حکم اقدام به بارداری در محرم و صفر از نظر مراجع تقلید چیست

حکم اقدام به بارداری در محرم و صفر از نظر مراجع تقلید چیست حکم اقدام به بارداری در ماه محرم و صفر؛ ماه های حرام برای بارداری؛ احکام شرعی و حکم رابطه زناشویی و بچه دار شدن در ماه محرم و صفر از نظر مراجع تقلید را در سلام دنیا بخوانید.

کودک هدیه آسمانیست که از سوی خداوند مهربان عطا می شود و یکی از بهترین عوامل زیبایی بخش حیات آدمی است. طراوتی که حضور کودک در زندگی با خود به همراه می آورد، سبب نشاط معنوی پدر و مادر خواهد بود. کودکان از ملکوت پاک و نورانی هستند و پس از طی کانال وجودی پدر و مادر پا به عرصه این نظام دنیایی می گذارند، همانند آبی زلال و پاک که از آسمان فرستاده می شود. در این مطلب سلام دنیا، ما به موضوعاتی همچون حکم اقدام به بارداری در ماه محرم و صفر؛ ماه های حرام برای بارداری؛ آیا در ماه صفر اقدام به بارداری حرام است؛ حکم رابطه زناشویی و بچه دار شدن در ماه محرم و احکام شرعی اقدام به بارداری در محرم و صفر از نظر مراجع تقلید پرداخته ایم. با ما همراه باشید.

حکم اقدام به بارداری در ماه محرم

حکم رابطه زناشویی و بچه دار شدن در ماه محرم و ماه صفر برای هر زوج حلالی که صیغه عقد دائم یا موقت دارند، جایز است. در واقع هیچ زن و شوهری برای داشتن رابطه جنسی در ماه محرم و صفر مانعی ندارند؛ مگر اینکه قلبا و شخصا از چنین رابطه‌ای در چنین روزهایی کراهت داشته باشند. اینکه چه روزهایی از ماه محرم نزدیکی جایز نیست هم سوالی دیگری است که بسیاری می‌پرسند؛ در پاسخ باید بگوییم که به طور کلی نزدیکی فقط در ایام عادت زن و در ایام نفاس حرام است؛ اما در سایر ایام اشکال ندارد، در این رابطه، موارد مکروهى نیز وجود دارد که بهتر است از آنها پرهیز شود؛ اما در هر صورت اقدام به بارداری یا نزدیکی در ایام مکروه هم هرگز به این معنی نیست که برای بچه و جنین اتفاق خاصی رخ می‌دهد.


حتما بخوانید: اعمال شب و روز اربعین و فضیلت آن


ماه های حرام برای بارداری

  • در حال احرام
  • زمان نفاس
  • در حال اعتکاف
  • دوران قاعدگی
  • در حال روزه واجب
  • زمانی که زن کمتر از نه سال داشته باشد
  • جایی که طواف و نماز نساء در حج را به جا نیاورده باشد.

حکم اقدام به بارداری در محرم و صفر

آیا در ماه صفر اقدام به بارداری حرام است

مجامعت با همسر برای فرزنددار شدن در غیر از ایام حیض و نفاس و در حال احرام و روزه یا موارد ثانوی دیگر حرام نمی باشد. «مجامعت در ماه های محرم و صفر و ایام شهادت و سوگواری حرمت شرعی ندارد، بلی این یک نوع احترام به پیشوایان دینی محسوب می شود، همچنان که معمولاً افراد در مرگ عزیزانشان به احترام آنها مدتی از مجامعت کناره می گیرند.»

اما حامله شدن و انعقاد نطفه در شبهای عید فطر، قربان، نیمه شعبان، اول، وسط و یا آخر ماه مکروه است. اما در ایامی مثل ماه محرم و صفر، ماه مبارک رمضان، ایام ولادتها و شهادت ائمه(ع) بارداری در آن ایرادی ندارد، شما می توانید در هر ماهی غیر از روزهای نهی شده باردار شوید و از دیدگاه دین وشرع، هیچ اشکالی ندارد و هیچ تأثیر منفی روی فرزند نمی گذارد.


حتما بخوانید: متن دعای اول ماه صفر با ترجمه برای دفع بلا


احکام شرعی اقدام به بارداری در محرم و صفر از نظر مراجع تقلید

(مرجع تقلید آیةالله نوری همدانی): آمیزش با همسر؛ به قصد بچه دار شدن و انعقاد نطفه؛ در دو ماه محرم و صفر جایز است و اشکال ندارد و برای آشنائی با احکام و آداب بچه دار شدن از کتاب «حلیةالمتقین» مرحوم مجلسی با احکام آمیزش و بچه دار شدن آشنا شوید. یاحقّ.

(مرجع تقلید آیت‌الله خامنه‌ای): نزدیکی فقط در ایام عادت زن و در ایام نفاس حرام است اما در سایر ایام اشکال ندارد،  در این رابطه، موارد مکروهى نیز وجود دارد که بهتر است از آنها پرهیز گردد: یعنی در این اوقات نزدیکی کراهت دارد. جماع در شب و روزى که ماه و خورشید گرفته است. هنگام غروب خورشید. هنگام طلوع فجر تا طلوع آفتاب.

شب اول ماه غیر از ماه رمضان، در شب آخر هر ماه، جماع بعد از احتلام در خواب ، جماع در اتاقى که بچه ‏اى وجود داشته باشد، نگاه کردن به فرج هنگام جماع، جماع به صورت عریان، جماع در زیر آسمان. جماع رو به قبله و پشت به قبله، هنگامى که شکم پر است، جماع در جایى که کودکى باشد که به آنها نگاه کند یا سر و صداى آنها را بشنود، هر چند چیزى متوجه نشود، جماع در فرصت بین اذان و اقامه نماز که مخصوص اعمال عبادى است، جماع بدون وضو یا غسل، جماع در شب عید قربان. جماع در شب عید فطر.

در غیر این مواردی که مکروه است در سایر مواقع نزدیکی و مقاربت اشکالی ندارد.

حکم اقدام به بارداری در محرم و صفر

حکم رابطه زناشویی و بچه دار شدن در ماه محرم

آمیزش با همسر؛ به قصد بچه دار شدن و انعقاد نطفه؛ در دو ماه محرم و صفر جایز است و اشکال ندارد. 

سخن آخر

به طور کلی ماه های حرام برای بارداری یا روزهای حرام برای بچه دار شدن همان‌هایی هستند که در ابتدای این مطلب به آن اشاره کردیم. در هر صورت پاسخ این سوال که آیا اقدام به بارداری در محرم اشکال دارد یا نه، منفی است. اشکالی در این امر نیست، اما معمولا انجام نزدیکی در ساعات سعد بهتر از ساعات نحس است. گرچه توجیه این جمله نیز کاملا شخصی است و نگاه هر کس به این موضوع می‌تواند کاملا متفاوت و بسیار منعطف باشد. 


مطالب مرتبط:

تاریخ دقیق آخرین چهارشنبه ماه صفر 1402 چه روزی است + فضیلت

اثاث کشی در ماه صفر چه حکمی دارد

کد آهنگ پیشواز محرم ایرانسل 1402 با پخش آنلاین



از
14
رای