آیا از صحبت کردن با تلفن متنفرید؛ علت استرس موقع حرف زدن با تلفن

آیا از صحبت کردن با تلفن متنفرید؛ علت استرس موقع حرف زدن با تلفن علت استرس موقع حرف زدن با تلفن چیست ؛ آیا از صحبت کردن پشت تلفن متنفر هستید؛ علت فوبیای تلفن چیست و چگونه می توانیم صحبت کردن با تلفن را تحمل کنیم یا از آن اجتناب کنیم، درسلام دنیا بخوانید.

دلایل مختلف زیادی وجود دارد که افراد از صحبت کردن پشت تلفن متنفرند. بر اساس مطالعات انجام شده مختلف، این دلایل می توانند مجموعه ای از نگرانی ها در مورد عجیب به نظر رسیدن مخاطب برای تماس گیرنده، سوء تفاهم، ترس از ناتوانی در برآوردن نیاز تماس گیرنده و یا توجه کم تماس گیرنده به آن ها، باشد. در اکثریت مواقع این فرد، فردی درونگراست که با شرایط ذکر شده در جمله قبل سازگاری نشان می دهد. به همین منظور تعداد انگشت شماری از افراد درون گرا هستند که یابنده شغلی همچون اپراتور تلفن می باشند. دادن پیام‌های متنی و ایمیل‌ برای این دسته از افراد لذت بخش تر است. در این مطلب سلام دنیا، ما به جواب چراهایی همچون علت استرس موقع حرف زدن با تلفن؛ تنفر از تماس تلفنی و همه چرا ها برای صحبت نکردن پشت تلفن پرداخته ایم. با ما همراه باشید.

علت استرس موقع حرف زدن با تلفن

تماس های تلفنی اغلب برای اکثریت افراد به عنوان یک حواس پرتی تلقی می شود و صحبت کردن با تلفن برایشان عملی خسته کننده است. این دسته از افراد تماس های تلفنی را به عنوان عصر تاریک ارتباطات برای خود در نظر گرفته اند و به همین دلیل تا حد امکان از صحبت کردن با تلفن طفره می روند. اجتناب از پاسخ به تماس‌های تلفنی نشانه‌ای از یک اختلال اضطراب اجتماعی یا صرفاً به طور طبیعی درون‌گرا بودن می باشد.

دلایل رایج تنفر از صحبت کردن پشت تلفن 1

تعریف درونگرا

همراه با ویژگی‌های شخصیتی که به عنوان وارونگی شناخته می‌شوند، یک فرد زمانی درون‌گرا محسوب می‌شود که بیشتر به ایده‌ها و افکار درونی‌اش - به جای اتفاقاتی که در اطرافش می‌افتد -  فکر کند. درونگراها به جای اینکه در یک اتاق شلوغ یا در میان گروه‌های بزرگ‌تر خود را جای دهند، ترجیح می‌دهند که زمان خود را به تنهایی و یا با یک یا دو نفر سپری کنند. افراد درونگرا اغلب افرادی ساکت و خجالتی هستند که می‌خواهند تنها باشند. در دهه 1920، روان‌شناسی به نام کارل یونگ شروع به استفاده از کلماتی مانند برون‌گرا و درون‌گرا برای تمایز بین دو تیپ شخصیتی مختلف و نحوه دریافت یا مصرف انرژی‌های اجتماعی کرد. این روان‌شناس به این حقیقت پی برد که درونگراها با روی آوردن به ذهن خود و برونگراها با تغذیه از افراد دیگر سطح انرژی خود را تجدید می کنند. بودن در کنار گروهی از مردم افراد درونگرا را خسته می کند. در این مواقع شخص درونگرا هر چه زودتر می خواهد آن جمع را ترک کند. 


