شباهت، تفاوت و روابط تیپ شخصیتی ENFP و INFJ + ویژگی های آنها

شباهت، تفاوت و روابط تیپ شخصیتی ENFP و INFJ + ویژگی های آنها ویژگی های تیپ شخصیتی ENFP و INFJ چیست ؛ روابط،  ویژگی های مشترک تیپ های شخصیتی ENFP و INFJ و 8 تفاوت کلیدی بین تیپ شخصیتی ENFP و INFJ و افراد مشهور آن در سلام دنیا بخوانید.

هنگام مقایسه تیپ های شخصیتی ENFP و INFJ باید فراتر به آن  نگاه کنید. به عنوان مثال، ENFP ها انعطاف پذیر، برونگرا و خودجوش هستند، در حالی که INFJ ها درون نگرا، ساکت و محافظ هستند. با این حال، این تیپ های شخصیتی بسیار بیشتر از این ویژگی های اساسی هستند. بنابراین بیایید نگاهی دقیق تر به تفاوت های اصلی بیندازیم. در این مطلب از سلام دنیا درباره تیپ شخصیتی ENFP، INFJ ، رابطه ها و تفاوت های آنها صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

تیپ شخصیتی ENFP چیست؟

ENFP مخفف برونگرا، شهودی، احساسی ودرک کننده است. ENFP ها اغلب به عنوان "ایده آلیست های قهرمان" توصیف می شوند. آنها افرادی پرشور و مشتاق هستند که دنیا را از نظر امکانات می بینند. آنها به سرعت راه حل های بالقوه مشکلات را می بینند و همیشه به دنبال فرصت های جدید هستند. علاوه بر این، ENFP ها اغلب در یافتن راه های خلاقانه برای غلبه بر موانع مهارت دارند.

ENFP ها افرادی برون گرا هستند که از گذراندن وقت با دیگران لذت می برند. آنها اغلب جذاب هستند و در صورت نیاز می توانند متقاعد کننده باشند. ENFP ها از بودن در کنار مردم لذت می برند و در موقعیت های اجتماعی پیشرفت می کنند. آنها دوست دارند دوستان و آشنایان زیادی داشته باشند.


حتما بخوانید: شباهت، تفاوت و روابط تیپ شخصیتی ENFJ و ENFP


ENFP ها معمولاً انعطاف پذیر و سازگار هستند. آنها معمولا ترجیح می دهند گزینه های خود را باز نگه دارند تا در صورت لزوم برنامه های خود را تغییر دهند. ENFP ها احساس محدودیت یا محدود بودن را دوست ندارند. آنها دوست دارند در زندگی خود آزادی زیادی داشته باشند.

افراد مشهور تیپ شخصیتی ENFP

افراد مشهور زیادی با تیپ شخصیتی ENFP وجود دارند . یک مثال خوب ویل اسمیت، خواننده رپ که تبدیل به بازیگر و ستاره سینما شده است. از دیگر ENFP ها می توان به رابین ویلیامز، چارلز دیکنز و تام برادی اشاره کرد.

افراد مشهور تیپ شخصیتی ENFP

تیپ شخصیتی INFJ چیست؟

INFJ مخفف عبارت درونگرا، شهودی، احساسی و قضاوت کننده است. عملکرد اصلی افراد INFJ شهودی و درونگرا است، به این معنی که آنها در دیدن الگوها و ایجاد ارتباط خوب هستند. آنها همچنین افرادی بسیار دلسوز و همدل هستند.

INFJ ها معمولا ساکت هستند. آنها بسیار درونگرا هستند و اغلب افکار و احساسات خود را برای خود نگه می دارند. آنها همچنین به طور کلی کاملاً شهودی هستند و می توانند در حل مسئله بسیار مفید باشند. با این حال، ممکن است در بیان شفاهی عقاید و افکار خود مشکل داشته باشند.

