در مصاحبه استخدامی چه بگوییم؛ اصول موفقیت در مصاحبه شغلی

در مصاحبه استخدامی چه بگوییم؛ اصول موفقیت در مصاحبه شغلی فراوان دیده ایم افرادی که در آغاز جلسه مصاحبه کاری و استخدامی هنگامی که از آنها میخواهند خودشان رامعرفی کنند، آنقدر آرام صحبت می کنند و مصاحبه کننده یا اسم آنها را به دشواری می شنود و یا از آنها می خواهد اسمشان را مجددا تکرار کنند.

روانشناسان و محققان در زمینه ارتباط با دیگران همواره بر دو بخش تاکید دارند، شروع ارتباط و گفتگو و پایان ارتباط. اتفاق های این دو زمان بیشتر از سایر موارد در ذهن مخاطب باقی می ماند، همین موضوع در جلسه مصاحبه کاری و شغلی هم روی می دهد و اهمیت دارد. ممکن است سوالاتی در ذهن شما شکل گرفته باشد که در مصاحبه استخدامی چگونه خود را معرفی کنیم؟، در مصاحبه استخدامی چه بگوییم؟، در مصاحبه استخدامی چه لباسی بپوشیم؟ به راستی که برای مصاحبه کاری چه باید کرد؟ در این مقاله سایت سلام دنیا، قصد داریم شما را با نکات مهم در مصاحبه گزینش آشنا کنیم.

چگونگی و نحوه مصاحبه برای یک شغل

مصاحبه های شغلی موقعیت هایی پر استرس هستند. شما بر اساس تواناییتون در جواب دادن به سوالات به طرز قانع کننده و واضح، همچنین گوش دادن و پردازش اطلاعات مورد قضاوت قرار می گیرید. در حالی که شما نمی توانید پیش بینی کنید که یک مصاحبه چگونه به پایان می رسد، می توانید با فکر کردن در مورد پاسخ های خود و تصور کلی که می خواهید ایجاد کنید، آماده شوید، که این به شما بهترین شانس در در دستیابی به آن کار را می دهد.

دروغ گفتن در مصاحبه شغلی

روش 1: آمادگی برای مصاحبه شغلی

نکته 1: مصاحبه خود را تایید کنید:

قبل از زمان تعیین شده مصاحبه خود را تایید کنید. هنگامی که میدانید برای یک شغل مصاحبه دارید، باید سریع حضور خود را تأیید کنید. زمان و مکان مصاحبه را دوبار بررسی کنید و حس خود را از اینکه چقدر قدردان این موقعیت هستید بیان کنید. اگر نامه یا ایمیلی دریافت کرده اید که از شما درخواست مصاحبه کرده است، به دنبال دستورالعمل هایی در مورد تأیید حضور خود و همچنین جزئیات تماس برای مصاحبه کننده خود باشید. سعی کنید این کارها را روز قبل انجام دهید، بنابراین شما می توانید مطمئن باشید که همه چیز به ترتیب است.

  • شما می توانید این کار را از طریق ایمیل انجام دهید، اما خیلی خوش آیند و مودبانه تر است که تماس بگیرید، بنابراین می توانید یک گفتگوی کوتاه داشته باشید و هر گونه سوال فوری را که ممکن است داشته باشید را بپرسید.
  • در صورت نیاز به هرگونه اقامت و اسکان ، مانند دسترسی معلولان ، باید هر چه سریعتر به آنها اطلاع دهید.
  • این تماس یا ایمیل احتمالاً برای شخصی که در منابع انسانی کار می کنند خواهد بود.

