نارسائی ایمپلنت دندان؛ 10 نشانه هشدار برای ایمپلنت ناموفق

نارسائی ایمپلنت دندان؛ 10 نشانه هشدار برای ایمپلنت ناموفق در اکثر مواقع، ایمپلنت دندانی دچار نارسایی نمی شود. هنگامی که این اتفاق افتاد، نارسایی آن می تواند در اثر عفونت رخ داده یا منجر به عفونت شود.

اگر دندان خود را از دست دادید، دندان های دیگر جابه جا می شوند تا سعی کنند که خودشان را تثبیت کنند. این امر، باعث مشکلات بسیاری در دهان و در هنگام گاز زدن (قرار دادن دندان ها بر روی هم) می شود. از دست دادن یک دندان می تواند به دندان های دیگر نیز آسیب برساند، باعث سردرد شده و غیر قابل تحمل شود. دندان پزشک به شما یک ایمپلنت دندانی را پیشنهاد می کند. هر ساله، میلیون ها آمریکایی ایمپلنت دندانی می کارند. احتمال شکست یا ناموفق بودن ایمپلنت خیلی کم و در حدود 5 درصد است، اما این به معنای تعداد زیادی از مردم است! اگر ایمپلنت دندانی دارید و تصور می کنید که ممکن است مشکلی در این زمینه وجود داشته باشد، سلام دنیا در این مقاله، 10 نشانه هشدار برای نارسائی ایمپلنت دندان را ذکر کرده که می توانید مطالعه کنید و برخی از آنها شما را شوکه خواهد کرد!

10 علامت شکست ایمپلنت (درون کاشت دندانی)

10 علامت شکست ایمپلنت (درون کاشت دندانی)

1. خونریزی در هنگام مسواک زدن

در صورت مشاهده رگه های قرمز رنگ در لکه های خمیردندان، باید با دندان پزشک خود تماس بگیرید. خون نشانه ای از چندین مشکل دندان پزشکی مانند ورم لثه، بیماری لثه (پیوره یا پیرادندان‌آماس) که به دیابت مرتبط است، بیماری قلبی، سکته مغزی و سرطان است. همچنین نشانه این مساله است که ایمپلنت دندان شما نا موفق بوده است. از آنجا که می تواند نشانه مشکلات جدی سلامتی باشد، نباید خون در هنگام تف کردن (بزاق دهان) را نادیده بگیرید.

2. تورم یا التهاب لثه ها

اگر به طور ناگهانی متوجه شدید که لثه در اطرف ایپملنت دندانی، قرمز روشن و دردناک است یا لثه ها متورم به نظر می رسند، با دندان پزشک خود صحبت کنید. دلایل زیادی وجود دارد که ممکن است لثه ملتهب شده باشد؛ اما برخی از علل آن جدی هستند. ممکن است این قسمت عفونی شده باشد و می تواند بسیار خطرناک باشد. برای باکتری ها بسیار آسان است که وارد جریان خون شده و باعث بیماری های جدی شوند.

3. جابه جایی ایمپلنت

اگر احساس می کنید که ایمپلنت شما جابه جا شده یا احساس می کنید که شل شده است، ممکن است نارسائی ایمپلنت رخ داده باشد. دندان پزشکان توصیه می کنند که با زبان خود ایمپلنت را لمس نکنید یا اینپلنت را نمکید. بدن به مرور زمان در اطراف ایپملنت استخوان قرار داده و آن را محکم می کند. ایمپلنت سست ممکن است به معنای شکل گیری استخوان نباشد. دلایل زیادی برای این مساله وجود دارد،؛بسیاری از آنها جدی هستند، بنابراین تاخیر نکنید. با دندان پزشک خود صحبت کنید.

4. کاهش درد و ناراحتی دندان

جراحی های دندان پزشکی با درد همراه است. عصب های زیادی در دهان وجود دارد. درد و ناراحتی دائمی، عادی نیست. اگر درد از ایمپلنت دندان شما نشات می گیرد، با دندان پزشک خود مشورت کنید. از آنجا که عصب ورودی به دندان در حین جراحی برداشته می شود، دندان درد می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. برای اطمینان از سلامت همه چیز با دندان پزشک خود مشورت کنید.

5. بی حسی صورت

اگر بی حس شده اید و یا حس دردناکی در قسمت لوزه ها، در گونه، زبان، چانه یا لب دارید، باید با دندان پزشک صحبت کنید. بی حسی و حس سوزن سوزن شدن مداوم، می تواند به معنای آسیب دیدگی عصب یا بافت باشد. عصب ها می توانند خودشان را ترمیم کنند، بنابراین این بی حسی خودش برطرف می شود.

این مساله همچنین می تواند نشانه ای از آلرژی به نیکل باشد. ایمپلنت دندانی از آلیاژ تیتانیوم ساخته شده و حاوی مقدار کمی نیکل است. اگر به نیکل آلرژی دارید، این احساسات برطرف نمی شوند.