ENFP ها ممکن است پس از تنها ماندن طولانی مدت احساس خلا می کنند و نیاز دارند که در کنار دیگران باشند تا احساس انرژی کنند. INFJ ها اغلب دارای ارزش های قوی و احساس عمیق اخلاقی هستند. آنها ممکن است به دلایلی مانند عدالت اجتماعی یا محیط زیست گرایی جذب شوند. آنها همچنین ممکن است به سمت مشاغلی مانند تدریس، روانشناسی یا مشاوره جذب شوند. INFJ ها اغلب ترجیح می دهند به تنهایی یا در گروه های کوچک کار کنند. آنها ممکن است گروه های بزرگ یا جمعیت را طاقت فرسا ببینند. آنها همچنین ممکن است ترجیح دهند روی پروژه هایی کار کنند که معنای شخصی دارند.

افراد مشهور با تیپ شخصیتی INFJ

از افراد مشهور  در این دسته می توان به مارتین لوتر کینگ جونیور، نلسون ماندلا و مهاتما گاندی اشاره کرد.

افراد مشهور با تیپ شخصیتی INFJ

 ویژگی های مشترک تیپ های شخصیتی ENFP و INFJ

اگرچه جفت شخصیت ENFP در مقابل INFJ به طور گسترده به عنوان جفت های شخصیتی دیگر مورد بحث قرار نگرفته است، تعداد کمی از آنها سازگارتر از ENFP و INFJ هستند. این دو دارای چندین ویژگی کلیدی هستند، از جمله شهود، تخیل و درون نگری. از بسیاری جهات، ENFP و INFJ مانند دو نخود در یک غلاف هستند.


حتما بخوانید: شباهت، تفاوت و روابط تیپ شخصیتی ISTJ و INTJ


1. رابطه ENFP و INFJ: بینش

ENFP و INFJ هر دو بسیار بصری هستند. آنها می توانند افراد و موقعیت ها را خیلی خوب بخوانند و معمولاً احساس خوبی در مورد چیزها دارند. این شهود از عملکرد غالب آنها، شهود برونگرا (Ne) ناشی می شود. Ne به طور مداوم از دنیای اطراف خود اطلاعات دریافت می کند و ایده ها و مفاهیم مختلف را به هم متصل می کند. این توانایی برای دیدن الگوها و روابط به ENFP ها و INFJ ها اجازه می دهد تا چنین شهود قوی داشته باشند.

2. رابطه ENFP و INFJ: تخیل و خلاقیت

یکی دیگر از ویژگی های کلیدی که ENFP و INFJ به اشتراک می گذارند تخیل آنهاست. این دو تیپ شخصیتی به خاطر ذهن خلاق و توانایی آنها در دیدن چیزها از منظری متفاوت شناخته شده اند.این باعث می‌شود آنها برای مشکلات راه حل های عالی پیدا کنند و به آن‌ها اجازه می‌دهد تا راه‌حل‌های خارج از چارچوب را ارائه دهند.

3. رابطه ENFP و INFJ: درون نگری

در نهایت، ENFP و INFJ هر دو تیپ های شخصیتی درون نگرا هستند. این بدان معنی است که آنها همیشه به درون نگاه می کنند و سعی می کنند خود را در سطح عمیق تری درک کنند. این درون نگری گاهی اوقات می تواند طاقت فرسا باشد، اما همچنین به این دو تیپ شخصیتی اجازه می دهد تا به گونه ای رشد کنند که دیگران نمی توانند رشد کنند.

تیپ های شخصیتی ENFP و INFJ چه ویژگی های مشترکی دارند؟

8 تفاوت کلیدی بین شخصیت های ENFP و INFJ

در حالی که تیپ های شخصیتی ENFP و INFJ شهودی و خلاق هستند، برخی تفاوت های کلیدی آنها را متمایز می کند.

در اینجا سه ​​مورد از اساسی‌ترین روش‌هایی که ENFP و INFJ با هم تفاوت دارند آورده شده است:

1. از تفاوت شخصیت های ENFP و INFJ: حوزه های مورد علاقه

ENFP ها و INFJ ها نیز در زمینه های مورد علاقه خود متفاوت هستند. در حالی که هر دو تیپ شخصیتی خلاق، برونگرا و شهودی هستند، اغلب علایق متفاوتی دارند. به عنوان مثال، یک ENFP ممکن است به هنر یا موسیقی علاقه مند باشد، در حالی که یک INFJ ممکن است به روانشناسی یا تاریخ علاقه مند باشد. این تفاوت‌ها در علایق می‌تواند باعث شود هر تیپ شخصیتی احساس کند که دیگری را نمی‌فهمد یا با آن‌ها ارتباطی ندارد.

