آیا سرپا ماندن طولانی در بارداری برای مادر و جنین خطرناک است؟

آیا سرپا ماندن طولانی در بارداری برای مادر و جنین خطرناک است؟ سرپا ماندن طولانی در طول بارداری توصیه نمی شود اما اگر شغل شما به گونه است که مجبورید مدت طولانی را سر پا سپری کنید باید مراقب باشید. شما می توانید برای کاهش خطرات ناشی از سرپا ماندن به مدت طولانی در دوران حاملگی زیاد مایعات بنوشید.برای به دست اوردن اطلاعا

بارداری ممکن است تغییرات زیادی را در شما ایجاد کند، و ایستادن طولانی مدت نیز ممکن است یکی از مواردی باشد که شما باید از آن اجتناب کنید. آیا  دارای شغلی هستید که نیاز به ساعت‌ها ایستادن دارد یا عموماً در طول روز روی انگشتان پا هستید؟ در هر صورت ممکن است، ایستادن طولانی مدت روی شما و نوزاد متولد نشده شما تأثیر بگذارد.

آیا ایستادن برای مدت طولانی در دوران بارداری بی خطر است؟

اگر نمی دانستید ایستادن طولانی مدت در دوران بارداری بی خطر است یا خیر، جواب مثبت است. در یک مطالعه مشخص شد که زنانی که در طول دوران بارداری برای ساعت های طولانی ایستاده اند، نه تنها در معرض خطر بیش تری در برابر زایمان زودرس هستند بلکه ممکن است  این امر از رشد و نمو مطلوب کودک نیز جلوگیری کند. بنابراین اگر این سوال برای شما پیش بیاید که یک زن باردار چه مدت می تواند روی پاهای خود بایستد، این امر بیش تر به سلامت فردی وی و این که آیا بارداری پرخطری دارد یا نه، بستگی دارد.

زیاد ایستادن در اوایل بارداری

چگونه ایستادن برای مدت طولانی در دوران بارداری بر شما و نوزاد متولد نشده تان تأثیر می گذارد؟

برای یک زن باردار مهم است که بفهمد که در طول دوران بارداری بیمار نیست. اقدامات احتیاطی مختلفی که او باید انجام دهد فقط به این دلیل است که حاملگی بدن او را آسیب‌ پذیرتر می کند. این کار در مورد ایستادن برای مدت طولانی نیز صدق می کند. ایستادن برای ساعت های طولانی ممکن است از این طریق روی کودک شما تأثیر بگذارد:

1. ممکن است منجر به فشار خون بالا شود

ایستادن طولانی مدت ممکن است منجر به فشار خون بالا در خانم های باردار شود واین شرایط ممکن است منجر به عوارض مهلک در دوران بارداری شود و باید اکیداً از انجام آن اجتناب شود.

2. ممکن است بر رشد و نمو جنین تأثیر بگذارد

ایستادن برای مدت طولانی تر ممکن است تأثیر نامطلوب بر رشد و نمو جنین داشته باشد. تحقیقات نشان داده است که زنانی که در هفته, 25 ساعت یا بیش تر ایستاده اند، در مقایسه با زنی که این کار را نکرده، نوزادانی با سرهای کوچکتر و وزن کمتری دارند.

3. باعث کمردرد می شود

اگر شما زمان زیادی را صرف ایستادن در یک روز می‌کنید, ممکن است ممکن است علاوه بر داشتن ناراحتی شدید، درد کمر را نیز در هنگام ایستادن در دوران بارداری تجربه کنید. به غیر از درد کمر، ممکن است درد پا را نیز تجربه کنید.

خطرات ناشی از زیاد سرپا ماندن در بارداری

4. ممکن است منجر به درد در ناحیه شرمگاهی شود

یک زن باردار ممکن است دچار SPD یا درد لگن در دوران بارداری شود, وضعیتی که ممکن است باعث درد شدید لگنی شود. ایستادن برای مدت طولانی‌ تر می‌تواند این شرایط را بدتر کند.

5. ممکن است ورم را تشدید کند

خیلی طبیعی است که یک زن باردار هنگام ایستادن در طول دوران بارداری احساس تورم یا فشار کند; این حالت ورم نامیده می‌شود. در صورت ایستادن برای مدت طولانی، ممکن است تورم در پاها بیش تر شود.

6. ممکن است منجر به زایمان زودرس و تولد شود

دیده می شود که اگر یک زن باردار بیش تر وقت خود را در حالت ایستاده بگذراند، ممکن است احتمال ابتلا به زایمان زودرس را افزایش دهد و این شرایط ممکن است بعضی اوقات منجر به مشکلات پزشکی مهلک شود. 

زیاد ایستادن در دوران حاملگی چه عواقبی برای بدن دارن؟

7. ممکن است منجر به فشار خون پایین شود

سرپا ایستادن به مدت طولانی ممکن است منجر به بالارفتن فشار خون در برخی از خانم ها شود، برخی دیگر نیز ممکن است فشار خون پایین را تجربه کنند. مسلم است که هر دو این شرایط در دوران بارداری خوب نیستند و ممکن است منجر به عوارض مختلفی شوند. اگر از فشار خون پایین رنج می برید، ممکن است این کار باعث غش شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

بسیاری از خانم ها هستند که ممکن است مجبور به ایستادن باشند زیرا شغل آن ها این را می طلبد، مانند معلم، صندوق دار بانک، سرپرست مراقبت از کودکان و غیره. اگر مجبور هستید برای مدت طولانی تری بایستید، پس توصیه می‌شود که اقدامات مختلفی را برای به حداقل رساندن خطرات خود اتخاذ کنید.


برای به حداقل رساندن خطرات ناشی از سرپا ایستادن طولانی در طول دوران بارداری چه اقداماتی می توان انجام داد؟

در این جا روش هایی وجود دارد که می توانید خطرات ناشی از سرپا ایستادن طولانی را کاهش دهید:

  • اگر در شغلی هستید که به ایستادن های طولانی نیاز دارد، با کارفرما صحبت کنید و به جای آن درخواست کار پشت میزی کنید.
  • به جای ایستادن، حرکت کنید تا خون در رگ های شما حرکت کند و از لخته شدن خون و ورم جلوگیری کند.
  • آب و مایعات سالم دیگر را بنوشید تا هیدراته بمانید.
  •  با این حال، از نوشیدنی های کافئین دار دوری کنید زیرا آن ها می توانند بیش تر آب بدن شما را کم کنند.
  • کفش‌ هایی بپوشید که قوس و پاشنه خوبی برای موقعیت ایستادن بهتر و راحت را فراهم می‌ کنند.
  • توصیه می شود بعد از ایستادن به مدت یک ساعت, 15 تا 20 دقیقه بنشینید. از نشستن چهارز انو خودداری کنید.
  • سطح استرس خود را به طور مؤثر مدیریت کنید؛ انجام کمی یوگا ممکن است به شما کمک کند.
  • پوشیدن جوراب های فشرده سازی یک ایده عالی است زیرا باعث گردش خون بهتر می شود و به پاها کمک بهتری می کند.
  • پیاده‌ روی گاه به گاه بین دوره‌های ایستاده واقعا  به شما کمک خواهد کرد.

آیا ایستادن طولانی مدت برای جنین خطرناک است؟

با رعایت کردن این موراد ایستادن به مدت طولانی در دوران بارداری مشکل ساز نخواهد بود، اما همیشه بهتر است که احتیاط کنید. با متخصص زنان و زایمان در تماس باشید و بدانید که چگونه می توانید در صورت لزوم به طور مؤثر این شرایط را مدیریت کنید.

منبع: firstcry

از
8
رای