انشا درباره معنی ضرب المثل گاو نه من شیرده + بازآفرینی و داستان

انشا درباره معنی ضرب المثل گاو نه من شیرده + بازآفرینی و داستان معنی ضرب المثل گاو نه من شیرده چیست؛ داستان ضرب المثل گاو نه من شیرده و انشا در مورد مفهوم ضرب المثل گاو نه من شیرده با مقدمه و نتیجه گیری برای همه پایه ها را در سلام دنیا بخوانید.

آیا تا به حال ضرب المثل گاو نُه مَن شیرده به گوشتان خورده؟ این ضرب المثل کنایه ای به انسان های است که کارهای خوبی برای دیگران انجام می دهند اما همه زحمات خود را با منت گذاشتن به هدر می دهند. در ادامه این مطلب سلام دنیا برای آشنایی بیشتر با داستان و انشا درباره مفهوم ضرب المثل گاو نُه مَن شیرده با مقدمه و نتیجه گیری برای شما عزیزان آماده کرده ایم.

معنی ضرب المثل گاو نه من شیرده چیست

ضرب المثل گاو نه من شیرده به انین معنی است که فردی همه تلاش خود را برای دیگران انجام می دهد تا به آنها کمک کند اما در نهایت با منت گذاشتن و آزار رساندن به افراد همه کارهای خوب و با ارزش خود را با این رفتار زشت از بین می برد.


حتما بخوانید: انشا در مورد معنی ضرب المثل خفته را خفته کی کند بیدار + داستان


داستان ضرب المثل گاو نه من شیرده

در قدیم زن و شوهر روستایی زندگی می کردند که همه سرمایه آنها فقط گاو بزرگ و شیرده ای بود که روزی نه من شیر می داد. یعنی تقریبا روزی 27 کیلو شیر از او می دوشیدند. مطمئنا این مقدار برای آنها کم نبود چون این زن و شوهر از اینکه می توانستند بخشی از آن را بفروشند یا ماست درست کنند و کسب درآمد کنند، راضی بودند. اما بعضی وقت ها این گاو شیرده که برای آنها منبع درآمد محسوب می شد، در زمان تمام شدن دوشیدنش عصبانی می شد و با پایش لگدی به ظرف کل نه من شیر میزد و همه شیر را روی زمین میرخت! با اینکه این گاو هر روز به آنها نه من شیر می داد اما با این کار حتما از دستش عصبانی می شدند. این جا است که ضرب المثل گاو نه من شیرده را به کار می برند یعنی حواستان باشد که کارهای خوب خود را با یک رفتار یا حرکت اشتباه به باد ندهید.

داستان ضرب المثل گاو نه من شیرده

انشا در مورد مفهوم ضرب المثل گاو نه من شیرده با مقدمه و نتیجه گیری

مقدمه:

خیلی از آدم ها هستند که زحماتی می کشند ولی در پایان با حرکتی که انجام می دهند باعث می شوند  که علاوه بر دیگران، خودشون هم تعجب کنند که چرا این کارو کردند. با این حال این پشیمانی فایده ای ندارد چون تمام کارهای خوبشون هم نقش بر آب میشود.


حتما بخوانید: آموزش نوشتن مقدمه هایی کوتاه و زیبا برای انشا


بدنه:

همه ما به واسطه نوع زندگی، شغل و تحصیلات مان با افراد مختلفی سر و کار داریم و با هم در ارتباط هستیم. گاهی اوقات شرایطی پیش می آید که قبول می کنیم به دیگران کمک کنیم و کاری برای آنها انجام دهیم اما برخی مواقع در پایان کار با انجام حرکت اشتباهی منتی بر سر فرد مقابل می گذاریم که من این کار را برای تو انجام دادم اگر من نبودم این کار انجام نمی شد، این کار باعث می شود تا تمام زحماتی که برای فرد مقابل کشیدیم از بین برود و ظاهر زشتی پیدا کند.

مثلا یکی از دوستانم که در درس ریاضی موفق بود تصمیم گرفت تا به دوست دیگری کمک کند تا اشکالاتش برطرف شود و بتواند در امتحان ریاضی نمره خوبی کسب کند. کار درس و تمرین چند روز به خوبی ادامه پیدا کرد و دوستمان برای امتحان ریاضی خوب آماده شد. امتحان ریاضی انجام شد و دوستمان موفق شد نمره خوبی کسب کند، بعد از آن با ادب و مهربانی از دوستش تشکر کرد که برای او زحمت کشید و به او کمک کرد تا این نمره خوب را کسب کند.

دوستمان با غرور و تکبر خاصی به او فهماند که اگر من نبودم تو این نمره خوب را نداشتی من باعث شدم که تو در امتحانت موفق شوی همه اینها به خاطر هوش و استعداد من بوده است. دوستمان از منتی که بر سرش گذاشته بود ناراحت و غمگین شد و پیش خودش فکر کرد کاش از او کمک نمی خواستم و خودم برای امتحان آماده می شدم. این منت باعث شد تمام زحمات او برای آموزش ریاضی بی ارزش شود،این کار او دقیقا مفهوم ضرب المثل ایرانی گاو نه من شیرده است.

نتیجه گیری:

اگر مسئولیت کاری را برعهده می گیرید با جان و دل برای به پایان رساندن آن تلاش کنید و مواظب باشید که منتی نگذارید چون با این کار همه زحمات خودتان از بین می رود. این کار آنقدر زشت و ناپسند است که خداوند در قرآن کریم فرمودند: «اى کسانى که ایمان آورده‏اید! بخشش‌هاى خود را با منت و آزار، باطل نسازید».

انشا در مورد مفهوم ضرب المثل گاو نه من شیرده با مقدمه و نتیجه گیری

سخن پایانی:

به پایان بررسی یک ضرب المثل شیرین فارسی دیگر رسیدیم، نکته آموزشی این ضرب المثل این است که فرد باید به دیگران با احترام و محبت برخورد کند و هیچ گونه عمل یا حرفی که می‌تواند باعث آزار و اذیت آنها شود یا زحمت بیشتری به آنها وارد کند، را انجام ندهد.


مطالب مرتبط:

انشا و معنی ضرب المثل از هر دست بدهی از همان دست پس میگیری + داستان

معنی ضرب المثل یا رب مبادا که گدا معتبر شود + باز آفرینی



از
1
رای