با این حال، این تفاوت ها می توانند مکمل هم باشند. برای مثال، خلاقیت یک ENFP ممکن است به یک INFJ الهام بخشد تا در ایده های خود نوآوری بیشتری داشته باشد، در حالی که عمق دانش یک INFJ می تواند به ENFP کمک کند تا چیزها را از منظر جدیدی ببیند.درک و احترام به زمینه های مورد علاقه یکدیگر، کلید رابطه موفق بین این دو تیپ شخصیتی است.

2. از تفاوت شخصیت های ENFP و INFJ: ارزش ها و انگیزه ها

با توجه به ارزش‌ها و انگیزه‌ها، ENFP و INFJ تا حدودی متفاوت هستند. برای ENFP ها، تمرکز اغلب بر روی تازگی، تغییر و خلاقیت است. آنها با تمایل شدید به کشف احتمالات جدید و یافتن راه هایی برای هیجان انگیزتر کردن چیزها هدایت می شوند. آنها همچنین انگیزه بالایی از روابط و نیازشان به ارتباط دارند.

در مقابل، INFJ ها تمایل دارند برای ثبات و سنت ارزش قائل شوند. آنها با نیاز به معنا و هدف در زندگی خود انگیزه دارند. روابط نیز برای آنها مهم است، اما آنها تاکید بیشتری بر کیفیت  دارند.بنابراین، در حالی که هر دو نوع ممکن است برای روابط نزدیک ارزش قائل شوند، ENFP ها بیشتر به دنبال روابط چندگانه هستند. در عین حال، INFJها بیشتر بر روی روابط نزدیک کمتر سرمایه گذاری می کنند.

3. از تفاوت شخصیت های ENFP و INFJ: سبک های ارتباطی

ENFP ها معمولاً در ارتباطات خود بیانگرتر و مشتاق تر از INFJ هستند. با این حال، آنها ممکن است بیشتر صحبت دیگران را قطع کنند و در ادامه موضوع مشکل داشته باشند. برعکس، INFJ ها معمولاً در ارتباطات خود محتاط تر هستند و ترجیح می دهند بیشتر گوش دهند تا صحبت کنند. آنها همچنین تمایل دارند هنگام گفتگو با دیگران در مورد همان موضوع صحبت کنند.این تفاوت ها در سبک ارتباطی گاهی می تواند منجر به سوء تفاهم یا تعارض بین این دو تیپ شخصیتی شود.

تفاوت کلیدی بین شخصیت های ENFP و INFJ1

4. از تفاوت شخصیت های ENFP و INFJ: سطوح انرژی

ENFP و INFJ از نظر سطح انرژی نیز متفاوت هستند. ENFP ها نسبت به INFJ ها سطح انرژی بالاتری دارند و ممکن است ثابت ماندن برای دوره های طولانی را چالش برانگیز بدانند. همچنین ممکن است در درک اینکه چرا دیگران سطح انرژی و اشتیاق آنها را به اشتراک نمی گذارند، مشکل داشته باشند.

از سوی دیگر، INFJ ها ممکن است آرام تر و درونگراتر از ENFP ها به نظر برسند، اما این بدان معنا نیست که آنها به دنیای اطراف خود اهمیت نمی دهند. در واقع، INFJ ها اغلب به مسائل مربوط به عدالت اجتماعی و ایجاد تغییر در جهان بسیار اهمیت می دهند.


حتما بخوانید: شباهت، تفاوت و روابط تیپ شخصیتی ISTJ و ISFJ


5. از تفاوت شخصیت های ENFP و INFJ: فرآیندهای تصمیم گیری

ENFP ها معمولاً بر اساس احساسات و ارزش های خود تصمیم می گیرند، در حالی که INFJ ها تمایل دارند قبل از تصمیم گیری، تمام اطلاعات موجود را تجزیه و تحلیل کنند. این گاهی اوقات می تواند منجر به تنش بین دو تیپ شخصیتی شود، زیرا ENFP ممکن است احساس کند که INFJ بیش از حد بلاتکلیف است یا بیش از حد به چیزها فکر می کند.