موفقیت در مصاحبه شغلی


حتما بخوانید: 15 خصوصیت رفتاری رهبران خوب برای موفقیت در کار


نکته 2: قبل از حضور در مصاحبه خود راجب شرکت تحقیق کنید:

برای مرور تاریخچه و پیشینه سازمانی که برای آن مصاحبه کاری می کنید مدتی وقت بگذارید.این امر به چند دلیل بسیار حیاتی است، به خصوص برای انتقال شور و شوق خود و ابتکار عمل به مصاحبه کنندگان. سطح تحقیقاتی که امکان پذیر است بسته به شرکت و موقعیت مورد نظر برای متقاضیان متفاوت خواهد بود اما قبل از مصاحبه برخی از زمینه های مشترک برای تحقیق وجود دارد.دریابید که آیا این تجارت و حرفه در بخش خصوصی است یا دولتی یا یه جایی در میان این دو .

سعی کنید از ارزشهای این شرکت و رسالت کلی(ماموریت های کلی) و همچنین پایگاه مشتری معمول (منبع اصلی تجارت و درآمد شرکت است) آنها ایده بگیرید. اخبار را بررسی کنید تا ببینید آیا این شرکت اخیراً کارهای قابل توجه و باارزشی انجام داده است یا خیر.

نکته 3: قبل از رسیدن ، قالب مصاحبه را مرور کنید:

منتظر دستورالعمل های خاص مصاحبه شونده در مورد چگونگی ضبط و برگزاری مصاحبه فعلی باشید. برخی از مشاغل ممکن است یک سؤال واضح و یک جواب مشخص داشته باشند، در حالی که سایر شرکت ها ممکن است انتظار یک ارائه و معرفی را داشته باشند.

برای پرسیدن هر گونه سؤال قبل از زمان تعیین شده هیچگونه تردید و کمرویی نداشته باشید ، بنابراین می توانید در صورت لزوم مصاحبه خود را آماده و تنظیم کنید. تمام جزئیات مصاحبه خود را دوباره قبل از زمان (تعیین) شده بررسی کنید. اگر چیزی را ارائه می دهید، تعیین کنید که چه مدت ارائه شما به همراه سایر عناصر مصاحبه باید طول بکشد.

در صورت نیاز به هرگونه فناوری اطلاعات (آی تی)، مانند لپ تاپ و پروژکتور با پاور پوینت ،این نیاز را در اسرع وقت با سازمان در میان بگذارید تا آنها بتوانند آماده شوند.

ظاهر در مصاحبه

نکته 4: شرح وظایف شغلی را دوباره با دقت بخوانید:

نگاهی به لیست کار( به طور معمول شامل شرایط لازم برای تحصیل و تحصیلات و...) بیندازید تا بتوانید خود را در مورد خصوصیات شغل (به روز کنید) تازه کنید.مطالعه مجدد این بخش می تواند ایده خوبی از آنچه مصاحبه گر ممکن است در مصاحبه از شما بخواهد به شما ارائه دهد.به عنوان مثال ، اگر این شغل 5 سال تجربه را بخواهد(خواهان 5 سال تجربه باشد) ، مصاحبه کننده ممکن است از شما بخواهد که بخشی از آن تجربه را توصیف کنید.

نکته 5: تمرین کنید که به سؤالات احتمالی مصاحبه پاسخ دهید:

توجه داشته باشید که هر مصاحبه متفاوت خواهد بود ، پس این غیرممکن است که به طور کامل پیش بینی کنید که چه سؤالی از شما سؤال خواهد شد.

چند نمونه از سؤالاتی را که می تواند در مصاحبه پیش بیاید و همچنین نحوه برنامه ریزی در پاسخ به آنها را طوفان ذهنی (یک متود برای جواب به سوال هاست) کنید.به عنوان مثال ، اگر مصاحبه كننده از شما سؤال كند كه چرا این شغل را می خواهید ، می توانید چیزی مثل این را بگویید: "من می خواهم هماهنگ کننده روابط عمومی باشم تا بتوانم در دنیای اطرافم تفاوت مثبتی ایجاد کنم."

