علل مرده زایی چیست و بهترین زمان بارداری بعد از مرده زایی

علل مرده زایی چیست و بهترین زمان بارداری بعد از مرده زایی به فوت جنین بعد از هفتۀ 20 بارداری در رحم یا هنگام تولد، مرده‌زایی می‌گویند. این وضعیت با اتمام بارداری پیش از هفتۀ 20 که به آن سقط ناخواستۀ جنین می‌گویند تفاوت دارد. بیشترین موارد مرده‌زایی برخلاف نام آن پیش از زایمان اتفاق می‌افتد.

بارداری پس از مرده زایی (بارداری بعد از زایمان ناموفق) اغلب با احساسات متفاوتی همراه است. فاجعه از دست دادن یک کودک می تواند پدر و مادر را از فکر تلاش مجدد برای بچه دار شدن باز دارد. آنها ترس و اضطراب را تجربه خواهند کرد و این استرس وجود دارد که هیچ گاه نتوانند بچه دار شوند. با این وجود، این احساسات گذرا هستند و والدین می تواند باز هم برای بچه دار شدن اقدام کرده و این بار فرزند خود را در آغوش بگیرند. اما آیا می دانید که چه مدت پس از مرده زایی می توان برای بچه دار شدن اقدام کرد؟ ایا استرس باعث مرده زایی می شود؟ ، چه عواملی باعث مرگ جنین میشود؟ آیا بلافاصله بچه دار شدن پس از مرده زایی خطراتی برای مادر یا فرزند به همراه دارد؟ اگر می خواهید پاسخ این سوالات را بدانید، به خواندن این مقاله از سایت سلام دنیا، ادامه دهید.

تعریف مرده زایی چیست

از دست دادن نوزاد پس از هفته بیستم بارداری تا زمان تولد مرده زایی نام دارد. اگر جنین قبل از هفته بیستم بارداری از بین برود، سقط جنین نام دارد. مرده زایی بر اساس طول بارداری طبقه بندی می شود:

  • هفته 20 تا 27 بارداری: مرده زایی زودهنگام
  • هفته 28 تا 36 بارداری: مرده زایی دیرهنگام
  • بعد از هفته 37 بارداری: مرده زایی پایانی

حتما بخوانید: سقط جنین و زایمان نوزاد مرده


ایا استرس باعث مرده زایی می شود

علل مرده زایی چیست؟ (چه عواملی باعث مرگ جنین میشود؟)

مرده زایی می تواند علل مختلفی داشته باشد که به طور خلاصه آنها را توضیح می دهیم:

1. عوارض بارداری و زایمان

شرایطی مثل زایمان زودرس، زایمانی که بیش از 42 هفته طول بکشد، بارداری چند قلویی و تصادف یا آسیب به جنین.

2. مشکلات جفت در عوارض مرده زایی:

جفت می تواند اکسیژن و مواد مغذی ضروری را برای جنین فراهم کند. بنابراین اگر جفت دچار مشکل مشکل شود، جنین را نیز دچار مشکل می کند.

2. نقایص هنگام تولد و سایر بیماری های مربوط به کودک در عوارض مرده زایی:

بر اساس تخمین موسسه ملی سلامت کودک و رشد انسان، حدود 1 مورد از هر 10 مورد مرده زایی می تواند به نقایص تولد نسبت داده شود. بیماری های ژنتیکی، ناسازگاری RH و محدودیت های رشد جنین می توانند باعث بروز مرده زایی شوند.

3. عفونت در عوارض مرده زایی :

عفونت در مادر و نوزاد یا جفت می تواند باعث مرده زایی شود. معمولا عفونتی که باعث مرده زایی می شود، قبل از هفته 24 بارداری شایع است.

4. وضعیت سلامتی مادر در عوارض مرده زایی:

بیماری های مثل دیابت، لوپوس، چاقی و ... می توانند در سه ماهه دوم و سوم بارداری در مرده زایی نوزاد نقش داشته باشند.


حتما بخوانید: درمان دیابت بارداری در طب سنتی


چگونه می توان به مادر پس از مرده زایی کمک کرد؟

علائم جنین مرده

به خاطر داشته باشید که این موضوع را به هیچ وجه دست کم نگیرید و به مادر احساس گناه ندهید. او در سوگ بچه از دست داده خود قرار دارد و سعی کنید تا در مورد بارداری های آینده با او صحبت نکنید.

