چگونه ایده خود را عملی کنیم؛ تبدیل ایده به واقعیت با 12 ترفند

چگونه ایده خود را عملی کنیم؛  تبدیل ایده به واقعیت با 12 ترفند چگونه ایده خود را عملی کنیم ؛ با نکات ساده و ترفندهای تبدیل ایده به واقعیت و همچنین 12 روش موفقیت آمیز برای عملی کرده ایده خود به صورت واقعی را در سلام دنیا بیاموزید.

چند بار شده که در یک جلسه شرکت کنید و کسی به شما بگوید که "این یک ایده عالیست، شما باید ابتکار عمل به خرج بدهید و آن را به واقعیت تبدیل کنید." خب به طور معمول چه اتفاقی می افتد؟ بیشتر وقت ها - هیچی. اکثر ایده‌های عالی در حد همان ایده باقی می مانند، چرا که مردم شجاعت، منابع، زمان و یا حتی پول لازم برای عملی کردن آن را ندارند.

چطور ایده های خود را به واقعیت تبدیل کنیم؟

از طرفی دیگر، بیشتر کسانی که دست به عملی کردن ایده خود می زنند، آمادگی لازم را برای آن ندارند. آن ها زمان و پول ارزشمند خود را صرف رویایی می کنند که به سادگی به بیراهه کشیده می شود. تبدیل یک ایده به واقعیت (صرف نظر از سرمایه گذاری مورد نیاز در زمینه زمانی و مالی) هرگز کار آسانی نبوده است. عملی کردن یک ایده به واقعیت در واقع بسیار دشوار است. چه یک کارآفرین باشید و چه مدیر اجرایی یک شرکت، جان بخشیدن و عملی کردن یک ایده بسیار شبیه به، به دنیا آوردن یک بچه است.

شما باید بدون توجه به شرایط، مسئولیت آن را بر عهده بگیرید. هیچ کس مثل شما نمی تواند ایده شما و یا پویایی های مرتبط با آن را درک کند. در این زمینه، شما تنها هستید. در این چالش شما باید خود را بشناسید. یک ضرب المثل قدیمی هست که می گوید: اگر آسان بود - همه آن را انجام می دادند. ما در این مطلب سلام دنیا، به این که چطور ایده های خود را به واقعیت تبدیل کنید، خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

تبدیل کردن ایده به واقعیت

مقالات زیادی در مورد این موضوع نوشته شده است. من به نوبه خود هنوز مقاله ای را نخوانده ام که واقعاً و به اندازه کافی عمیق باشد و بتواند به شخص، در درک اینکه چه چیزی از نظر جسمی و فکری برای تبدیل یک ایده به واقعیت لازم است کمک کند. فرآیند پرورش و تبدیل یک ایده به واقعیت یک چرخه بی پایان است. به عنوان مثال، ما همیشه این تبدیل را در مورد شرکت‌هایی که بر اساس ایده‌های بزرگی هستند، می‌بینیم.


حتما بخوانید: 7 راز موفقیت در زندگی و کار چیست


بیایید با این مسئله روبرو بشیم. Blockbuster باید به ایده های پشت Netflix و Redbox خیلی قبل از اینکه این دو شرکت به رقبای آن تبدیل شوند فکر می کرد و آنها را به واقعیت تبدیل می کرد. همین موضوع در محل کار هم نیز صدق می کند. طبق مطالعه اخیر انجام شده توسط سازمان من، نیروی کار به اندازه کافی نوآور نمی باشد. این امر به این دلیل است که ما فقط برای اجرای آنچه که به ما گفته شده است آموزش دیده ایم. پس جای تعجب نیست که چرا ما در تکمیل وظایف کوتاه مدت و فوری مهارت بیشتری داریم.

چگونه ایده خود را عملی کنیم 1

از طرف دیگر، کارکنان کمترین مهارت را در چند برابر کردن فرصت‌های ذاتی در وظیفه اولیه ای که از آنها خواسته شده است دارند. ما باید نگران توانایی هایی خود برای ماندن در رقابت - هم به عنوان اشخاص و هم در سازمان هایمان - باشیم. بازار رقابتی امروزی همه ما را ملزم می کند که یا ایده های خود یا بخشی از ایده های دیگران را به واقعیت تبدیل کنیم. شما باید هدف خود را، اگر که در هیچ یک از این فعالیت ها شرکت نمی کنید، مجددا ارزیابی کنید.