عوارض و معایب کاشت ایمپلنت دندان

6. مشکل در جویدن یا گاز زدن

اگر متوجه شدید که جویدن با درد همراه است، باید با دندان پزشک خود تماس بگیرید. این می تواند نشانه ای از چندین اختلال از عفونت تا نامناسب قرار دادن ایمپلنت باشد. ایمپلنت دندان باید مشابه دندان عادی به نظر رسیده و عمل کند؛ به این معنی که جویدن نباید با درد همراه باشد. مشکل در جویدن یا گاز زدن غذا می تواند نشانه ای از نارسایی ایمپلنت دندانی باشد. بنابراین برای بررسی آن زمان کافی صرف کنید. بدون درمان، بهبود پیدا نخواهد کرد.

7. نفس بد بو

نفس ناگهانی بدبو می تواند دلایل زیادی داشته باشد. سیر، پیاز، یا بهداشت دهانی ضعیف چند نمونه از این مسائل است. همچنین می تواند نشانه ای از بیماری لثه یا عفونت باشد. ایمپلنت دندانی نباید با نفس بدبو همراه باشد. اگر به طور ناگهانی دهان شما بدبو شده، دندان پزشک عفونت را بررسی کرده و برای درمان نفس بدبو به شما توصیه هایی می کند. در این زمینه تاخیر نکنید؛ چون که نمی خواهید یک عفونت درمان نشده داشته باشید.

8. طعم بد

یکی دیگر از علائم نارسایی ایمپلنت دندانی، طعم بد در دهان است. قبل از اینکه با عجله به مطب دندان پزشک بروید، نخ دندان کشیده و مسواک بزنید. ممکن است مشکل تنها گیر کردن یک تکه غذا در دندان های شما باشد. اگر ادامه داشت، نزد دندان پزشک بروید. طعم بد می تواند نشانه ای از عفونت باشد. تب همچنین نشانگر احتمال ابتلا به عفونت است.

9. چرک

چرک نشانه ای از عفونت است. بدنتان با عفونت و چرک که از گلبول های سفید مرده خون و باکتری ها تشکیل شده است، مبارزه می کند. ممکن است بوی بدی داشته باشد و طعم آن حتی بدتر باشد. اگر چرک های سفید، زرد، قهوه ای یا سبز مشاهده کردید که از اطراف ایپملنت دندانی خارج می شوند، فورا با دندان پزشک خود تماس بگیرید. عفونتها ممکن است باعث بروز نارسایی ایمپلنت دندانی به همراه سپتیسمی (sepsis) جدی و احتمالاً کشنده شوند. اگر هر گونه علائم عفونت دارید -تب، قرمزی، چرک، تورم-، فورا با دندان پزشک خود صحبت کنید.

10. تحلیل لثه (gum recession)

قرار است که لثه شما در اطراف دندان ها یه قشر محکم تشکیل دهد و باکتری ها را دور کند. دندان پزشک با هر مرتبه مراجعه جهت معاینه های دندان پزشکی، وجود تحلیل لثه را بررسی می کند، زیرا تحلیل لثه می تواند نشانه ای از ورم لثه باشد. تحلیل لثه عنوان بیماری ای در لثه است که در آن لبهٔ بافت نرم لثه به مرور زمان از موقعیت اولیه خود روی تاج دندان به سمت ریشهٔ دندان عقب می‌رود که نهایتاً به عریان شدن سطحی از ریشهٔ دندان منجر خواهد شد. تحلیل لثه می تواند باعث درد شود، زیرا ریشه دندان ها در معرض گرما، سرما، شیرینی یا چیزهای تحریک کننده قرار می گیرند. اگر لثه های شما شل به نظر می رسند، یا درد شدیدی حس می کنید، با دندان پزشک خود صحبت کنید. تحلیل لثه می تواند منجر به نارسایی ایمپلنت دندان شود.

10 دلیل ایمپلنت ناموفق دندان

نتیجه گیری

  • در اکثر مواقع، ایمپلنت دندانی دچار نارسایی نمی شود.
  • هنگامی که این اتفاق افتاد، نارسایی آن می تواند در اثر عفونت رخ داده یا منجر به عفونت شود.
  • علائم عفونت شامل قرمزی، تورم در لثه، فک یا گردن، درد، تب، چرک، نفس بدبو و طعم بد در دهان است.
  • یک عفونت درمان نشده می تواند به سپسیس (sepsis) منجر شود که یک عفونت جدی و تهدید کننده زندگی در خون است.
  • عفونت دندان همچنین می تواند باعث اِندوکاردیت (التهاب درون‌شامه قلب)، یک بیماری جدی قلبی شود.
  • اگر علائمی از نارسایی ایمپلنت دندان دارید، با دندانپزشک خود صحبت کنید.
  • احتمال بسیار بالایی وجود دارد که ایمپلنت بدون مشکل باشد، اما این علائم را جدی بگیرید.

منبع: nutritionexp

از
2
رای