علائم اضطراب چیست و چگونه به فرد مضطرب کمک کنیم؛ درمان اضطراب

علائم اضطراب چیست و چگونه به فرد مضطرب کمک کنیم؛ درمان اضطراب اضطراب چیست و چگونه درمان میشود ؛ علائم فیزیکی و ذهنی اضطراب و چگونه به فرد مضطرب کمک کنیم و راهکارهای موثر برای کنترل و درمان اضطراب و باید و نبایدهای کمک به فرد مضطرب چیست در سلام دنیا بخوانید.

همه ما هر از گاهی دچار نگرانی و ترس می شویم. اما افرادی که دچار اضطراب هستند ممکن است درگیر ترس از چیزهایی شوند که برای افراد دیگر غیرمنطقی به نظر می رسند. ارتباط با این نگرانی‌ها ممکن است سخت باشد، و در نتیجه، بسیاری از مردم نمی‌دانند چگونه می‌توانند به بهترین نحو به کسی که دچار اضطراب است، کمک کنند. ما در این مطلب سلام دنیا، به شما علاوه بر گفتن علائم اضطراب ، به شما درباره اینکه چگونه به فرد مضطرب کمک کنیم، مطالبی آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

دکتر جوزف مک گوایر، روانشناس اطفال می گوید: «مردم اغلب به افرادی که اضطراب را تجربه می کنند بی اعتنایی می کنند. در صورت ابتلا به سایر بیماری ها، ممکن است برای اضطراب شاهد علائم فیزیکی هم باشید. اما در صورت ابتلا به اضطراب، شما لزوماً متوجه نمی شوید که آنها با چه مواردی مواجه هستند. بنابراین مهم است که نسبت به مواردی که فرد مضطرب با آن مواجه هست، حساس باشید، حتی اگر اضطراب آنها برای شما منطقی هم نباشد.

مشاهده هر روز تجربه حملات پانیک و مواجهه با اضطراب عزیزان بسیار ناراحت کننده است، اما کارهایی وجود دارد که می توانید برای کمک به آنها انجام دهید. این اقدامات با شناخت نشانه های نگرانی بیش از حد و درک بهترین راه حل ها برای حمایت از عزیزتان شروع می شود.

شناسایی علائم اضطراب

اختلال اضطراب شایع ترین وضعیت سلامت روان در ایالات متحده است که تا 18٪ از جمعیت را تحت تاثیر قرار می دهد. دانستن نشانه های اضطراب می تواند به شما کمک کند تا متوجه شوید که عزیزتان افکار یا احساسات ترسناکی دارد. علائم اختلال اضطراب در افراد مختلف، متفاوت است اما به طور کلی این علائم به سه دسته تقسیم می شود:

علائم فیزیکی اضطراب

برخی از علائم فیزیکی که ممکن است عزیزتان با آنها مواجه شود عبارتند از:

  • سبکی سر
  • تعریق
  • تهوع
  • احساس تندخویی و یا بی قراری
  • تنگی نفس
  • اسهال
  • به راحتی دچار خستگی شدن

علائم فیزیکی اضطراب

افکار اضطرابی

افراد مبتلا به افکار اضطرابی اغلب الگوهای فکری زیر را دارند:

  • معتقدند که اتفاق بدی رخ خواهد داد
  • نگرانی دائمی
  • فکر کردن به موارد بی اهمیت
  • بزرگ کردن بیش از حد یک اتفاق(ایجاد فرضیات کلی بر اساس یک رویداد )

حتما بخوانید: اختلال اضطراب فراگیر چیست


رفتارهای اضطرابی

شاید بیشترین چیزی که توجه شما را جلب می کند رفتارهای عزیزتان باشد.

رفتارهای اضطرابی رایج عبارتند از:

  • فرار کردن از موقعیت ها یا رویدادهای ترسناک
  • نیاز به تایید
  • حدس و قیاس بعد از انجام کارها
  • تحریک پذیری و ناامیدی در موقعیت های ترسناک
  • اعمال وسواسی(مانند شستن مکرر دست ها)

رفتارهای اضطرابی

چگونه به فرد مضطرب کمک کنیم

کارهایی که نباید انجام بدهید

ارائه پاسخ‌های معمولی به کسی که دچار اضطراب است معمولا موثر نیست. در ادامه اقداماتی وجود دارد که باید از انجام آنها اجتناب کنید:

1. فرد مضطرب را وادرا به انجام کاری نکنید

این طبیعی است که بخواهید به عزیزتان کمک کنید تا از موقعیت‌های دردناک دوری کند و دلیل نگرانی او را از بین ببرید.مک گوایر می گوید:«در ظاهر، این کار واقعاً متفکرانه و لذت بخش به نظر می رسد. «اما با این روش معمولا اضطراب از بین نمی‌رود. با گذشت زمان، اگر افراد به طور مداوم از مواجهه با موقعیت‌های دشوار اجتناب کنند، اضطراب افزایش پیدا می‌کند و نیاز به انطباق با محیط یا رفتار بیشتر می‌شود.»


حتما بخوانید: درمان تپش قلب و اضطراب با داروهای گیاهی 


اگر به اصلاح رفتار یا محیط خود برای انطباق با اضطراب عزیزتان ادامه دهید، اینکار می تواند ناخواسته باعث تداوم و افزایش اضطراب شود. اجتناب از موقعیت‌های دشوار به عزیزتان  این فرصت را نمی‌دهد که بر ترس‌ها غلبه کند و یاد بگیرد که چگونه بر اضطراب مسلط شود. در عوض، دنیای آن‌ها را کوچک‌تر می‌کند زیرا کارهایی که می‌توانند انجام دهند به دلیل اضطراب فزاینده‌شان محدود و محدودتر می‌شود.