اگر راجب نقاط قوت و ضعف شما از شما سوال شده است، می توانید چیزی مثل این را بگویید: "من در تمرکز کردن و اولویت بندی کارها بسیار عالی هستم. متأسفانه ، من به گونه ای کمال گرا هستم که می توانم گاهی اوقات به جای داشتن یک دیدگاه گسترده و کلی از یک مسئله،جلب جزئیات شوم."

"از یک دوست یا یکی از اعضای خانواده بخواهید که در هنگام آماده شدن برای  انجام مصاحبه تمرینی به شما کمک کنند.این می تواند به شما در بهبود مهارت های تفکر در همان لحظه خاص کمک کند و همچنین به شما کمک می کند تا قبل از موعد(قبل از زمان تعیین شده) پاسخ های احتمالی را تهیه کنید.

در مصاحبه استخدامی چگونه خود را معرفی کنیم

نکته 6: در مصاحبه استخدامی چه لباسی بپوشیم؟

برای تحت تأثیر قرار دادن کارفرمای (استخدام کننده) خود لباسی مناسب بپوشید. یک لباس حرفه ای و براق را انتخاب کنید که به خوبی متناسب و فیت شما باشد، مانند کت شلوار یا بلوز با دامن .لباس خود را با یک جفت کفش پولیش شده تکمیل کنید که ، تا حد ممکن حرفه ای به نظر برسید.

به عنوان مثال ، یک پیراهن با شلوار مناسب (پارچه ای) و یک کت زیبا یک لباس عالی است که باید آنرا در نظر بگیرید.کت شلوار یا کت دامن گزینه های خوب دیگری است که می توانید برای مصاحبه خود در نظر بگیرید.شما باید برای هر مصاحبه ای یک لباس حرفه ای بپوشید ، حتی اگر یک مصاحبه مجازی باشد.این به کارفرمای شما اجازه این را می دهد که دریابد شما واقعاً کار را جدی می گیرید.

نکته 7: آدرس ایمیل حرفه ای را به کارفرمایان ارائه دهید:

یک آدرس ایمیل حرفه ای را به کارفرمایان ارائه دهید.به کارفرمای خود آدرس ایمیل حرفه ای مانند ترکیبی از نام و نام خانوادگی خود را بدهید.

اگر مجبور هستید برای یک سرویس کنفرانس (کنفرانس وب ، خدماتی که اجازه می دهد رویدادهای کنفرانس را با مکانهای از راه دور به اشتراک بگذارید) ثبت نام کنید ، یک نام کاربری ساده و حرفه ای را انتخاب کنید که به وضوح بیان کند شما کی هستید.

  • سعی کنید از کلمات بامزه ( نمادها و برچسب های جالب برای سرگرمی ها) یا بی معنی دیگر در نام کاربری خود یا موارد دیگر استفاده نکنید وگرنه مصاحبه کننده ممکن است شما را جدی نگیرد.
  • به عنوان مثال ، janebrown@gmail.com  یک ایمیل بسیار بهتری برای استفاده نسبت به  janelovesfalloutboy@hellokitty.com  است.

روش 2 : آمادگی برای مصاحبه شغلی حضوری (فیزیکی )

نکته 1: رزومه ونامه هاي توضيحي خود را چاپ و تصحیح کنید:

پیش از زمان معین رزومه ونامه هاي توضيحي(خيلي قديمي هستند) خود را چاپ و تصحیح کنید.چک کنید که بزرگترین دستاوردهای شما به وضوح ذکر شده است ، بنابراین کارفرمای شما می تواند درک روشن و واضحی از توانایی های شما داشته باشد.علاوه بر این فقط برای اطمینان بیشتر و ریسک کمتر ،هرگونه خطای دستور زبانی یا املایی را بررسی کنید.


