برای درمان سرفه چی بخوریم؛ میوه و غذاهای مفید و مضر برای سرفه

برای درمان سرفه چی بخوریم؛ میوه و غذاهای مفید و مضر برای سرفه برای درمان سرفه چی بخوریم ؛ میوه و غذاهای مفید و مضر برای رفع سرفه کودکان و بزرگسان چیست؛ درمان سرفه شبانه در طب سنتی با رژیم غذایی و باید ها و نباید های مواد غذایی را در سلام دنیا بخوانید.

در این مطلب به بررسی مواد غذایی که در هنگام مبارزه با برخی از علائم سرماخوردگی باید مصرف کنیم و از مصرف چه غذاهایی صرف نظر کنیم، می پردازیم. برای همه ما حداقل یک بار این اتفاق پیش آمده که در یک محیط شلوغ باشیم و برای سرکوب کردن سرفه مان که خیلی هم موفقیت آمیز نبوده، ساکت بمانیم.  ما در این مطلب سلام دنیا، ما درباره اینکه برای درمان سرفه چی بخوریم، و به عبارت دیگر چه میوه هایی برای سرفه مضر است، غذاهای مفید و مضر برای سرفه را بیان کردیم. با ما همراه باشید.

سرفه می تواند وضعیت ناراحت کننده و ناتوان کننده باشد، به ویژه اگر نتوانید روی شروع علائم خود کنترل داشته باشید. در صورتی که چیزی باعث تحریک گلویتان شده باشد، اگر گلویتان خشک است یا اگر احساس می کنید که باید قبل از صحبت کردن باید گلویتان را صاف کنید، این یک اتفاق طبیعی است که به سرفه کردن احتیاج داشته باشید.

سرفه واکنش طبیعی بدن به یک عامل تحریک کننده است و می تواند فقط به علت گیر کردن تکه ای از مواد غذایی در مجاری تنفسی شما رخ دهد. اما زمانی که سرفه ها برای یک هفته یا بیشتر ادامه داشته باشند، این احتمال پیش می آید که یک بیماری زمینه ای مانند سرماخوردگی یا آنفولانزا باعث بروز آن شده است.

علت بروز سرفه چیست

سرفه معمولا به دلیل عفونت های دستگاه تنفسی ایجاد می شود، اما می تواند به دلیل بروز بیماری هایی مانند ریفلاکس معده به مری (GERD)، برونشیت مزمن، برخی داروها و سایر بیماری های مزمن هم ایجاد شود.


حتما بخوانید: رفلاکس معده چیست


نوع سرفه شما به علت بیماری زمینه ای بستگی دارد. سرفه ها می توانند حاد (تا 3 هفته طول بکشد) یا مزمن (بیش از 8 هفته ادامه داشته باشند) باشند. سرفه ها می توانند خشک یا مخلوط باشند (مخاط ایجاد می کنند)، و می توانند بصورت شبانه باشند، یعنی فقط موقع شب رخ می دهند.

علت بروز سرفه چیست

برای درمان سرفه چی بخوریم (غذاهای مفید برای سرفه)

آیا رژیم غذایی شما می تواند به کاهش علائم سرماخوردگی کمک کند؟

یک رژیم غذایی سالم به طور کلی به بهبود سرفه و سرماخوردگی کمک می کند، زیرا انرژی بدن برای داشتن بهترین عملکرد را از طریق مواد مغذی مورد نیاز تامین می کنید. در این مطلب فهرستی از مواد غذایی که در زمان درمان سرفه باید از آنها استفاده کنید، ارائه شده است:

  • عسل: عسل در طب سنتی یک درمان برای سرفه محسوب می شود، علاوه براین، در یک مطالعه والدین برای تسکین علائم سرفه شبانه فرزندشان به درمان با عسل امتیاز دادند. البته این درمان بیشتر برای کودکان بزرگسال مناسب است.
  • پروبیوتیک ها: ممکن است مصرف لاکتوباسیلوس برای کاهش احتمال ابتلا به سرماخوردگی یا آنفولانزا فوایدی بهمراه داشته باشد.
  • آناناس: بروملین، مخلوطی از آنزیم هایی که به طور طبیعی در آناناس وجود دارد، ممکن است برای سرکوب سرفه و شل شدن مخاط مفید باشد.
  • سوپ مرغ: برخی مطالعات نشان داده‌اند که مصرف سوپ مرغ که یک درمان قدیمی است می تواند برای بهبود سرماخوردگی اثربخشی داشته باشد، در یک مطالعه مشخص شد که سوپ مرغ می‌تواند حتی به رفع احتقان مخاط در مجرای بینی کمک کند.
  • دمنوش ریشه شیرین بیان: دم نوش ریشه شیرین بیان علاوه بر این که یک نوشیدنی تسکین‌دهنده است و می‌تواند زمانی که دچار گرفتگی بینی هستید و احساس ضعف دارید به شما برای آرام شدن کمک کند، این دمنوش یک درمان سنتی برای سرفه و گلودرد هم محسوب می شود و تصور می‌شود مجرای تنفسی و مخاط آبکی را تسکین دهد.