حتما بخوانید: چگونه با افراد درونگرا رفتار کنیم


انواع درونگرایی

روانشناسان جاناتان کریک، جنیفر گرایمز و جولی نورم در سال 2011 درونگرایی را به چهار نوع تقسیم کردند. این گروه ها شامل درونگراهای متفکر، درونگراهای محدود، درونگراهای مضطرب و درونگراهای اجتماعی شد.

  • درونگراهای متفکر: آیا وقتی تنها هستید و بر روی مبل راحتی خود کتاب مورد علاقه خود را می خوانید، احساس آرامش بیشتری می کنید؟ آیا شما هم خلوت و لذت را در تحقیق و مطالعه در محیطی خلوت می بینید؟ اگر که جواب شما مثبت است، شما یک درونگرای متفکر در نظر گرفته می‌شوید.
  • درونگراهای محدود: آیا یک تماس تلفنی توجه شما را از کاری که انجام می‌دهید پرت می کند و آن را به سمت نیازهای ناشناخته و غیرقابل پیش‌بینی تماس‌گیرنده سوق می‌دهد؟ شاید شما از آن دسته افراد درون گرا هستید که فعالیت های قابل پیش بینی را ترجیح می دهید، خیلی احساساتی نیستید و یا کارها را با سرعت آهسته تر و روشمند انجام می دهید. علاوه بر این، آیا مردم شما را فردی محتاط، باثبات، متفکر و تودار توصیف می کنند؟ اگر که جواب شما مثبت است، بر اساس آخرین مطالعات فیکولوژیکی، ممکن است شما یک درونگرای محدود باشید.
  • درونگراهای مضطرب: درونگراهای مضطرب به هر قیمتی از تعامل اجتماعی با دیگران اجتناب می‌کنند. علاوه بر این، هنگامی که آنها در اطراف دیگران هستند، عصبی به نظر می رسند و وقتی دیگران با آنها صحبت می کنند، به سمت دیگری حواس خود را مشغول می کنند.
  • درونگراهای اجتماعی: مانند سه نوع دیگر درونگراها، درونگراهای اجتماعی از جمعیت زیاد بیزارند. آنها به دلیل برخی از اضطراب های اجتماعی از گروه های بزرگ اجتناب نمی کنند، بلکه به این دلیل که ترجیح می دهند در آن ها حضور نداشته باشند دوری می کنند. تنها بودن باعث جمع شدن انرژی درون آن ها - به خصوص زمانی که در یک رابطه هستند - می شود. اصلاً مهم نیست که چه نوع درون گرایی هستید، چرا که ویژگی مشترک در هر چهار گروه تنفر از صحبت کردن با تلفن می باشد.

دلایل رایج تنفر از صحبت کردن پشت تلفن

1. دلایل رایج تنفر از صحبت کردن پشت تلفن: تنفر از حواس پرتی

تماس‌های تلفنی تمرکز شما را از بین می‌برند، چرا که شما در محیطی بزرگ شده اید که می‌توانید تنها بر روی یک چیز تمرکز کنید. یک تماس تلفنی بد موقع توجه شما را از کاری که انجام می دهید می گیرد و آن را به نیازهای ناشناخته و غیرقابل پیش بینی تماس گیرنده منتقل می کند. علاوه بر این، تماس های تلفنی برای شما آزار دهنده هستند، چرا که آرامش، توانایی تمرکز و مصرف انرژی شما را مختل می کنند. بیایید این مسئله را درک کنیم، افراد درونگرا برای انجام چند کار باهم، افرادی مناسب نیستند.