حتما بخوانید: چگونه اولین گام را برای رسیدن به موفقیت برداریم؟


نکته 2: نسخه های رزومه ، نامه هاي توضيحي و سایر مدارک مهم خود را بیاورید:

رونوشت رزومه ، نامه هاي توضيحي و سایر مدارک مهم خود را بیاورید. از مصاحبه کننده خود در صورت نیاز به ارائه هرگونه اسناد جدا از رزومه و نامه توضيحي، سوال کنید. بسته به شغل ، ممکن است آنها بخواهند که گواهینامه ها یا اسناد دیگری را که انها می توانند از آن اسکن یا فتوکپی کنند ، را به همراه بیاورید.

ممکن است به برخی از فرم شناسه های رسمی ، یک برگه مرجع( داشتن لیستی از افرادی است که می توانند تجربه حرفه ای شما را برای یک کارفرما تأیید و توضیح دهند) ،  توصیه نامه ، یک برگه اطلاعات و یک نمونه کار از کارهای گذشته خود نیاز داشته باشید. همیشه قلم و مقداری کاغذ باطله را همراه خود بیاورید تا در صورت لزوم چیزی بنویسید. 

در مصاحبه استخدامی چه بپرسیم؟

نکته 3: 15-20 دقیقه زودتر به مصاحبه خود برسید:

اگر دیر به مصاحبه بروید ، به نظر می رسد که شخضی متعهد نیستید.همچنین ممکن است که آدمی بی نظم ، و یه جورایی شبیه این که ابتکار عمل زیادی ندارید به نظر برسید. دیر کردن به دلیل ترافیک کاملا معمول است ، بنابراین زمان زیادی را برای رسیدن به آنجا به خود اختصاص دهید. وقتی که میرسید، با کارمندان (کارکنان دفتر) با ادب و احترام برخورد کنید. مهم است که برداشت اولیه دیگران از شما خوب باشد نه تنها با  افراد مصاحبه گر بلکه با همه کسانی که ملاقات می کنید.

روش 3:  تنظیم و برنامه ریزی برای یک مصاحبه مجازی

نکته 1: مطمئن شوید که همه چیز کار می کند:

شب قبل فناوری خود را آزمایش کنید تا مطمئن شوید که همه چیز کار می کند. رایانه، لپ تاپ ، تبلت یا هر فناوری دیگری که برای استفاده در مصاحبه خود استفاده می کنید را راه اندازی کنید.برای داشتن اتصال اینترنتی مطمئن و پایدار و برای به درستی کار کردن برنامه کنفرانس خود،دوباره ان را چک کنید.به عنوان یک احتیاط اضافه بر سازمان، یک تماس آزمایشی را انجام دهید تا مطمئن شوید که میکروفون و دوربین فیلمبرداری شما کار می کنند.از دوستان یا اعضای خانواده خود بخواهید که آیا مایل هستند درپلت فرم ویدیویی تعیین شده با شما تماس بگیرند، تا اطمینان حاصل کنید که همه چیز کار می کند.

نکته 2: در طی مصاحبه مجازی در یک منطقه و نقطه ای خصوصی و ساکت بنشینید:

یک منطقه کم تردد در خانه خود جایی که دچار حواس پرتی شما نشود را پیدا کنید .بررسی کنید فضایی را که انتخاب کرده اید دارای (ارتباط) اینترنت خوب و بدور از سر و صدای زیادی در پس زمینه تماس باشد.شما می توانید با تنظیم یک زمینه زیبا در پشت صندلی خود ، مانند یک پس زمینه سفید ، خود را فوق (العاده) حرفه ای جلوه دهید.به عنوان مثال ، یک دفتر خانگی یا بخشی روشن از زیرزمین شما، هر دو گزینه ممکن و مناسب برای مصاحبه شما هستند. از نشستن در یک منطقه درهم ریخته خودداری کنید ، زیرا این ممکن است شما را شخصی غیر حرفه ای جلوه دهد.


حتما بخوانید: 7 اصل ضروری برای داشتن بهترین ظاهر و رفتار در ویدئو کنفرانس


نکته 3: از هم اتاقی ها یا خانواده خود بخواهید که در طول مصاحبه حواس شما را پرت نکنند:

به افرادی که با آنها زندگی میکنید اجازه دهید بدانند که چه هنگامی مصاحبه شما شروع میشود(روی میدهد) و مکان مصاحبه شما درکجا خواهد بود.