حتما بخوانید: درمان خانگی سرفه خشک و خلط دار


برای درمان سرفه چی نخوریم (غذاهای مضر برای سرفه)

آیا برخی مواد غذایی باعث تحریک و تشدید علائم سرفه می شوند؟

اگرچه تغذیه سالم برای مبارزه با عفونت ها مسئله مهمی است، اما شناخت و پرهیز از مصرف غذاهایی که احتمالاً علائم سرفه شما را تشدید می کند، نیز یکی از نکات کلیدی است.

  • محصولات لبنی: هنوز مشخص نیست که آیا محصولات لبنی قطعاً سرفه و سرماخوردگی را تشدید می‌کنند یا خیر، اما برخی تحقیقات از این مورد پشتیبانی کرده‌اند.
  • آلرژی غذایی: آلرژی غذایی می‌تواند باعث بروز سرفه و همچنین علائم دیگر شود، بنابراین اگر مشکوک هستید که واکنش آلرژیک به یک غذا داشته باشید، یعنی هر بار که آن غذا را می‌خورید متوجه همان علائم می‌شوید، به متخصص مراقبت‌های بهداشتی خود مراجعه کنید.

برای درمان سرفه چی نخوریم

از چه غذاهایی در زمان سرفه باید اجتناب کنیم؟

1. نوشیدنی های سرد

اولین مورد آب سرد است. زیرا سرما یکی از عوامل تحریک کننده سرفه است. در طول مدت سرماخوردگی و سرفه بهتر است از خوردن  انواع نوشیدنی های سرد مانند آب سرد، بستنی و خودداری کنیم ....

2. غذایی که شیرین است

مانند دسر،نوشابه، آب میوه و انواع شهد به دلیل وجود قند موجود در غذا خطر التهاب و عفونت در بدن را افزایش می‌دهد باعث می‌شود افراد مبتلا به سرماخوردگی بهبود نیابد یا ممکن است در طی آن شدیدتر شود. بنابراین شما باید به طور موقت از خوردن غذاهای شیرین اجتناب کنید.

3. غذا های تند

غذاهای تند و پرچرب غذایی است که باعث تحریک گلو و تحریک بیشتر سرفه می شود.

چه میوه هایی برای سرفه مضر است

4. میوه ها

میوه های سفت و نشاسته ای مانند انبه خام، پاپایا یا موز نیز می توانند باعث سرفه شوند. زیرا زمانی که سرما می خورید، بدن شما از قبل دمای بسیار بالایی خواهد داشت. خوردن میوه های فوق باعث سوزاندن انرژی زیادی در بدن می شود و باعث گرم شدن بدن می شود و دمای بدن بالا می رود تا جایی که ممکن است باعث تشنج شود.

5. شیر

اگرچه شیر برای بدن مفید است. اما برای کسانی که به پروتئین شیر آلرژی دارند پرهیز از تمام لبنیات بسیار مهم است. لبنیات باعث غلیظ شدن مخاط و چسبناک شدن آن می شود تا زمانی که راه های هوایی را مسدود کند تا تنفس را سخت تر از قبل کند.

6. کراکر

نان و کراکر در هنگام بیماری به راحتی خورده می شوند و باعث می شود که شما تمایلی به خوردن نداشته باشید اما آرد سفید را می توان خیلی سریع هضم و به قند تبدیل کرد.این خطر التهاب را افزایش می یابد و ممکن است به میکروب‌های بیشتری آلوده شود. اگر می‌خواهید هنگام سرماخوردگی نان بخورید آیا باید نان بخورید یا گندم کامل یا غلات کامل؟

7. نوشیدنی های الکلی

الکل باعث سرکوب سیستم ایمنی در بدن می شود. به علاوه اثر دارویی را که برای درمان سرماخوردگی، احتقان بینی و یا کاهش مخاط و سرفه می خوریم را کاهش می دهد

روش های دیگر برای تسکین سرفه

  • غرغره کردن: غرغره کردن یک درمان قدیمی است و شواهد علمی برای اثبات اثربخشی آن وجود دارد، در یک کارآزمایی که بصورت تصادفی‌ انتخاب شده بود، مشخص شد که این روش در پیشگیری از عفونت‌های دستگاه تنفسی در افراد سالم مؤثر است.
  • شستن دست:  هنگام سرفه کردن بارها با دست هایتان دهان خود را می‌پوشانید، این یعنی برای جلوگیری از انتشار میکروب‌ها به اطرافیانتان، باید دست‌هایتان را مرتب بشویید.

بیشتر سرما خوردگی‌ها خفیف هستند و پس از چند روز بهبود پیدا می کنند، اما اگر از سرفه‌های مکرر رنج می‌برید، باید به پزشک خود مراجعه کنید.

سخن آخر

سرفه واکنش طبیعی بدن به یک عامل تحریک کننده است و می تواند فقط به علت گیر کردن تکه ای از مواد غذایی در مجاری تنفسی شما رخ دهد. عسل در طب سنتی یک درمان برای سرفه محسوب می شود، علاوه براین، در یک مطالعه والدین برای تسکین علائم سرفه شبانه فرزندشان به درمان با عسل امتیاز دادند. 


مقالات مرتبط:

خواص شیرین بیان برای معده

درمان سرفه در بارداری در طب سنتی



از
29
رای