درمان قطعی سوء هاضمه؛ بهترین کپسول و قرص برای سوء هاضمه

درمان قطعی سوء هاضمه؛ بهترین کپسول و قرص برای سوء هاضمه معنی سوء هاضمه چیست، ارتباط بین سوء هاضمه و اسهال و رفلاکس، روش تشخیص، درمان قطعی و بهترین کپسول و قرص برای سوء هاضمه را در سلام دنیا بخوانید.

سوءهاضمه یک درد گوارشی بدون زخم است که فرد بعد از خوردن غذا و یا در زمان صرف ان دچار احساس سیری زودهنگام و پری می شود. علائم سوءهاضمه شامل احساس درد هنگام خوردن یا سوزش شکم ، نفخ، احساس گاز زیاد در شکم، تهوع، استفراغ خونی و ترش کردن است. مواردی مانند اصلاح سبک زندگی و مصرف برخی دارو ها در درمان این شرایط موثر هستند. برای آشنایی بیشتر با معنی سوء هاضمه چیست، ارتباط بین سوء هاضمه و اسهال و رفلاکس، روش تشخیص و درمان قطعی و بهترین کپسول و قرص برای سوء هاضمه تا پایان این مطلب سلام دنیا همراه ما باشید.

معنی سوء هاضمه چیست

بدگوارشی، دیس پپسی یا سوءهاضمه به عدم هضم و یا اختلال در هضم گفته می شود.این وضعیت باعث می شود که فرد در زمان غذا خوردن یا بعد از مصرف غذا دچار ناراحتی های شدید در ناحیه فوقانی شکم یا قفسه سینه شود.در حقیقت فرد بعد از مصرف غذا دچار یک احساس پری یا ناراحتی می شود.


حتما بخوانید: علائم سوء هاضمه چیست


سوء هاضمه و اسهال

در صورت بروز سوءهاضمه دستگاه گوارش یعنی عمدتا معده و روده‌ها قادر به تبدیل غذا به مواد محلول ساده و قابل جذب در خون نیستند. در این شرایط عدم هضم و باقی ماندن غذا در این قسمت باعث بروز مشکلات گوارشی نظیر اسهال و موارد دیگر می شود.

سوء هاضمه و اسهال

سوء هاضمه و رفلاکس

رفلاکس یا بیماری برگشت اسید یکی از علل بروز سوءهاضمه است.زیرا برگشت اسید می تواند سوء هاضمه را در پی داشته باشد.در اکثر موارد درمان ریفلاکس می تواند به درمان سوء هاضمه هم کند.

تشخیص سوء هاضمه

پزشک برای تشخیص این بیماری علاوه بر بررسی سابقه پزشکی یک معاینه فیزیکی هم انجام می دهد تا بتواند علل احتمالی سوهاضمه را مشخص کند.گاهی اوقات پزشک برای رد کردن شرایط و عوامل دیگر و عدم بهبودی بعد از 8 هفته مصرف دارو، آندوسکوپی را توصیه می کند.در طی این روش پزشک با استفاده از یک دوربین مخصوص که وارد سیستم گوارش فرد می شود این نواحی را از لحاظ سلامت مورد بررسی قرار می دهد در صورتی که هیچ مشکلی (برای مثال زخم) در این نواحی مشاهده نشود پزشک می تواند مشکل سوء هاضمه در فرد را تایید کند و بسته به نوع خفیف یا شدید سوء هاضمه نوع درمان را مشخص کند.

درمان قطعی سوء هاضمه 

مشکل سوء هاضمه به طور کامل درمان نمی شود، اما می توان با مدیریت علائم به تسکین درد ناشی از ان کمک کرد. برای درمان قطعی سوء هاضمه درکنار مصرف داروهای تجویزی و بدون نسخه،ایجاد تغییراتی در سبک زندگی فرد نیز ضروری است.درمان های دارویی سوءهاضمه بدون نسخه و گزینه اول درمانی داروهای ضد اسید هستند که به رفع علائم کمک می کند.سایر داروهای درمان قطعی سوء هاضمه شامل موارد زیر است:

  • آنتاگونیست‌های گیرنده H2
  • مهارکنندگان پمپ پروتونی
  • داروهای پروکینتیک
  • داروهای ضد افسردگی یا ضد اضطراب
  • آنتی‌بیوتیک‌ها

حتما بخوانید: درمان سوء هاضمه با 21 درمان خانگی و طبیعی


در کنار مصرف داروها تغییر در سبک زندگی و رعایت برخی موارد نیز به درمان قطعی سوء هاضمه کمک می کنند این موارد شامل:

  • خودداری از مصرف غذاهایی که موجب سوء هاضمه و یا سوزش سر دل می شوند.
  • آهسته غذا بخورید و کامل انها را بجوید.
  • از دراز کشیدن بعد از خوردن غذا خودداری کنید.
  • درصورتی که سیگار می کشید سعی کنید ان را ترک کنید.
  •  وزن سالم و متعادل را حفظ کنید.
  • مصرف قهوه، نوشابه و الکل را کاهش دهید.
  • سعی کنید با انجام یوگا یا مدیتیشن استرس خود را کاهش دهید.
  • از ورزش کردن با شکم پر خودداری کنید.
  • وعده غذایی سبک و کم حجم میل کنید.

درمان قطعی سوء هاضمه 

بهترین قرص برای سوء هاضمه

قرص دایجستیو اید

قرص دایجستیو-اید به دلیل وجود گیاهان دارویی مانند رازیانه، نعناع فلفلی، شیرین بیان، زنجبیل و...در ترکیبات خود نقش موثری در تسکین علائم سوء هاضمه دارد.این قرص علاوه بر رفع علائم سوء هاضمه،کمک به هضم بهتر غذا،کاهش نفخ و تسکین سوزش سر معده بدون ایجاد عوارض داروهای شیمیایی هم است.در حقیقت یک محصول کاملا گیاهی محسوب می شود. بزرگسالان 30 دقیقه قبل از هر وعده غذایی می توانند یک عدد از این قرص را مصرف کنند.

بهترین قرص برای سوء هاضمه

کپسول برای درمان سوء هاضمه

کپسول پپرجین می تواند به هضم غذا در دستگاه گوارش کمک کند و همچنین باعث ترشح بزاق و محرکی برای حرکات پرستالتیک شود. ترکیبات کپسول سوء هاضمه باعث ترشح آنزیم لیپاز که عامل هضم عادیف راحت و درست غذا است می شود.

سخن پایانی:

سوء هاضمه نشانه ای از یک بیماری گوارشی می باشد که با بروز علائمی مانند ناراحتی در ناحیه فوقانی،احساس سیری ناراحت کننده،نفخ،باد گلو، سوزش معده و حالت تهوع همراه است.اگرچه مصرف برخی داروها برای کنترل و کاهش درد موثر هستند اما اصلاح سبک زندگی و برخی درمان های خانگی نیز نقش موثری در کاهش علائم سوءهاضمه دارند.با جدی گرفتن علائم و مراجعه به موقع به پزشک و اصلاح سبک زندگی می توانید سوء هاضمه را درمان کنید.


مقالات مرتبط:

قرص دایجستیو (digestive) برای چیست و نحوه مصرف 

10 درمان خانگی برای انواع دل دردها



از
4
رای