مودبانه و با احترام درخواست کنید که آیا آنها می توانند در طول مصاحبه در قسمت دیگری از خانه بمانند یا اینکه آیا می توانند یک ساعت خانه را ترک کنند تا باعث حواس پرتی شما نشونند یا خیر. 

به عنوان مثال ، می توانید چیزی مثل این را بگویید: "سلام! مصاحبه من فردا ساعت 2 بعد از ظهر است.من مصاحبه را در اتاق خواب خودم برگزار خواهم کرد ، پس ایا مشکلی با سر کردن و گذراندن وقت خود در طبقه پایین تا زمانی که مصاحبه من تمام شود نداری؟"

حضور در جلسه مصاحبه

نکته 4: در طول مصاحبه زبان بدن را مودب و حرفه ای حفظ کنید:

(با پشت خود بنشینید)صاف بنشینید و شانه ها را صاف کنید.در تمام مصاحبه خود یک لبخند را حفظ کنید(یک لبخند ساختگي بزنید) و تمام تلاش خود را بکنید تا با وب کم خود ارتباط چشمی ثابت برقرار کنید.از آنجا که شما نمی توانید دست خود را تکان دهید یا به صورت حضوری با مصاحبه کننده بنشینید ، می خواهید تا حد ممکن هم حرفه ای به نظر برسید و هم حرفه ای عمل کنید.

روش 4 :حضور در جلسه مصاحبه حضوری و مجازی

نکته 1: زبان بدن مثبت را در طول مصاحبه نمایش دهید:

سعی کنید لبخند بزنید و از دیدگاه و ایده مصاحبه کننده ، نگاه کنید.به عنوان یک احتیاط مودبانه ، منتظر نشستن بمانید تا مصاحبه کننده از شما بخواهد تا بنشینید.وقتی که نشستید ، تمام تلاش خود را بکنید تا صاف بنشینید و دستها ، بازوها و پاهای خود را بی حرکت نگه دارید.شما می توانید از طریق هر دو ، کلمات و عمل خود یک نگرش مثبت به نمایش بگذارید ، پس بنابراین این موضوع را در طول مصاحبه به خاطر بسپارید.مراحل اولیه مصاحبه بسیار مهم است و تاثیری که شما در بیست دقیقه اول میگذارید بسیار زیاد است.

نکته 2: برای نشان دادن اینکه  توجه کافی را دارید به مصاحبه کننده گوش دهید:

مصاحبه یک مکالمه است، پس این نیست که فقط یک مونولوگ (صحبت یک نفری) را ارائه دهید. بر روی مشتاقانه گوش دادن تمرکز کنید تا مصاحبه کننده شما بداند که شما یک فرد فعال تیم هستید.به یاد داشته باشید — بخشی از برقراری ارتباط خوب ، خوب گوش دادن است.خوب گوش دادن همچنین به گرفتن تصویر خوبی از فرهنگ محلی که در آن مصاحبه می کنید کمک می کند.تکرار کردن حرف های مصاحبه کننده با کلمات مختلف می تواند باعث شود که شما واقعاً مشتاق به نظر برسید.به عنوان مثال ، اگر مصاحبه کننده خاطرنشان كند كه شركت از محيط كار مثبتي برخوردار است ، شما مي توانيد چيزهايي مانند اين بگوييد: "به نظر می رسد که همه افراد در دفتر به یکدیگر اهمیت می دهند."

نکته 3: به سؤالاتی که از شما پرسیده می شود صادقانه پاسخ دهید:

سعی کنید تا حد امکان مستقیم به هر سوال پاسخ دهید.اگر از شما سؤال شود که آیا مهارت خاص یا تجربه خاصی دارید ، نمونه بارز و واضحی از این مورد را ارائه کنید. از هر سوال به عنوان فرصتی برای نشان دادن مهارت ها ، استعدادها و تجربه های خود به مصاحبه کننده استفاده کنید.

