عمل ترمیم پرده بکارت چیست و چه عوارضی دارد

عمل ترمیم پرده بکارت چیست و چه عوارضی دارد پرده بکارت ملاک مطمئنی برای تشخیص باکره بودن نمی باشد. چون انواع مختلف آن وجود دارد و ممکن می باشد که انواع رابطه دیگر را تجربه کرده باشد. انواع ترمیم پرده بکارت و عوارض بعد از ترمیم بکارت را در سلام دنیا بخوانید.

اکثر خانواده ها به خصوص در کشورمان ایران به داشتن رابطه جنسی پیش از ازدواج دخترشان واکنش مثبت نشان نمی دهند. همین مساله باعث شده است که دختران سالیانه هزینه های زیادی را صرف ترمیم پرده بکارت کنند. انجام این کار هیچ گونه ممنوعیتی ندارد، اما این سوال پیش می آید که آیا ترمیم پرده بکارت قابل تشخیص است یا نمی توان در بررسی های پزشک قانونی یا معاینه توسط پزشک متخصص این مساله را تشخیص داد؟ در این مقاله از سایت سلام دنیا ، قصد داریم تا درخصوص انواع عمل های ترمیم پرده بکارت به طور کامل توضیح داده و به هر گونه سوال تان در این خصوص پاسخ دهیم. با ما همراه باشید.

پرده بکارت چیست؟

پرده بکارت به بافت یا غشاء نازکی می گویند که از جنس مخاطی است و ورودی مهبل زن را به شکل ناقص می پوشاند. این پرده انواع مختلفی از جمله حلقوی، ارتجاعی، دو سوراخی یا تیغه ای، غربالی و مسدود دارد.


حتما بخوانید: تاثیرات مثبت رابطه جنسی بر سیستم ایمنی بدن


ترمیم پرده بکارت چیست؟

ترمیم پرده بکارت نوعی عمل جراحی است که به منظور بازسازی پرده بکارت انجام می شود. هدف از انجام این کار، ایجاد وضعیتی است که باعث خونریزی در هنگام آمیزش جنسی شود. متاسفانه، در بسیاری از فرهنگ ها از جمله کشورمان ایران، خونریزی نشانه ای از باکرگی دختر تلقی می شود. البته لازم است بگوییم که برخی از خانم ها پرده بکارت ندارند و پرده بکارت برخی دیگر سوراخ است.

حتی پرده بکارت برخی از زنان نیز به اندازه ای ضخیم است که برای برقراری اولین رابطه جنسی به کمک پزشک نیاز است. در اولین مرتبه رابطه جنسی، پرده بکارت از چند ناحیه پاره شده و به چند قطعه تقسیم می شود. البته پرده بکارت تنها با داشتن رابطه جنسی پاره نمی شود. پاره شدن آن می تواند به وسیله ورزش های سنگین مثل سوارکاری و ژیمناستیک، عمل های لگنی وخیم و تصادفات رانندگی نیز اتفاق بیافتد.

انواع عمل های ترمیم بکارت

آیا ممکن است پرده بکارت به خودی خود ترمیم شود؟

بازسازی پرده بکارت تنها در سنین پایین و در اطفال و دختران کم سن رخ می دهد. بنابراین برای زنان امکان ترمیم بکارت به شکل خودبه خودی وجود ندارد.

انواع عمل های ترمیم بکارت

برای ترمیم بکارت، واژن باید عاری از هر گونه عفونت باشد. مدت زمان ترمیم بین 45 دقیقه تا 1 ساعت طول می کشد و با بی حسی موضعی انجام می شود. بیمار پس از ترمیم می تواند به راحتی به منزل برگشته و کارهای روزانه خود را از سر بگیرد. روش های مختلف ترمیم بکارت به شکل زیر است:

1. روش ترمیم بکارت alloplant

این روش کاملا موقتی است و معمولا یک هفته قبل از ازدواج انجام می شود.

2. روش ترمیم بکارت STID

این روش، جدیدترین راه ترمیم پرده بکارت است. STID روش بخیه سه لایه ای لبه های بکارت است. در این روش، لب های باقی مانده پرده بکارت با میکروبخیه قابل جذب به هم فیوز می شوند. این ترمیم با برداشتن لبه های پاره شده و ایجاد یک لایه ثانویه برای پوشش واژن صورت می گیرد.


حتما بخوانید: 5 تغییر واژن پس از رابطه جنسی و راه های درمان آن


3. پرده مصنوعی بکارت

کپسول پرده بکارت یا پرده بکارت مصنوعی نوعی کپسول حاوی مایع قرمز رنگ و شبیه به خون است. این کپسول را در درون واژن قرار می دهند و لایه پوشاننده آن در اثر حرارت و رطوبت بدن به مرور تجزیه می شود و مایع خون مانند درون آن از واژن خارج می شود. این محصول ساخت کشور چین است، اما در کشورهای خاورمیانه به خوبی از آن استقبال می شود.