همه باید در پرورش نوآوری شبانه روزی مشارکت داشته باشند. شما باید بپذیرید که پذیرش نگرش کارآفرینی نوعی از پرورش رشدی و فرصتی برای سازمانی که شما آن را رهبری و یا به آن خدمت می کنید، می باشد. کارآفرینی دیگر فقط یک اصطلاح تجاری نیست بلکه روشی زندگی می باشد. برای کارآفرینی لازم نیست کارآفرین باشید.  آیا تا به حال به این فکر کرده اید که عدم مشارکت در فعالیت های نوآورانه عملی غیرمسئولانه است؟ خوب، نه فقط برای خودتان، بلکه برای اطرافیانتان.

چگونه ایده خود را عملی کنیم 2

12 روش موفقیت آمیز برای تبدیل یک ایده عالی به واقعیت

1. برای تبدیل ایده به واقعیت: به خودتان ایمان و باور داشته باشید

تا زمانی که به اندازه کافی به خود برای مدیریت عواقب تصمیماتتان باور نداشته باشید، نمی توانید ایده ای را عملی کنید. شما زمانی مسئول کارهای خود می شوید که مسئولیت کاری را که پیش از آن وجود نداشته است را برای تبدیلش به واقعیت به عهده گرفته باشید.

مسئولیت پذیری مستلزم این است که به اندازه کافی به خودتان ایمان داشته باشید. اکثر مردم در عملی کردن یک ایده شکست می خورند و دلیل آن هم این است که،چالش های غیرمنتظره در انجام دادن این کار بیشتر از آن چیزی است که آن ها فکرش را می کنند. این گونه است که آنها باور خود را برای دیدن همه چیز تا ته ماجرا از دست می دهند.


حتما بخوانید: 5 عادت روزانه افراد موفق


2. برای تبدیل ایده به واقعیت: هیئت مشاوران شخصی خود را تشکیل دهید

از کسانی که قبلا این کار را انجام داده اند یاد بگیرید. هرگز با خود فکر نکنید که همه پاسخ ها را - فقط به این دلیل که ایده، ایده ی شماست - می دانید. ایده پردازی با عملی کردن ایده فرق دارد. به هیئت مشاوران شخصی خود این اجازه را دهید تا با دانش های ناشی از شکست های خود و موفقیت های بعدی، شما را راهنمایی کنند.

من با چند نفر از کارآفرینان همکار در این مورد صحبت کردم و آنها برخی از دانش ها و تجربه های شخصی خود را با من به اشتراک گذاشتند. Rich Melcombe، رئیس و مدیر عامل Richmel Media & Productions، می‌گوید: اگر که می‌خواهید کارآفرین موفقی باشید، به حرف‌های همه گوش دهید، زیرا شما هرگز نمی‌دانید که چه زمانی قرار است که یک ایده خوب را بشنوید. معمولاً توصیه های سهامداران قابل درک تر است، ولی خب لزوماً درست نیست. تنها تعداد کمی از افراد هستند که زمینه کافی برای درک کامل آنچه را که می خواهید انجام دهید را دارند. نظرات آنها را با هم ترکیب کنید تا برای شما منطقی تر به نظر برسند. تفکر پشت هر نظر منفی را درک کنید و سپس خودتان تصمیم بگیرید.

براد لی، بنیانگذار و مدیر عامل Lightspeed VT می گوید: داشتن یک هیئت مشاوران شخصی عملی معقول می باشد، ولی مراقب باشید که اجازه ندهید آنها شما را از دیدگاهتان منصرف کنند. هیئت مشاوران استیو جابز به او گفتند که این دیوانگی است که وارد دنیای تلفن همراهی که اشباع شده است، شود، چرا که این کار ارزش تلاش طولانی و پرزحمت را ندارد. در پایان، شما باید هر ورودی دریافتی را به دقت ارزیابی کنید و با غریزه درونی خود به آن ادامه دهید.

تبدیل ایده به موفقیت 1

3. برای تبدیل ایده به واقعیت: ریسک کردن را به عنوان بهترین دوست خود ببینید

وقتی که ایده ای شکل می گیرد، ریسک بهترین دوست شما می شود. شما باید این واقعیت را بپذیرید تا بتوانید با دیدگاهی بهتر به ایده خود نزدیک شوید. وقتی که در طول مسیر همه چیز طبق برنامه پیش نمی رود، روی ماموریتی که در دست دارید متمرکز بمانید و اجازه ندهید که اختلال در این کار شما را به عقب بازگرداند.

ریسک کردن عملی طبیعی می باشد. شما اغلب می شنوید که سخت کار کردن برای تبدیل ایده ها به واقعیت امری ضروری می باشد. در واقع، این کار اساسی ترین تعهدی است که شما باید در هر شکلی از مدیریت، ریسک کردن را به عهده بگیرد. به این ترتیب، اگر که می خواهید به عملی کردن ایده خود ادامه دهید، باید راهی برای ایجاد این سطح از تعهد پیدا کنید.

