برای درمان برونشیت چی بخوریم؛ درمان خانگی برونشیت در طب سنتی

برای درمان برونشیت چی بخوریم؛ درمان خانگی برونشیت در طب سنتی برای درمان برونشیت چی بخوریم؛ با درمان برونشیت کهنه و درمان خانگی برونشیت کودکان، بزرگسالان با طب سنتی، گیاهان دارویی، آویشن، عسل، سیر، با ورزش در سلام دنیا آشنا شوید.

از بیماری هایی که سیستم تنفسی انسان را به خود درگیر می کند می توان برونشیت را نام برد، در این مطلب از سلام دنیا درباره موضوعات برای درمان برونشیت چی بخوریم، درمان برونشیت کهنه، درمان خانگی برونشیت کودکان، درمان خانگی برونشیت بزرگسالان، درمان خانگی برونشیت با طب سنتی، درمان خانگی برونشیت با گیاهان دارویی، درمان برونشیت با آویشن، درمان برونشیت با عسل، درمان برونشیت با دمنوش، درمان برونشیت با سیر، درمان برونشیت در بارداری، درمان خانگی برونشیت با ورزش صحبت خواهیم کرد. لطفا با ما همراه باشید.

برای درمان برونشیت چی بخوریم

در بیماری برونشیت گلو و ریه درگیر می شود که در برخی از افراد تا سه هفته به طور طبیعی برطرف می شود، اما برای جلوگیری از حاد شدن آن می توانید مواد غذایی سالم و داروهای گیاهی مصرف کنید که در ادامه بیشتر با نحوه درمان برونشیت آشنا خواهید شد. 

درمان برونشیت کهنه

در درمان برونشیت کهنه از این مواد غذایی می توانید استفاده کنید:
• سبزیجات برگ سبز مانند: کلم کالی، اسفناج، کولارد و چغندر
• سیر خام
• مواد غذایی حاوی ویتامین C مانند: مرکبات، کلم بروکسل، گوجه فرنگی، کیوی، پاپایا، فلفل دلمه‌ ای قرمز و سیب‌ زمینی شیرین
• مواد غذایی تخمیر شده مانند: کفیر خام، کیم‌ چی، ناتو، میسو و کلم ترش
• گوشت و محصولات گوشتی ارگانیک
• چربی‌ های سالم مانند: تخم‌ مرغ ارگانیک، مغز و آجیل خام، کره ارگانیک، نارگیل و روغن نارگیل، امگا3 حیوانی، مثل روغن کریل.
• غذاهای تند مانند: فلفل چیلی و فلفل هندی

درمان خانگی برونشیت کودکان

کودکان در زمان بیماری کم طاقت و بهونه گیر می شوند به همین دلیل روند درمان آنها ممکن است طولانی تر شود ، برای درمان بیماری برونشیت در کودکان بالای یک سال می توانید از عسل به عنوان ضد سرفه طبیعی بهره ببرید و سرفه های کودک را از بین ببرید.


حتما بخوانید: علت برونشیت در کودکان و نوزادان چیست


استفاده از زنجبیل ، دانه کنجد، سیر تازه و مصرف مایعات نیز برای آنها مفید خواهد بود، همچنین قرقره آب نمک و تنفس در هوای گرم و مرطوب در درمان بیماری برونشیت بسیار موثر خواهد بود.

درمان خانگی برونشیت کودکان

درمان خانگی برونشیت بزرگسالان

دوره درمان برونشیت در بزرگسالان تقریبا یک تا سه هفته می باشد در درمان این بیماری از داروهای ضد سرفه، مانند: دکسترومتورفان می توانید استفاده کنید، نوشیدن نوشیدنی های گرم و عسل نیز بسیار مفید خواهد بود، همچنین داروهای ضد درد مانند پاراستامول و داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی نیز تجویز می شود. البته برای درمان از طب سنتی نیز می توانید استفاده کنید.

درمان خانگی برونشیت با طب سنتی

در طب سنتی درمان بیماری ها اغلب با استراحت و گیاهان دارویی سفارش شده است، در درمان بیماری برونشیت نیز این توصیه ها عنوان شده است:

  • استفاده از سوپ کلم به مدت چند هفته هر روز ظهر و شب 
  • مصرف دمنوش آویشن تا 3 روز 
  • هر روز تا سه قاشق اب علف هفت بند تازه
  • ضماد نشاسته وسرکه
  • مصرف پودر انجیر خشک بصورت دمنوش 
  • مصرف دمنوش گل لادن روزی سه فنجان
  • جوشانده ریشه ی  پامچال هر روز به مقدار 20 تا 30 گرم
  • نوشیدن مخلوط آب دو لیموی تازه ، آب پیاز یا آب هویج یا آب کرفس در هر ساعت
  • نوشیدن دمنوش عناب
  • گرفتن رژیم انگور و تنفس از طریق بینی

درمان خانگی برونشیت با طب سنتی

درمان خانگی برونشیت با گیاهان دارویی

گیاهان دارویی تعداد بسیار گسترده ای دارند که در درمان بیماری ها از آنها استفاده می شود، برای درمان بیماری برونشیت داروهای متعددی وجود دارد که مهمترین آنها را خواهید شناخت.