عوارض بعد از ترميم بكارت

ممکن است حس در این ناحیه از بین رفته و عفونت ایجاد شود. در اکثر موارد، این عمل با استفاده از نخ بخیه نازک و قابل جذب و دوختن غشاء پوستی پرده در قسمت آسیب دیده انجام می شود. در مواردی نیز از کپسول ژلاتینی حاوی خون مصنوعی استفاده شده و دخول آلت باعث پاره شدن پرده و درد و خونریزی در این ناحیه می شود.

آیا پرده بکارت پس از ترمیم به شکل اول خود باز می گردد؟

بله، اما ترمیم به شکل طبیعی اتفاق نمی افتد. پرده بکارت به شکل لایه ای است که جابه جا شده و به بخشی از پرده بکارت پاره شده بخیه می خورد. در نتیجه شبیه به یک حلقه کوچک شده و با هم به ناحیه تحتانی پیوند داده می شود تا شبیه به پرده بکارت اصلی به نظر برسد. این سوراخ باید به اندازه ای کوچک باشد که در شب عروسی پاره شده و دچار خونریزی شود.

اکنون این سوال پیش می آید که آیا ترمیم پرده بکارت توسط پزشکان قانونی قابل تشخیص است؟ (ترميم بكارت و پزشكي قانوني)

در پاسخ باید گفت که بله. قابل تشخیص است. البته این مساله به میزان زیادی بستگی به کار جراح و ظرافت او در انجام این کار دارد. معمولا تا دو هفته پس از پارگی پرده بکارت، از روی نشانه های ظاهری می توان تاریخ دقیق ترمیم آن را حدس زد. اما با گذشت یک ماه از این مساله، دیگر زمان ترمیم قابل تشخیص نیست. از لحاظ شکل ظاهری در صورتی که پرده بکارت ترمیم نشده باشد، لبه های پارگی جدید در پرده بکارت معمولا زخمی و قرمز رنگ هستند و آثار خون لخته شده در آنها مشاهده می شود.

پس از حدودا یک هفته، لبه های بریدگی از مخاط مشابه با مخاط پرده پوشیده شده و پس از حدود دو هفته لبه های زخم گرفته می شوند. در صورتیکه پرده بکارت ترمیم شده باشد، این حالت اتفاق نمی افتد. مساله مهم دیگر این است که لبه های پارگی آزاد هستند و به هم اتصالی ندارند و هیچ وقت به هم جوش نمی خورند. در صورتی که دو تکه پارگی به هم دوخته شده و ترمیم شود، محل ترمیم به شکل یک زخم برجسته باقی خواهد ماند.


حتما بخوانید: دل درد بعد از رابطه جنسی


ترميم بكارت قابل تشخيص است

اشتباهات رایج در مورد پرده بکارت

با توجه به هزینه های زیادی که صرف عمل ترمیم بکارت می شود، ذکر چندین نکته در اینجا الزامی است: با تمام نکاتی که توضیح داده شد، باید بگوییم خونریزی در هنگام رابطه جنسی لزوما به معنای باکره بودن زن نیست و این یک طرز فکر اشتباه است که متاسفانه در جامه ما رواج پیدا کرده است. بسیاری از خانم ها بدون پرده بکارت متولد می شوند. در ضمن برخی از پرده های بکارت به گونه ای هستند که در هنگام رابطه جنسی منجر به خونریزی نمی شوند.

حتی این خونریزی می تواند به نحوه تحریک شدن زن بستگی داشته باشد. اگر زن به شدت تحریک شده باشد، ممکن است در هنگام برقراری اولین رابطه جنسی نیز دچار خونریزی نشود. از طرف دیگر برخی از خانم ها باکره نیستند و ممکن است در هنگام برقراری رابطه جنسی به اندازه کافی تحریک نشده و به علت فشار وارده به واژن دچار خونریزی شوند. اینکه خونریزی در شب اول ازدواج هنوز هم رواج دارد، یک مساله ناامیدکننده است.

سخن آخر

پرده بکارت یک غشاء نازک از جنس مخاطی است که معمولا در اولین برقراری رابطه جنسی دچار خونریزی می شود. متاسفانه آزمایش بکارت قبل از ازدواج در کشورمان رواج داشته و کسانی که باکره نیستند، برای حل این مشکل به عمل ترمیم پرده بکارت روی می آورند. اگرچه عمل ترمیم پرده بکارت می تواند باعث خونریزی در هنگام اولین برقراری رابطه جنسی شود، اما پزشکی قانونی می تواند با معاینه، ترمیم پرده بکارت را تشخیص دهد.


مقالات مرتبط:

آیا هیسترکتومی (برداشتن رحم) بر رابطه جنسی تاثیر می گذارد؟

خونریزی پس از رابطه جنسی؛ علل، تشخیص، درمان و پیشگیری از آن

رابطه جنسی و کمر درد؛ راه های درمان درد کمر بعد از نزدیکی

مقاربت دردناک (دیسپارونیا): علائم، علل و راه های مناسب برای کاهش درد 

از
5
رای