انشا درباره سعدی شیرازی، شیخ اجل با مقدمه و نتیجه کوتاه برای همه پایه ها

انشا درباره سعدی شیرازی، شیخ اجل با مقدمه و نتیجه کوتاه برای همه پایه ها انشا درباره سعدی شیرازی ؛ تحقیق در مورد زندگینامه شیخ اجل سعدی شیرازی مختصر و کوتاه؛ انشا درباره روز بزرگداشت سعدی با مقدمه و نتیجه برای همه پایه ها به زبان ساده، ادبی و زیبا در سلام دنیا بخوانید.

سعدی شاعر و نویسنده ایرانی است که اشعار و غزلیات زیبایی از او به جا مانده است. سعدی بعد از فردوسی نقش مهم و تاثیرگزاری در ادبیات فارسی داشته است. به همین دلیل برای شناسایی هرچه بیشتر این شاعر ایرانی ما در این مطلب سلام دنیا برای شما، 2 انشا با موضوع سعدی شیرازی و روز بزرگداشت این شاعر بزرگ  برای همه پایه ها با مقدمه و نتیجه گیری و تحقیق در مورد سعدی آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.

انشا درباره سعدی شیرازی با مقدمه و نتیجه برای دانش آموزان همه پایه ها

مقدمه انشا درباره سعدی شیرازی ، شیخ اجل

اگر بخواهیم سعدی را معرفی کنیم و بشناسیم باید بگوییم که او استاد مسلم سخن، شاعری اخلاق مدار بود که با تکیه بر اندوخته های حکیمانه و واژه های پرمغز و دلنشینش باعث استحکام بنای استوار زبان فارسی شد.سعدی شیرازی شاعر شعرهای ناب و شاهکارهایی نظیر گلستان و بوستان توانسته سهم مهمی و شایسته ای در خدمت به ادب و فرهنگ این مرز و بوم داشته باشد.


حتما بخوانید: آموزش نوشتن مقدمه هایی کوتاه و زیبا برای انشا


بدنه انشا درباره شیخ سعدی

 سعدی شیرازی به دلیل فراگرفتن علوم روز و علوم عربی از علم و دانایی و فرهیختگی بی نظیری برخوردار بود او بعد از سفرهای زیادی که به جاهای مختلف داشت وارد شیراز شد و تواست ادبیات ایران را به جایگاه بالایی برساند.سعدی استاد سخن و دانایی بود به همین دلیل حکایت ها و مطالب آموزنده زیادی از خود به یادگار گذاشته است که هر خواننده دانایی را به فکر فرو می برد.آثار سعدی با گذشت قرن ها دستخوش کهنگی نشده اند و برای خوانندگان جذابیت و تازگی دارند. چقدر خوب است که ما از این گنجینه های با ارزش ادبیات فارسی به نحو احسن استفاده کنیم و هراز گاهی نگاهی بر حکایتهای جذاب گلستان و سروده های شیرین بوستان سعدی بیاندازیم، چون شیخ اجل سعدی شیرازی نکات و پندهای عبرت آموزی را به ما گوشزد کرده است. نکته جالب در مورد سعدی این است که شاعران و علاقه مندان به شعر و ادب از هر جای دنیا با آثار او آشنا هستند و به آنها اهمیت زیادی می دهند. نمونه بارز این موضوع شعر معروف سعدی در  مورد همبستگی و هم دردی برای هم نوعان است که بر سر در سازمان ملل حک شده است.اشعار زیبای سعدی حتی در بین مردم عادی هم رواج داشته و مورد استفاده قرار گرفته است.

نتیجه گیری انشا درباره سعدی شیرازی

سعدی شاعر و نویسنده شیرازی علاوه بر فارسی زبانان مورد احترام تمام ادب دوستان نیز بوده است. بهتر است همه دانشجویان و دانش آموزان مطالعه ای بر آثار این شاعر بزرگ داشته باشند و با خواندن و معرفی این کتاب به کودکان این شاعر بزرگ را به خوبی به همه نسل ها بشناسانیم.

انشا درباره سعدی شیرازی با مقدمه و نتیجه برای دانش آموزان همه پایه ها

انشا درباره بزرگداشت سعدی شیرازی با مقدمه و نتیجه گیری

مقدمه انشا درباره بزرگداشت سعدی شیرازی

ابومحمد مصلح‌الدین، مشهور به سعدی شیرازی شاعر و عارف بزرگ قرن هفتم هجری است که در شهر شیراز زندگی می کرد البته او برای کسب علم و دانش روز به کشور بغداد سفر کرد و در نهایت بعد از فراگیری علوم روز به وطن خود یعنی شیراز بازگشت.امروزه مقبره او در مکانی به نام سعدیه در شهر شیراز واقع است و علاقه مندان به شعر و ادب فارسی از این مقبره زیبا بازدید می کنند.


