ایام فاطمیه چیست و چند روز است ؛ شهادت حضرت فاطمه چه روزی است

ایام فاطمیه چیست و چند روز است ؛ شهادت حضرت فاطمه چه روزی است ایام فاطمیه نام روزهایی از تاریخ است که شیعیان و مسلمانان به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) عزاداری می‌کنند. درباره ی تاريخ شهادت حضرت زهرا (س) داستان های متفاوت و متضاد است.

ایام فاطمیه به دو تاریخ مختلف شهادت حضرت فاطمه (س) اشاره دارد که به فاصله بین 13 جمادی الاول تا 3 جمادی الثانی گفته می شود. در این مقاله از وبسایت سلام دنیا قصد داریم در خصوص شهادت حضرت فاطمه (ع) و ایام فاطمیه صحبت کرده اینکه ایام فاطمیه چیست و چه روزی است؟ زمان ایام فاطمیه سال 1403، و شهادت حضرت فاطمه چه روزی است؟ به هر گونه سوال تان در این خصوص پاسخ دهیم. با ما همراه باشید.


حتما بخوانید: متن تسلیت شهادت حضرت زهرا (س)


ایام فاطمیه چیست؟

درباره تاریخ شهادت حضرت فاطمه (ع) روایات مختلفی وجود دارد و زمان شهادت ایشان از 40 روز تا 6 ماه بعد از رحلت پیامبر اکرم (ع) ذکر شده است. با این وجود، در میان علماء شیعه دو احتمال معتبر است: 75 روز پس از رحلت پیامبر (ص) یا 95 روز پس از رحلت ایشان. با توجه به مساله رحلت پیامبر (ص) در بیست و هشتم صفر، زمان شهادت حضرت فاطمه (س) 75 روز بعد در مورخه سیزدهم تا پانزدهم جمادی الأوّل است که این ایام را فاطمیه اول می نامند.

ایام فاطمیه چیست؟

شهادت حضرت فاطمه چه روزی است؟

اما بنا بر روایتی دیگر، شهادت حضرت فاطمه (س) در سوم تا پنجم جمادی الثانی است و این ایام را فاطمیه دوم می نامند. ایام فاطمیه جمعا 6 روز است که سه روز در ماه جمادی الاول و سه روز در ماه جمادی الثانی است. ایام فاطمیه اول از 13 تا 15 جمادی الاول است و فاطمیه دوم سوم تا پنجم جمادی الثانی است.

ایام فاطمیه سال 1403 در چه زمانی است؟ ( ایام فاطمیه چند روز است)

به طور کلی امسال از جمعه 25 آبان ماه 1403 تا 15 آذر ماه 1403 مجموعا 20 روز را ایام فاطمیه می گویند.

سخن آخر

در این مقاله از وبسایت سلام دنیا سعی کردیم تا در خصوص تاریخ شروع ایام فاطمیه صحبت کنیم. اگر هر گونه سوالی در خصوص ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه (س) داشتید، لطفا در بخش نظرات زیر با ما به اشتراک بگذارید.


مقالات مرتبط:

نحوه شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)

 عکس تسلیت ایام فاطمیه برای پروفایل

زندگینامه امام حسین (ع) از دوران کودکی، ازدواج تا شهادت ایشان

علت مخفی و نامعلوم ماندن قبر حضرت زهرا (س) طبق روایات چیست؟



از
47
رای