حتما بخوانید: علائم اضطراب چیست و چگونه به فرد مضطرب کمک کنیم


2. دلایل رایج تنفر از صحبت کردن پشت تلفن: مشکل در پایان دادن / قطع تماس تلفنی

تماس تلفنی با کسی که در مورد همه چیز صحبت می کند می تواند خسته کننده باشد. به همین دلیل است که درونگراها سعی می کنند از تماس تلفنی اجتناب کنند. وقتی این دسته از افراد با تلفن صحبت می‌کنند از قطع کردن صحبت دیگران در هنگام حرف زدن متنفرند و مداخله کردن و پایان دادن به تماس را دشوار می‌دانند. پیام های متنی برای درونگراها کمتر از تماس های تلفنی مزاحمت ایجاد می کند. قبل از اینکه حتی متوجه شوید، 30 دقیقه، یک ساعت یا یک ساعت و نیم گذشته است و شما کاملاً عصبانی شده اید و آماده قطع تلفن هستید. در این مرحله است که شما بخش مفیدی از مکالمه را صرف تلاش برای یافتن راه‌های مودبانه برای پایان دادن به تماس و بهانه‌های فوری برای جمع‌بندی مسائل کرده اید. به عنوان یک فرد درونگرا، اگر که تماس‌ها قابل پیش‌بینی‌تر و زمان صرف شده برای صحبت از پیش تعیین شده باشد، راحت‌تر می توانم با تلفن صحبت کنم.

دلایل رایج تنفر از صحبت کردن پشت تلفن 3

3. دلایل رایج تنفر از صحبت کردن پشت تلفن: نداشتن وقت کافی برای آمادگی لازم در زمینه صحبت کردن

یک تماس تلفنی معمولاً این دسته از افراد را غافلگیر می کند. لحظه‌ای که تلفن زنگ می خورد ما نمی‌دانیم که چه شخصی پشت تلفن است و یا در ابتدا چه می‌خواهد. افراد درونگرا از پاسخ دادن به سؤالات تماس گیرنده می ترسند. علاوه بر این، تماس های تلفنی تنها آن زمان که راه حلی نداریم به ما فرصت کمی برای فکر کردن می دهد.


حتما بخوانید: علائم و درمان آگورافوبیا (ترس از مکان های شلوغ)


4. دلایل رایج تنفر از صحبت کردن پشت تلفن: ترجیح دادن پیامک به تماس تلفنی

پیام های متنی برای درونگراها کمتر از تماس های تلفنی مزاحمت ایجاد می کنند. پیام ها معمولاً به پاسخ های فوری نیاز ندارند. پس بنابراین فشار کمتری هم نیز در پیام دادن وجود دارد. بگذارید صادق باشم، من و تمام افراد درونگرا می‌توانیم طوری رفتار کنیم که انگار متنی را ندیده‌ایم. اکثر چیزهایی که مردم درباره آنها تماس می گیرند را می توانند از طریق متن هم نیز ارسال کنند، درست نیست؟

دلایل رایج تنفر از صحبت کردن پشت تلفن 4

5. دلایل رایج تنفر از صحبت کردن پشت تلفن: عدم مشاهده نشانه های اجتماعی در طول مکالمه در تماس های تلفنی

در یک تماس تلفنی، شخص تماس‌گیرنده نمی‌تواند ببیند که شما در تمام مدتی که با تلفن صحبت می‌کنید آزرده خاطر هستید و اگر همچنین با کسی تماس بگیرید، نمی توانید بگویید که آیا از تماس شما آزرده خاطر شده است یا خیر. به طور کلی، تماس های تلفنی توانایی افراد درونگرا را برای استفاده از نشانه های اجتماعی از بین می برد، چرا که آنها در ارتباط حضوری ناظر وضعیت بدن و زبان بدن یک فرد هستند. بنابراین، گوش دادن به لحن صدای کسی به تنهایی نمی تواند به یک درونگرا حس آرامش را منتقل کند.