حتما بخوانید: انشا درباره حافظ شیرازی با مقدمه و نتیجه


بدنه انشا درباره روز بزرگداشت سعدی

سعدی شیرازی مرد بزرگ شعر و ادب پارسی اشعار زیبایی دارد که برای همه افراد جامعه کاربردی و تاثیرگذار است مانند سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز.حتی این مرد بزرگ در گلستان هم حکایت های پند آموزی برای ما دارد که نکات مهم و خوبی را به ما گوشزد می کند.سعدی عارف وارسته اشعار زیبایی در وصف خداوند هم دارد که نشان از پاکدلی و وارستگی او دارد یکی از این اشعار زیبای او این است: در آن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشم بدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم.سعدی شاعری دانا و مرد سخنوری بود که آثار فاخرش بعد از فردوسی باعث درخشش ادبیات فارسی شده است.به همین منظور روزی در تقویم ایران اول اردیبهشت به عنوان بزرگداشت سعدی انتخاب شده تا از زحمات بی دریغ این مرد بزرگ قدردانی شود.نکته جالب در مورد این مرد بزرگ این است که آثارش به اکثر زبان های مهم دنیا ترجمه شده است به همین دلیل در مراسم بزرگداشت روز سعدی در آرامگاهش علاقه مندان به شعر و ادب از هر جایی دنیا شرکت می کنند.

نتیجه گیری انشا درباره روز بزرگداشت سعدی

سعدی یکی از ستارهای درخشان زبان و ادبیات فارسی است که آموزه ها و نکات اخلاقی فراوان برای همه نسل ها به جا گذاشته است. شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی به تنهایی و با داشتن کتب و آثار ارزنده در ردیف برترین شاعران و نویسندگان ایرانی قرار دارد. به همین دلیل ما ایرانی ها باید در جهت مراقبت از این ستاره درخشان ادبیات فارسی و آثار ماندگارش تلاش کنیم.

انشا درباره بزرگداشت سعدی شیرازی با مقدمه و نتیجه گیری

تحقیق در مورد سعدی

ابو محمد مشرف الدین مصلح بن عبدالله بن مشرف معروف به سعدی شاعر و نویسنده بزرگ قرن هفتم هجری است.سعدی دارای القاب متعددی از جمله پادشاه سخن، شیخ اجل، استاد سخن است.در مورد تولد و کودکی سعدی باید بگوییم که او در سال 606 هجری قمری در شیراز به دنیا آمده و از کودکی با قرآن و ادبیات عرب آشنا شد. بعد از فراگیری علوم مختلف در نزد اساتید بزرگ دورانش برای ادامه تحصیل و کسب علوم روز به کشورهای مختلفی چون هندوستان، عراق، حجاز، سوریه و مصر سفر کرد. در نهایت بعد از کسب علم به شیراز آمد و به سرودن غزلیات و نوشتن بوستان، گلستان مشغول شد. اگرچه همه آثار سعدی از جمله نثر و شعر در کتابی به نام کلیات سعدی جمع آوری شده است، اما بوستان و گلستان دو کتاب مستقل و یکی از ارزشمندترین آثار سعدی شناخته شده اند.


حتما بخوانید: زندگینامه سعدی شاعر برجسته ایران، از تولد تا مرگ


سعدی علاوه بر شیوایی و زیبایی کلام، نثر ساده و روانی هم دارد. اولین اثر سعدی بوستان است که در سال 655 هجری قمری تالیف آن به اتمام رسید جالب است بدانید که او این کتاب را در سفرهای خود سروده و این کتاب شامل 4000 بیت شعر می‌باشد.یکی دیگر از آثار ارزشمند سعدی غزلیات او است که حدود 7000 غزل دارد و به زبان سنایی و انوری در آنها توجه خاصی شده است.سعدی شیرازی در نهایت بعد از خلق آثار بی نظیرش در شهر شیراز از دنیا رفت. آرامگاه این شاعر بزرگ (سعدیه) در شمال شرقی شیراز در دامنه کوه پهندژ و در کنار باغ دلگشا واقع شده و در حال حاضر به یکی از مکن های دیدنی شهر شیراز تبدیل شده است.

تحقیق در مورد سعدی

سخن پایانی:

امید است با کمک مطالب ارائه شده در این مطلب سلام دنیا کودکان و نوجوانان ایرانی به خوبی با شاعر گرانمایه ایرانی یعنی شیخ اجل سعدی شیرازی آشنا شوند.


مطالب مرتبط:

انشا در مورد فصل بهار با مقدمه و نتیجه گیری با زبانی ساده

زندگینامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شاعر

متن تبریک روز بزرگداشت سعدی

از
1
رای