4. برای تبدیل ایده به واقعیت: خیلی صبور باشید

سازش نوعی انتخاب است، نه یک قربانی. زیاد به خودتان فشار نیاورید. برای قدردانی از راهی که آمده اید و درک چگونگی کارکرد همه چیز وقت بگذارید. اکثر مردم برای به دست آوردن نتایج دلخواه خود بیش از حد مضطرب هستند. همین امر باعث می شود که آن ها شروع به گرفتن تصمیمات بد کنند. یک چیز قطعی است: در این راهی که قدم گذاشته اید امکان مواجهه شدن با نتایج غیرمنتظره ای که آمادگی مقابله با آنها را ندارید، است.


حتما بخوانید: تبدیل ترس به شجاعت برای رسیدن به موفقیت


اجازه ندهید این موانع کوچک شما را شکست دهند. سر خود را بالا نگه دارید و به روند و جایی که شما را می برد احترام بگذارید. در این مسیر شما در مورد آستانه ریسک و توانایی خود چیزهای زیادی را یاد خواهید گرفت. شما باید دائماً آن دسته از کسانی را که با آن ها ایده خود را به اشتراک گذاشته اید (یعنی حلقه درونی خود) ارزیابی کنید.

تبدیل ایده به موفقیت 2

5. برای تبدیل ایده به واقعیت: یاد بگیرید که چگونه ایده خود را بفروشید

تبدیل کردن ایده خود به واقعیت مستلزم کمک کردن به دیگران برای درک ایده و دیدگاه شما می باشد. فروش ایده خود بسیار شبیه به فروش تغییر است. ارزش پیشنهادی خود را به وضوح تعیین کنید و درباره چگونگی ایجاد درآمد آن صحبت کنید. فروش ایده های بلند پروازانه بدون درک چگونگی دستیابی به نتایج مالی، هرگز مخاطب مناسبی را برای شما جذب نخواهد کرد. نکته اصلی همان چیزی است که توجه همه را به خود جلب می کند (شما می توانید هر هفته این بازی را در برنامه تلویزیونی Shark Tank مشاهده کنید).

سادگی همان کلید اصلی برای فروش چشم انداز ایده شماست. ساده کردن درک آنچه که در تلاش برای به دست آوردن آن هستید برای شخصی که از بیرون به ماجرا نگاه می کند باعث ایجاد تعامل و افزایش احتمالی خرید برای ایده شما می شود. این مهارت در هنگام فروش به کار سرمایه گذاران می آید. یاد بگیرید که چگونه ایده خود را زودتر بفروشید. منتظر نمانید.

6. برای تبدیل ایده به واقعیت: نقاط را در طول مسیر به هم وصل کنید

هر چیزی به چیز دیگری مرتبط و وصل می باشد. شما باید بیاموزید که چگونه مسیرهای اتصال را در طول مسیر خود تشخیص دهید. آنچه که ممکن است امروز ایده اصلی شما باشد، می‌تواند به چیزی بزرگتر در آینده تبدیل شود، چرا که شما اصول دیگری را که در طول مسیر به طور طبیعی با ایده شما مرتبط می‌شوند را به هم متصل می‌کنید. به عنوان مثال، من در سال 1997 یک تجارت مواد غذایی را به نام شرکت لونا روسا راه اندازی کردم.

ایده من این بود که یک لاین با کیفیت بالاتری از محصولات با مارک لونا روسا را ​​در داخل فروشگاه خرده‌فروشی Costco به بازار عرضه کنم - که خب ما با موفقیت هم این کار را انجام دادم. با گذشت زمان، این ایده اصلی منجر به توسعه خطوط با کیفیت تری که شامل سس پاستا، سس سالاد و غیره بود، شد. ما محصولات را به بیش از 6000 فروشگاه خرده‌فروشی در سرتاسر آمریکای شمالی فروختیم و در نهایت مارک‌های جدیدی را به وجود آوردیم. هرگز دست از اتصال نقاط به یک دیگر نکشید.

نقاط را در طول مسیر به هم وصل کنید

7. تبدیل ایده به واقعیت: به ایده خود علاقه مند باشید

برای دست یابی به ایده خود باید از خود علاقه نشان دهید. شما باید اشتیاق و علاقه خود را در هر کاری که انجام می دهید نشان دهید، چرا که این کار به شما قدرت تبدیل شدن به یک پیشگام قدرتمند را می دهد.

شما مسیرهایی را خواهید ساخت که تعداد کمی از آنها شکست خواهند خورد. علاقه مند بودن به تبدیل ایده‌تان به واقعیت، درهای جدیدی را برای شما به روی فرصت‌های بی‌پایان باز می‌کند. این عمل به خودی خود یکی از بهترین عامل ها برای موفقیت ایده ی شما به محسوب می شود.


