پیرسینگ (سوراخ کردن) نوک سینه در شیردهی؛ عوارض و خطرات احتمالی

پیرسینگ (سوراخ کردن) نوک سینه در شیردهی؛ عوارض و خطرات احتمالی تحقیقات ناکافی در مورد اثر سوراخ های نوک سینه بر تغذیه کودک با شیر مادر انجام شده است. هیچ نهاد یا سازمان پزشکی تاکنون توصیه یا اظهاری در مورد شیردهی با پیرسینگ نوک پستان نکرده است.

به نظر می رسید که در آن زمان جذاب ترین کاری بود که می توانستید انجام دهید. اما اکنون بچه دار شده اید و ممکن است از اینکه پیرسینگ نوک سینه انجام داده اید، پشیمان شده باشید. شیردهی به کودک با سوراخ کردن سینه می تواند یک مشکل باشد. پیرسینگ می تواند با جریان شیر در داخل سینه ایجاد تداخل کند. یا ممکن است به کودک در حال تغذیه از شیر صدمه بزند. اما آیا حقیقت دارد؟ چگونه سوراخ های نوک پستان بر روی عادات تغذیه ای و سلامت کلی کودک تاثیر می گذارد؟ چه خطرات احتمالی میتواند وجود داشته باشد؟ پاسخ تمام این سوالات را در این مقاله از وبسایت سلام دنیا در مورد شیردهی با وجود سوراخ کاری نوک پستان بیابید.

آیا میتوان با داشتن پیرسینگ نوک پستان به نوزاد شیر داد؟

احتمالا تحقیقات ناکافی در مورد اثر پیرسینگ نوک سینه بر تغذیه کودک با شیر مادر صورت گرفته است. هیچ نهاد پزشکی جهانی یا سازمان دولتی تاکنون توصیه ها یا اظهاراتی در مورد شیردهی با نوک سینه های سوراخ را تصویب نکرده است. سخنانی بر اساس حرف مادرانی که نوک سینه های آنها سوراخ شده بود نشان می دهد که پیرسینگ نوک سینه هیچ تاثیری بر جریان شیر سینه، تولید شیر و توانایی کودک بر شیر خوردن ندارد. برخی از کارشناسان نیز خاطر نشان کردند که زنان زیادی با نوک سینه سوراخ شده می توانند بدون هیچ گونه مشکلی به کودک خود شیر بدهند. با این وجود، نوک سینه سوراخ شده می تواند چندین اثر منفی برای شیردهی داشته باشد.

چگونه پیرسینگ نوک پستان می تواند بر شیردهی و کودک تاثیر بگذارد؟

چگونه پیرسینگ نوک پستان می تواند بر شیردهی و کودک تاثیر بگذارد؟

پیرسینگ نوک سینه ممکن است اثر مستقیمی بر تغذیه با شیر مادر نداشته باشد، اما به نظر می رسد که میزان برخی از مشکلات و عوارض را افزایش می دهد که در ادامه در مورد آنها صحبت خواهیم کرد:

  • پیرسینگ نوک سینه می تواند با چند عفونت همراه باشد. کارشناسان شیردهی توصیه می کنند که مادران با پیرسینگ نوک سینه در معرض خطر بیشتر عفونت هایی مانند ورم پستان و هپاتیت قرار دارند. همچنین وقتی نوک پستان سوراخ شده باشد، خطر بالاتر اسنداد مجاری شیر وجود دارد. اگرچه مادر مبتلا شده به عفونت هنوز هم می تواند به کودک خود شیر دهد، اما بیماری هایی مانند هپاتیت C می توانند از طریق شیردهی از مادر به کودک منتقل شود، مگر اینکه کودک واکسیناسیون شده باشد.
  • نوک سینه سوراخ شده ممکن است باعث تولید غیر طبیعی شیر شود. پیرسینگ نوک سینه به تولید غیر طبیعی شیر و ناکافی بودن شیر برای کودک مربوط می شود.
  • نوک سینه های سوراخ شده ممکن است باعث جریان بیش از حد شیر شود. گاهی اوقات، هنگامی که کودک شیر می خورد، شیر از قسمت سوراخ نوک پستان بیرون می رود که باعث ایجاد جریان شیر اضافی می شود.
  • ممکن است کودک در مکیدن نوک پستان دچار مشکل شود. جواهرات موجود در نوک پستان می تواند مشکلاتی برای مکیدن شیر توسط کودک ایجاد کند. پیرسینگ نوک پستان ممکن است باعث ایجاد بافت زخم و تغییر شکل نوک پستان شود که حفظ مکش کافی برای پستان جهت شیر خوردن کودک را دشوار می کند.
  • جواهرات نوک پستان می توانند خطر خفگی را برای کودک به همراه داشته باشند. انجمن تغذیه با شیر مادر در استرالیا اظهار می دارد که جواهرات نوک سینه یک خطر خفگی برای نوزاد است. ممکن است یک حلقه نوک سینه در هنگام شیردهی شل شده و وارد گلوی کودک شود.

مشکلات ذکر شده در قسمت بالا به طور کامل نشان نمی دهد که شما نمی توانید با نوک سینه های سوراخ شده به کودک خود شیر دهید. یعنی اینکه باید در هنگام شیردهی به کودک کمی احتیاط کنید.