INFJ ها ممکن است از تعامل اجتماعی بیش از حد غرق شده باشند و برای تأمل و شارژ مجدد به زمان نیاز داشته باشند. در مقابل، INFJ ممکن است فکر کند که ENFP تمام اطلاعات مربوطه را قبل از تصمیم گیری در نظر نمی گیرد. این بدان معنا نیست که یکی از روش‌های تصمیم‌گیری بهتر است، اما به این معنی است که ENFP و INFJ ممکن است به روشی متفاوت به حل مسئله نگاه کنند.

تفاوت کلیدی بین شخصیت های ENFP و INFJ2

6. از تفاوت شخصیت های ENFP و INFJ: شارژ مجدد

ENFP یک فرد مردم گرا است که با عمل شارژ می شود. آنها ممکن است بعد از تنها ماندن طولانی مدت احساس خستگی کنند و برای احساس انرژی نیاز دارند در کنار دیگران باشند. از سوی دیگر، INFJ بیشتر درون نگر است و باگذشت زمان به تنهایی شارژ می شود. آنها ممکن است از تعامل اجتماعی بیش از حد غرق شده باشند و برای تأمل و تجدید قوا به زمان نیاز دارند.

اگرچه آنها نیازهای متفاوتی دارند، ENFJ و INFJ می توانند نیاز یکدیگر به فضا را درک کنند و به آنها احترام بگذارند. هنگامی که یک نفر نیاز به شارژ مجدد دارد، دیگری می تواند فضای مورد نیاز خود را بدون اینکه شخصاً آن را مصرف کند در اختیار آنها قرار دهد.این درک می تواند به ایجاد پیوند قوی بین این دو تیپ شخصیتی کمک کند.

7. از تفاوت شخصیت های ENFP و INFJ:‌ در دسترس بودن عاطفی

ENFPها عموماً از نظر احساسی بیشتر از INFJها در دسترس هستند. این بدان معناست که آنها بیشتر با احساسات خود در تماس هستند و بیشتر می توانند آنها را آشکارا به دیگران بیان کنند.این می تواند باعث شود ENFP ها بیشتر از INFJ ها  به نظر برسند، که ممکن است با احساسات خود محافظت بیشتری داشته باشند. با این حال، این بدان معناست که ENFP ها می توانند حمایت بیشتری داشته باشند و راحت تر با دیگران همدلی کنند. 

تفاوت کلیدی بین شخصیت های ENFP و INFJ3

8. از تفاوت شخصیت های ENFP و INFJ: آمار جمعیت

ENFP ها درصد بسیار بیشتری از جمعیت را نسبت به INFJ ها تشکیل می دهند. ENFP ها حدود 8.1٪ از جمعیت را تشکیل می دهند و INFJ ها فقط 1.5٪ از جمعیت را تشکیل می دهند. این بدان معناست که ENFP ها تقریباً سه برابر INFJ رایج هستند.با این حال، یادآوری این نکته ضروری است که این تخمین‌های تقریبی هستند و اعداد واقعی ممکن است بیشتر یا کمتر باشند.

سخن آخر در مورد شخصیت های ENFP و INFJ

ENFP ها و INFJ ها بسیار خلاق هستند و از گذراندن وقت با کسانی که دوستشان دارند لذت می برند. با این حال، ENFP ها برونگراهایی هستند که خواهان تعامل اجتماعی هستند، در حالی که INFJ ها درونگراهایی هستند که تنظیمات ساکت تری را ترجیح می دهند.اگر با شخصی با یکی از این تیپ های شخصیتی قرار ملاقات می گذارید یا دوست می شوید، لازم است از این تفاوت ها آگاه باشید تا به بهترین نحو با آنها ارتباط برقرار کنید.


مقالات مرتبط:

شباهت، تفاوت و روابط تیپ شخصیتی ISTJ و INTJ

6 تیپ شخصیتی اصلی؛ ویژگی شخصیت آلفا، بتا، امگا، گاما، دلتا و سیگما



از
3
رای