شباهت، تفاوت و روابط تیپ شخصیتی ENFJ و ENFP + ویژگی و افراد مشهور

شباهت، تفاوت و روابط تیپ شخصیتی ENFJ و ENFP + ویژگی و افراد مشهور ویژگی های تیپ شخصیتی ENFJ و ENFP چیست ؛ شخصیت های معروف تیپ ENFJ و ENFP؛ روابط، شباهت، و تفاوت تیپ شخصیتی ENFJ و ENFP ؛ افراد مشهور آن در سلام دنیا بخوانید.

اگر شما تیپ شخصیتی ENFJ و یا ENFP را دارید بهتر است از خصوصیات و نقاط بارز تیپ خود و رابطه تان با یکدیگر بداتید، در این مطلب از سلام دنیا درباره تیپ شخصیتی ENFJ، تیپ شخصیتی ENFP ، ویژگی ها ، رابطه و تفاوت های تیپ شخصیتی ENFJ و ENFP و افراد مشهور آن صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

در ایالات متحده، تیپ شخصیتی ENFP بسیار رایج تر از ENFJ است و در حالی که این دو شخصیت اشتراکات زیادی دارند و ویژگی های مشابه زیادی دارند، اغلب رفتارهای متفاوتی دارند. موقعیت کلیدی نوع اولویت چهارم نقش مهمی در نحوه عملکرد افراد و ارائه خود به دیگران ایفا می کند و تفاوت بین شخصیت های ENFJ و ENFP را بزرگ می کند. بیایید در مورد انواع شخصیت ENFJ در مقابل ENFP بیشتر بیاموزیم.

تیپ شخصیتی ENFJ چیست؟

شخصیت ENFJ به عنوان پیشکسوت شناخته می شود، شخصیتی که انگیزه آن بینش ایده آلیستی برای کمک به دیگران و دستیابی به هدف بزرگتر در زندگی است. ویژگی های کلیدی ENFJ عبارتند از:

1. ویژگی تیپ شخصیتی ENFJ؛ برون گرا

اولویت اول نشان می دهد که فرد تمایل دارد انرژی خود را به کجا هدایت کند و دریافت کند. برون گراها ترجیح می دهند انرژی خود را به سمت افراد، فعالیت ها و احساسات دنیای بیرونی هدایت کنند. برونگراها از فعالیت و تعامل با دیگران انرژی می گیرند. برونگراها از طریق رفتارهای خود به عقاید و باورهای خود پی می برند و گاهی بدون برنامه ریزی عمل می کنند.

2. ویژگی تیپ شخصیتی ENFJ؛ درون گرا

اولویت روانشناختی دوم نشان دهنده روشی است که شخص برای دریافت اطلاعات ترجیح می دهد. یک فرد شهودی بیشتر به الگوهای اطلاعاتی، برداشت ها و معنای اساسی توجه می کند. آنها با فکر کردن به چیزها و کاوش در پیامدهای اطلاعات جدید یاد می گیرند. آنها نمادها، نظریه ها و انتزاعات را به طور ذهنی کاوش می کنند و ایده ها و مفاهیم را بهتر از جزئیات واقعی به یاد می آورند.


حتما بخوانید: تیپ شخصیتی ESFJ چه خصوصیاتی دارد


3. ویژگی تیپ شخصیتی ENFJ؛ احساس

اولویت سوم نشان دهنده روشی است که فرد ترجیح می دهد تصمیم بگیرد. یک فرد احساسی با در نظر گرفتن دیدگاه ها و نظرات همه افراد درگیر و تلاش برای ایجاد یک نتیجه هماهنگ تصمیم می گیرد. آنها می خواهند عمیقاً احساسات اطرافیان خود را درک کنند و به یک راه حل مسالمت آمیز برسند و می دانند که هیچ دو موقعیت متفاوت راه حل یکسانی ندارند زیرا افراد دیگر و احساسات متفاوت درگیر خواهند شد.

