مشخصات سگ سرابی اصیل چیست؛ روش تربیت، غذا و جدول رشد سگ سرابی

مشخصات سگ سرابی اصیل چیست؛ روش تربیت، غذا و جدول رشد سگ سرابی نژاد سگ سرابی اصیل چیست ؛ با مشخصات سگ سرابی از سرعت، جدول رشد، غذای سگ سرابی و توله آن، روش تربیت، انواع سگ سرابی سفید، سیاه، جنگی، وحشی، و قیمت آن در سلام دنیا آشنا شوید.

از انواع سگ های ایرانی می توان سگ سرابی را نام برد، در این مطلب از سلام دنیا درباره موضوعات نژاد سگ سرابی اصیل، مشخصات سگ سرابی، سرعت سگ سرابی، مشخصات توله سگ سرابی، جدول رشد سگ سرابی، غذای سگ سرابی چیست (به سگ سرابی چه غذاهایی بدیم)، غذای توله سگ سرابی، روش تربیت سگ سرابی، تربیت سگ سرابی برای نگهبانی، انواع سگ سرابی، سگ سرابی سفید، سگ سرابی سیاه، سگ سرابی جنگی، سگ سرابی وحشی، سگ سرابی و گرگ، قیمت سگ سرابی صحبت خواهیم کرد، با ما همراه باشید.

نژاد سگ سرابی اصیل

سگ سرابی اصیل را که به نام ماستیف ایرانی، شپرد ایرانی و سگ سرابی نیز می شناسند یک سگ قدرتی، سرعتی با فیزیک بدن سالم می باشد که بسیار محبوب می باشد، این سگ مورد علاقه افرادی است که به دنبال سگ نگهبان قدرتمند و البته مهربان هستند. این نوع سگها در شمال و شمال غربی کشورمان از این سگ به عنوان یک سگ نگهبان در برابر خطرات انسانی و حیوانی استفاده می کنند، این سگ ها از باع ها، گله ها و کارگاه یا ویلا به خوبی مراقبت می کنند. سگ سرابی از بزرگترین نزاد سگ ها در جهان می باشد.


حتما بخوانید: معنای حرکات سگ چیست


مشخصات سگ سرابی

مشخصات سگ سرابی به این شکل منحصربفردی است طوریکه با دیدن این نوع سگ ها قابل تشخیص می باشد، اما افراد مبتدی به خاطر وجود شباهت های بین سگ سرابی و سگ‌های جنگی دیگر مثل کانگال و پشدر دچار مشکل می شوند، سگ های سرابی بخاطر قدرت و توانایی هایش در انگلیس و آمریکا نیز قابل مشاهده می شود.

مشخصات سگ سرابی اصل

سرعت سگ سرابی

از مزیت های مهم سگ سرابی به دیگر سگ ها سرعت قابل قبول آن می باشد، این نوع سگ در جایگاه نگهبان گله، ویلا و باغ بهترین گزینه می باشد. سگ سرابی با پوزه بلند خود هوای مورد نیاز را داخل شش های خود کرده تا هنگام دویدن نفس کم نیاورد، همچنین پاهای کشیده و بلند او در امر دویدن به او کمک می کند تا گام های بلندتری بردارد و هنگام دویدن مسافت بیشتری طی کند و براحتی افراد عریبه را به دام بیندازد.

مشخصات توله سگ سرابی

توله سگ های سرابی وفادار،شجاع، قدرتمند می باشند و از هوش و ذکاوت بالایی برخوردار هستند آنها با اعتماد به نفس بالا و انرژی زیادشان هزگر آموزشی را به راحتی پشت سر می گذارند. چشم های آنها متوسط و بادامی شکل می باشد، پاهای کشیده و پوزه ای بلند دارند.

مشخصات توله سگ سرابی

جدول رشد سگ سرابی

سگ سرابی نر ارتفاعی حدود 75 تا 90 سانتی متر دارد و وزنی حدود 60 تا 90 کیلوگرم و این اندازه در سگ های سرابی ماده کمتر خواهد بود به طوریکه آنها 70 تا 80 سانتی متر و 55 تا 80 کیلوگرم می رسند.

نوع سگ قد  وزن
سگ سرابی نر 75 تا 90  60 تا 90
سگ سرابی ماده 70 تا 80 55 تا 80

غذای سگ سرابی چیست (به سگ سرابی چه غذاهایی بدیم)

برای تغذیه سگ های سرابی بهترین گزینه غذای خشک و استاندارد می باشد که حاوی پروتئین، روغن خام و چربی، فیبر، خاکستر، رطوبت، سدیم، کلسیم، فسفر و … باشد، این نوع غذاها را از فروشگاه هایی که غذای حیوانات را عرضه می کند می توانید تهیه کنید. به این نکته دقت داشته باشید که تغذیه مناسب و ارتباط صحیح می تواند در پرورش سگ موثر باشد.