مادر در شرایط فعلی به همدردی و حمایت نیاز دارد. مانند کسی که عزیزی را از دست داده، به او تسلیت بگویید. سعی نکنید تا موضوع را عوض کنید، بلکه به او اجازه دهید تا احساسات خود را بروز دهد.

مادر را تشویق به خوب غذا خوردن، استراحت کافی داشتن و مراجعه به پزشک بکنید. سعی کنید او را تنها نگذارید. می توانید در کارهای خانه به او کمک کنید تا همراه او باشید.

پس از مرده زایی، چه مدت می توان برای بارداری مجدد صبر کرد؟ (بارداری مجدد بعد از مرده زایی)

پژوهشگران در دانشگاه لنست طی تحقیقاتی نشان دادند که بلافاصله پس از مرده زایی می توان جهت بارداری اقدام کرد و هیچ مشکلی در این خصوص وجود ندارد. اگرچه بسیاری از پزشکان به زنان توصیه می کنند که پس از مرده زایی به مدت یک سال برای بارداری مجدد صبر کنند، اما این مطالعه بین المللی با بررسی 14 هراز تولد نشان داده است که بارداری بلافاصله پس از مرده زایی حتی اگر در فاصله کمتر از یک سال اتفاق بیافتد، هیچ خطری به همراه نخواهد داشت. بنابراین، آنچه پس از مرده زایی اهمیت دارد، این است که ذهن خود را پس از تولد نوزاد مرده مدیریت کنید. بارداری مجدد نیاز به آمادگی روانی شما دارد.

بارداری بعد از جنین مرده

چگونه می توان پس از تولد نوزاد مرده با اندوه از دست دادن کودک کنار آمد و آن را مدیریت کرد؟ (درمان افسردگی بعد از مرده زایی)

مرده زایی یک آسیب غیرمنتظره و ناراحت کننده است که تسکین غم و اندوه آن نیاز به زمان دارد. شما نباید خود را برای از دست دادن نوزاد سرزنش کنید. احساسات خود را با شریک زندگی تان درمیان بگذرید و اگر قادر به مقابله با این مشکلات نیستید، از پزشک کمک بگیرید. اگر برای شما راحت است، احساسات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. می توانید در انجمن های محلی با زنانی که مشکی مشابه با مشکل شما دارند، آشنا شده و احساسات و ناراحتی های خود را با آنها درمیان بگذارید.


حتما بخوانید: افسردگی پس از سقط جنین چیست


افسردگی پس از زایمان ناموفق

سخن آخر

مرده زایی به از دست دادن نوزاد به دلایل مختلف پس از هفته 20 بارداری گفته می شود. این فاجعه می تواند باعث ناراحتی و اندوه زیادی شده و استرس زیادی را برای پدر و مادر به همراه داشته باشد. تحقیقات مشخص کرده که بدن زنان از لحاظ جسمانی برای بارداری بلافاصه پس از مرده زایی آماده است و زنان می توانند بدون هیچ مشکلی مجددا باردار شوند. بنابراین زنان برای بارداری پس از مرده زایی باید از لحاظ روانی آماده باشند و ذهن خود را برای بارداری مجدد آماده کنند. در این مقاله سعی کردیم تا نکاتی را در خصوص مرده زایی و آمادگی برای بارداری مجدد بعد از مرده زایی به شما توضیح دهیم. اگر هر گونه سوالی در خصوص بارداری بلافاصله پس از مرده زایی داشتید، لطفا در بخش نظرات زیر با ما در میان بگذارید.


مقالات مرتبط:

رفع ترک شکم بارداری و پس از زایمان با 24 درمان خانگی و پزشکی

زایمان زودرس چیست؛ علائم، عوامل، خطرات، راه های درمان و جلوگیری از آن

انواع شیوه های زایمان؛ سزارین، زایمان طبیعی + علل و مزایای انتخاب هر روش

ورزش های پس از زایمان؛ 17 حرکت ورزشی سبک بعد از زایمان جهت تناسب اندام

از
2
رای