4. ویژگی تیپ شخصیتی ENFJ؛ قضاوت کردن

شاخص ترجیح نهایی به نحوه برخورد یک فرد با دنیای بیرون اشاره دارد. به عنوان مثال، فردی با شخصیت قضاوت کننده، زندگی با نظم، برنامه های مشخص و تصمیمات قاطع را ترجیح می دهد. آنها برنامه ریزی های گام به گام انجام می دهند، فهرست ها و برنامه های کاری را نگه می دارند و بر زندگی و زمان خود کنترل می کنند.

این گونه افراد یک رهبر متولد شده با اشتیاق و کاریزما هستند که توجه و محبت دیگران را به خود جلب می کند. آنها در مورد دفاع از ارزش های خود پر سر و صدا هستند، اما با گرمی و حساسیت رفتار می کنند که به جای شروع دعوا، دوستان را به دست می آورد. آنها متقاعد کننده، الهام بخش و معتبر هستند.

ENFJ می‌تواند دوستان زیادی داشته باشد و شکاف‌ها را بین همه تیپ‌های شخصیتی پر کند و آنها دوستانی وفادار و فداکار هستند. توانایی آنها در برنامه ریزی و پیگیری آنها را حتی رهبران قدرتمندتر می کند و ENFJ ها معلمان، مربیان و سازمان دهندگان عالی جامعه هستند.

تیپ شخصیتی ENFJ چیست؟

تیپ شخصیتی ENFP چیست؟

آنها با ایده‌ها و ایده‌آل‌های بزرگ، پر از امید و خوش‌بینی به آینده انگیزه می‌گیرند. تنظیمات برگزیده ENFP عبارتند از:

1. ویژگی تیپ شخصیتی ENFP؛ برون گرا

اولویت اول نشان می دهد که فرد تمایل دارد انرژی خود را به کجا هدایت کند و دریافت کند. برون گراها ترجیح می دهند انرژی خود را به سمت افراد، فعالیت ها و احساسات دنیای بیرونی هدایت کنند.برونگراها از فعالیت و تعامل با دیگران انرژی می گیرند. برونگراها از طریق رفتارهای خود به عقاید و باورهای خود پی می برند و گاهی بدون برنامه ریزی عمل می کنند.

2. ویژگی تیپ شخصیتی ENFP؛ درون گرا

اولویت روانشناختی دوم نشان دهنده روشی است که شخص برای دریافت اطلاعات ترجیح می دهد. یک فرد شهودی بیشتر به الگوهای اطلاعاتی، برداشت ها و معنای اساسی توجه می کند. یک تیپ شخصیتی ENFJ می تواند آنقدر مصمم باشد که به اهداف خود دست یابد، به اهداف  خود بچسبد.
آنها با فکر کردن به چیزها و کاوش در پیامدهای اطلاعات جدید یاد می گیرند. آنها نمادها، نظریه ها و انتزاعات را به طور ذهنی کاوش می کنند و ایده ها و مفاهیم را بهتر از جزئیات واقعی به یاد می آورند.


حتما بخوانید: درون گرای برون گرا کیست


3. ویژگی تیپ شخصیتی ENFP؛ احساس

اولویت سوم نشان دهنده روشی است که فرد ترجیح می دهد تصمیم بگیرد. یک فرد احساسی با در نظر گرفتن دیدگاه ها و نظرات همه افراد درگیر و تلاش برای ایجاد یک نتیجه هماهنگ تصمیم می گیرد. آنها می خواهند عمیقاً احساسات مردم اطراف خود را درک کنند و به یک راه حل مسالمت آمیز برسند. آنها می دانند که هیچ دو موقعیت متفاوت راه حل یکسانی ندارند زیرا افراد دیگر و احساسات متفاوت درگیر خواهند شد. 

4. ویژگی تیپ شخصیتی ENFP؛ درک کردن

یک فرد ادراکی ترجیح می دهد انعطاف پذیر و خودجوش باقی بماند و اجازه دهد رویدادها در اطراف او رخ دهند. آنها می خواهند جهان را درک کنند، وفق دهند و با آن تعامل داشته باشند تا اینکه آن را ساختاردهی و کنترل کنند. بنابراین، آنها در مورد فعالیت های خود معمولی هستند، برنامه ریزی را به حداقل می رساند و گزینه های خود را باز نگه می دارند.

