ایجاد جوش در بدن می تواند با درد همراه باشد و یا نشانه بروز بیماری باشد که در هر حال برای فرد خوشایند نیست، در این مطلب از سلام دنیا درباره جوش کمر نشانه چه بیماری است؟ جوش پشت بدن و شانه نشانه چیست، علت جوش کمر در زنان، علت جوش کمر در بلوغ، جوش کمر و کبد چرب، بهترین قرص برای جوش کمر، بهترین پماد برای جوش کمر و پشت، درمان خانگی جوش کمر و پشت و سرشانه، درمان سریع جوش کمر و پشت در طب سنتی صحبت خواهیم کرد، با ما همراه باشید.
جوش کمر نشانه چه بیماری است
جوش های بوجود آمده در پشت بدن که اغلب روی کمر نمایان می شوند در بیشتر اوقات نشانه بروز تنش های عصبی به خصوص استرس می باشد، البته با توجه به سن فرد می توان متوجه شد که این جوش ها علائم و عوارض بلوغ هستند یا خیر، اگر که سن او از مرحله بلوغ گذشته باشد، احتمالا به علت بروز مشکلات کبدی مثل کبد چرب است و یا در زنان به دلیل تغییرات هورمونی مثل عادت ماهیانه یا دوران بارداری می باشد.
حتما بخوانید: علت جوش در نقاط مختلف صورت چیست
جوش پشت بدن و شانه نشانه چیست
بهترین راه برای دانستن علت جوش های بدن انجام آزمایش می باشد، گاها کیست های بزرگ حساسی که در پشت بدن ایجاد می شوند. به صورت جوش نمایان می شوند ، این غدد چربی گاها به دلایل ژنتیکی، بیماری های کبدی، تغییرات هورمونی ، بلوغ، رعایت نکردن بهداشت و ... بوجود می آید که می توانید از طریق دارو و طب سنتی و همچنین رعایت نکات در منزل به مداوای آن بپردازید.
علت جوش کمر در زنان
عارضه بروز جوش در کمر در زنان اعلب بیشتر نمایان می شود و این به دلیل تغییر هورمون های جنسی زنانه می باشد که در طول چرخه قاعدگی، بارداری و یائسگی بوجود می آید البته PCOS نیز باعث بالا رفتن میزان تستوسترون در زنان است که ایجاد چربی و آکنه در بدن می شود.
علت جوش کمر در بلوغ
پروپیونی باکتریوم آکنس نام باکتری موجود در زیر پوست وجود دارد که در صورت فعال شدن بیش از حدش تولید چربی می کند و به صورت جوش نمایان می شود و به رشد باکتری مولد جوش کمک می کند، این تغییرات اغلب در دوران بلوغ فرد نمایان می شود.
حتما بخوانید: علت و درمان خانگی جوش بلوغ در نوجوانی
جوش پشت کمر و کبد چرب
اغلب بروز جوش در بدن به دلیل مشکلات درونی بدن ایجاد می شود که در بعضی از افراد بروز اختلالات در کبد به شکل جوش های پشت کمر نمایان می شود، آنها به احتمال زیاد کبد چرب دارند و البته با مراجعه به پزشک از دیگر دلایل آن آگاه خواهند شد.
بهترین قرص برای جوش کمر
برای از بین بردن جوش کمر می توانید از داروهایی استفاده کنید که التهاب را در بدن کاهش می دهد، این داروها اکثر به صورت آنتی بیوتیک می باشند، که باید به مدت 2 تا 6 ماه استفاده شود. ایزوترتینوئین نیز یک داروی بسیار قوی می باشد که حتی در صورت قطع آن تا دو سال بعد نیز اثر خود را می گذارد که البته مصرف این داروها برای افراد باردار مضر می باشد.
بهترین پماد برای جوش کمر و پشت
داروی و محلول سالیسیلیک اسید 2% یا محلول ضد جوش سبوما آردن می تواند در کاهش جوش های ناحیه کمر به شما کمک کند و البته از رتینوئید و ژل آداپالن نیز برای رفع جای جوش خود استفاده کنید. از بنزوئیل پراکساید نیز به صورت یک شب در میان می توانید بهره بگیرید.
درمان خانگی جوش کمر و پشت و سرشانه
برای درمان جوش کمر و پشت و سرشانه خود اولین کار رعایت بهداشت می باشد، اگر ورزش می کنید بعد از هر تمرین بهتر است که دوش بگیرید و به نظافت لباس های ورزشی تان اهمیت دهید. از لباس های گشاد استفاده کنید تا پوست شما مجالی برای نفس کشیدن داشته باشد. در صورت بلند بودن موهای خود آنها را بالا بسته تا به سرشانه و پشت شما برخورد نکند، موهای چرب باعث انتقال چربی می شوند و ایجاد آکنه در روی پوست می کنند. سعی کنید که در رژیم غذایی خود نیز از سبزیجات، میوه ها، پروتئین بدون چربی و غلات کامل بهره ببرید.
درمان سریع جوش کمر و پشت در طب سنتی
برای درمان جوش کمر و پشت از طریق طب سنتی می توانید این روش هایی که در طب سنتی سفارش شده اند بهره بگیرید:
حتما بخوانید: درمان جوش صورت با طب سنتی
- روی جوش ها عسل طبیعی بمالید.
- ژل آلوئه ورا در نقاط داری جوش بسیار کمک کننده می باشد.
- پودر گیاه چوب صندل را با گلاب ترکیب کنید و روی پوست خود بمالید.
- از ترکیب پودر زنجبیل و آب ولرم برای درمان جوش های کمر استفاده کنید.
- جوش های کمر خود را با سرکه سیب شستشو دهید.
- از روغن درخت چای بصورت یک لوسیون و پاک کننده استفاده کنید.
سخن آخر
با انجام تمام این روش ها اگر برای از بین بردن جوش های کمر و پشت خود هنوز جوش های شما قابل رویت هستند. بهتر است که درمان آن را به پزشک بسپارید و از دستکاری جوش ها بپرهیزید، یادتان باشد که هرگز محتویات داخل جوش ها را خارج نکنید.
مقالات مرتبط:
درمان جوش زیر پوستی با 6 روش خانگی و گیاهان دارویی