به عنوان مثال ، اگر راجب مهارتهای سازمانی شما ازتان سوال شود، ممکن است بگویید که بسیار سازمان یافته هستید اما با توصیف رویدادی که در گذشته رخ داده است ، این موضوع را دنبال کنید. اگر از شما در مورد توانایی رسیدگی به اولویت های رقابتی سؤال شود، می توانید در مورد زحمت کشیدن در کار و تحصیل خود صحبت کنید. اگر بتوانید از شواهد و مدارک مربوط به کار و تحصیلات بالا استفاده کنید، تصویری گردتر (شفاف تر) از خود و علایق بیرونی خود ارائه خواهید کرد.

مصاحبه رفتاری شغلی

نکته 4: در مصاحبه خود از یک لحن حرفه ای و با اعتماد به نفس استفاده کنید:

در طول مصاحبه، حرفه ای  اما آرام و مطمئن باشید.اگر توجه زیادی به مصاحبه کنندگان داشته باشید ، ممکن است متوجه سبک و لحن مورد استفاده آنها شوید پس می توانید سعی کنید با آن سازگار شوید و نشان دهید که می توانید در چنین محیطی به خوبی کار کنید.

نکته 5: داستانی از پیشرفت و ترقی خود بگویید:

به دستاوردهای گذشته خود و همچنین به راهی را که برای رسیدن به جایی که امروز هستید طی کرده اید اشاره کنید.از کجا شروع کردید و چگونه تجربه به دست آورده اید را، توضیح دهید تا مصاحبه کننده هویت حرفه ای شما را کاملاً حس کند. طولش ندهید (از مسئله زیاد دور نشوید) — کمی اطلاعات شخصی می تواند خیلی طول بکشد.

نکته 6: از استفاده از زبان منفی (کلمه یا جمله ای که به معنای نه انکار یا امتناع باشد) خودداری کنید:

حتی اگر جواب یک سوال را کاملاً درک نکردید یا نمی دانید، زبان خود را مثبت (زبان مثبت چیزی نیست جز استفاده از کلمات مثبت و نگرش مثبت در یک زبان) و خوش بینانه نگه دارید.تمایل خود را به یادگیری و اینکه یک آدم فعال در تیم هستید را ابراز و بیان کنید.

به عنوان مثال ، اگر از شما سؤال شود که آیا تاکنون یک کار را در محل کار ترتیب داده اید(یک رویداد را در محل کار برگزار کرده اید) یا خیر، نگویید "نه ، هرگز".درعوض ، مثلاً بگویید: "من در سازماندهی رویدادها پیشگام نبوده ام ، اما من عضوی از تیمی بوده ام که این کار را کرده و چیزهای زیادی از آن یاد گرفته ام."همچنین می توانید نمونه ای از چیزی را که در خارج از کار سازماندهی یا برنامه ریزی کرده اید، مانند تشکیل مسابقات ورزشی یا یک خیریه را مثال بزنید.مثبت باشید و نشان دهید که چگونه می خواهید مهارت و تجربه خود را توسعه و بسط دهید.


حتما بخوانید: 9 مهارت اصلی برای برقراری ارتباط موثر با همکاران و دوستان


اصول موفقیت در مصاحبه شغلی

نکته 7: سؤال بپرسید:

سوالاتی که مربوط به طوفان ذهنی میشود را در مورد شرکت و موقعیت در طول مصاحبه بپرسید. بگدارید مصاحبه کننده دریابد که شما نه تنها به آنها گوش میدهید ، بلکه به اندازه کافی برای پرسیدن و اطلاعات بیشتر درگیر هستید.شما باید هم در مورد کارفرما و هم در مورد شغل سؤال کنید.درباره فرصت های مختلف آموزش و توسعه شغلی، و یا آنچه که مصاحبه کننده درباره کار دوست دارد یا دوست ندارد را سؤال کنید.

