره یاب با دوربین سونی موجود استفاده شود، بنابراین اگر در حال حاضر در اکوسیستم سونی هستید، خرید این گوشی منطقی تر است.
حتما بخوانید: بهترین دوربین های عکاسی و فیلمبرداری
مزایا:
- بسیاری از کنترل های حرفه ای
- سیستم دوربین همه کاره
معایب:
- نه برای کسانی که در حالت خودکار عکس می گیرند
7. گوشی مناسب عکاسی: GOOGLE PIXEL 7
آیا نمیخواهید برای خرید یک گوشی هزینه کنید اما همچنان دوربینهای عالی میخواهید؟ پیکسل 7 سال گذشته راه حل عالی را ارائه می دهد. مقرون به صرفه تر از Pixel 8a امسال است و در عین حال همان سطح عملکرد دوربین را ارائه می دهد. پردازش نرم افزاری گوگل بهترین جزئیات و رنگ ها را حتی از سخت افزارهای قدیمی تر حذف می کند. این بدان معناست که حتی اگر Pixel 7 را انتخاب کنید، بخش زیادی از دوربین پیکسل 8 را از دست نخواهید داد. علیرغم مقرون به صرفه بودن، عملکرد پیکسل 7 در نور کم عالی است. همچنین بسیار جمع و جور است و آن را به گزینه ای مفید برای حمل در هنگام مسافرت با خود می کند - حتی به عنوان یک تلفن ثانویه فقط برای عکس.
مزایا:
- قیمت قابل قبول
- پردازش نرم افزار خوب
معایب:
- بدون لنز زوم
سخن آخر
با توجه به پیشرفت های فناوری، دیگر نیازی به حمل دوربین های سنگین ندارید. هر کدام از گوشیهایی که بررسی کردیم، مزایا و معایب خاص خود را دارند و بهترین انتخاب برای شما بستگی به نیازها و اولویت های شخصیتان دارد. چه به دنبال عکاسی حرفه ای باشید، چه به دنبال ثبت لحظات خاطره انگیز با دوستان و خانواده، می توانید از میان این گزینه ها گوشی مناسبی را پیدا کنید که انتظارات شما را برآورده کند. امیدواریم این راهنما به شما در انتخاب بهتر کمک کرده باشد و لحظات شگفت انگیزی را با دوربین گوشی هوشمند خود ثبت کنید.
مطالب مرتبط:
بهترین دوربین های کامپکت مناسب عکاسی
رفع مشکل کار نکردن دوربین لپ تاپ در ویندوز 10
بهترین دوربین های 360 درجه برای موتور سیکلت