حتما بخوانید: درمان و داروهای خانگی برای استفراغ سگ


غذای توله سگ سرابی

بهترین غذا برای توله سگ سرابی شیر مادرش می باشد اگر که توله از مادر خود جدا باشد پس می توانید شیر خشک را جایگزین آن کنید، همچنین با بزرگتر شدن توله سگ ها می توانید مکمل غذایی مناسبی بسازید مثلا چند عدد تخم مرغ آب پز، شیر، نان، گوشت یا مرغ آب پز، سیب زمینی و هویج آب پز را با یکدیگر مخلوط کنید و نتیجه اش را ببینید، با تغذیه مناسب سگ شما سالم و خوش هیکل خواهد شد . این نزاد سگ ها استعداد چاقی بسیاری دارند، بنابر این مراقب چاقی انها باشید اما نه به این منطور که بعد از هر وعده غذایی به پیاده روی برود زیرا در این صورت سگ دچار نفخ خواهد شد. 

به مرور با بزرگتر شدن توله سگ ها می توانید انواع ماهی آب پز بدون استخوان، پای مرغ بدون استخوان، یادتان باشد که نان نیز انرژی توله ها را دوبرابر خواهد کرد و همچنین هضم غذایشان را آسان پس از دادن نان به آنها غافل نشوید.

 غدای توله سگ سرابی

روش تربیت سگ سرابی

برای تربیت سگ سرابی از تولگی باید شروع کنید تا بتوانید زودتر و بهتر نتیجه بگیرید، تربیت این نوع سگ با بزرگ شدن بسیار مشکل خواهد بود. همچنین تربیت آنها مداوم باشد یعنی هر روز ادامه داشته باشد ولی به مدت 15 دقیقه، 

تربیت سگ سرابی برای نگهبانی

تربیت درست سگ های نگهبان سرابی بسیار مهم می باشد، طوریکه انها را در برابر افراد بیگانه شجاع بار می آورد، ضمنا فراموش نکنید که کسب اطلاعات درباره سگ و نژادش به تربیت آنها بسیار کمک می کند، برای تربیت یک سگ سرابی برای نگهبانی باید از تولگی آن اقدام کنید تا به درک درستی از تفاوت دوست و آشنا و همینطور افراد غریبه برسد.

انواع سگ سرابی

سگ های سرابی علاوه بر متفاوت بودن رنگهایشان که سیاه، سفید و طلایی می باشد، نوع سگ سرابی پر مو و سگ سرابی کم مو نیز دارند. تفاوت آنها در مقدار موهایشان می باشد.


حتما بخوانید: چگونه با سگ تازه وارد و ناشناس دوست شویم


 سگ سرابی سفید

سگ های سرابی به رنگ سفید از زیباترین نوع آنها می باشند، این رنگ سگ بدنی سفید اما پوزه ای سیاه دارد که ترکیب رنگی زیبا ایجاد کرده است.

سگ سفید سرابی

سگ سرابی سیاه

سگ های سرابی سیاه ابهت بسیاری دارند طوریکه افراد غریبه از مواجه با این نوع سگ دچار ترس خواهد شد، اغلب افراد برای نگهبانی از این نوع سگ سرابی نگهداری می کنند زیرا هم شجاع هستند و هم نترس.

سگ سرابی جنگی

افرادی نیز هستند که از جنگ حیوانات لذت می برند، آنها سگ سرابی را طوری تربیت می دهند که با دیدن سایر سگ ها حمله کنند و به جنگ بپردازند. این سگ ها از قدرت بالایی برخوردار هستند و در مسابقات سگ های جنگی شرکت داده می شوند، اما باید متذکر شویم که این نوع مسابقات که مربوط به جنگ حیوانات می باشد مدتهاست در اکثر مناطق غیر قانونی اعلام شده و دیگر برگزار نمی شود.

سگ سرابی وحشی

سگ سرابی وحشی از آن دسته سگ هایی از که تربیت درستی روی آن نشده و آموزش لازم را ندیده، به همین دلیل تبدیل به سگی پرخاشگر و وحشی شده است، با تربیت درست خواهید دید که نزاد این سگ ها در مقابله با افراد آشنا بسیار آرام و مهربان نیز می باشد.

سگ سرابی وحشی

سگ سرابی و گرگ

سگ های سرابی وحشی گاها با گرگها مبارزه می کنند، در این زمان خواهید دید که پیروز میدان سگ سرابی می باشد. این سگ ها اغلب از همان دسته سگ های جنگی می باشند.

قیمت سگ سرابی

برای دانستن قیمت سگ سرابی بهترین کار این است که از سایت های معتبر فروش سگ و پت شاپ ها اطلاعات کسب کنید دقت داشته باشید که قبل از خرید هرگونه نوع و نژاد سگ ابتدا آنرا به دامپزشک نشان دهید و در صورت سالم بودن آن را خریداری کنید.

سخن آخر

برای خرید و تربیت سگ ها بهترین زمان دوران تولگی آنهاست با این کار هم قیمت کمتری پرداخت کرده اید و هم راحتتر و بهتر سگ را به خود وابسته و تربیتش خواهید کرد.


مقالات مرتبط:

سگ ها و 20 دانستنی جالب در مورد آنها

راهنمای نحوه مراقبت از توله سگ های تازه متولد شده
 

از
12
رای