این فرد برون‌گرا، خوش‌بین، و پرانرژی است،مشتاق گذراندن اوقات خوش و تلاش برای هدف و تأثیر بیشتر بر جهان است. آنها رویایی، کنجکاو، مشتاق و کاریزماتیک هستند. آنها همچنین مستقل و مایل به ریسک هستند و اغلب در زمینه انتخابی خود مبتکر هستند. مهارت های افراد عالی ENTP و اهداف بزرگ از آنها رهبرانی الهام بخش می کند. با این حال، خلاقیت و انعطاف‌پذیری آنها گاهی اوقات آنها را از ایده‌ها و الهام‌های جدید منحرف می‌کند و برای پیگیری برنامه‌ها و ایده‌ها تلاش می‌کنند.

تیپ شخصیتی ENFP چیست؟

ویژگی مشترک شخصیت های ENFJ و ENFP

شخصیت های ENFJ و ENFP اشتراکات بسیار زیادی دارند. در اینجا مهم ترین شباهت های بین شخصیت های ENFJ و ENFP وجود دارد:

1.رابطه ENFJ و ENFP؛ مهارت های ارتباطی

تیپ های شخصیتی ENFJ و ENFP مهارت های مردمی بسیار خوبی دارند. آنها صمیمی  هستند اما واقعاً به شادی دیگران علاقه مند هستند. علاوه بر این، آنها شنوندگان حساس، رهبران الهام بخش، دوستان دلسوز و همکاران جذاب هستند.


حتما بخوانید: نحوی برخورد مناسب با انواع تیپ های شخصیتی


2. رابطه ENFJ و ENFP؛ رویاهای بزرگ

تمایل شخصیت‌های ENFJ و ENFP برای اهمیت دادن به دیگران و داشتن چنین رویاها و آرمان‌های بزرگ، بسیاری از این شخصیت‌ها را به سیاست یا خدمات عمومی می‌کشاند. آنها ایده آلیست هایی هستند که می خواهند جهان را بهبود بخشند و تخیل آنها حد و مرزی نمی شناسد. این افراد دنیا را آنطور که ممکن است تصور کنند و سپس برای تحقق آن تلاش می کنند.

3. رابطه ENFJ و ENFP؛ مورد رضایت مردم

شخصیت های ENFJ و ENFP هر دو به احساسات، نظرات و رفاه دیگران اهمیت زیادی می دهند و می خواهند مورد پسند و احترام قرار گیرند. متأسفانه، این می تواند هر دو تیپ شخصیتی را به افراد خوشایند تبدیل کند و اعتماد به نفس و توانایی آنها برای تعیین مرزهای سالم را تضعیف کند .

ویژگی مشترک شخصیت های ENFJ و ENFP

شخصیت های معروف تیپ ENFJ و ENFP

با در نظر گرفتن شخصیت ENFJ های معروف مانند الکساندریا اوکاسیو کورتز و ENFP های مشهوری مانند باراک اوباما، شباهت ها حتی بیشتر آشکار می شود. 

6 تفاوت کلیدی بین شخصیت های ENFJ و ENFP

در حالی که منطقی است که این تیپ های شخصیتی در بسیاری از چیزها مشترک هستند و بسیار شبیه هم هستند، تفاوت های آنها قابل توجه است. در اینجا تفاوت های اساسی بین شخصیت های ENFJ و ENFP وجود دارد.

1. تفاوت شخصیت ENFJ و ENFP؛ فراوانی شخصیت

ENFJ: 2-5٪ به طور کلیENFP: 6-8٪ به طور کلی

شخصیت ENFJ در بین بزرگسالان آمریکایی کمتر رایج است، اما هر دو تیپ شخصیتی در بین زنان شایع تر است. در واقع، 8 تا 10 درصد از زنان آمریکایی تیپ شخصیتی ENFP هستند، که این احتمال وجود دارد که یک ENFP زن مهم در زندگی شما وجود داشته باشد. 

