نحوه ثبت چک در سامانه صیاد بانک ملی؛ روش دسترسی به سامانه صیاد

نحوه ثبت چک در سامانه صیاد بانک ملی؛ روش دسترسی به سامانه صیاد سامانه صیاد چیست؛ با روش های دسترسی،سایت اصلی،ورود برای ثبت، نحوه وصول چک های ثبت شده، روش ثبت نام و نحوه ثبت در سامانه صیاد بانک ملی و روش انتقال در سلام دنیا آشنا شوید.

با راه اندازی سامانه صیاد ایمنی چک ها بالا رفته و حساب های گردش با چک از امننیت بیشتری برخوردار شدند ، در این مطلب از سلام دنیا درباره سامانه صیاد چیست، روش های دسترسی به سامانه صیاد، سایت اصلی سامانه صیاد، ورود به سامانه صیا برای ثبت چک، نحوه ثبت چک در سامانه صیاد، نحوه وصول چک های ثبت شده در سامانه صیاد، روش ثبت نام در سامانه صیاد بانک ملی، نحوه ثبت چک در سامانه صیاد ملی ، روش انتقال چک در سامانه صیاد بانک ملی، نمونه چک صیاد بانک ملی صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

سامانه صیاد چیست

سامانه صیاد سبب منحصر به‌فرد بودن چک و آنلاین بودن آن بدون در نظر گرفتن بانک صادرکننده می‌شود. با استقرار این سامانه، اندازه و فرمت برگ چک برای همه بانک‌ها یکسان شده و ضمناً، اطلاعات هویتی صاحب چک به‌همراه شناسه استعلام در قالب یک بارکد دوبعدی روی چک درج می‌شود که این موضوع، امکان سوءاستفاده‌های احتمالی را کاهش می‌دهد.


حتما بخوانید: نحوه ثبت چک در سامانه صیاد بانک سپه


روش های دسترسی به سامانه صیاد

برای ارتباط با سامانه صیاد می توانید چند طریق اقدام کنید که در ادامه به معرفی آنها پرداخته ایم:

  • اینترنت‌ بانک و برنامک موبایلی بانک : برای استفاده از اینترنت بانک و برنامک موبایلی بانک می باید به بانک درخواست دسترسی دهید.
  • برنامک‌های موبایلی حوزه پرداخت : با توجه به در دسترس‌ بودن برنامک‌های حوزه پرداخت، خدمات پرکاربرد از قبیل امکان ثبت چک، تایید چک و انتقال چک، توسط برنامک‌های یاد شده ارائه می‌شوند. 
  • مراجعه به شعب بانک‌های عامل : برای ثبت چک، شخص صادرکننده حتما باید به بانک صادرکننده دسته چک مراجعه کند ولی برای دسترسی داشتن به سامانه صیاد شعب بانک‌های عامل نیز می توانند کمک کننده باشند.
  • سرشماره 4040701701 : افراد با ارسال اس ام اس به سرشماره 4040701701 می توانند برای اطلاع از ثبت یا انتقال چک به نام فرد اقدام کنند.

سامانه صیاد برای ثبت چک

سایت اصلی سامانه صیاد

سامانه صیاد از طریق سایت بانک مرکزی و با نشانی زیر در دسترس است:  https://www.cbi.ir/EstelamSayad/19689.aspx

ورود به سامانه صیاد برای ثبت چک

برای ورود به سامانه صیاد برای ثبت چک همانطور که عنوان شد یکی از راههای آمده در بالا را انجام دهید، اما بهترین و مستقیم ترین راه این است که بوسیله سامانه صیاد که بعضی از بانکها در شعب خود راه اندازی کرده اند که باید به سامانه صیاد بانکی مراجعه کنید که چک متعلق به آن است که نحوه استفاده از این سامانه در اکثر بانکها به یک صورت می باشد و اینکه هر بانکی چندین راه برای ثبت چک فراهم نموده به این دلیل می باشد که اگر در یک روش دچار مشکل شدید از یک روش دیگر اقدام کنید.

نحوه ثبت چک در سامانه صیاد

قبل از ثبت چک در سامانه باید احراز هویت انجام شود که در اینترنت بانک و برنامه موبایلی متفاوت است با شعب بانک‌های عامل ، این مرحله از مراحل لازم است که حتما فرد باید آن را طی کند از طریق سامانه هویت فرد برای دارا بودن چک مشخص شود، بعد از وارد کردن اطلاعات چک در سامانه صیاد از مرحله اول که ثبت اولیه می باشد عبور کرده، حال به قسمت مدیریت چک وارد شده و از قسمت رد یا تایید را برای نقد کردن چک عبور کنید تا بتوانید چک را وصول کرده در آخر نیز برای ثبت نهایی چک در سامانه صیاد مستلزم گزینه تأیید دریافت چک را بزنید.