6. دلایل رایج تنفر از صحبت کردن پشت تلفن: ترس از سوء تفاهم

درونگراها از سردرگمی و سوء تفاهم متنفرند. بنابراین، در هنگامی که به دلیل اتصال ضعیف یا سایر مشکلات تلفنی در شنیدن شخص حاضر در خط مشکل دارید، مکالمات تلفنی می تواند خسته کننده باشد. این مشکلات من را به یاد بازرگانی Verizon می اندازد که در آن تکنسین می پرسد: آیا می توانی اکنون صدای من را بشنوی؟ برای یک شخص درونگرا دایره افرادی که با آنها در ارتباط می باشد کوچک است. بنابراین، هر کسی که خارج از آن تماس بگیرد، آن ها را ناراحت می کند. این دسته از افراد همچنین هنگام صحبت با تلفن در اطراف دیگران احساس خودآگاهی می کنند و زمانی که مجبورند برای صحبت کردن صدای خود را بلند کنند احساس بدی بهشان دست می دهد. متأسفانه، افراد درونگرا این کار را به عنوان یک عادت انجام می دهند، حتی زمانی که در شنیدن تماس گیرنده مشکل دارند.

دلایل رایج تنفر از صحبت کردن پشت تلفن 5

7. دلایل رایج تنفر از صحبت کردن پشت تلفن: شخصی که تماس گرفته است کسی نیست که بخواهیم با او صحبت کنیم

من به عنوان یک شخص درونگرا لایه دیگری به این موضوع اضافه می کنم که می گویم ما همیشه از صحبت با تلفن متنفر نیستیم. این فقط به این بستگی دارد که چه کسی تماس گیرنده می باشد. چند نفر خاص تماس می گیرند و ما جواب آن ها را می دهیم. به طور کلی دایره افرادی که با آنها ارتباط برقرار می کنیم کوچک است. بنابراین، هر کسی که خارج از آن تماس بگیرد، ما را ناراحت می کند.


حتما بخوانید: تفاوت بین درون گرایی، خجالتی بودن و اضطراب اجتماعی


چگونه می توانم صحبت کردن با تلفن را تحمل کنم یا اجتناب کنم؟

درست است که از صحبت کردن با تلفن متنفریم، اما خب همیشه نمی توانیم از آن اجتناب کنیم. ما باید در کنار پیدا کردن راه‌های خلاقانه، درک کنار آمدن با آن را نیز به دست آوریم. در ادامه چند نکته وجود دارد که به شما در صحبت کردن پشت تلفن کمک می کند.

  • در صورت امکان، به جای شماره تلفن خود، آدرس ایمیل خود را به اشخاص بدهید تا بتوانید از مکالمات تلفنی خودداری کنید.
  • یک پست صوتی را ضبط کنید که از تماس‌گیرندگان می‌خواهد برای شما ایمیل یا پیامک ارسال کنند.
  • زمانی که احساس می کنید ممکن است تماس تلفنی ای به شما شود، خود را از نظر ذهنی آماده کنید.
  • برای تماس گرفتن یک زمان را برای دیگران تعیین کنید تا بتوانید در زمانی که مناسب شماست با او صحبت کنید.
  • اگر تماس تلفنی شخصی را از دست دادید، به جای تماس با او پیامک ارسال کنید.
  • هر نوع تماس تلفنی را به شرایط اضطراری تلفن هدایت نکنید.

سخن آخر

افراد برونگرا برعکس درونگراها شلوغی و ساعت ها با تلفن صحبت کردن را دوست دارند. برای افراد درونگرا اصلاً بد نیست که با ترس‌ها و عبور از برخی روایت‌های نادرست که در مورد صحبت کردن با تلفن در ذهن دارند، روبرو شوند. یکی از بهترین راه‌ها برای حرکت رو به جلو و غلبه بر برخی از اضطراب‌های پشت تلفن، این است که درباره اضطراب‌های خود روراست باشید. به دوستان و خانواده خود کمک کنید تا شما را بهتر درک کنند و به آنها اجازه دهید به گونه ای با شما ارتباط برقرار کنند که احساس راحتی می کنند.


مقالات مرتبط:

اختلال شخصیت ضد اجتماعی چیست ؛ ویژگی های افراد جامعه ستیز

راه های افزایش سلامت روان (5 تکنیک طلایی برای افزایش سلامت روان)



از
1
رای