2. تفاوت شخصیت ENFJ و ENFP؛ قابل اعتماد در مقابل غیر قابل اعتماد

قابل اعتماد: ENFJ. توانایی یک ENFJ برای ایجاد نظم و ساختار، دنبال کردن برنامه‌ها و مقاصد خود، و نگه‌داشتن برنامه‌ها و فهرست‌های کارها، آنها را بسیار قابل اعتمادتر از ENFP خود به خودی می‌کند.

غیر قابل اعتماد: ENFP. یک ENFP ترجیح می‌دهد زمان خود را برنامه‌ریزی نشده و گزینه‌های خود را باز نگه دارد، و باعث می‌شود آنها در مورد تعهدات خود کمتر قابل اعتماد باشند.

3. تفاوت شخصیت ENFJ و ENFP؛ ساختار یافته در مقابل غیر متمرکز

ساختار: ENFJ. ENFJ دوست دارد برنامه‌ریزی و فهرست‌بندی کند و ترجیح می‌دهد اول کار کند و بعد استراحت کند. این می تواند آنها را بسیار قابل اعتماد کند و همچنین می تواند آنها را به سمت کنترل فرآیندها و فعالیت ها متمایل کند.

بدون تمرکز: ENFP. ENFP انعطاف پذیرتر به راحتی با تغییر برنامه ها سازگار می شود و نیازی به کنترل برنامه ها و فعالیت ها ندارد. در واقع، آنها بیشتر مستعد تغییر برنامه در اواسط جریان هستند، حوصله شان سر می رود یا حواسشان پرت می شود یا می خواهند چیز جدیدی را امتحان کنند. متأسفانه، انعطاف طبیعی آنها می تواند به سرعت به عدم تعهد و تمرکز تبدیل شود.


حتما بخوانید: راه های افزایش تمرکز و تقویت حافظه با 7 گیاه جادویی


4. تفاوت شخصیت ENFJ و ENFP؛ سرسخت در مقابل آسان رفتن

شدید: ENFJ. یک تیپ شخصیتی ENFJ می تواند آنقدر مصمم باشد که به اهداف خود دست یابد، به لیست های خود بچسبد و کارهایی را انجام دهد که گاهی اوقات بسیار سخت می شود. این شدت ویژگی عالی یک رهبر است، جایی که به ایجاد اشتیاق و تعهد کمک می کند.

آسان گیر: ENFP. ENFP خوش بینی آنها آنها را به این باور می رساند که همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت و برای رسیدن به آن به تلاش زیادی نیاز ندارند. علاوه بر این، انعطاف پذیری طبیعی و تمایل به همراهی با جریان، شدت آنها را کاهش می دهد. 

5. تفاوت شخصیت ENFJ و ENFP؛ سرسخت در مقابل مشتاق

ENFJ همیشه سرسخت نیست و یک ویژگی اصلی آن نوع نیست. با این حال، تمایل صادقانه آنها برای کمک، حمایت و تلاش برای موفقیت دیگران گاهی اوقات می تواند بیش از حد محافظه کار باشد. علاوه بر این، تمایل طبیعی آنها به ساختن ساختارها و فهرست‌ها و فرآیندها می‌تواند برای تیپ‌های شخصیتی آرام‌تر احساس خفقان کند و می‌تواند از مرزها فراتر رود. یک ENFP ترجیح می‌دهد زمان خود را برنامه‌ریزی نشده و گزینه‌های خود را باز نگه دارد، و باعث می‌شود آنها در مورد تعهدات خود کمتر قابل اعتماد باشند.
مشتاق: ENFP. در حالی که ENFP به همان اندازه متعهد به موفقیت و رفاه دیگران است، تمایل دارد به شکل شور و شوق حمایتی و تشویق به خود بگیرد. این شور و شوق و حمایت واقعی دوستانه و آرامش بخش است، اما اغلب با برنامه ها و اقدامات مشخص برای کمک پشتیبانی نمی شود زیرا برنامه ها نقطه ضعف ENFP هستند.