اقدامات احتیاطی در هنگام شیر دادن به نوزاد با سینه های سوراخ شده

اقدامات احتیاطی در هنگام شیر دادن به نوزاد با سینه های سوراخ شده

در این قسمت، چندین روش برای ایمن نگه داشتن کودک توضیح داده شده است:

  • جواهرات مخصوص نوک سینه را انتخاب کنید. از جواهراتی استفاده کنید که برای نوک پستان طراحی شده اند و نه سایر قسمت های بدن. به عنوان مثال، از گوشواره به عنوان حلقه نوک پستان استفاده نکنید. انتخاب جواهرات مناسب برای نوک سینه می تواند به جلوگیری از بروز زخم غیر طبیعی در پستان کمک کرده و از بروز هر گونه مشکل برای تغذیه جلوگیری کند.
  • تا زمانی که سینه به طور کامل بهبود نیافته است، به کودک شیر ندهید. هرگز زمانی که سینه به طور کامل درمان نشده است، به کودک شیر ندهید. ممکن است بهبودی سینه سوراخ شده کمی طول بکشد که گاهی اوقات 18 ماه طول می کشد. اگر می خواهید باردار شوید و همچنین می خواهید نوک سینه خود را سوراخ کنید، ابتدا نوک سینه خود را سوراخ کنید. اطمینان حاصل کنید که فاصله بین روز پیرسینگ سینه تان و زمان زایمانتان، بیش از 18 ماه باشد، پس می توانید به صورت ایمن به کودک خود شیر دهید.
  • حلقه یا گل میخ نوک پستان را قبل از شیردهی به کودک بردارید. کارشناسان پزشکی اظهار می کنند که باید قبل از شیردهی به کودک، حلقه های نوک سینه را خارج کنید. این کار از میزان ناراحتی در هنگام شیردهی می کاهد و در عین حال از احتمال خفگی نیز جلوگیری می کند. این کار شدیدا توصیه می شود و بهترین کار، برداشتن کامل جواهرات سینه در تمام مدت زمان شیردهی است. این سوراخ شدگی ممکن است جوش بخورد (التیام پیدا کند)، که برای کودک امن تر است.
  • در صورت لزوم، از نگهدارنده سوراخ استفاده کنید. اگر برداشتن و گذاشتن دوباره جواهرات کار سختی به نظر می رسد، می توانید استفاده از نگهدارنده سوراخ را در داخل سوراخ در نظر بگیرید. نگهدارنده معمولا قطعه ای از پلاستیک یا نایلون است که به طور موقت جای سوراخ شده را پر می کند. البته، نیاز است که قبل از شیر دادن به کودک نگهدارنده را جدا کنید! اما جدا کردن یک نگهدارنده می تواند بسیار آسان تر و سریع تر از برداشتن جواهرات باشد.
  • فقط از نوک سینه ای که سوراخ نیست، بیش از حد برای تغذیه کودک استفاده نکنید. برخی از مادران تنها نوک یک سینه خود را پیرسینگ کرده اند، بنابراین دائما از همان سینه ای که سوراخ نشده است برای شیردهی کودک استفاده می کنند. این کار ایده خوبی برای تولید شیر از پستان ها نیست و استفاده از تنها یک پستان برای تغذیه می تواند باعث تراکم خون و انسداد مجاری پستان و در نهایت ماستیت شود. از هر دو سینه برای تغذیه کودک استفاده کنید و قبل از تغذیه کودک، جواهرات نوک سینه را جدا کنید.

رعایت موارد فوق می تواند مانع از ایجاد مشکل در شیردهی کودک با نوک پستان سوراخ شده شود. با این وجود، حالاتی وجود دارد که باید شیردهی را متوقف کرده و به پزشک مراجعه کنید.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

آیا میتوان با داشتن پیرسینگ نوک پستان به نوزاد شیر داد؟

ممکن است در زمان هایی پیرسینگ نوک پستان باعث مشکلاتی شود. در صورت بروز موارد زیر، شیردهی را متوقف کرده و به پزشک مراجعه کنید:

  • نوک سینه سوراخ شده دچار خونریزی بشود. اگر نوک سینه سوراخ کرده دچار خونریزی شده است، این احتمال وجود دارد که به علت شیردهی مداوم دچار خشکی شده و تاول زده است. همچنین اگر کودک سینه را گاز بگیرد، خونریزی می تواند رخ دهد. برای جلوگیری از بروز عوارض، شیردهی با نوک پستان آسیب دیده را متوقف کرده و به پزشک مراجعه کنید.
  • انسداد سوراخ باعث بروز عوارضی شود. اگر مدت زمان زیادی را بدون جواهرات نوک پستان سپری کرده اید، پس این احتمال وجود دارد که سوراخ آن بسته شود. این مساله نباید هیچ گونه عوارضی ایجاد کند، اما اگر متوجه برخی از مشکلات مربوط به جریان شیر و تولید شیر شده اید، با پزشک یا مشاور شیردهی مشورت کنید.
  • اگر متوجه چرک یا ترشحات مایع از سوراخ نوک پستان شده اید. اگر متوجه شده اید که مایعات شفاف یا چرک از سوراخ بیرون می آیند، پس به پزشک مراجعه کنید. چنین مواردی احتمالاً هنگام شروع شیردهی قبل از بهبودی نوک پستان اتفاق می افتد.

تغذیه با شیر مادر، بهترین راه تغذیه کودک حتی در زمانی که است که کودک در مرحله نوپایی قرار دارد. پیرسینگ نوک سینه در صورتیکه قبل از شروع شیردهی به طول کامل بهبود پیدا کند، نباید مشکلی در شیردهی ایجاد کند. برنامه ریزی صحیح در مورد زمان پیرسینگ نوک پستان می تواند از بروز عوارض در هنگام شیردهی جلوگیری کند.

از
13
رای