حتما بخوانید:  قوانین طلایی برای هدف گذاری و رسیدن به اهداف


8. تبدیل ایده به واقعیت: هدفمند باشید

نیت برای ایده باید هدف و معنا داشته باشد. اگر نه، احتمال کنار کشیدن شما در طول مسیر افزایش می یابد. ریچ ملکامب می گوید: کارآفرینان باید اشتیاق داشته باشند و همچنین نیز به کاری که انجام می‌دهند باور داشته باشند. اگر همچین شخصی نباشند برای آن ها مقدر شده است که شکست بخورند. شما باید نسبت به خود متعهد باشید و در قبال هرکسی که از ایده یا مفهوم شما حمایت می کند، مسئولیت امانتداری را داشته باشید.

هدف شما این است که ایده خود را عملی کنید. داشتن هدف، اشتیاق مورد نیاز شما را تقویت می کند. شاید این عمل توضیح دهد که چرا شرکت های تحت کنترل خانواده نسبت به ارزش بازار شرکت 6 درصد از همتایان عمومی خود بهتر عمل می کنند. امروزه، یک سوم کل شرکت های موجود در شاخص S&P 500 توسط خانواده ها اداره می شوند.

تبدیل ایده به واقعیت با هدف گذاری

9. برای تبدیل ایده به واقعیت: بر روی ساختن فرایند خود تمرکز کنید

همه منابع خود را با دقت شناسایی کنید و از طریق روابط، شبکه و اشتراک منابع، آنها را بسازید. با این کار شما می توانید فرصت ایده های خود را گسترش دهید. ساختن فرایند خود برای تبدیل ایده شما به واقعیت بسیار مهم است. متمرکز بمانید، به برنامه خود پایبند باشید، حواس پرتی را از بین ببرید و سر و صدا ها را خنثی کنید.

به یاد داشته باشید که زمان خود را عاقلانه مدیریت کنید. هرگز در مورد فرصت های جدیدی که از ایده اصلی شما نشات می گیرد، هیجان زده نشوید. هر منبعی مهم است. شما باید بدانید که چه زمانی از آنها استفاده کنید و چه زمانی نه.

10. برای تبدیل ایده به واقعیت: همیشه ایده خود را بهتر کنید

هرگز از خودتان راضی نباشید. شما همیشه می توانید ایده خود را گسترش دهید و آن را بهتر کنید. وقتی شروع به دیدن نحوه چگونگی اتصال نقاط کردید، خود و هیئت مشاوران شخصی خود را به چالش بکشید تا ایده های خود را بهتر کنید. این همان کاری است که استیو جابز با اپل، پیکسار انیمیشن و اپل دوباره آن را  انجام دادند. او هرگز دست از فکر درباره بهتر کردن ایده های خود دست برنداشت. ژاپنی ها حتی یک اسم هم برای آن دارند: کایزن.

تبدیل ایده به موفقیت با تمرکز

11. برای تبدیل ایده به واقعیت: تعادل کار/زندگی را در اولویت قرار دهید

مهم نیست که چقدر باهوش، پرشور یا متمرکز بر روی کار خود هستید، شما بدون تعادل مستعد فرسودگی شغلی هستید. ذهن، جسم و روح باید به درستی هماهنگ شوند. وقت بگذارید و تعادل کار و زندگی را در اولویت قرار دهید. این کار به شما وضوح فکری بیشتری را می دهد.

تبدیل موفقیت آمیز یک ایده به واقعیت یک ماراتن است، نه یک دوی سرعت. همیشه از آنچه که در تلاش برای به دست آوردن آن هستید آگاه باشید. زیاد در ذهن خود غرق نشوید؛ کمی به خودتان اجازه تنفس دهید و خلاقیتتان را گسترش بدهید.

تعادل داشته باشید

12. تبدیل ایده به واقعیت: پیرامون ایده خود میراثی بسازید

فرض کنید که شما متعهد شده اید که مسئولیت های مربوط به 11 مرحله اول را به عهده بگیرید و از قبل هم در آن موفق بوده اید. ایده اصلی شما متولد شد و تأثیر آن اکنون به چندین حوزه تبدیل شده است که در ابتدا هرگز فکر نمی کردید امکان پذیر باشد. موفقیت ایده شما اکنون واقعی شده است. حال این به شما بستگی دارد که مطمئن شوید میراث آن پایدار باقی بماند. 

امیدوارم این مقاله برایتان مفید بوده باشد و آن را با دوستان خود در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.


مقالات مرتبط:

بهترین کتاب خودشناسی، خودسازی و موفقیت

9 باور محدود کننده که مانع رسیدن شما به موفقیت می شوند
 

از
1
رای