قرص اس امپرازول برای چیست؛ نحوه مصرف و عوارض قرص اسموپرازول

قرص اس امپرازول برای چیست؛ نحوه مصرف و عوارض قرص اسموپرازول قرص اس امپرازول (اسموپرازول) برای چیست؛ با نحوه و بهترین زمان مصرف قرص اس امپرازول 20 و 40، تفاوت قرص اس امپرازول با پنتوپرازول و امپرازول، عوارض و قیمت آن در سلام دنیا آشنا شوید.
دیدگاه ها

از داروهای شیمیایی با دوزهای مختلف قرص یا کپسول اس امپرازول می باشد که در این مطلب از سلام دنیا درباره قرص یا کپسول اس امپرازول (اسموپرازول) برای چیست؟ نحوه مصرف و بهترین زمان مصرف قرص اس امپرازول، مصرف قرص اس امپرازول در بارداری، عوارض قرص اس امپرازول 20 و 40، عوارض خطرناک اس امپرازول، فرق اس امپروازول با امپرازول، تفاوت قرص اس امپرازول با پنتوپرازول، قیمت قرص اس امپرازول صحبت خواهیم کرد، با ما همراه باشید.

قرص یا کپسول اس امپرازول (اسموپرازول) برای چیست

قرص یا کپسول اس امپرازول از دسته داروهای گوارشی می باشد که برای مهار اسید و ضد زخم به کار می رود، به عنوان کمک کننده در از بین بردن میکروب هلیکوباکتر مفید می باشد، این دارو را زمانی تجویز می کنند که فرد دارای زخم معده باشد و اسید معده اش به مری رفلکس می شود، این دارو در از بین بردن زخم اثنی عشر نیز مفید عمل می کند.


حتما بخوانید: بهترین درمان خانگی زخم معده


قرص اس امپرازول (20 و 40) برای چیست

قرص اسموپرازول ایزومر یا اس امپرازول همانطور که عنوان شد مهارکننده پمپ پروتون است و اشخاصی با بیماری زخم معده و ریفلاکس معده می توانند از آن استفاده کنند، که در دو دوز 20 و 40 میلی گرم می باشد که دوز معمول آن 20 میلی گرم است و در بیماری زخم معده های جزیی به کار می رود و فرد 2 بار در روز و به مدت یک هفته استفاده می کند. اما دوز 40 میلی گرم کمی قوی تر می باشد به همین دلیل یکبار در روز آن هم به مدت 10 روز قابل استفاده می باشد.

قرص اس امپرازول برای چیست

نحوه مصرف قرص اس امپرازول

قرص اس امپرازول از دسته قرص هایی است که بهتر است زیر نظر پزشک و با دستور او تهیه و مصرف شود، حداکثر مقدار مصرف اس امپرازول در روز 80 میلی گرم است که برای نحوه آن از پزشک مشورت بگیرید تا در مقدار مصرف آن زیاده روی نشود زیرا که مصرف بی رویه آن عوارضی خطرناک در پی خواهد داشت.

بهترین زمان مصرف اس امپرازول

اگر از آن دسته بیمارانی هستید که پزشک شما را ملزم به مصرف قرص اس امپرازول یک بار در روز کرده است بهتر است آن را هنگام صبح و به صورت ناشتا درست یک ساعت قبل از مصرف غذا یا صبحانه تان می باشد که البته در کنار مصرف قرص اس امپرازول نوشیدن یک لیوان آب یادتان نرود.

مصرف قرص اس امپرازول در بارداری

حتما می دانید که مصرف اکثر داروهای شیمیایی در زمان بارداری برای زنان باردار ممنوع می باشد و خوردن آن ها موجب بروز عوارضی جبران ناپذیر خواهد شد ، قرص اس امپرازول نیز از داروهای گروه X می باشد که برای جنین خطرناک می باشد و باعث مرگ یا نقص عضو جنین می گردد، زنان باردار زمانی که در معده خود دچار ناراحتی شدند بهتر است مشکلشان را با پزشک در میان بگذارند تا راه حلی مناسبی برای درمان بیماری شان به آنها بدهد.

