کسانی که مشکل معده دارند میتوانند روزه بگیرند؛ نکات و غذاهای مفید

کسانی که مشکل معده دارند میتوانند روزه بگیرند؛ نکات و غذاهای مفید آیا افرادی که مشکل معده دارند، می توانند روزه بگیرند؛ کسانی که مشکلات گوارشی دارند در ماه رمضان برای افطار و سحر چه غذاهایی مصرف کنند و چه نکاتی را رعایت کنند در سلام دنیا بخوانید.

رمضان هم شفای روحی و هم جسمی بدن را فراهم می کند. علیرغم اینکه ساعت ها گرسنه هستند، افراد مبتلا به ریفلاکس و گاستریت باید در هنگام روزه داری مراقب باشند که در واقع از بازسازی بدن در این فرآیند حمایت می کند. پس بیماران معده در ماه رمضان چه کار کنند؟ بیماران معده در ماه رمضان چه بخورند؟ در این مطلب از سلام دنیا درباره کسانی که مشکل معده دارند میتوانند روزه بگیرند صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

کسانی که مشکل معده دارند میتوانند روزه بگیرند

مشکلات معده برای افراد ناراحت کننده است. اگر پیشرفته باشد می تواند مشکلات بزرگی برای سلامتی ایجاد کند. مبتلایان به بیماری های معده در ماه رمضان مراقب باشند. افزایش میزان اسید معده که برای مدت طولانی ناشتا است، باعث برخی مشکلات سلامتی می شود. برای جلوگیری از این موقعیت هایی که باعث درد، استفراغ و حالت تهوع می شود، باید درست غذا بخورید. این سؤال که آیا مبتلایان به رفلاکس می توانند روزه بگیرند یا کسانی که ورم معده دارند می توانند روزه بگیرند در ماه رمضان مطرح می شود.


حتما بخوانید: فواید رژیم غذایی سالم و مناسب در ماه رمضان 


متخصصان تاکید می کنند که ناراحتی های معده مانع از روزه داری نمی شود، برعکس، این فرآیند در واقع برای هضم غذا مفید خواهد بود.کسانی که معده حساسی دارند و ناراحتی‌های معده دارند بعد از ورود غذای افطاری به معده که تمام روز گرسنه هستند برای برخی افراد مشکلاتی ایجاد می‌کند. اغلب این سوال را مطرح می‌کنند که آیا می‌توانند در ماه رمضان روزه بگیرند؟ پس کسانی که ناراحتی معده دارند در ماه رمضان به چه نکاتی توجه کنند؟ پروفسور دکتر ودات گورال، متخصص گوارش در مورد این موضوع صحبت کرد. 

ناراحتی معده در ماه رمضان

آیا بیماران معده می توانند در ماه رمضان روزه بگیرند؟

  • بیماری های جدی معده مانع روزه داری نمی شود.
  • از آنجایی که معده برای مدت طولانی گرسنه است، میزان اسید افزایش می یابد. برای این منظور: مصرف گردو، بادام و تخم مرغ در سحر مفید است.
  • در افطار نان سبوس دار مصرف شود. به علاوه مصرف آب سیب در فاصله افطار تا سحر از دل درد جلوگیری می کند.
  • چای لیمو و قهوه ترک شیرین نشده نیز برای بیماری های معده مفید است.

حتما ببینید: 70 مدل تزیین و چیدمان سفره افطار ساده، شیک، مجلسی 


  • مصرف آب بیشترین فایده را برای معده و روده در سلامت بدن دارد.
  • مصرف عسل و ماست فراوان برای معده که در تمام طول روز غذا و مایعات مصرف نمی کند، برای ذخیره املاح و ویتامین های مورد نیازش در عصر توصیه می شود.

آیا بیماران معده می توانند در ماه رمضان روزه بگیرند؟

افرادی که ناراحتی معده دارند در ماه رمضان چه کاری باید انجام دهند؟

  • در هنگام افطار با سوپ، ابتدا مری و معده را آرام کنید. سپس باید آب بنوشید و کمی حرکت کنید. بعد از میانگین 10 دقیقه باید به غذای اصلی برود، اما میزان چربی آن کم باشد.
  • چیدن سفره افطاری سبک ضروری است. نوشابه، قهوه ترک یا چای لیمو را می توان بعد از غذا مصرف کرد.
  • برای جلوگیری از فشردگی گاز یا انقباض معده باید غذا را آهسته خورد.

حتما بخوانید: طرز تهیه نان شکلاتی مغزدار پنبه ای ساده برای افطار


  • غذاهای بسیار تند را نباید ترجیح داد.
  • مصرف سیب، گلابی، کیوی و موز به جای دسرهای سنگین مفید است.

سخن آخر

افرادی که دچار بیماری های معده هستند حتما در خصوص روزه داری در ماه رمضان با پزشک خود مشورت نمایند. امیدواریم که از این مطلب استفاده و لذت برده باشید.


مقالات مرتبط:

بهترین غذاهای افطاری رژیمی، سالم برای مهمانی

نکات مهم برای روزه داری و کاهش خطر کم آبی بدن



از
1
رای