قرص لیور یا همان انبر باریس دارای فواید بیشماری از جمله از بین بردن سموم کبد، تقویت کبد و تسکین بیماری های کبدی است. در این مقاله از سایت سلام دنیا، قصد داریم تا به طور کامل در مورد فواید قرص لیور برای درمان بیماری کبد چرب صحبت کنیم. با ما همراه باشید.
قرص لیور چیست؟
این دارو برای تقویت کبد، درمان کبد چرب و نارسایی های کبدی، تنظیم آنزیم کبدی و تنظیم میزان صفرای بدن و کمک به تسکین بیماران مبتلا به سیروز، هپاتیت حاد و مزمن و کاهش عوارض سمی داروها و بهبود عملکرد کبدی تجویز می شود. این داروی گیاهی حاوی میوه زرشک، گلبرگ گل سرخ، طباشیر (تباشیر)، تخم خیار، تخم خرفه و تخم کدو است.
فواید قرص لیور و مکانسیم اثر آن
قرص لیور دارای خاصیت ضد التهابی، انرژی زا، اشتها آور و بازکننده انسداد مجاری است. صفرا به عنوان یک عامل مهم برای دفع چندین فرآورده مهم خون، مانند بیلی روبین و کلسترول عمل می کند و متابولیسم کبدی بسیاری از داروها مانند پنی سیلین، آمپی سیلین، اریترومایسین، شل کننده های عضلانی وریدی به واسطه کبد انجام می شود، که مصرف داروی لیور می تواند کبد را در ناحیه اعمال ترشح و دفع تقویت کند. در نتیجه مستقیما در عملکرد عروقی و متابولیک از این ارگان حمایت می کند. تانن های موجود در قرص لیور نیز می توانند پروتئین های لازم را از باکتری های باقی مانده دور کرده و با جلوگیری از روند میتوز سلولی باعث انهدام باکتری ها می شوند.
حتما بخوانید: اریترومایسین برای چیست
موارد مصرف قرص لیور چیست؟
- تقویت کننده کبد
- تنظیم کننده آنزیم های کبدی
- تنظیم میزان صفرای موجود در بدن
- کاهش عوارض سمی داروها
- کمک به درمان بیماری های مزمن کبدی و سیروز، هپاتیت حاد و مزمن
- کاهش آنزیم های کبد چرب و نارسایی های کبدی
نحوه مصرف قرص لیور
هر 8 ساعت یک بار باید 2 عدد از این قرص مصرف شود. در موارد حاد می توان دوز مصرفی را به هر 8 ساعت 3 عدد افزایش داد تا نتیجه مطلوب به دست بیاید.
آیا قرص لیور عوارض جانبی به همراه دارد؟
خیر. با مصرف این دارو هیچ گونه عوارض جانبی گزارش نشده است.
نتیجه گیری
قرص لیور از داروهای موثر در تسکین و درمان بیماری های مرتبط با کبد از جمله کبد چرب و سایر اختلالات کبدی است. این دارو گیاهی بوده و از ترکیباتی مثل تخم کدو، گلبرگ گل سرخ و ... تهیه شده و عوارض جانبی با مصرف آن مشاهده نشده است. با این وجود، توصیه می شود که قبل از شروع به مصرف این دارو و یا هر داروی دیگری، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید. پزشک با توجه به شرایط سلامتی و سابقه پزشکی تان می تواند بهترین روش درمان را برای شما توصیه کند.