عوارض قرص اس امپرازول 20

مصرف قرص اس امپرازول 20 نیز مانند تمام داروهای شیمیایی منجر با عوارضی می شود که البته در همه افراد یکسان نمی باشد و گاهی نیز بدن برخی از بیماران واکنشی به آن نشان نمی دهد، اما به طور کلی در زمان بروز حتی یکی از این عوارض حتما موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید، عوارضی چون:


حتما بخوانید: 9 درمان خانگی برای تنگی نفس 


مشکلات پوستی، پف کردن پلک‌ها، صورت و لب‌ها، تب، سرفه، اشکال در بلع، گیجی، ضربان قلب سریع، درد مفاصل یا ماهیچه‌ها، کاهش اشتها، درد معده و پشت، تنگی نفس، زردی پوست و چشم‌ها، ضعف و خستگی غیر معمول و استفراغ.

قرص اس امپرازول40

عوارض قرص اس امپرازول 40

در ادامه مطلب عوارض قرص اس امپرازول 20 ، خواهیم گفت که مصرف قرص اس امپرازول 40 نیز به همین منوال می باشد و در صورت بروز مشکلی باید با پزشک در میان گذاشته شود، و البته قبل از مصرف این دارو و قرص اس امپرازول 20 اگر موارد زیر را دارید حتما به پزشک متذکر شوید و برای مصرف مشورت کنید؛

  • اگر حساسیت به داروی اس امپرازول و مواد دیگر از قبیل غذاها، رنگ‌ها و مواد محافظ دارید.
  • اگر در دوره بارداری هستید، یا به کودک خود شیر می دهید.
  • در حال مصرف داروهای دیگر مخصوصا داروی وارفارین.
  • اگر بیماری کبدی یا سابقه هرگونه بیماری دارید. 

عوارض خطرناک اس امپرازول

مصرف قرص اس امپرازول برای اشخاصی که مشکوک به سرطان معده هستند ممنوع می باشد و مصرف دوره طولانی مدت اس امپرازول این امکان را دارد که فرد دچار تشنج، سرگیجه، ضعف عضلانی، مور مور شدن دست و پا، گرفتگی یا درد عضلانی، کمبود ویتامین B12 و خونریزی سنگین قاعدگی شود.


حتما بخوانید: علائم کمبود ویتامین b12 چیست


فرق اس امپروازول با امپرازول

تفاوت داروهای اس امپروازول با امپرازول در بروز عوارض جانبی می باشد وگرنه هر دوی این داروها از گروه داروهای مهار کننده پمپ پروتون هستند، قرص اس امپرازول در مصرف های طولانی به نسبت قرص امپرازول عوارض کمتری نشان خواهد داد. ظاهرا قرص اس امپروازول تاثیر بهتری در درمان بیماری مورد نظر دارد و با دوره درمانی طولانی تر تجویز می شود.

فرق قرص اس امپروازول با امپرازول و پنتوپرازول

تفاوت قرص اس امپرازول با پنتوپرازول

حال ببینیم تفاوت قرص های اس امپرازول با پنتوپرازول چیست؟ بهتر است بدانید که قرص پنتوپرازول تنها با تجویز پزشک و داشتن نسخه امکان تهیه دارد، البته پنتوپرازول با نام عمومی پروتونیکس شناخته شده است و به صورت قرص و تعلیق مایع موجود می باشد و دوره درمانش حدود 8 هفته می باشد برای بیماران دارای رفلاکس معده و التهاب مری با سن بالای 5 ساله تجویز می شود که در بیمارستان ها و کلینیک ها به صورت تزریق داخل وریدی (IV) نیز موجود می باشد. قرص اس امپرازول برای بیماران بالای یکسال مورد استفاده قرار نی گیرد که به شکل قرص و کپسول موجود می باشد.


حتما بخوانید: قرص پنتوپرازول برای چیست


قیمت قرص اس امپرازول

برای تهیه کپسول اس امپرازول 40 میلی گرمی در بسته 28 عددی باید مبلغی  حدود 34000 تومان و برای تهیه کپسول اس امپرازول 20 میلی گرمی در بسته های 28 عددی نیز مبلغی حدود 25200 تومان باید پرداخت کنید. (قیمت ها دچار نوسان هستند)

سخن آخر

درست است که از فواید اس امپرازول مطلع شدید اما هرگز برای درمان بیماری های ذکر شده از دارویی خودسرانه استفاده نکنید و برای رفع مشکل خود با پزشک مشورت کنید.


مقالات مرتبط:

سرطان معده چیست و چه علائمی دارد

درمان تپش قلب و اضطراب با داروهای گیاهی



از
6
رای

دیدگاه ها