نحوه وصول چک های ثبت شده در سامانه صیاد

پس از گرفتن استعلام‌های لازم از سامانه صیاد توسط بانک و اطمینان داشتن از صاحب اصلی چک فردی که چک متعلق به آن است می تواند حضوری آن را از هر کدام شعبه بانکی نقد کند. اگر چک دارای موجودی کامد نباشد نیز می تواند مقداری از آن را نقد کند، اگر فردی که در مرحله اول چکش دارای کسری موجودی باشد بانک تمام حساب های او را بعد از یک روز مسدود می کند.

 روش ثبت در سامانه صیاد

روش ثبت نام در سامانه صیاد بانک ملی

از ابتدای 1400 بانک ملی با ایجاد سامانه صیاد به دارندگان چک کمک کرده که تا با امنیت بیشتر چک های خود را نقد کنند، با ایجاد سامانه صیاد و رونمایی از چک آن دیگر تمام قوانین ثبت و انتقال چک ها تغییر کردند. افراد دارای چک بانک ملی ابتدا باید در سامانه صیاد ثبت نام کنند و سپس به دریافت پول اقدام کنند. افرادی که به دنبال استعلام چک یا انتقال آن نیز هستند، همین مراحل را باید طی کنند، که تمام مراحل بعد از دانلود اپلیکیشن سامانه صیاد بانک ملی و هم نسخه تحت وب امکان پذیر می باشد که در ادامه توضیح داده ایم که چگونه در سامانه صیاد ملی چک خود را ثبت کنید.


حتما بخوانید: آموزش ثبت چک در سامانه صیاد بانک مسکن


نحوه ثبت چک در سامانه صیاد ملی 

آدرس اینترنتی sayad.bmi.ir مربوط به سامانه ثبت چک صیاد بانک ملی می باشد که با وارد شدن به این سایت و یا دانلود اپلیکیشن صیاد بانک ملی تمام مراحل را به صورت زیر یکی یکی گذرانده و ثبت کنید.

ابتدا وارد سایت sayad.bmi.ir شده و بعد از انتخاب گزینه حقیقی، گزینه ثبت را نیز انتخاب کنید.

ثبت چک صیادی در سامانه صیاد بانک ملی

 با باز شدن صفحه و وارد کردن شماره همراه، کدملی و متن تصویر روی گزینه بررسی شماره زده و منتظر ارسال کد به شماره همراه وارد شده باشید. 

ثبت چک صیادی در سامانه صیاد بانک ملی

در ادامه مسیر اشخاصی که برای دریافت رمز پویا اقدام کرده اند می توانند با وارد کردن رمز پویا و شماره cvv2 کارت بانکی خود و با ارسال شماره صیادی چک را ثبت نمایند.

روش انتقال چک در سامانه صیاد بانک ملی

برای انتقال چک در سامانه صیاد بانک ملی نیز ابتدا باید مرحله احراز هویت خود را توسط اینترنت بانک و برنامــه موبایل بانک توسط اپلیکیشن آپ و یا دیگر روش های دسترسی به سامانه انجام دهید، بعد از اینکه اطلاعات ذینفع چک را وارد کردید ، نام کاربری و رمز برایتان ارسال می شود و بعد کدی که برایش ارسال شده را اسکن بگیرد و وارد کند تا استعلام چک را بگیرد، حال زمان انتقال آن رسیده؛ مجدد دارنده چک برای احراز هویت، باید اطلاعات کارت بانکی خود را وارد سامانه کند.

زمانی که تصویر برگه چک برایش آمد برای انتقال کد ملی یا کد اتباع فرد یا افرادی که چک به او یا آنها تعلق دارد را وارد کند تا انتقال انجام شود این مراحل را از طریق اپلیکیشن آپ می تواند انجام دهد و سپس برگه اصلی چک را به شخص بدهد. شخص دریافت کنند نیز باید با مراجعه به سایت صیاد کد 16 رقمی که بر روی چک درج شده را جهت گرفتن استعلام چک وارد قسمت مربوطه کند تا تاییدیه آن از سوی سامانه برای آنها بیاید، با آمدن کد تایید از معتبر بودن چک اطمینان حاصل می کنند.

نمونه چک صیاد بانک ملی

نمونه چک  صیاد بانک ملی

سخن آخر

با انجام و وارد شدن به سامانه صیاد تمام مراحل برای اولین بار، در دفعات بعد نیز به راحتی می توانید این مراحل را انجام دهید ، زیرا پیچیدگی خاصی ندارد اما باعث می شود که چک شما در امنیت کامل باشد و سارقان قصد سرقت نداشته باشند.


مقالات مرتبط:

ارز دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) چیست

از
13
رای