گسترش و انشا درباره معنی ضرب المثل زخم زبان بدتر از زخم شمشیر است

گسترش و انشا درباره معنی ضرب المثل زخم زبان بدتر از زخم شمشیر است معنی ضرب المثل زخم زبان بدتر از زخم شمشیر است چیست؛ داستان و مثل نویسی، حدیث، معادل انگلیسی و انشا با مفهوم ضرب المثل زخم زبان بدتر از زخم شمشیر است را در سلام دنیا بخوانید.

در ادامه معرفی معنی و مفهوم ضرب المثل های شیرینی ایرانی قصد داریم تا در این مطلب سلام دنیا قصد داریم تا معنی ضرب المثل زخم زبان بدتر از زخم شمشیر است را بررسی کنیم و همچنین به مثل نویسی و انشا درباره  مفهوم ضرب المثل زخم زبان بدتر از زخم شمشیر است و معادل انگلیسی آن بپردازیم. با ما همراه باشید.

معنی ضرب المثل زخم زبان بدتر از زخم شمشیر است چیست

گاهی وقت ها اگر با حرف های تان به شخصی نیش و کنایه ای دل شکننده ای بزنید و بعد پیشمان بشوید و بخواهید رفتار بدتان را جبران کنید،امکان جبران وجود ندارد چون ممکن است جای زخم که بر اثر ضربه شمشیر ایجاد شده خوب شود اما زخم زبان خوب نمی‌شود، این دقیقا معنی ضرب المثل زخم زبان بدتر از زخم شمشیر است.


حتما بخوانید: انشا درباره معنی ضرب المثل آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است


داستان و مثل نویسی ضرب المثل زخم زبان بدتر از زخم شمشیر است

آورده اند که در روزگاران قدیم مردی برای تامین مخارج خانواده اش به بیابان می رفت تا با شکستن و فروش هیزم درآمد کسب کند. یک روز که به بیابان می رفت با یک مرد بیابانی آشنا می شود، آن مرد در جمع کردن بهتر و سریع تر هیزم به او کمک می کند. زنش با دیدن هیزم های زیاد متعجب شد و از شوهرش پرسید چطور شده که این روزها بار هیزمت بیشتر شده؟ شوهرش ماجرا را برای او تعریف می کند. زن با شنیدن این ماجرا از شوهرش می خواهد که این مرد مهربان را به خانه دعوت کند.

فردای همان روز مرد به بیابان رفت و بعد از اتمام کار به دوستش گفت که امروز مهمان ما هستید. مرد بیابانی اول قبول نکرد اما بعد از اصرار زیاد هیزم شکن قبول کرد و به خانه آنها رفت. بعد از اینکه صاحبخانه کمی با او صحبت کرد رفت تا سفره را بیاورد، در همان لحظه زن صاحبخانه پرده را کنار زد تا قیافه مرد بیابانی را ببیند. بعد از دیدن او گفت: من فکر کردم دوست تو قیافه و لباس آدم های حسابی را دارد، او به همه چیز شبیه است غیر آدم. مرد بیابانی با شنیدن این حرف زن از خانه بیرون آمد و به صحرا رفت.

فردای آن روز مرد به بیابان رفت و مرد بیابانی را با تبری در دستش دید که به او گفت: این تبر را بردار و به سر من بزن و گرنه من آن را بر سر تو خواهم زد. بعد از کش مکش طولانی مرد تبر را برداشت و بر سر فرق مرد بیابانی زد، و با ضربه او سرش چاک خورد. مرد بیابانی به او گفت حالا برو دیگر کاری با تو ندارم. مرد رفت و درباره ماجرا چیزی به زنش نگفت، بعد از مدتی آن دو تا مرد همدیگر را دیدند، مرد از مرد بیابانی پرسید : زخم سرت چطور شد؟ مرد بیابانی در جواب گفت که زخم سرم خوب شد ، اما زخم دلم هیچ وقت خوب نشده است.

داستان و مثل نویسی ضرب المثل زخم زبان بدتر از زخم شمشیر است

حدیث درباره زخم زبان از زخم نیزه بدتر است

امير المؤمنين علي عليه السلام فرمودند : طَعنُ اللِّسانِ أمَضٌ مِن طَعنِ السِّنانِ ؛ 6011
زخمِ زبان ، دردناك تر از زخمِ نيزه است .


حتما بخوانید: انشا در مورد معنی ضرب المثل خفته را خفته کی کند بیدار


معادل انگلیسی مثل زخم زبان بدتر از زخم شمشیر است

A blow with a word strikes deeper than a blow with a sword

زخم زبان از زخم شمشیر بدتر است

معادل انگلیسی مثل زخم زبان بدتر از زخم شمشیر است

انشا درباره مفهوم ضرب المثل زخم زبان بدتر از زخم شمشیر است با مقدمه و نتیجه گیری

مقدمه:

عواملی مانند تحمل پایین، پرخاشگری و غیره باعث طعنه، بی احترامی و تندی می‌شوند که در نتیجه دل شکستن را در پی دارند. با توجه به اینکه پیامد این کار رنجش و ناراحتی اطرافیان، دوست و آشنا را بهمراه دارد پس باید قبل از اینکه پشیمان شویم و کار از کار گذشته باشد مراقب کلام خود باشیم.

بدنه:

احتمالا همه در زندگی مان با افرادی مواجه شده ایم که با بد دهنی و حرف‌هایشان ما را آزار داده اند و دل ما را شکسته اند. این افراد متوجه رفتار و پیامد کلامشان نیستند، از روی بی فکری و عصبانیت حرف هایی می زنند که باعث رنجش طرف مقابل خود می شوند و زمانی به خودشان می آیند که کار از کار گذشته و عذرخواهی و جبران کردن فایده ای نخواهد داشت. چون حرف های آنها کار خود را کرده و دل طرف مقابل عمیقا شکسته شده است. به همین دلیل باید در مواقعی که عصبانی هستید کمی صبر کنید و آرام شوید و بعد درباره مسائل با طرف مقابل خود حرف بزنید تا این اتفاق رخ ندهد. البته برخی افراد هم هستند که به زبان تند و پر کنایه عادت کرده اند و هیچ وقت تغییر نمی کنند، پس بهتر است در مواجه با این افراد آنها را نادیده بگیرید و زندگی را به کام خود شیرین کنید.

نتیجه گیری:

گاهی ممکن است ما انسان‌ها متوجه قدرت تکلم صحیح نباشیم و بصورت ناخواسته با کلمات مان به فردی صدمه بزنیم پس بهتر است روی کلمات خوب و درستمان کار کنیم و در مواقع عبانیت بیشتر مراقب کلمات مان باشیم.

انشا درباره مفهوم ضرب المثل زخم زبان بدتر از زخم شمشیر است با مقدمه و نتیجه گیری

سخن پایانی:

به پایان بررسی ضرب المثل زخم زبان بدتر از زخم شمشیر است رسیدیم، این ضرب المثل پر معنی به ما می آموزد که مراقب کلمات خود باشیم تا خدایی نکرده باعث رنجش خاطر کسی نشویم چون زخم بدن شاید خوب شد اما دل شکسته خوب نمی شود.


مطالب مرتبط:

آموزش نوشتن مقدمه هایی کوتاه و زیبا برای انشا

معنی و باز آفرینی داستان ضرب المثل خواستن توانستن است

معنی ضرب المثل یا رب مبادا که گدا معتبر شود + باز آفرینی

از
1
رای