لنف ادم چیست؛ رژیم غذایی مناسب و بدترین غذاها برای سیستم لنفاوی

لنف ادم چیست؛ رژیم غذایی مناسب و بدترین غذاها برای سیستم لنفاوی لنف ادم چیست ؛ توصیه های غذایی برای لنف ادم ؛ بدترین غذاها برای سیستم لنفاوی چیست؛ رژیم غذایی مناسب برای بیماری لنف ادم و افراد مبتلا به لنف ادم از چه غذاهایی باید پرهیز کنند، در سلام دنیا بخوانید.

لنف ادم یک بیماری در سیستم لنفاوی است که باعث تورم در قسمت های مختلف این سیستم به خصوص در بازوها و پاها می شود. این مشکل سلامتی به دلیل تجمع مایع لنفاوی در بدن است. اغلب اوقات افرادی که از این بیماری رنج می برند فاقد اطلاعات لازم در مورد ورزش و رژیم غذایی برای مقابله با آن به بهترین شکل ممکن می باشند. یک رژیم غذایی خوب علاوه بر ورزش کافی، به بهبود کیفیت زندگی بیمار مبتلا به لنف ادم کمک می کند. از آنجایی که ادم غنی از پروتئین است، این باور عمومی وجود دارد که حذف پروتئین از رژیم غذایی باعث بهبود بیماری می شود. لزوماً اینطور نیست. در این مقاله از سلام دنیا ما به معرفی بدترین غذاها برای سیستم لنفاوی پرداخته ایم. با ما همراه باشید.

لنف ادم چیست

لنف ادم یک بیماری در سیستم لنفاوی است که باعث تورم در قسمت های مختلف این سیستم به خصوص در بازوها و پاها می شود. این مشکل سلامتی به دلیل تجمع مایع لنفاوی در بدن است. اغلب اوقات افرادی که از این بیماری رنج می برند فاقد اطلاعات لازم در مورد ورزش و رژیم غذایی برای مقابله با آن به بهترین شکل ممکن می باشند. یک رژیم غذایی خوب علاوه بر ورزش کافی، به بهبود کیفیت زندگی بیمار مبتلا به لنف ادم کمک می کند.

توصیه های غذایی برای لنف ادم

1. بدترین غذاها برای بیماری لنف ادم: گوشت قرمز

همانطور که قبلا گفته شد، لنف ادم یک ادم آب بسیار غنی از پروتئین است. به همین دلیل، بسیاری از مردم بر این باورند که حذف پروتئین از رژیم غذایی بهترین اقدام برای کمک به درمان این بیماری و کاهش تندرستی است. متأسفانه این یک باور دقیق نیست. در حال حاضر توصیه می‌شود که افراد مبتلا به لنف ادم مصرف پروتئین‌های با منشاء حیوانی، به‌ویژه پروتئین‌های گوشت قرمز را محدود کنند. با این حال، پروتئین با منشاء گیاهی باید افزایش یابد. کمبود پروتئین باعث می شود بدن پروتئین های مورد نیاز خود را از ماهیچه ها و بافت ها دریافت کند. این امر بدن را ضعیف می کند و باعث تورم بافت های همبند و بدتر شدن لنف ادم در این فرآیند می شود. مصرف پروتئین های ضروری روزانه که به راحتی هضم می شوند، بسیار مهم است. گوشت قرمز را محدود کنید، گوشت های بدون چربی مانند بوقلمون یا مرغ را انتخاب کنید و پروتئین های گیاهی مانند توفو را در اولویت قرار دهید. پروتئین ماهی بدون چربی نیز می تواند گزینه خوبی باشد.


حتما بخوانید: علت آب آوردن ریه [ادم ریوی] چیست


2. بدترین غذاها برای بیماری لنف ادم: نمک

مصرف بیش از حد نمک به احتباس مایعات کمک می کند. به همین دلیل، بیماران مبتلا به لنف ادم نیاز به رژیم غذایی کم سدیم دارند. سرکه، لیمو، فلفل چیلی و ادویه ها می توانند به شما کمک کنند تا طعم بیشتری به وعده های غذایی اضافه کنید و غذاهای سالم تری برای این بیماری هستند. همچنین توصیه می شود غذاهایی را که حاوی نمک زیادی در ترکیب خود هستند از رژیم غذایی حذف کنید. حتی اگر آنها سالم باشند، محتوای نمک بالا می تواند مزایای آنها را بدتر یا خنثی کند. همانطور که بدترین غذاها را برای سیستم لنفاوی به اشتراک می گذاریم، ممکن است برای شما جالب باشد که بدانید در صورت نارسایی کلیه از چه غذاهایی باید اجتناب کنید.

بدترین غذاها برای بیماری لنف ادم 1

3. بدترین غذاها برای بیماری لنف ادم: غذاهای فراوری شده

غذاهای فرآوری شده آنهایی هستند که به گونه ای فرآوری شده اند که خواص اشتهاآور آنها را بهینه کرده و مصرف آنها را آسان می کند. اغلب این کار با استفاده از افزودنی ها و نگهدارنده ها کمک می کند . آنها اغلب سرشار از نمک هستند، اما می توانند حاوی اعداد E و سایر مواد افزودنی باشند که به طور کلی برای سلامتی ما مضر است، به ویژه برای کسانی که لنف ادم دارند. این به این دلیل است که تقویت کننده های طعم اغلب باعث تورم بیشتر می شوند.

4. بدترین غذاها برای بیماری لنف ادم: پنیرها

ماست، شیر، پنیرهای بدون نمک (مخصوصاً بدون چربی) و پنیرهای نرم را می توان در صورت ابتلا به لنف ادم بدون هیچ گونه ناراحتی مصرف کرد. از طرفی مصرف پنیرهای پخته و نیمه پخته توصیه نمی شود زیرا میزان سدیم آنها بیش از حد بالاست. اینها عبارتند از چدار، ادام و سایر پنیرهای سفت، به ویژه آنهایی که برای مدت طولانی کهنه شده اند.


