7 قرص تقویت حافظه و یادگیری گیاهی و روش مصرف و عوارض آن

7 قرص تقویت حافظه و یادگیری گیاهی و روش مصرف و عوارض آن روش های زیادی برای بهبود تقویت حافظه و عملکرد مغز وجود دارد. می توانید انواع روش های درمانی طبیعی را امتحان کرده و در صورتی که موثر نبود، از داروهای موجود در بازار جهت تقویت حافظه تان استفاده کنید

در بازار قرص هایی وجود دارند که به تقویت حافظه و بهبود عملکرد مغز کمک می کنند. در ادامه این مقاله از بخش اطلاعات دارویی و پزشکی سلام دنیا، قصد داریم تا چندین قرص تقویت حافظه مختلف را جهت بهبود حافظه به شما معرفی کنیم.

قرص گیاهی و مولتی ویتامین تقویت حافظه و بهبود عملکرد مغز

1. از قرص تقویت حافظه: استیل ال کارنیتین 

این قرص یک آمینواسید برای بهبود هوشیاری و عملکرد ذهنی است. این دارو با ایجاد استیل کولین که نوعی انتقال دهنده عصبی است، عمل کرده و حافظه و چرخه تنظیم خواب و عملکرد مغز را تقویت می کند.

  • این قرص نوعی داروی ضد افسردگی است و برای افراد دچار افسردگی نیز تجویز می شود.
  • دوز توصیه شده این محصول 630 تا 2500 میلی گرم در روز است و میزان بالاتر از 4000 دوز برای افراد مبتلا به بیماری آلزایمر توصیه می شود.

حتما بخوانید: تقویت حافظه با 11 غذا معجزه گر


2. قرص تقویت حافظه: قرص کورکومین

همانطور که در بالا توضیح داده شد، کورکومین ماده اصلی تشکیل دهنده ادویه ای به نام زردچوبه است. این ماده با افزایش جریان خون، تشکیل انتقال دهنده های عصبی و فاکتور نوروتروفیک مغز، حافظه را بهبود می بخشد.

  • دوز توصیه شده این مکمل به میزان 80 تا 500 میلی گرم است.

 قرص تقویت حافظه: قرص کورکومین

3. قرص تقویت حافظه : هوپرزین

از این گیاه در طب سنتی چینی جهت بهبود حافظه استفاده می شود و با مسدود کردن آنزیمی که استیل کولین را تجزیه می کند، میزان استیل کولین را افزایش می دهد.

  • این مکمل یک آنتی اکسیدان قوی است که سلول های مغز را از اکسیداسیون و سموم محیط طبیعی محافظت می کند.
  • دوز توصیه شده برای مصرف این دارو 50 تا 200 میلی گرم و به شکل دو مرتبه در روز است.

4. قرص تقویت حافظه : جینسینگ قرمز

جینسینگ یکی از محبوب ترین و پرکاربردترین گیاهان در طب سنتی چین است. این گیاه به عنوان اکسیر جوانی شناخته می شود که قدرت عقل و طول عمر را برای مصرف کنندگان افزایش می دهد.

  • اثرات این دارو در مدت چند ساعت پس از مصرف قابل مشاهده است
  • جینسینگ هم به شکل ریشه طبیعی و هم به شکل کپسول به فروش می رسد
  • حداکثر میزان مصرف توصیه شده، 400 میلی گرم در روز است.

حتما بخوانید: خواص جینسینگ قرمز برای زنان و مردان


قرص تقویت حافظه جینسینگ

5. قرص تقویت حافظه : گالانتامین

از این دارو جهت درمان آلزایمر در ایالات متحده مورد استفاده قرار می گیرد. این دارو عوارض جانبی زیادی دارد، به همین دلیل مصرف آن برای کاهش حافظه جزئی توصیه نمی شود.

  • عوارض جانبی کلی این دارو شامل تاری دید، درد قفسه سینه، درد شکم، سردرد، استفراغ، گرفتگی عضلات و ... است.

6. قرص تقویت حافظه گیاهی: گینکگو

گینکگو یکی از محبوب ترین داروهای گیاهی در سرتاسر جهان است و جهت تقویت حافظه مورد استفاده قرار می گیرد. سالانه بیش از 250 میلیون دلار برای خرید این دارو صرف می شود و مکمل بسیار محبوبی است.

  • گینکگو جهت بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا به زوال عقل و آلزایمر مفید است
  •  از این دارو برای درمان اختلال کم توجهی- پیش فعالی و اسکیزوفرنی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

حتما بخوانید:  تقویت حافظه با 7 گیاه جادویی


7. قرص تقویت حافظه : قرص مدافینیل

در ایالات متحده این قرص با نام پروویجیل شناخته می شود و محرکی است که لقب قرص نابغه را به خود اختصاص داده است. این دارو باعث افزایش هوشیاری و کاهش خواب می شود. در ابتدا این دارو تنها به افراد مبتلا به اختلال خواب تجویز می شد، اما در حال حاضر به قضات، دانشمندان و دوچرخه سواران برای بهبود حافظه و قدرت یادگیری تجویز می شود.

  • عوارض جانبی این دارو شامل اضطراب، سرگیجه و سردرد است.

تذکر: فراموش نکنید که مصرف هر دارویی با عوارض جانبی همراه است. مصرف داروهای تقویت کننده مغز با عوارضی مثل عصبی شدن، بی خوابی، حالت تهوع و استفراغ، سردرد و سرگیجه، تغییر در ضربان قلب، بروز حالت روان پریشی و .... همراه است. توصیه می شود بدون مشورت با پزشک از مصرف این داروها خودداری کنید و برای تقویت حافظه از روش های طبیعی استفاده کنید.

تمرین های افزایش تمرکز

سخن آخر

روش های زیادی برای بهبود تقویت حافظه و عملکرد مغز وجود دارد. می توانید انواع روش های درمانی طبیعی را امتحان کرده و در صورتی که موثر نبود، از داروهای موجود در بازار جهت تقویت حافظه تان استفاده کنید. فراموش نکنید که مصرف قرص ها همواره با عوارض جانبی همراه است. بهتر است که قبل از مصرف هر دارویی با پزشک مشورت کنید. شما تا به حال چه روش هایی را جهت بهبود تقویت حافظه امتحان کرده اید؟ آن را در بخش نظرات زیر با ما به اشتراک بگذارید.


مطالب مرتبط

برای تقویت حافظه چی بخوریم

روش های تقویت حافظه؛ انواع استراتژی ها و منابع برای بهبود یادگیری و تقویت حافظه

از
7
رای