6. تفاوت شخصیت ENFJ و ENFP؛ از خود گذشتگی در مقابل بیش از حد فکر کردن

از خود گذشتگی: ENFJ. شایستگی و توانایی افراطی ENFJ، با تمایل آنها به کمی سرسخت بودن، می تواند آنها را به نادیده گرفتن مراقبت از خود و قربانی کردن بیش از حد خود سوق دهد. آن‌ها اغلب احساس می‌کنند که اگر بیشتر و سخت‌تر کار کنند، می‌توانند دنیا را به مکانی بهتر تبدیل کنند، زندگی دوستان و عزیزانشان را اصلاح کنند، یا یک کار تجاری را تغییر دهند. در عوض، محبت، وفاداری و تعهد آنها می‌تواند باعث شود بیش از حد به خود فشار بیاورند و بیش از حد بدهند.

بیش از حد فکر کردن: ENFP. ENFP حساس زمانی که با مشکلاتی در جهان، محل کار یا روابط روبرو می شود، اغلب با کناره گیری به جای عمل پاسخ می دهد. یک ENFP مستعد حساسیت بیش از حد و تفکر بیش از حد است، در افکار و احساسات منفی خود ساکن می شود و آنها را بدتر می کند. آنها به جای سوال پرسیدن و جستجوی راه حل، از رویارویی و تصمیم گیری های دشوار اجتناب می کنند که می تواند منجر به ناراحتی شود.

همانطور که می بینید، برجسته ترین موضوع در تفاوت بین شخصیت های ENFJ و ENFP این است که ENFJ سازماندهی شده و قابل اعتماد است، که می تواند منجر به مدیریت بیش از حد آنها بر زندگی و احساسات دیگران شود. از سوی دیگر، ENFP آرام‌تر و کمتر قابل اعتماد است، مستعد حواس پرتی، از دست دادن تمرکز و عدم انجام تعهدات است.

6 تفاوت کلیدی بین شخصیت های ENFJ و ENFP

نظرات نهایی در مورد شخصیت های ENFJ و ENFP

هر دو شخصیت ENFJ و ENFP فعال، پرانرژی، خوش بین و پرشور هستند که بر اساس ارزش ها و تمایل به تأثیر مثبت بر زندگی دیگران هدایت می شوند. آنها دلسوز، حساس و مفید هستند، که آنها را به دوستان و شرکای فوق العاده تبدیل می کند. در شرایط استرس، این شخصیت ها تمایلات و ضعف های خود را به گونه ای متفاوت بیان می کنند و چالش های متفاوتی برای غلبه بر آنها دارند.

با این حال، یادآوری این نکته ضروری است که شاخص تیپ مایرز-بریگز، همراه با سایر ارزیابی‌های تیپ شخصیتی، توانایی‌های فرد را توصیف نمی‌کند. این تست‌ها به جای توانایی‌ها، عادات و ترجیحات شخصیتی را نشان می‌دهند و بسیاری از ترجیحات در افراد مختلف قوی‌تر یا ضعیف‌تر هستند. برای مثال، بسیاری از تیپ‌های ادراک‌کننده قادر به حفظ فهرست‌ها و برنامه‌ها هستند و بسیاری از افراد درون‌گرا می‌توانند از معاشرت با غریبه‌ها لذت ببرند. صرفاً بحث اولویت و درجه است.

نظرات نهایی در مورد شخصیت های ENFJ و ENFP

سخن آخر

یادگیری بیشتر در مورد MBTI به شما کمک می کند تا رفتارها و استعدادهای افراد زندگی خود را درک کنید، که می تواند ارتباطات و همکاری را از طرق مختلف بهبود بخشد. اما مهمتر از آن، به شما کمک می کند خودتان را بهتر بشناسید، بنابراین می توانید انتخاب هایی داشته باشید که به شما کمک می کند تا موفق شوید.


مقالات مرتبط:

6 تیپ شخصیتی اصلی؛ ویژگی شخصیت آلفا، بتا، امگا، گاما، دلتا و سیگما

معرفی 10 ویژگی بارز تیپ شخصیتی کمال گرا
 
 

از
5
رای