درمان برونشیت با آویشن

آویشن علاوه بر خاصیت ضد سرماخوردگی در درمان برونشیت نیز موثر می باشد، از آویشن در درمان بیماری ریوی برونشیت نیز استفاده می شود، هم می توانید از عصاره و هم پودر آویشن برای تهیه دمنوش آویشن استفاده کنید، به این صورت که 1 الی 2 گرم گیاه خشک آویشن را به همراه 150 میلی­‌لیتر آب به مدت 10 دقیقه جوشانده و بعد از سرد شدن طی چند مرحله آن را بنوشید. عصاره‌­ی برگ آویشن را نیز 3 بار در روز 20 الی 40 قطره عصاره­‌ی آویشن را با آب رقیق کرده و  میل کنید.


حتما بخوانید: خواص درمانی آویشن برای سلامتی 


درمان برونشیت با عسل

عسل در طب سنتی دارویی اکثر بیماری های مرزوط به ریه و مجاری تنفسی می باشد، عسل خاصیتی تسکین دهنده و ضد ویروسی دارد که در درمان برونشیت کمک می کند. می توانید در درمان این بیماری از شربت عسل استفاده کنید.

درمان برونشیت با عسل

درمان برونشیت با دمنوش

در درمان برونشیت دمنوش های گیاهی موثر دیگری نیز وجود دارد که مهمترین آنها را عنوان خواهیم کرد:

 دمنوش شیرین بیان برای درمان برونشیت:

شیرین بیان گیاهی مسکن است که ضد التهاب  می باشد و مصرف آن از التهاب نایژه ها می کاهد، شیرین بیان حاوی گلیسیریزین نیز می باشد که دربرابر هجوم ویروس ها مقاوم می باشد، از دمنوش این گیاه می توانید در درمان برونشیت استفاده کنید. به این صورت که ریشه خشک شیرین بیان را در حدود 5 تا 15 گرم 3 بار در روز بعد از غذای خود بجوشانید و مصرف کنید.


حتما بخوانید: خواص و مضرات عرق شیرین بیان برای معده و سلامتی


دمنوش پرسیاوشان برای درمان برونشیت:

از داروی گیاهی پرسیاوشان نیز در درمان برونشیت استفاده می شود، به این شکل که می توانید از گیاه خشک شده پرسیاوشان به صورت دمنوش تهیه کنید. این دمنوش در درمان زکام و سرماخوردگی نیز موثر عمل می کند.

دمنوش کالیپتوس برای درمان برونشیت:

اکالیپتوس با خنک کنندگی که دارد راه تنفس را باز می کند و در درمان بیماری های مجاری تنفسی موثر عمل می کند، گیاه اکالیپتوس ضدالتهاب می باشد و کمک می کند تا جریان هوا در ریه بهتر بچرخد. علاوه بر بخور اکالیپتوس برای پاکسازی ریه از برگهای آن نیز می توانید به صورت دمنوش برای درمان بیماری های آنفولانزا و برونشیت استفاده کنید.

دمنوش نعناع و عسل برای درمان برونشیت:

نعناع گیاهی ضدالتهابی می باشد که با ترکیبات آلی که دارد در درمان عفونت‌های مجاری تنفسی و ریه موثر عمل می کند، ترکیب نعناع و عسل این خاصیت را دوچندان می کند ، بعد تهیه دمنوش نعناع و افتادن حرارت آن می توانید یک قاشق عسل طبیعی نیز به آن اضافه کنید و بنوشید.

درمان برونشیت با سیر

سیر از سبزیجات معجزه آسا می باشد که خاصیتی فراوان دارد، سیر ضد ویروس و آنتی بیوتیک می باشد و بیماری برونشیت را بهبود می بخشد، برای این منظور سه حبه‌­ از سیر را له کرده و با یک لیوان شیر داغ اضافه کرده و مخلوط کنید از این معجون قبل از خواب استفاده کرده تا التهاب سینه و ریه ها را بهبود ببخشد.

درمان برونشیت با سیر

درمان برونشیت در بارداری

برای درمان برونشیت فرد باردار بهترین راه درمان خانگی می باشد، افراد باردار می توانند چای خود را با همراه با عسل، تمشک، لیمو میل کنند ، البته مخلوط شیر گرم همراه با ادویه پودر زردچوبه نیز در درمان برونشیت موثر می باشد.

مصرف دمنوش مریم گلی، آویشن، پونه کوهی، گیاه پای خر (مادر و نامادری) نیز از داروهای گیاهی درمان برونشیت می باشند. سیر و پیاز خام و خورد شده با عسل نیز از التهابات ریه می کاهد‌.

درمان خانگی برونشیت با ورزش

افراد مبتلا به برونشیت احتمال دارد چند روز ابتدایی را نتوانند به انجام حرکات ورزشی بپردازند و تنگی نفس بگیرند اما بعد از دوره کوتاهی با ورزشهای کششی ملایم مثل یوگا می توانند کار خود را آغاز کنند، ورزش های هوازی مانند پیاده روی یا شنا می توانند کمک کننده باشند البته گرم و سرد کردن قبل از ورزش تنفس را آهسته بالا می برد و سپس پایین می آورد.

سخن آخر

برای مداوای خود از بیماری برونشیت حتما خود را از معرض فضای آلوده دود دخانیات دور کرده و خود نیز استمال آنرا ترک کنید تا چندین قدم به بهبودی نزدیک شوید.+


مقالات مرتبط:

فواید یوگا برای سلامت بدن، ذهن و تناسب اندام چیست

علائم برونشیت در بارداری چیست و چگونه درمان میشود
 

از
4
رای