نکات پرورش و شرایط نگهداری گل بنفشه آفریقایی در خانه

نکات پرورش و شرایط نگهداری گل بنفشه آفریقایی در خانه پرورش بنفشه آفریقایی فضای داخلی کمی را اشغال می کند. برای داشتن نمای زرق و برق دار آنها را در یک سری گلدان کوچک پرورش دهید. نکات پرورش و شرایط نگهداری گل بنفشه افریقایی را در سلام دنیا بخوانید.

بعضی از پرورش دهندگان گیاهان خانگی از پرورش بنفشه آفریقایی پر زرق و برق و ظریف (Saintpaulia) طفره می روند زیرا آنها از شیوه مراقبت از بنفشه آفریقایی می ترسند. بنفشه های آفریقایی چند ویژگی عجیب و غریب دارند، اما یادگیری درباره آنها و مراقبت مناسب از بنفشه آفریقایی می تواند باعث کاهش ترس و وحشت برای پرورش و نگهداری از این گیاه شود. در این مقاله از سلام دنیا، شرایط لازم برای پرورش بنفشه آفریقایی و شرایط نگهداری بنفشه افریقایی از جمله، خاک، آبیاری و کود مخصوص گل بنفشه افریقایی پرداختیم. با ما همراه باشید.

نکاتی برای پرورش و مراقبت از بنفشه آفریقایی در خانه

هنگامی که روش پرورش بنفشه افریقایی را یاد می گیرید و زمان هایی که فضای بیرون خانه عمدتا خالی و بیروح هستند، می توانید برای داشتن شکوفه های سرزنده و شاداب چندین نوع از آنها را به فضای داخلی خانه بیاورید. پرورش بنفشه آفریقایی فضای داخلی کمی را اشغال می کند. برای داشتن نمای زرق و برق دار آنها را در یک سری گلدان کوچک پرورش دهید.


حتما بخوانید: پرورش و کاشت گل بامبو در گلدان 


شرایط لازم برای نگهداری بنفشه افریقایی

شرایط نگهداری بنفشه افریقایی

1. خاک مناسب بنفشه آفریقایی

برای راحتی در مراقبت از بنفشه آفریقایی این گیاه را در گلدانی با خاک مناسب بکارید. خاک ترکیبی خاصی برای پرورش این گیاه در دسترس است و یا می توانید خاک خودتان را از ترکیب قسمت های مساوی از قطعات پیت ماس​​، ورمیکولیت و پرلیت تهیه کنید.

2. آبیاری بنفشه آفریقایی

گیاهان بنفشه آفریقایی برای آبیاری بسیار حساس هستند، بنابراین هنگام آبیاری بنفشه آفریقایی بیشتر مراقب باشید. از آب ولرم یا نیمه گرم که به مدت 48 کنار گذاشته اید، استفاده کنید. آب را در پای گل بریزید و هرگز شاخ و برگ را آب پاشی نکنید. فقط یک قطره می تواند باعث ایجاد لکه های روی برگ و آسیب به گل شود.

نکته مهم در یادگیری نحوه پرورش بنفشه آفریقایی آبیاری مناسب این گیاه است. زمانی که خاک را لمس کردید و دید که رطوبت کمی دارد گل را آبیاری کنید. هرگز نگذارید آب در گلدن بنفشه های آفریقایی در حال رشد جمع شود و بماند یا خیلی خشک شود. آبیاری فتیله ای، آبیاری از قسمت پایین گاهی اوقات مناسب است اما ممکن است برای کسانی که برای پرورش گیاه بنفشه آفریقایی تازه کار هستند، خیلی خوب نباشد.

3. نور مناسب گل بنفشه آفریقایی

نور مناسب را برای گیاه بنفشه آفریقایی فراهم کنید. شدت نور باید فیلتر شود و با شدت روشن تا متوسط ​​به بنفشه آفریقایی در حال رشد نور برسد. نور روی گلدهی تأثیر می گذارد. گیاهان بنفشه آفریقایی با شاخ و برگ سبز تیره معمولاً نسبت به گیاهانی که دارای شاخ و برگ سبز کم رنگ یا متوسط ​​هستند، تا حدودی به سطح نور بیشتری نیاز دارند.


حتما بخوانید: آموزش کاشت توت فرنگی در گلدان


گلدان آنها را مرتباً بچرخانید تا گلها به نور دسترسی داشته باشند. بنفشه های آفریقایی را که در حال رشد هستند 3 فوت (1 متر) از پنجره ای رو به جنوب یا غرب قرار دهید تا نور مناسب داشته باشد. اگر این نور به مدت هشت ساعت قابل نگهداری نیست، به فکر استفاده از نورهای فلورسنت باشید.

نکات پرورش بنفشه آفریقایی در خانه

4. کود مخصوص گل بنفشه آفریقایی

گیاهان بنفشه آفریقایی را با کود مخصوص بنفشه آفریقایی یا کود با تعداد فسفر بالاتر تغذیه کنید. میانگین مواد مغذی در نسبت کود NPK  15-30-15 است. کود را می توان با میزان یک چهارم مخلوط کرد و در هر آبیاری استفاده کرد. کاهش گلدهی و رنگ پریدگی برگ نشان می دهد که گیاه بنفشه های آفریقایی کود کافی دریافت نمی کنند. سرشاخه زدن شکوفه ها از زمان رشد گل بنفشه آفریقایی آغاز می شود. این امر باعث رشد بیشتر گلها می شود.

سخن آخر

اکنون که چند نکته در مورد پرورش بنفشه آفریقایی آموخته اید، سعی کنید آنها را برای پرورش در محیط داخل خانه تان امتحان کنید. تعداد متعددی از این گیاه در مراکز باغ های محلی یا آنلاین موجود هستند.


مطالب مرتبط:

آموزش کامل کاشت تربچه در گلدان منزل

تکثیر گل کاغذی و روش نگهداری

از
6
رای