حتما بخوانید: برای کیست سینه چه بخوریم


5. بدترین غذاها برای بیماری لنف ادم: غذاهای از پیش پخته شده

پرهیز از مصرف آبگوشت های غلیظ، سس های آماده و سایر غذاهای آماده به دلیل داشتن مقدار زیادی نمک ضروری است . وقتی می خواهید تورم مربوط به لنف ادم را کاهش دهید، این موارد معکوس هستند. علاوه بر این، آنها اغلب حاوی قندهای تصفیه شده، چربی‌های ترانس و افزودنی‌هایی هستند که طعم را افزایش می‌دهند و اعتیاد آور هستند، اما همچنین ناسالم هستند. مصرف زیاد غذاهای فوق فرآوری شده نه تنها به بیماران مبتلا به لنف ادم آسیب می رساند، بلکه با افزایش احتمال ابتلا به سرطان نیز مرتبط است. بنابراین، بهتر است از غذاهای طبیعی یا فرآوری نشده استفاده کنید . اینها برخی از بدترین غذاها برای سیستم لنفاوی و بدن به طور کلی هستند.

بدترین غذاها برای بیماری لنف ادم 2

6. بدترین غذاها برای بیماری لنف ادم: زیتون و آجیل شور

آنها غذاهای غنی از سدیم هستند، بنابراین ضروری است که مصرف آنها را تعدیل کنید یا در صورت ابتلا به لنف ادم از آنها اجتناب کنید. آنچه مجاز است، مصرف آجیل بدون نمک است ، زیرا سرشار از پروتئین های گیاهی، فیبر، اسیدهای چرب غیراشباع و آنتی اکسیدان است. این باعث می شود آنها غذاهایی با ارزش غذایی بسیار بالا و برای کاهش تورم لنفاوی مفید باشند. با زیتون ها به گونه ای رفتار می شود که معمولاً محتوای نمک بالایی دارند، بنابراین به طور کلی باید از مصرف آنها اجتناب شود.

7. بدترین غذاها برای بیماری لنف ادم: آردهای تصفیه شده

آردهای تصفیه شده به عنوان غذاهای التهابی به سیستم لنفاوی آسیب می رسانند. توصیه می شود مصرف آنها را در بیماران لنف ادم محدود کنید. این غذاها سریع هضم می شوند، احساس سیری به سرعت از بین می رود و علیرغم اینکه از نظر تغذیه ای سیر می شوند، مصرف مقادیر بیشتری غذا را ترجیح می دهند. به همه این دلایل، مصرف آرد تصفیه شده با افزایش وزن همراه است . اضافه وزن برای لنف ادم بسیار مضر است و می تواند علائم را تا حد زیادی بدتر کند.


حتما بخوانید: علت و درمان تورم غدد لنفاوی زیر بغل


دلیل مهم بودن رژیم غذایی برای بیمار لنف ادم

غذا تاثیر مستقیمی بر سلامتی شما دارد . ریتم‌های اغلب تند زندگی و مصرف همیشگی وعده‌های غذایی از قبل پخته شده می‌تواند منجر به سوء استفاده غیرمستقیم بر بدن ما شود. این اغلب به این دلیل است که این غذاها سرشار از مواد افزودنی، چربی های اشباع شده و نمک و همچنین مواد نگهدارنده شیمیایی هستند. این رژیم باعث تولید سموم بیشتر در بدن و تلاش بیشتر برای دفع آنها می شود. ذکر این نکته ضروری است که در حال حاضر رژیم غذایی خاصی برای بیماران مبتلا به لنف ادم وجود ندارد.

ثابت شده است که این بیماری با اضافه وزن و سبک زندگی کم تحرک بدتر می شود. رژیم غذایی و ورزش برای بهبود علائم لنف ادم مهم است. این دو جنبه هستند که به خواب بهتر و کاهش استرس کمک می کنند، که عاملی است که به ادم لنفاوی آسیب می زند. چیزی که آنها نیستند جایگزینی برای ارزیابی و تشخیص توسط یک پزشک متخصص است . آنها می توانند به طور مستقیم در مورد چگونگی تغییر رژیم غذایی خود راهنمایی کنند. مهمتر از آن، آنها می توانند شرط بندی کنند که علت لنف ادم را تشخیص دهند و در صورت لزوم آن را از نظر بالینی درمان کنند.

دلیل مهم بودن رژیم غذایی برای بیمار لنف ادم

سخن آخر

این مقاله از سلام دنیا برای فهم بهتر رژیم غذایی مناسب برای افراد مبتلا به لنف ادم بسیار مفید است. اگرچه پروتئین با منشاء گیاهی می‌تواند بهبودی در وضعیت لنف ادم ایجاد کند، اما حذف کامل پروتئین از رژیم غذایی نادرست است. انتخاب منابع پروتئینی با دقت، مثل گوشت‌های کم چرب، ماهی، مرغ و توفو، بسیار مهم است. همچنین کاهش مصرف نمک، غذاهای فرآوری شده، و آردهای تصفیه شده می‌تواند به بهبود وضعیت لنف ادم کمک کند. اما همیشه بهتر است با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید تا رژیم غذایی خود را بر اساس نیازهای شخصی و وضعیت سلامتی خود تنظیم کنید.


مطالب مرتبط:

علت سرطان لنفوم چیست و چگونه درمان میشود

15 ماده غذایی مضر و ناسالم برای سلامتی

سبک زندگی سالم چیست



از
2
رای