2. فرد مضطراب را مجبور به مواجهه با شرایط دشوار نکنید

از سوی دیگر، وادار کردن شخصی به انجام کاری که از آن می ترسد هم اصلا کار درستی نیست. مک‌گوایر هشدار می‌دهد: «تلاش برای مواجهه فرد مضطرب که آماده نیست، می‌تواند به رابطه شما و آن فرد آسیب برساند». یادگیری نحوه غلبه بر دلهره عمیق بهترین کاری است که با همکاری یک درمانگر حرفه ای انجام شود. این کار، بار را از دوش شما برمی دارد. همچنین راهنمایی شخصی با تجربه به عزیزتان کمک می کند تا با ترس های خود مرحله به مرحله روبرو شود.

کارهایی که باید برای کمک به فرد مضطرب انجام بدهید

1. از راهکارهایی موثر برای کنترل اضطراب استفاده کنید

پاسخ‌های مبتنی بر عشق و پذیرش، و میل به بهتر شدن عزیزتان، سنگ بنای کمک به فرد مبتلا به اضطراب است. برای کمک به این افراد رویکردهای زیر را در نظر بگیرید:

2. تایید کنید

چیزهای مختلف زیادی می تواند افراد را مضطرب کند. گفتن چیزی مانند «باورم نمی‌شود که به خاطر چنین چیز کوچکی ناراحت می‌شوی» فرد را تحقیر می‌کند. درعوض، از عزیزتان بپرسید که چگونه می توانید در لحظات چالش برانگیز از او حمایت کنید.مک‌گوایر می‌گوید آنچه که یک فرد را دچار ترس می‌کند، ممکن است برای فرد دیگری اصلا مهم نباشد. "اضطراب آنها لزوما نباید برای شما معنی داشته باشد، مهم است که درک کنید آنچه که شخص تجربه می کند واقعی است و نیاز به حساسیت دارد."

 راهکارهایی موثر برای کنترل اضطراب

3. نگرانی را بیان کنید

مک‌گوایر می‌گوید: «مشاهده عزیزان که دچار حمله اضطرابی می‌شوند، سخت است. اما در حال حاضر، نمی‌توانید کار زیادی برای کوتاه کردن مدت زمان یا کاهش محسوس شدت حمله پانیک برای او انجام دهید.»«وقتی متوجه می‌شوید که عزیزتان از فعالیت‌هایی که قبلاً از آنها لذت می‌برد کناره‌گیری می‌کند، لازم نیست نگرانی خود را پنهان کنید. مک‌گوایر می‌گوید، درعوض، می‌تواند وقتی به شیوه‌ای گرم و مثبت به عزیزتان نزدیک می شوید، این کار می تواند مفید باشد. می‌توانید با گفتن اینکه متوجه تغییرات رفتاری خاصی شده‌اید، گفتگو را شروع کنید.»


حتما بخوانید: درمان سریع استرس و اضطراب با 26 شیوه موثر 


به عنوان مثال: «سلام، متوجه شدم که از رفتن به [اسم مکان] و سایر محافل اجتماعی اجتناب کرده‌اید. می‌تونی به من بگی که چی باعث این تغییر شده ؟» بعد، بسته به اینکه گفتگو چطور پیش می رود، ممکن است بپرسید که آیا فکر می کنند برای مقابله با اضطراب خود به کمک یا حمایت نیاز دارند یا خیر.

راهکارهایی موثر برای کنترل اضطراب

چه زمانی به کمک روان پزشک نیاز دارید؟

اگر اضطراب عزیزتان مانع از لذت بردن او از زندگی، تعامل در مدرسه، محل کار یا معاشرت با دوستان شده است، یا اگر باعث ایجاد مشکلاتی در خانه می شود، وقت آن است که به دنبال کمک یک فرد حرفه ای باشید.

عزیزانتان را تشویق کنید تا با یک ارائه دهنده سلامت روان قرار ملاقات بگذارد. مک‌گوایر می‌گوید: «اگر آنها دربرابراین حرف مقاومت می کنند، می‌توانید به آنها بگویید که این فقط یک قرار ملاقات است. «این بدان معنا نیست که آنها باید متعهد به درمان یا کار با آن درمانگر خاص باشند. این در واقع فقط یک بررسی اولیه است، مانند یک معاینه فیزیکی سالانه، اما برای سلامت روانی و عاطفی شما.

چه زمانی به کمک روان پزشک نیاز دارید؟

سخن پایانی:

اضطراب شرایطی است که همه ما گاهی در زندگی با آن مواجه می شویم،اما برخی از افراد بصورت مداوم و برای چیزهای مختلفی دچار اضطراب می شوند.مشاهده علائم و مشکلات ناشی از اضطراب در عزیزانتان دشوار است به همین جهت با انجام اقداماتی که در این مطلب ارائه شده و کمک ارائه دهنده سلامت روان حرفه ای به عزیزانتان کمک کنید.


مقالات مرتبط:

بهترین داروها برای درمان اضطراب و استرس در نوجوانان و عوارض آنها

چگونه با اضطراب قرارهای ملاقات کنار بیاییم
 

از
3
رای