روش 5: رفتار شما بعد از مصاحبه شغلی

نکته 1: یک یادداشت تشکر را برای مصاحبه کننده ارسال کنید:

می توانید این کار را با یک یادداشت دستی یا از طریق ایمیل انجام دهید ، اما باید این کار را در 24 ساعت اول بعد از مصاحبه انجام دهید.در این یادداشت از آنها بخاطر فرصتی برای مصاحبه تشکر کنید.علاوه بر این ، اطلاعات دیگری را راجع به خود در ان درج کنید تا مواردی را که در مصاحبه به آن اشاره می شود را، دنبال کند.می توانید یک الگوی اصلی و پایه را برای تشکر از مصاحبه کننده دنبال کنید و به طور خلاصه بیان کنید که چرا باید شما برای این کار انتخاب شوید ، سپس با بیان اینکه منتظر مرحله بعدی هستید (منتظر خبر از سوی ایشان هستید) ، آن را تمام کنید.می توانید اطلاعات و پیگیری های دیگری را در مورد چیز خاصی درج کنید ، اما سعی کنید تا حد ممکن آن را به طور طبیعی و بدون اعمال جلوه دهید.

نکته 2: اگر خبری نشد (اگر اطلاعی به شما داده نشد) با مصاحبه کننده تماس بگیرید

اگر به شما گفته شود كه صبح روز دوشنبه به شما خبر (اطلاع) میدهند و تا چند روز بعد خبری دریافت نکردید ، مشکلی ندارد كه با كارفرما تماس بگیرید و مودبانه بپرسید كه آیا هنوز تصمیمی گرفته شده است یا خیر. یک تماس تلفنی کوتاه یا یک ایمیل به HR باید کفایت کند(کافی باشد).نکته مهم برای به یاد آوردن این است که مثبت باشید و خود را بی حوصله (بی صبر) یا عصبی نشان ندهید.چیزی همانند این را بگویید: ”از دیدن شما خوشبخت شدم! از صحبت کردن با شما لذت بردم و فقط کنجکاو این هستم که بدانم کجای تصمیم گیری هستید.

در مصاحبه استخدامی چگونه خود را معرفی کنیم

نکته 3: خود را برای بهترین و بدترین سناریوهای ممکن آماده کنید

به خاطر داشته باشید که برخی از مراحل استخدامی شامل بیش از یک دور مصاحبه میباشد.اگر کار را به دست نیاوردید ، ناامید نشوید - این کاملاً طبیعی است و در طی مصاحبه برای افراد بی شماری اتفاق افتاده است.در عوض ، خود را به بهترین و مثبت ترین شکل ممکن نشان دهید و به دنبال فرصت های شغلی جدید باشید!

در مصاحبه دوم شما می خواهید حتی بهتر از مصاحبه اول باشید ، بنابراین اطمینان حاصل کنید که کاملاً آماده شده اید و در مورد شرکت و صنعت اطلاعاتی دارید که می توانید برای نشان دادن دانش خود در مورد آنها صحبت کنید.اگر کار را به دست نیاوردید ، می توانید از مصاحبه کننده خود برای بازخورد یا روشهایی که می توانید مصاحبه های بعدی را بهبود ببخشید ، سوال کنید و از دروغ گفتن در مصاحبه شغلی خودداری کنید.درضمن فن بیان در مصاحبه استخدامی امری با اهمیت است تا موفقیت در مصاحبه شغلی را تجربه کنید.


مقالات مرتبط:

9 باور محدود کننده که مانع رسیدن شما به موفقیت می شوند

افراد موفق و 5 عادتی که آنها را به موفقیت رسانده است

تعریف موفقیت و بیان اسرار، رموز و عادات خاص افراد موفق

اشخاصی که طالب موفقیت نیستند چه دلایلی دارند؟

از
4
رای